Konkursy firm tytoniowych

deva

#7298183 Napisano: 17.09.2025 18:41:09
Tralelela napisał(a):

deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Ciekawe czy jeszcze będą informować z tego Adventure, czy już pozamiatane  emotka

Właśnie dziwne, że nikt więcej sie nie chwali, ze dostał info.

Jak to w ogóle wygląda z informowaniem o wygranej? Ostatnio miałem sytuację, że mój znajomy został poinformowany 2 tygodnie po mnie (o tej samej nagrodzie, kubku z lm)

Pieron ich wie. Nawet nie wiem, czy to ta sama agencja, w LMach nie brałam udziału, więc nie mam regulaminu.

W zeszłym roku wygrałam w Marlboro słuchawki Air Pods w jednym etapie, w drugim etapie koleżanka wygrała zestaw plażowy. Były to różne etapy, więc nie można porównywać.
0 0

Tralelela

#7298184 Napisano: 17.09.2025 18:50:50
deva napisał(a):

Tralelela napisał(a):

deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Ciekawe czy jeszcze będą informować z tego Adventure, czy już pozamiatane  emotka

Jak to w ogóle wygląda z informowaniem o wygranej? Ostatnio miałem sytuację, że mój znajomy został poinformowany 2 tygodnie po mnie (o tej samej nagrodzie, kubku z lm)

Pieron ich wie. Nawet nie wiem, czy to ta sama agencja, w LMach nie brałam udziału, więc nie mam regulaminu.

W zeszłym roku wygrałam w Marlboro słuchawki Air Pods w jednym etapie, w drugim etapie koleżanka wygrała zestaw plażowy. Były to różne etapy, więc nie można porównywać.

Ja czekam teraz na telefon z "sztuka detali", wczoraj był sms, jednakże żadnego telefonu. Do tej pory udało się zdobyć gramofon, plecak, voucher na wakacje na 2 tysiące, kubek, Dyson, zestawy plażowe  emotka
1 deva 0

deva

#7298193 Napisano: 17.09.2025 19:19:45
Tralelela napisał(a):

deva napisał(a):

Tralelela napisał(a):

deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Ja czekam teraz na telefon z "sztuka detali", wczoraj był sms, jednakże żadnego telefonu. Do tej pory udało się zdobyć gramofon, plecak, voucher na wakacje na 2 tysiące, kubek, Dyson, zestawy plażowe  emotka

Świetnie!
0 0

poolap89

#7298198 Napisano: 17.09.2025 19:51:24
Gratulacje!
0 0

deva

#7298220 Napisano: 17.09.2025 21:46:17
Emememe napisał(a):

maryam napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

deva napisał(a):

mia napisał(a):

Czy oprócz tego zbierania kodów, są jakieś aktualne konkursy (kreatywne) w papierosach?...
O P&S też w tym roku nic nie słychać?emotka

Słyszalam, że P&Sy zamieniaja się na Rothmansy

W paczkach LM są takie karteczki z kodem QR, dzięki któremu wchodzisz na stronę papierosów i tam był konkurs. Malboro też miało taki sam. Nie wiem czy jeszcze są. Davidof ma konkurs, trzeba mieć paragon.

Czy ten konkurs z LM jeszcze trwa?

LM się skończył 31 sierpnia, kody już nie działają. Malboro trwa do 9 września.

Dziękuję że napisałaś o Marlboro, coś wygrałam nie wiem co, ale wygrana jest.🌹
1 Emememe 0

naprzod_kapitanie

#7298269 Napisano: 18.09.2025 08:45:21
Emememe napisał(a):

deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Ja też mam SMS z tego konkursu o 9:09 emotka

Dajce znać co udało się zdobyć. - Gratulacje emotka
2 Emememe, deva 0

naprzod_kapitanie

#7298271 Napisano: 18.09.2025 08:50:13
dante84 napisał(a):

poolap89 napisał(a):

Dziękuje za odpowiedź i pomoc emotka

Chyba, że jest nowy konkurs z Chesterfield ale ten „Music & Photo” już się zakończył i kod QR z inserta już nie działa.

Iwaiwa - jakiś powód oceny negatywnej?
0 0

deva

#7298356 Napisano: 18.09.2025 12:12:04
naprzod_kapitanie napisał(a):

Emememe napisał(a):

deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Ja też mam SMS z tego konkursu o 9:09 emotka

Dajce znać co udało się zdobyć. - Gratulacje emotka

Chciałabym dać znać jak najszybciej, ale na razie cisza...
0 0

dysia

#7298362 Napisano: 18.09.2025 12:47:39

dante84 napisał(a):

poolap89 napisał(a):

Chyba, że jest nowy konkurs z Chesterfield ale ten „Music & Photo” już się zakończył i kod QR z inserta już nie działa.

Nowego konkursu na chesterfield nie ma
0 0

fan-mandaryny

#7298368 Napisano: 18.09.2025 13:41:52
dysia napisał(a):

dante84 napisał(a):

poolap89 napisał(a):

Również chciałbym się tego dowiedzieć.
0 0

naprzod_kapitanie

#7298371 Napisano: 18.09.2025 14:11:53
fan-mandaryny napisał(a):

dysia napisał(a):

dante84 napisał(a):

poolap89 napisał(a):

Również chciałbym się tego dowiedzieć.

Powstało zamieszanie informacyjne, zatem wyjaśniam:
Mój komentarz "Chyba, że jest nowy konkurs z Chesterfield ale ten „Music & Photo” już się zakończył i kod QR z inserta już nie działa." tyczył się do wiadomości poolap89, która dziękowała za informację ode mnie: "Konkurs Chesterfield  „Music & Photo” był w terminie 26.05.2025 – 31.08.2025"

Chodziło mi o to, że nie mam informacji aby aktualnie był nowy konkurs Chesterfield (nie palę tych papierosów więc nie mam insertów z paczek)
Według mojej wiedzy konkursy PMP (philip morris polska - producent papierosów między innymi Marlboro/L&M/Chesterfield) zostały zakończone i nie ma nowych.
Jeśli się mylę to proszę osobę poinformowaną o informację na forum w tej sprawie.

dysia

#7298378 Napisano: 18.09.2025 14:41:02
dysia napisał(a):

Może rozwiązanie głównego na LM było?
Myślę że nie...

Ponawiam zapytanie 
Dajcie znać.
0 0

naprzod_kapitanie

#7298389 Napisano: 18.09.2025 15:19:50
dysia napisał(a):

dysia napisał(a):

Myślę że nie...

Ponawiam zapytanie 
Dajcie znać.

Brałem udział w konkursie L&M „Lato i Muzyka” - w dniu 08.09. miałem maila o wygranej z etapu tygodniowego (ostatni tydzień) ale nic nie wiem na temat rozstrzygnięcia etapu głównego.
1 dysia 0

dysia

#7298391 Napisano: 18.09.2025 15:29:56

dysia napisał(a):

dysia napisał(a):

Myślę że nie...

Ponawiam zapytanie 
Dajcie znać.

Brałem udział w konkursie L&M „Lato i Muzyka” - w dniu 08.09. miałem maila o wygranej z etapu tygodniowego (ostatni tydzień) ale nic nie wiem na temat rozstrzygnięcia etapu głównego.

Dziękuję, chodzi mi o etap główny
0 0

izkak

#7298528 Napisano: 19.09.2025 11:06:21
dysia napisał(a):

dysia napisał(a):

dysia napisał(a):

Myślę że nie...

Ponawiam zapytanie 
Dajcie znać.

Dziękuję, chodzi mi o etap główny

Hej, ja też czekam na L&M emotka  Dajcie znać jak ktoś dostanie info emotka
1 dysia 0

maryam

#7298547 Napisano: 19.09.2025 11:55:42
No czekamy na LM, szkoda, ze nie trzymają się regulaminu.
1 dysia 0

dysia

#7298572 Napisano: 19.09.2025 12:50:36
maryam napisał(a):

No czekamy na LM, szkoda, ze nie trzymają się regulaminu.

Mają 15 dni roboczych na rozwiązanie i poinformowanie SMS/meil, według moich obliczeń właśnie dziś mija ten 15 roboczy dzień.
Jeżeli się mylę proszę poprawcie mnie
1 maryam 0

eliza

#7298686 Napisano: 19.09.2025 18:57:13
Wymienię kody z Winston na kody LD .
0 0

poolap89

#7299294 Napisano: 22.09.2025 21:24:53
Czy do kogoś już dzwonili z Chesterfield? A drugie pytanie czy zakończył się już konkurs z Davidoff, który dotyczył wycieczki do Dubaju?
0 0

dysia

#7299349 Napisano: 23.09.2025 09:56:11
Odnośnie konkursu LM, etap główny coś ktoś wie? Konkurs zakonczony 31.08 smsów brak
0 0