Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bartula

#5670389 Napisano: 06.06.2013 11:56:26
Po raz kolejny człowiek dostaje po .... licząc na to że loteria to po prostu loteria, a każdy uczciwy paragon ma jednakowe szanse. Kiedy ja dorosnę? Chyba pierwsze się zestarzeję! emotka
0 0

izak1000

#5670416 Napisano: 06.06.2013 12:22:31
to na co ja czekam z tym moim jednym zgłoszeniem do NIVEA emotka emotka emotka
0 0

bridget

#5670437 Napisano: 06.06.2013 12:34:42
bartula napisał(a):

Po raz kolejny człowiek dostaje po .... licząc na to że loteria to po prostu loteria, a każdy uczciwy paragon ma jednakowe szanse. Kiedy ja dorosnę? Chyba pierwsze się zestarzeję! emotka

ja ze swoimi dwoma nie mam nawet co próbowac
0 0

Gość: trampek

#5670440 Napisano: 06.06.2013 12:35:40
skad wygrywacie reczniki pedigree ?
0 0

mia

#5670446 Napisano: 06.06.2013 12:40:38
izak1000 napisał(a):

Na to samo, co ja! emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5670448 Napisano: 06.06.2013 12:41:01
wysłałam na Nivea jedno zgłoszenie...i więcej nie wyślę... szkoda mi kasy, widząc po wynikach niektórzy chyba przebiją cenę ewentualnej wygranej wycieczki kosztami zakupu... Nivea będzie wychodzić z domu z każdej szafeczki... będzie ich prześladować emotka
nie gram dalej, nie mam szans
0 0

anet

#5670451 Napisano: 06.06.2013 12:44:21
polarniczka napisał(a):

wysłałam na Nivea jedno zgłoszenie...i więcej nie wyślę... szkoda mi kasy, widząc po wynikach niektórzy chyba przebiją cenę ewentualnej wygranej wycieczki kosztami zakupu... Nivea będzie wychodzić z domu z każdej szafeczki... będzie ich prześladować emotka
nie gram dalej, nie mam szans

ja również wysłałam tylko 1 zgłoszenie i nie wyslę więcej emotka jak mają mnie wylosować to wylosują emotka loteria trwa długo, więc a nuż któregoś dnia.. emotka
0 0

dochaaa

#5670466 Napisano: 06.06.2013 12:59:05
dochaaa napisał(a):

gosia16 napisał(a):

kaskikk napisał(a):

w długopisach InkJoy kolejna runda zaczyna się po północy ?

nie ,podają na fb kiedy sie mniej więcej
zacznie

co to za konkurs? można prosić linka?

0 0

darog

#5670475 Napisano: 06.06.2013 13:06:54
joan napisał(a):

mallina napisał(a):

Jeśli chodzi o Nivea, to wydaje mi się, że taka ilość niezweryfikowanych paragonów świadczy o tym, że numery poszczególnych, realnych paragonów były wpisywane po kilka (kilkadziesiąt?) razy... stąd sukces pewnych grup graczy

Nie myśl tak nawet, bo zaraz Cię ktoś z buta potraktuje, że prawdę rozgłaszasz i w oczy kole emotka Tymczasem czekam na tę ich całą "weryfikację" emotka

cwaniaków nadchodzi być może koniec...Agencja wysyła do sklepów na maila skany paragonów...nie ma drukowania lewizny..takie info mam od koleżanki z drogerii natura. Czy ktoś słyszał cos podobnego nt weryfikacji paragonów?
0 0

beata21

#5670484 Napisano: 06.06.2013 13:12:35
U mnie jeden zakup, jedno zgloszenie i mam kosmetyki emotka
0 0

Gość: mirek2oo6

#5670487 Napisano: 06.06.2013 13:14:58
Widze, że ewachem z forum też dobrze dała po rodzinie w tym nivea.
0 0

Gość: koza.k90

#5670489 Napisano: 06.06.2013 13:15:48
darog napisał(a):

joan napisał(a):

mallina napisał(a):

Jeśli chodzi o Nivea, to wydaje mi się, że taka ilość niezweryfikowanych paragonów świadczy o tym, że numery poszczególnych, realnych paragonów były wpisywane po kilka (kilkadziesiąt?) razy... stąd sukces pewnych grup graczy

Nie myśl tak nawet, bo zaraz Cię ktoś z buta potraktuje, że prawdę rozgłaszasz i w oczy kole emotka Tymczasem czekam na tę ich całą "weryfikację" emotka

cwaniaków nadchodzi być może koniec...Agencja wysyła do sklepów na maila skany paragonów...nie ma drukowania lewizny..takie info mam od koleżanki z drogerii natura. Czy ktoś słyszał cos podobnego nt weryfikacji paragonów?

super emotka

ale wyobrażasz sobie taką weryfikację w osiedlowym sklepiku z mydłem i powidłem emotka
0 0

skarb888

#5670490 Napisano: 06.06.2013 13:18:02
koza.k90 napisał(a):

darog napisał(a):

joan napisał(a):

mallina napisał(a):

super emotka

ale wyobrażasz sobie taką weryfikację w osiedlowym sklepiku z mydłem i powidłem emotka

Dokładnie. Łatwo przeprowadzić weryfikację, gdy chodzi o konkurs dla konkretnej sieci, np. Carrefoura czy Rossmanna. W ogólnopolskich loteriach oszustwo kwitnie + zgłaszanie tych samych numerów paragonów z tysięcy starterów.
0 0

mallina

#5670493 Napisano: 06.06.2013 13:19:50
skarb888 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

darog napisał(a):

joan napisał(a):

mallina napisał(a):

super emotka

Dokładnie. Łatwo przeprowadzić weryfikację, gdy chodzi o konkurs dla konkretnej sieci, np. Carrefoura czy Rossmanna. W ogólnopolskich loteriach oszustwo kwitnie + zgłaszanie tych samych numerów paragonów z tysięcy starterów.

a wystarczyłoby uniemożliwić wpisywanie jednego numeru paragonu więcej niż raz...
0 0

cc_investigator

#5670494 Napisano: 06.06.2013 13:20:51
mia napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Na to samo, co ja! emotka

o to widzę, że z moimi 3 mam od kogoś statystycznie wiecej szans emotka

Loterie olewam zwykle, ale mama lubi tę markę, to ją namówiłam na zakupki no i rossmann miał ładne promocje emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5670495 Napisano: 06.06.2013 13:23:02
marcin_zelu, a wiesz ile razy numery na kasach się powtarzają ?

wystarczy poczytać narzekania na forum, że paragon nowy, a system go nie przyjmuje

tutaj raczej nie ma złotego środka

dlatego wolę konkursy na hasełka
0 0

monia24

#5670497 Napisano: 06.06.2013 13:24:44
mallina napisał(a):

skarb888 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

darog napisał(a):

joan napisał(a):

mallina napisał(a):

super emotka

a wystarczyłoby uniemożliwić wpisywanie jednego numeru paragonu więcej niż raz...

no właśnie to też nie jest do końca rozwiązanie, bo numery niestety ale mają jednak szansę się powtórzyć. Najlepiej gdyby to był właśnie konkurs np. w carrefourze czy innym sklepie i by dokładnie potem weryfikowali.
0 0

joan

#5670500 Napisano: 06.06.2013 13:27:30
koza.k90 napisał(a):

wystarczy poczytać narzekania na forum, że paragon nowy, a system go nie przyjmuje

Dwa narzekania rocznie, że "odrzucili mi paragon" versus tysiące oszustw w każdym możliwym konkursie z podawaniem numeru paragonu? Hmm, to już wolę te dwa narzekania emotka
0 0

Gość: ksantypa

#5670502 Napisano: 06.06.2013 13:29:33
monia24 napisał(a):

mallina napisał(a):

skarb888 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

darog napisał(a):

joan napisał(a):

mallina napisał(a):

super emotka

no właśnie to też nie jest do końca rozwiązanie, bo numery niestety ale mają jednak szansę się powtórzyć. Najlepiej gdyby to był właśnie konkurs np. w carrefourze czy innym sklepie i by dokładnie potem weryfikowali.

powtarzaja sie ale np.w profi oprocz daty zakupu proszą jeszcze o wpisanie nipu sklepu i miejscowosci-a tutaj juz powtorzyc numer by się nie mogl
0 0

olivkap

#5670504 Napisano: 06.06.2013 13:30:05
joan napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

Dwa narzekania rocznie, że "odrzucili mi paragon" versus tysiące oszustw w każdym możliwym konkursie z podawaniem numeru paragonu? Hmm, to już wolę te dwa narzekania emotka

Dokładnie. Dlatego podoba mi się ten zapis np. w konkursie Profi o odrzucaniu powtarzających się numerów. Jak późno zgłaszasz paragon to trudno, ale przynajmniej część oszustw się tym ucina.
0 0