Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kurlandzki

#5680804 Napisano: 20.06.2013 23:25:46
mirai napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

czy to prawda że paragon Nivea mozna rejestowac po kilka razy (na inne dane) własnie na fb wyczytałem ze niby tak robią Ci z Wejherowa i inni emotka

I jak tu człowieku mozesz uczciwie coś wygrać? emotka

no niestety nie da się wygrać:( kilka zgłoszonych paragonów i zero... w poprzednich edycjach zawsze wpadały zestawy
0 0

mirai

#5680814 Napisano: 20.06.2013 23:44:16
kurlandzki napisał(a):

mirai napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

czy to prawda że paragon Nivea mozna rejestowac po kilka razy (na inne dane) własnie na fb wyczytałem ze niby tak robią Ci z Wejherowa i inni emotka

I jak tu człowieku mozesz uczciwie coś wygrać? emotka

no niestety nie da się wygrać:( kilka zgłoszonych paragonów i zero... w poprzednich edycjach zawsze wpadały zestawy

U mnie tak samo emotka
0 0

anialistopad

#5680816 Napisano: 20.06.2013 23:45:04
ja 5 paragonow i cisza nivea ma mnie w d......
0 0

kristof23

#5680820 Napisano: 20.06.2013 23:53:38
anialistopad napisał(a):

wyslij 5 tys to kosmetyki powinny ci wpasc emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5680846 Napisano: 21.06.2013 08:10:08
eciepecie napisał(a):

anialistopad napisał(a):

a nie odwrotnie?
Bo jak smarujesz tym kremem całe ciało, d..e też, to nic dziwnego, że trochę dostanie się do środka emotka

nowa moda...Nivea w życi...
0 0

#5680871 Napisano: 21.06.2013 09:02:08
eciepecie napisał(a):

polarniczka napisał(a):

eciepecie napisał(a):

anialistopad napisał(a):

a nie odwrotnie?
Bo jak smarujesz tym kremem całe ciało, d..e też, to nic dziwnego, że trochę dostanie się do środka emotka

nowa moda...Nivea w życi...

No wiesz, polarniczka - jak się kupuje naraz tyle tego kremu, to coś w końcu z nim trzeba zrobić emotka

to im teraz trzeba tylko współczuć, skoro muszą, aż tyle tego kupować... a pieczenie w "tamtym" miejscu będzie dla nich strasznym przeżyciem... emotka
0 0

assal

#5680926 Napisano: 21.06.2013 10:33:57
Zamiast narzekać tutaj, zawsze można zadzwonić do Izby Celnej, by przypatrzyli się tej loterii emotka
Oni ją w końcu nadzorują emotka
0 0

#5680927 Napisano: 21.06.2013 10:36:00
assal napisał(a):

Zamiast narzekać tutaj, zawsze można zadzwonić do Izby Celnej, by przypatrzyli się tej loterii emotka

napiszę do Tomasza Lisa...zamiast co z tą Polską to co z tym konkursem... panie premierze Tusk jak żyć? emotka
0 0

margo466

#5681010 Napisano: 21.06.2013 12:03:14
polarniczka napisał(a):

assal napisał(a):

napiszę do Tomasza Lisa...zamiast co z tą Polską to co z tym konkursem... panie premierze Tusk jak żyć? emotka

emotka emotka
0 0

izak1000

#5681183 Napisano: 21.06.2013 15:49:06
w NIVEA nie ma złudzeń..dostałam taką odpowiedź:
"losowania codzienne się odbywają, natomiast regulamin nie przewiduje dolosowywań" emotka
Muszę im podziękować a najlepszą i pewną wygraną będzie zakup produktów dla własnego użytku......
0 0

calliope

#5681201 Napisano: 21.06.2013 16:07:49
wredzia napisał(a):

polarniczka napisał(a):

assal napisał(a):

Napiszcie jeszcze do prokuratury, na policję,do UOKIK-u, i do Elżbiety Jaworowicz emotka Niech sobie nie myślą patałachy, że inni mogą wygrywać a wy nie.

i jeszcze do "draństwa w draństwie" na polsacie możecie to zgłosić emotka
0 0

pecia

#5681253 Napisano: 21.06.2013 17:24:06
po jakim czasie informują w konkursie Sonko, np. jeśli wczoraj zarejestrowało się zgłoszenie? ma ktoś wiedzę w tym temacie emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5681263 Napisano: 21.06.2013 17:43:29
pecia napisał(a):

po jakim czasie informują w konkursie Sonko, np. jeśli wczoraj zarejestrowało się zgłoszenie? ma ktoś wiedzę w tym temacie emotka

Ponoć na następny dzień... Kurde, ja też wczoraj słałam... emotka
0 0

#5681266 Napisano: 21.06.2013 17:50:06
calliope napisał(a):

wredzia napisał(a):

polarniczka napisał(a):

assal napisał(a):

Napiszcie jeszcze do prokuratury, na policję,do UOKIK-u, i do Elżbiety Jaworowicz emotka Niech sobie nie myślą patałachy, że inni mogą wygrywać a wy nie.

i jeszcze do "draństwa w draństwie" na polsacie możecie to zgłosić emotka

ok, to ja jeszcze walnę pismo do ksiedza z mojej parafii, aby odczytał list intencyjny w moim mieniu, wplatając zdanie o konkursie Nivea między : dziękujemy kole gospodyń wiejskich za posprzątanie kościoła, a prosimy parafian o większe datki, o paliwo drożeje...
0 0

pecia

#5681278 Napisano: 21.06.2013 18:00:52
mariolakal napisał(a):

pecia napisał(a):

no to już pewnie po ptakach emotka szkoda, bo fajna nagroda - żal, że jedna dziennie
0 0

joan

#5681335 Napisano: 21.06.2013 19:44:24
izak1000 napisał(a):

"losowania codzienne się odbywają, natomiast regulamin nie przewiduje dolosowywań" emotka
Muszę im podziękować a najlepszą i pewną wygraną będzie zakup produktów dla własnego użytku......

Warto podziękować samej Nivei za to, jak wspaniale docenia pracowników organizatora, którzy to w produkty tej firmy opływać będą emotka

Wróciłam dziś do domu i przypomniało mi się, że 17.06. mijał termin na odesłanie danych z pierwszego dnia loterii. I co? 25 osób nie odesłało swoich zmultiplikowanych paragonów (czyli DWADZIEŚCIA PIĘĆ zestawów kosmetyków dla panienek z agencji tequila) -> niezły wynik po j-e-d-n-y-m dniu. A że jestem wredna, to sobie podliczę te wszystkie nierozdane zestawy i strzelę mejla do producenta. Nie umita organizować akcji promocyjnych? To nie będzieta emotka
0 0

Gość: gosia16

#5681338 Napisano: 21.06.2013 19:47:33
pecia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

pecia napisał(a):

no to już pewnie po ptakach emotka szkoda, bo fajna nagroda - żal, że jedna dziennie

mnie poinformowali o wygranej na następny dzień po 15.00
0 0

Gość: eveliina

#5681339 Napisano: 21.06.2013 19:47:54
pecia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

pecia napisał(a):

potwierdzam, ja @ o wygranej miałam na drugi dzień po wysłaniu
0 0

Gość: magdaa

#5681514 Napisano: 22.06.2013 11:59:14
joan napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Warto podziękować samej Nivei za to, jak wspaniale docenia pracowników organizatora, którzy to w produkty tej firmy opływać będą emotka

Wróciłam dziś do domu i przypomniało mi się, że 17.06. mijał termin na odesłanie danych z pierwszego dnia loterii. I co? 25 osób nie odesłało swoich zmultiplikowanych paragonów (czyli DWADZIEŚCIA PIĘĆ zestawów kosmetyków dla panienek z agencji tequila) -> niezły wynik po j-e-d-n-y-m dniu. A że jestem wredna, to sobie podliczę te wszystkie nierozdane zestawy i strzelę mejla do producenta. Nie umita organizować akcji promocyjnych? To nie będzieta emotka

ja tam czekam co będzie z 6.06 emotka
0 0

banka-manka

#5681531 Napisano: 22.06.2013 12:48:21
eveliina napisał(a):

pecia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

pecia napisał(a):

potwierdzam, ja @ o wygranej miałam na drugi dzień po wysłaniu

Z piątku, soboty i niedzieli powiadamiają w poniedziałek. W inne dni tygodnia na drugi dzień.
0 0