Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to ten beszczelny automat Radia Zet znowu!?
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: shorty87
moj afcet byl w anglii wygralam mu dowmoke smsa dostal albo w sobote albo w niedziele pewnie dzwonili do niego ale oczywiscie mial angielska karte mam nadzieje ze jutro sie z nim skontaktuja bo jak nei to 50piw poszlo sie walic
pc174
Postów 339
Data rejestracji 26.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
djb
Postów 104
Data rejestracji 04.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmaddamm
Postów 268
Data rejestracji 07.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie dzwonią, choć domówka już odebrana. Nie wiem o co teraz biega
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwonią o powierdzenie, że dostarczono, przynajmniej mi przy odbiorze mówili, że będą dzwonić
kalka
Postów 2636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: anka
kalka
Postów 2636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już wiem, to kurier
toka
Postów 3082
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7694
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie przed chwilką Cyfra dzwoniła z ofertą
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
kalka
Postów 2636
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wogóle z zastrzeżonego dzwonią z Tchibo, ale nie wiem czy w tej chwili
Gość: becia1973
automat z radia zet
toka
Postów 3082
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki -tam nie grałam.Przyjmę opcje ze to pomyłka a jak znowu zadzwonią to zmienie zdanie
Gość: xagadee
bo mam jakieś nieodebrane z zastrzeżonego i nic innego nie przychodzi mi do głowy
Gość: becik
masza
Postów 7663
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: becik