Konkursy firm tytoniowych

aleksiak

#7335223 Napisano: dzisiaj o 10:01:18
Na mojego poniedziałkowego mejla znowu dostałam odpowiedź, że przekazują sprawę do działu konkursowego.
Bez sensu emotka
0 0

deva

#7335227 Napisano: dzisiaj o 10:15:02
aleksiak napisał(a):

Na mojego poniedziałkowego mejla znowu dostałam odpowiedź, że przekazują sprawę do działu konkursowego.
Bez sensu emotka

U mnie to samo
0 0

Iwaiwa

#7335233 Napisano: dzisiaj o 11:03:15
deva napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Bez sensu emotka

U mnie to samo

Dla mnie to jest już przegięcie. Wysłanie maila kilku osobom trwa kilka minut. A oni robią wszystko, żeby nie dać tej nagrody. Potrafią skutecznie zniechęcić do brania udziału w ich konkursach.
1 wiolka252 0

wiolka252

#7335263 Napisano: dzisiaj o 12:47:05
Iwaiwa napisał(a):

deva napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Bez sensu emotka

U mnie to samo

Dla mnie to jest już przegięcie. Wysłanie maila kilku osobom trwa kilka minut. A oni robią wszystko, żeby nie dać tej nagrody. Potrafią skutecznie zniechęcić do brania udziału w ich konkursach.

I u mnie ten sam mail ,mam ochotę im trochę nawciskać nie fajnych słów ,ale ugryzę się w język.
0 0

andrzej_s

#7335271 Napisano: dzisiaj o 13:06:07
Myślicie że praca w dziale konkursowym to łatwa sprawa? Tam pracuje co najmniej kilka osób. A konkursów na rok trzeba ze 3 zrobić i można się  zmęczyć. Szanujcie ich robotę.
0 0

wiolka252

#7335273 Napisano: dzisiaj o 13:08:57
andrzej_s napisał(a):

Myślicie że praca w dziale konkursowym to łatwa sprawa? Tam pracuje co najmniej kilka osób. A konkursów na rok trzeba ze 3 zrobić i można się  zmęczyć. Szanujcie ich robotę.

Niech Oni też szanują tych co u nich grają 😉
0 0