Konkursy firm tytoniowych

tomasz3

#7354220 Napisano: 10.05.2026 21:22:05
niunia-k napisał(a):

tomasz3 napisał(a):

Strona camel jest tak zrąbana że głowa mała... cały czas każe mi akceptować pliki cookie, jak chce sprawdzić historię punktów to oczywiście zakładka niedostępna. masakra

Strona została aktualizowana  emotka  Jest wszystko podobnie do Winston też dają nowe punkty etc

hej a nie mogę znaleść info . czy strona LD też zostanie tak pięknie zaaktualizowana?
wydaje mi się że kiedyś jakiś email przyszedł.
można fajnie pkt zdobyc teraz emotka  i ten bonus po 6 odebranych nagrodach emotka
z tym że na camel to raczej trudno bo większość kodów nie wchodzi
1 niunia-k 0

niunia-k

#7354222 Napisano: 10.05.2026 21:31:20
tomasz3 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

tomasz3 napisał(a):

Strona camel jest tak zrąbana że głowa mała... cały czas każe mi akceptować pliki cookie, jak chce sprawdzić historię punktów to oczywiście zakładka niedostępna. masakra

Strona została aktualizowana  emotka  Jest wszystko podobnie do Winston też dają nowe punkty etc

hej a nie mogę znaleść info . czy strona LD też zostanie tak pięknie zaaktualizowana?
wydaje mi się że kiedyś jakiś email przyszedł.
można fajnie pkt zdobyc teraz emotka  i ten bonus po 6 odebranych nagrodach emotka
z tym że na camel to raczej trudno bo większość kodów nie wchodzi

Może też się doczekamy emotka
0 0

asiam

#7354233 Napisano: 10.05.2026 22:15:22
Czy mnie ktoś oświeci dlaczego nie mogę się zarejestrować na winston.pl za pomocą zdjęcia ? Przychodzi info na telefon i nie mogę otworzyć opcji robienia zdjęć. Mam coś zablokowane ?
0 0

niunia-k

#7354243 Napisano: 11.05.2026 00:58:18
Musisz zezwolić na telefonie dostępu do aparatu( przynajmniej ja tak mam)
0 0

ramaja

#7354300 Napisano: 11.05.2026 10:58:17
fan-mandaryny napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

Malboro ma konkurs. Trzeba zeskanować kod QR i odpowiedzieć na pytanie. Do wygrania portfele, paski i bony do Biedronki. Powyżej zdjęcie kodu. Znalazłam, wiec jest trochę sfatygowany ten kod.

Moją twarz system uznał za "nierealną" i dostałem komunikat, że konkurs dla pełnoletnich. Ciekawe, kiedy wyłączą ten ban. Co robić?

Spróbuj ponownie się zalogować. Może w innym świetle lub ustawieniu cię zaloguje. Bo chyba to nie jest na stałe. Albo daj telefon komuś innemu, żeby zeskanował swoją twarz.

Dzięki. Spróbowałem parę godzin później i się udało. emotka

Czy ten konkurs jeszcze jest ????macie wiedze do kiedy trwa lub trwał  ?
0 0

deva

#7354344 Napisano: 11.05.2026 12:25:12
ramaja napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

Malboro ma konkurs. Trzeba zeskanować kod QR i odpowiedzieć na pytanie. Do wygrania portfele, paski i bony do Biedronki. Powyżej zdjęcie kodu. Znalazłam, wiec jest trochę sfatygowany ten kod.

Moją twarz system uznał za "nierealną" i dostałem komunikat, że konkurs dla pełnoletnich. Ciekawe, kiedy wyłączą ten ban. Co robić?

Spróbuj ponownie się zalogować. Może w innym świetle lub ustawieniu cię zaloguje. Bo chyba to nie jest na stałe. Albo daj telefon komuś innemu, żeby zeskanował swoją twarz.

Dzięki. Spróbowałem parę godzin później i się udało. emotka

Czy ten konkurs jeszcze jest ????macie wiedze do kiedy trwa lub trwał  ?

Konkurs jest do 24 maja.
Ja odpuszczam, za kiepskie nagrody
1 mia 0