Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atyde25

#7381153 Napisano: dzisiaj o 13:24:43
Właśnie mi odpisali z Orbita w skrócie nikt nie zgłaszał problem z wysyłką w loterii Orbit w Biedrze trudność WTF.
I chcieli zdjęcie paragonu posłałam i oryginalne i pomniejszone. Oryginalne ma odpowiednią wymaganą wielkość więc nie w tym problem był.
0 0

atyde25

#7381155 Napisano: dzisiaj o 13:25:24
No dobra ja zawsze mam zawsze pod górę ze wszystkim a muszę wyjść na tip top emotka
0 0

visserarthur

#7381157 Napisano: dzisiaj o 13:27:51
mellowfruit napisał(a):

co ciekawe - u mnie dokładnie ta sama sytuacja. nie lubię tworzyć teorii spiskowych i mam nadzieję, że to tylko przypadek emotka

U mnie to nie teorie spiskowe, a intuicja, która rzadko zawodzi, tyle, że w tym przypadku trudna do zweryfikowania emotka
0 0

adamo86

#7381163 Napisano: dzisiaj o 13:40:26
Adam1973 napisał(a):
I jak te deski SUP z Coli?
Jakie wymiary?
Jakość podobna do tych z Corony z zeszłego roku? Wszyscy sobie chwalili tamte
0 0

titinunu

#7381178 Napisano: dzisiaj o 14:04:15
meliska napisał(a):

Czy ktoś pamięta konkurs "Wkręć się w wiosenne pranie" w Auchan, w którym były do wygrania m.in. karty edenred o wartości 200 zł? Zapomniałam o niej, dzisiaj od rana próbuje ją zlokalizować i nic. Była wysłana (chyba) mailem. Czy ktoś podpowie z jakiego adresu mailowego i jaki był tytuł wiadomości? Czy jeśli ją przypadkiem usunęłam jest szansa, że agencja prześle maila jeszcze raz po tak długim czasie?

U mnie taka sama sytuacja.Miesąc temu pisałam do nich,ze nie mogę zlokalizować tej karty.Odpisali,ze możliwie wpadla do Spamu i one nie odpowiadają za to. na moją prośbie o ponowne wysłanie nie odpowiedzili.Moze sprobuj,bo to jednak druga taka sytuacja
0 0

agakaz2

#7381180 Napisano: dzisiaj o 14:16:46
nie ma żadnych nowych konkusow od wczoraj dodanych na forum. kicha
0 0

meliska

#7381181 Napisano: dzisiaj o 14:17:25
titinunu napisał(a):

U mnie taka sama sytuacja.Miesąc temu pisałam do nich,ze nie mogę zlokalizować tej karty.Odpisali,ze możliwie wpadla do Spamu i one nie odpowiadają za to. na moją prośbie o ponowne wysłanie nie odpowiedzili.Moze sprobuj,bo to jednak druga taka sytuacja

Poprosiłam i duplikat, dam znać jeśli będę miała odpowiedź
1 titinunu 0

marfiusza

#7381183 Napisano: dzisiaj o 14:18:57
titinunu napisał(a):

Piszcie bezpośrednio na adres: kontakt-pl@edenred.com
Mnie Albedo też olało, a po mailu do edenred bez problemu przesłali kartę emotka
1 titinunu 0

kufel98

#7381184 Napisano: dzisiaj o 14:18:58
anialistopad napisał(a):

Co dzis fedex dostarcza?

U mnie piłka z heineken
0 0

titinunu

#7381188 Napisano: dzisiaj o 14:21:34
marfiusza napisał(a):

Mnie Albedo też olało, a po mailu do edenred bez problemu przesłali kartę emotka

Dziękuję.Zaraz piszę.
0 0

meliska

#7381189 Napisano: dzisiaj o 14:24:29
marfiusza napisał(a):

Właśnie tam napisałam emotka  do Albedo nawet nie próbuję emotka
0 0

FBaneta4

#7381197 Napisano: dzisiaj o 14:40:30
kufel98 napisał(a):

U mnie piłka z heineken

I kufle Żywiec papiery do podpisu
0 0