Czy informują/ informowali?

banka-manka

#7340414 Napisano: dzisiaj o 13:13:09
Luiza37 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Bonduelle za 1 etap nie powinni informować do dzisiaj?

1 etap chyba nie było info o konkursie na forum, w mediach też się nie reklamowali, zaczęli dopiero od 2 tygodnia. 1 etap był dla wybranych i szczęściarzy, którzy zauważyli info na promocyjnych opakowaniach.

Faktycznie mój błąd. Wysłałam zgłoszenie po tym jak konkurs pojawił się w bazie, czyli to był już drugi etap. W takim razie czekamy 😉

Tak jak wszysycy emotka
Może jakimś cudem nie mieli zgłoszeń w 1 etapie i będzie więcej nagród w 2, oby!
1 Luiza37 0

nanajka81

#7340434 Napisano: dzisiaj o 14:03:36
banka-manka napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

1 etap chyba nie było info o konkursie na forum, w mediach też się nie reklamowali, zaczęli dopiero od 2 tygodnia. 1 etap był dla wybranych i szczęściarzy, którzy zauważyli info na promocyjnych opakowaniach.

Faktycznie mój błąd. Wysłałam zgłoszenie po tym jak konkurs pojawił się w bazie, czyli to był już drugi etap. W takim razie czekamy 😉

Tak jak wszysycy emotka
Może jakimś cudem nie mieli zgłoszeń w 1 etapie i będzie więcej nagród w 2, oby!

Ci z pierwszego i tak się nie pochwalą jakby tu byli bo grozi im karniak ale ktoś wiedział na pewno.
0 0

8igora9

#7340439 Napisano: dzisiaj o 14:15:55
nanajka81 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Tak jak wszysycy emotka

Ci z pierwszego i tak się nie pochwalą jakby tu byli bo grozi im karniak ale ktoś wiedział na pewno.

Skąd ktoś miałby wiedzieć o tym pierwszym etapie? Nigdzie nie było informacji. Ani w sklepie, ani w socjalach Biedronki ani firmy Bonduelle. Gdyby to jeszcze organizowała jakaś większa agencja, to znalazłyby się osoby, ktore widzialy informacje na stronie agencji. A tak to skąd? Z opakowań (o ile w ogóle były już te opakowania promocyjne na sklepie)? Ile osób mogło akurat przypadkowo kupować kukurydzę w Biedronce i chcieć wziąć udział w konkursie, w którym trzeba zrobić zdjęcie (czyli odpada dla każdego mugola 🤪). Prędzej bym obstawiała, że te nagrody były przeznaczone dla krewnych i znajomych królika, bo to dla mnie nie do ogarnięcia, że można nadzorować taką dużą akcję promocyjną i ogłosić ją dopiero dzień po zakończeniu pierwszego tygodnia. 🙈
0 0

nanajka81

#7340453 Napisano: dzisiaj o 14:58:56
8igora9 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Tak jak wszysycy emotka

Skąd ktoś miałby wiedzieć o tym pierwszym etapie? Nigdzie nie było informacji. Ani w sklepie, ani w socjalach Biedronki ani firmy Bonduelle. Gdyby to jeszcze organizowała jakaś większa agencja, to znalazłyby się osoby, ktore widzialy informacje na stronie agencji. A tak to skąd? Z opakowań (o ile w ogóle były już te opakowania promocyjne na sklepie)? Ile osób mogło akurat przypadkowo kupować kukurydzę w Biedronce i chcieć wziąć udział w konkursie, w którym trzeba zrobić zdjęcie (czyli odpada dla każdego mugola 🤪). Prędzej bym obstawiała, że te nagrody były przeznaczone dla krewnych i znajomych królika, bo to dla mnie nie do ogarnięcia, że można nadzorować taką dużą akcję promocyjną i ogłosić ją dopiero dzień po zakończeniu pierwszego tygodnia. 🙈

Wszystko jest możliwe aczkolwiek już były przypadki, że niektórzy o konkursie wiedzieli ale nie podzielili się od razu tą informacją z innymi. Jeden taki ninja z fejsa polecał tak robić bo wtedy jest większa szansa na wygraną.
0 0

fantagiro

#7340454 Napisano: dzisiaj o 15:02:28
Wawel Itm ?? ktoś coś ?
0 0

karoxxa

#7340494 Napisano: dzisiaj o 17:35:02
fantagiro napisał(a):

Wawel Itm ?? ktoś coś ?

Dopiero sie skończył 2 dni temu, nie określili sie kiedy wyniki.
0 0

donia7

#7340528 Napisano: dzisiaj o 19:41:57
karoxxa napisał(a):

fantagiro napisał(a):

Wawel Itm ?? ktoś coś ?

Dopiero sie skończył 2 dni temu, nie określili sie kiedy wyniki.

Wczoraj wybierali, a niejednokrotnie w dniu wyboru były już emaile.
0 0