Avanti

mietowa

#6854217 Napisano: 13.04.2022 21:26:47
edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

rooney napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rooney napisał(a):

Żappka... Ktoś jeszcze nie ma kodu z konkursu Pepsi? emotka  Napisałam e-mail do Żabki tak jak w przypadku Żywca wszyscy piszą, ale zero odp.... 

Też brak kodu od 15:30. Napisałam a w odpowiedzi dostałam maila pt."oceń wykonanie zgłoszenia". Tylko mnie to zirytowało bo odpowiedzi nie dostałam. Kodu do tej pory też nie... A zależało mi żeby pierwszego dnia puścić... Ciekawe czy ten kod w ogóle przyjdzie....

no to piona, tak samo emotka  a ja szczęśliwa ułożyłam sobie zgłoszenie na przerwie w pracy i jeszcze w ostatnich minutach tejże pobiegłam po pepsi do żabki emotka  po zakupie dostałam tylko wiadomość push z powiadomieniem, że przyznano mi kod, ale po kliknięciu nic się nie otwierało... co za fail z tymi żappkowymi konkami... emotka

Też jeszcze zerkacie w nadziei co jakiś czas do apki? emotka . U mnie też odpowiedzi przygotowane, dopieszczone... emotka

U mnie również kodu brak...ale połasiłam się na malinową Pepsi 0,5...bez EKO-sreko butelki emotka

Do tego też mam zastrzeżenia. W regulaminie ani słowa, że mają być z recyklingu (tam, gdzie wymienione są produkty). Mąż twierdzi, że mu wyskakiwały push upy z info o konkursie również po zakupie zwykłych pepsi, nie tych eko. Ale dobra, poszedł po te drugie. Wciąż nic. Ogólnie czuję konkursowy niesmak. 

Również sugerowałam się regulaminem, gdzie były wymienione jedynie smaki i pojemności...nie pomyślałam o EKO wydaniu. Dopiero teraz luby mnie uświadomił, że chyba dałam ciała.

Zrobiłam dokładnie to samo. Niestety jak widać - bez efektu. Być może rzeczywiście mogą być zwykłe i nie my dajemy ciała, a aplikacja. To bardzo prawdopodobne. 
1 edzia21 0

estrelitta

#6854218 Napisano: 13.04.2022 21:29:53
mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

rooney napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rooney napisał(a):

Żappka... Ktoś jeszcze nie ma kodu z konkursu Pepsi? emotka  Napisałam e-mail do Żabki tak jak w przypadku Żywca wszyscy piszą, ale zero odp.... 

Też brak kodu od 15:30. Napisałam a w odpowiedzi dostałam maila pt."oceń wykonanie zgłoszenia". Tylko mnie to zirytowało bo odpowiedzi nie dostałam. Kodu do tej pory też nie... A zależało mi żeby pierwszego dnia puścić... Ciekawe czy ten kod w ogóle przyjdzie....

no to piona, tak samo emotka  a ja szczęśliwa ułożyłam sobie zgłoszenie na przerwie w pracy i jeszcze w ostatnich minutach tejże pobiegłam po pepsi do żabki emotka  po zakupie dostałam tylko wiadomość push z powiadomieniem, że przyznano mi kod, ale po kliknięciu nic się nie otwierało... co za fail z tymi żappkowymi konkami... emotka

Też jeszcze zerkacie w nadziei co jakiś czas do apki? emotka . U mnie też odpowiedzi przygotowane, dopieszczone... emotka

U mnie również kodu brak...ale połasiłam się na malinową Pepsi 0,5...bez EKO-sreko butelki emotka

Do tego też mam zastrzeżenia. W regulaminie ani słowa, że mają być z recyklingu (tam, gdzie wymienione są produkty). Mąż twierdzi, że mu wyskakiwały push upy z info o konkursie również po zakupie zwykłych pepsi, nie tych eko. Ale dobra, poszedł po te drugie. Wciąż nic. Ogólnie czuję konkursowy niesmak. 

Również sugerowałam się regulaminem, gdzie były wymienione jedynie smaki i pojemności...nie pomyślałam o EKO wydaniu. Dopiero teraz luby mnie uświadomił, że chyba dałam ciała.

Zrobiłam dokładnie to samo. Niestety jak widać - bez efektu. Być może rzeczywiście mogą być zwykłe i nie my dajemy ciała, a aplikacja. To bardzo prawdopodobne. 

Ja kupiłam 0,5 l. Pepsi Zero butelka zwykła i od razu miałam kod. Paragonu tam się chyba nie podaje. 
0 0

mietowa

#6854219 Napisano: 13.04.2022 21:31:01
estrelitta napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

rooney napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rooney napisał(a):

Ja kupiłam 0,5 l. Pepsi Zero butelka zwykła i od razu miałam kod. Paragonu tam się chyba nie podaje. 

Dobrze wiedzieć. Swoją drogą, zazdro dzisiejszej znikomej konkurencji emotka
1 paula9891 0

rooney

#6854222 Napisano: 13.04.2022 21:35:58
ja kupiłam zgodnie z założeniami konkursu 100% z recyklingu... może właśnie na takie nie dają kodu? emotka  na dziś mam dość... wyszło im to naprawdę słabo emotka
0 0

notta

#6854224 Napisano: 13.04.2022 22:17:00
Pepsi zero 0,5l wchodzi bez problemu emotka

masza

#6854226 Napisano: 13.04.2022 23:12:37
edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

rooney napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rooney napisał(a):

ja mam recyklingową i kodu brak:( 
Gdzie wysyłacie info o braku kodu?
0 0

rooney

#6854229 Napisano: 13.04.2022 23:16:09
masza napisał(a):

ja mam recyklingową i kodu brak:( Gdzie wysyłacie info o braku kodu?

kontakt@zabka.pl, ja też próbowałam z czatbotem na fb i formularz w aplikacji... emotka  wszędzie nic niestety.
1 masza 0

pawelkoo

#6854230 Napisano: 13.04.2022 23:28:00
rooney napisał(a):

masza napisał(a):

ja mam recyklingową i kodu brak:( Gdzie wysyłacie info o braku kodu?

kontakt@zabka.pl, ja też próbowałam z czatbotem na fb i formularz w aplikacji... emotka  wszędzie nic niestety.

Ja zgłaszałem tak jak jest napisane w regulaminie:

Ewentualne trudności dotyczące wydawania Kodów w aplikacji żappka i/lub trudności z wysłaniem zgłoszenia do
Konkursu w Chatbot Pepsi należy zgłaszać niezwłocznie w wiadomości e-mail na adres: pepsi@avanti.waw.pl, nie
później niż w dniu następującym po dniu wystąpienia trudności.

Odpisała mi Pani z Avanti po jakiejś godzinie, że przyjęli zgłoszenie i będą to wyjaśniać. I żeby nie opóźniać udziału w konkursie wysłała kod zastępczy emotka
1 rooney 0

ameryka

#6854231 Napisano: 13.04.2022 23:29:27
Wszystko ok. Zakup właściwego produktu promocyjnego. Kod po chwili. Z Żywcem Zdrój Albedo też od razu był kod. 
1 nanajka81 0

edzia21

#6854232 Napisano: 13.04.2022 23:37:33
ameryka napisał(a):

Wszystko ok. Zakup właściwego produktu promocyjnego. Kod po chwili. Z Żywcem Zdrój Albedo też od razu był kod. 

A który produkt kupiłaś?
0 0

aneta411

#6854238 Napisano: 14.04.2022 07:50:19
"kalmia86 napisał(a):
Też brak kodu od 15:30. Napisałam a w odpowiedzi dostałam maila pt."oceń wykonanie zgłoszenia". Tylko mnie to zirytowało
bo odpowiedzi nie dostałam. Kodu do tej pory też nie... A zależało mi
żeby pierwszego dnia puścić... Ciekawe czy ten kod w ogóle przyjdzie"

Może godzina magiczna? Bo ja też ok. 15:30 kupowałam i kodu nie dostałam (produkt właściwy).
0 0

ameryka

#6854242 Napisano: 14.04.2022 09:11:50
edzia21 napisał(a):

ameryka napisał(a):

A który produkt kupiłaś?

Pepsi 0,5 zwykłą - niebieska etykieta. Na etykiecie pisze 100% recyklingu. Zakup wczoraj ok 18:00

a co do Żywiec Zdrój to 3 x 1 litrowa gazowana
1 andii 0

madllen

#6854262 Napisano: 14.04.2022 10:45:05
aneta411 napisał(a):

"kalmia86 napisał(a):Też brak kodu od 15:30. Napisałam a w odpowiedzi dostałam maila pt."oceń wykonanie zgłoszenia". Tylko mnie to zirytowało
bo odpowiedzi nie dostałam. Kodu do tej pory też nie... A zależało mi

Może godzina magiczna? Bo ja też ok. 15:30 kupowałam i kodu nie dostałam (produkt właściwy).

U mnie też zakup około 15 i wczoraj kodu w aplikacji nie miałam a sprawdzałam kilkukrotnie o różnych porach, nawet zalogowałam się ponownie do aplikacji. Dziś sprawdzam i kod się pojawił. Dodam, że nigdzie nie zdążyłam napisać, obyło się bez interwencji. Zatem sprawdzajcie może i u was kod pojawił się. 
Ps. kupowałam zwykłe pepsi 0,5 L  w tej EKO butelce 
0 0

nanajka81

#6854268 Napisano: 14.04.2022 11:14:25
madllen napisał(a):

aneta411 napisał(a):

"kalmia86 napisał(a):Też brak kodu od 15:30. Napisałam a w odpowiedzi dostałam maila pt."oceń wykonanie zgłoszenia". Tylko mnie to zirytowało bo odpowiedzi nie dostałam. Kodu do tej pory też nie... A zależało mi

U mnie też zakup około 15 i wczoraj kodu w aplikacji nie miałam a sprawdzałam kilkukrotnie o różnych porach, nawet zalogowałam się ponownie do aplikacji. Dziś sprawdzam i kod się pojawił. Dodam, że nigdzie nie zdążyłam napisać, obyło się bez interwencji. Zatem sprawdzajcie może i u was kod pojawił się. 

a że tak zapytam: o jakim konkursie tu mowa? Bo nie mogę dojść do tego...
0 0

madllen

#6854269 Napisano: 14.04.2022 11:16:23
nanajka81 napisał(a):

madllen napisał(a):

aneta411 napisał(a):

"kalmia86 napisał(a):Też brak kodu od 15:30. Napisałam a w odpowiedzi dostałam maila pt."oceń wykonanie zgłoszenia". Tylko mnie to zirytowało bo odpowiedzi nie dostałam. Kodu do tej pory też nie... A zależało mi żeby pierwszego dnia puścić... Ciekawe czy ten kod w ogóle przyjdzie"

a że tak zapytam: o jakim konkursie tu mowa? Bo nie mogę dojść do tego...

Jest info w zapowiedziach... 
0 0

edzia21

#6854286 Napisano: 14.04.2022 13:39:58
madllen napisał(a):

aneta411 napisał(a):

"kalmia86 napisał(a):Też brak kodu od 15:30. Napisałam a w odpowiedzi dostałam maila pt."oceń wykonanie zgłoszenia". Tylko mnie to zirytowało bo odpowiedzi nie dostałam. Kodu do tej pory też nie... A zależało mi

Dzięki za cynk - u mnie również pojawił się kod (za malinową PEPSI 0,5l bez eko butelki)  emotka
2 andii, madllen 0

margarittta

#6854671 Napisano: 19.04.2022 09:12:51
chrupiąc sobie paprykowe Lay'siki zastanawiam się czy dziś będą piłkarskie wyniki ? emotka
1 monisss 0

adamo86

#6854674 Napisano: 19.04.2022 09:25:54
margarittta napisał(a):

chrupiąc sobie paprykowe Lay'siki zastanawiam się czy dziś będą piłkarskie wyniki ? emotka

Tak z rana słone przekąski?
Przecież to nałogu początki!
Wg regulaminu termin mija w przyszły poniedziałek...
Lecz życzę nam by dziś był wtorek pełen niespodzianek!!

oset

#6854677 Napisano: 19.04.2022 09:45:11
adamo86 napisał(a):

margarittta napisał(a):

Tak z rana słone przekąski?Przecież to nałogu początki!
Wg regulaminu termin mija w przyszły poniedziałek...
Lecz życzę nam by dziś był wtorek pełen niespodzianek!!

A mi jest obojętne kiedy będą wyniki,
bo AVANTI nigdy nie nagradza moje wierszyki,
wygrać cokolwiek człowiek sobie wmawia,
ale i proza też do nich nie przemawia.
LAYSOM niezdrowym mówię basta dlatego, a do AVANTI powiem: SPADAJCIE NA DRZEWO.

Emememe

#6854812 Napisano: 20.04.2022 07:04:41
Przed chwilką dostałam maila z informacją o wygraniu frytek 😁😁😁 
0 0