Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

infernalia

#5679605 Napisano: 19.06.2013 14:42:08
kiedyś wrzuciłam info o tym, że Mattel milczy z odpowiedzią na mojego @ w sprawie konkursu Barbie.. no na odpowiedź czekam nadal ale zadzwoniłam i .... miła Pani niby chciała mnie przerzucić do koleżanki, a tu się załączyła automatyczna sekretarka i zonk emotka teraz już nie odbierają telefonu hehhe co za papudracka firma
0 0

izak1000

#5679617 Napisano: 19.06.2013 14:56:53
NIVEA zatrzymała się na 13.06. ale dlaczego??? może ktoś wie...
0 0

Gość: polarniczka

#5679624 Napisano: 19.06.2013 15:01:24
izak1000 napisał(a):

Wejherowo na urlopie do 20...
0 0

zaczytana-pola

#5679640 Napisano: 19.06.2013 15:15:24
polarniczka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Złośliwe emotka

Pewnie głowią się co by tu zrobić, żeby to wszystko wyglądało dobrze. emotka
0 0

Gość: ksantypa

#5679650 Napisano: 19.06.2013 15:24:16
zaczytana-pola napisał(a):

polarniczka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Złośliwe emotka

Pewnie głowią się co by tu zrobić, żeby to wszystko wyglądało dobrze. emotka

w tej kwestii nic nie wymyślą.W każdym niu max 10 zwycięzców i to powtarzających się a reszta zestawów zostaje u organizatora
0 0

Gość: troyd

#5679981 Napisano: 20.06.2013 00:55:41
polarniczka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Mam wrażenie, że zbytnio wieszacie psy na Wejherowie nie zdając sobie sprawy, że grube przekręty robi ekipa która nie wysyła paragonów na zestawy, a zatem nie widzicie jej tak często jak Wejherowo - i podejrzewam tutaj Przemyśl (ta sama ekipa od Nestle 5 posiłków oraz od loterii E), ale to będzie widać w kolejnych dniach.

Wejherowo po prostu zamieszało w pierwszych dniach kiedy w bazie było pewnie jeszcze mało zgłoszeń i na ich nieszczęście zachciało im się odbierać nagrody II stopnia za co teraz od wszystkich dostają po d....
0 0

ace

#5680124 Napisano: 20.06.2013 10:58:14
Nie wiecie czy Swiift mi zaakceptuje paragon bez konkretnej nazwy produktu? Bo na paragonie mam szczot.d/z classi (to szczoteczka Oral) i nie wiem czy oni uznaja, czy musze dymac do carrefura po pieczatke ze to produkt tej firmy? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź emotka
0 0

#5680129 Napisano: 20.06.2013 11:00:37
eciepecie napisał(a):

troyd napisał(a):

polarniczka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Mam wrażenie, że zbytnio wieszacie psy na Wejherowie nie zdając sobie sprawy, że grube przekręty robi ekipa która nie wysyła paragonów na zestawy, a zatem nie widzicie jej tak często jak Wejherowo - i podejrzewam tutaj Przemyśl

Czyżby "Głos Wejherowski" zamieszczał sprostowanie w sprawie?
To zupełnie jak w polityce - "My może i robimy przekręty, ale nasza opozycja to dopiero oszuści, to wszystko ich wina, my ich tylko usiłujemy doścignąć w skali tego oszustwa!"
emotka

wieszam psy, koty i inne gady... ogólnie sprawa śmierdzi i dlatego nikt jej nie chce tykać... a co do Wejherowa...wychodzą z założenia: trzymajmy się kupy, bo kupy nic nie ruszy...
0 0

#5680149 Napisano: 20.06.2013 11:22:30
polarniczka napisał(a):

wieszam psy, koty i inne gady... ogólnie sprawa śmierdzi i dlatego nikt jej nie chce tykać... a co do Wejherowa...wychodzą z założenia: trzymajmy się kupy, bo kupy nic nie ruszy...

Na stronie zgłoszeniowej pojawiła się captcha emotka oczywiście ona nic nie zmienia jeżeli organizator nie wykasuje podejrzanych zgłoszeń z bazy danych, ciekawe ile ich tam już jest - jak obstawiacie(?)

Macie możliwość się wykazać piszcie w tej sprawie do organizatora, a nie tutaj wylewacie żale na Wejherowo o głupie zestawy kosmetyków emotka
0 0

mia

#5680158 Napisano: 20.06.2013 11:35:30
troyd napisał(a):

Mam wrażenie, że zbytnio wieszacie psy na Wejherowie nie zdając sobie sprawy, że grube przekręty robi ekipa która nie wysyła paragonów na zestawy, a zatem nie widzicie jej tak często jak Wejherowo - i podejrzewam tutaj Przemyśl (ta sama ekipa od Nestle 5 posiłków oraz od loterii E), ale to będzie widać w kolejnych dniach.

Wejherowo po prostu zamieszało w pierwszych dniach kiedy w bazie było pewnie jeszcze mało zgłoszeń i na ich nieszczęście zachciało im się odbierać nagrody II stopnia za co teraz od wszystkich dostają po d....

Myślę, że masz 100% racji.
To by pięknie wyjaśniało wszystkie luki.
Co nie zmienia faktu, że ta loteria to przysłowiowe jaja pańskie! emotka
0 0

radosna

#5680160 Napisano: 20.06.2013 11:36:47
polarniczka napisał(a):

eciepecie napisał(a):

troyd napisał(a):

polarniczka napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Mam wrażenie, że zbytnio wieszacie psy na Wejherowie nie zdając sobie sprawy, że grube przekręty robi ekipa która nie wysyła paragonów na zestawy, a zatem nie widzicie jej tak często jak Wejherowo - i podejrzewam tutaj Przemyśl

Czyżby "Głos Wejherowski" zamieszczał sprostowanie w sprawie?
To zupełnie jak w polityce - "My może i robimy przekręty, ale nasza opozycja to dopiero oszuści, to wszystko ich wina, my ich tylko usiłujemy doścignąć w skali tego oszustwa!"
emotka

Moja Mama napisała do nich długiego mejla o utracie zaufania do marki, do której była przywiązana od lat. O tym, że jest to pole do popisu dla cwaniaków, którym w głowie tylko nagrody główne, a nie wysyłając paragonów na zestawy kosmetyków blokują możliwość wygrania takim szaraczkom jak moja Mama - mniej więcej w tym stylu.
Otrzymała odpowiedź z adresu: pielegnujbliskosc@tequilapolska.pl

Witam,

bardzo dziękujemy za opinię, każda jest dla nas niezwykle ważna, na pewno weźmiemy ją pod uwagę.

Pozdrawiam

PS. Teraz dopiero Mama jest wkurzona!!!

0 0

radosna

#5680162 Napisano: 20.06.2013 11:39:33
A wracając do Nivea - najbardziej podoba mi się lista laureatów zestawów kosmetyków z 6 czerwca emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

#5680164 Napisano: 20.06.2013 11:42:22
troyd napisał(a):

polarniczka napisał(a):

Na stronie zgłoszeniowej pojawiła się captcha emotka oczywiście ona nic nie zmienia jeżeli organizator nie wykasuje podejrzanych zgłoszeń z bazy danych, ciekawe ile ich tam już jest - jak obstawiacie(?)

Macie możliwość się wykazać piszcie w tej sprawie do organizatora, a nie tutaj wylewacie żale na Wejherowo o głupie zestawy kosmetyków emotka

normalnie się zaczerwieniłam ze wstydu, tak bardzo cie przepraszam, że piszę tutaj o takich rzeczach, o ja niedobra, pozwól, że sama się ukażę i dzisiaj nie zjem deseru...emotka

0 0

#5680181 Napisano: 20.06.2013 11:58:20
polarniczka napisał(a):

normalnie się zaczerwieniłam ze wstydu, tak bardzo cie przepraszam, że piszę tutaj o takich rzeczach, o ja niedobra, pozwól, że sama się ukażę i dzisiaj nie zjem deseru...emotka

Optowałbym również za brakiem kolacji, to Cię nauczy pokory raz na zawsze emotka

Z tą loterią jest jak z naszym społeczeństwem, polityką i mediami - ludzie widzą tylko te małe przekręty o których trąbią media na jakieś kilkadziesiąt czy też kilkaset tysięcy złotych a nie widzą tych grubych przekrętów robionych codziennie za zamkniętymi drzwiami, które idą w miliony zł

Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem swoimi słowami emotka
0 0

#5680196 Napisano: 20.06.2013 12:08:22
troyd napisał(a):

polarniczka napisał(a):

Optowałbym również za brakiem kolacji, to Cię nauczy pokory raz na zawsze emotka

Z tą loterią jest jak z naszym społeczeństwem, polityką i mediami - ludzie widzą tylko te małe przekręty o których trąbią media na jakieś kilkadziesiąt czy też kilkaset tysięcy złotych a nie widzą tych grubych przekrętów robionych codziennie za zamkniętymi drzwiami, które idą w miliony zł

Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem swoimi słowami emotka

spoko emotka generalnie forum jest od tego, aby te żale właśnie wylewać... co czasami każdy z nas czyni... lepsze to niż np. bicie ludzi na ulicy torebką, bo nivea nie wylosowała mojego zgłoszenia...
0 0

#5680215 Napisano: 20.06.2013 12:26:02
polarniczka napisał(a):

.. lepsze to niż np. bicie ludzi na ulicy torebką...

Zwłaszcza jakby w torebce był krem Nivea 400 ml w metalowym opakowaniu ... emotka
0 0

Gość: gosia16

#5680222 Napisano: 20.06.2013 12:31:11
troyd napisał(a):

polarniczka napisał(a):

Zwłaszcza jakby w torebce był krem Nivea 400 ml w metalowym opakowaniu ... emotka

moją córke na lotnisku dopadła rewizja osobista ,bo na rtg wyszła bombka w torebce - opakowanie kremu nivea emotka
0 0

radosna

#5680230 Napisano: 20.06.2013 12:36:56
gosia16 napisał(a):

troyd napisał(a):

polarniczka napisał(a):

moją córke na lotnisku dopadła rewizja osobista ,bo na rtg wyszła bombka w torebce - opakowanie kremu nivea emotka

A ja kiedyś byłam świadkiem, jak kobieta prawie szlochała, bo musiała duże i drogie kremy wywalić do kosza przy kontroli. Musiała je gdzieś kupić w ostatniej chwili i zapakowała do przepastnej torebki, a nie do bagażu. Aż mi się jej żal zrobiło.
0 0

notta

#5680232 Napisano: 20.06.2013 12:37:13
nalewka babuni już się rozwiązała?
0 0

infernalia

#5680288 Napisano: 20.06.2013 13:06:13
wszyscy czekający na info w sprawie konkursu barbie - otrzymałam maila od organizatora (więc jeśli nie macie w swoich skrzynkach wieści o nagrodzie - to chyba już po ptakach) poniżej treść maila:

Witamy serdecznie,
konkurs już zakończył się i są znani zwycięzcy. NIestety tym razem
się Państwu nie powiodło, ale zachęcamy do udziału w innych konkursach
Barbie.

Z poważaniem,
time4show
w imieniu Organizatora
Mattel Polska.
0 0