Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: loczeq
Ja nikogo nie zmusza do wierzenia czy nie wierzenia mi. Znam troszkę środowisko i mogę napisać "co mi się wydaje" a Ty jak chcesz ze mną rozmawiać to ze swojego konta, ja mam na tyle odwagi więc liczę że druga osoba też będzie.
radosna
Postów 2447
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
hmmmm nie wiem dlaczego uważasz, że ja mam mieć na coś pomysł, ja napisałem już wcześniej DLACZEGO JA AKURAT uważam, że jest jak jest a nie inaczej
radosna
Postów 2447
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo nam nie chodzi tylko o to, że inni kombinują lub mają szmal na duże zakupy, ale jak zapełnić te niezweryfikowane miejsca? Powiem inaczej: co zrobić, by tych niezweryfikowanych w ogóle nie było? Może nasze przemyślenia będą pomocne dla agencji reklamowych.
agencje dobrze wiedzą jak, popatrz np. na Kinder Bueno czy Bakalland aktualny
Gość: ksantypa
ja nie z tych co chodza sie skarzyc czy zalic wiem ze o wiele rozsadniejsze jest sie zajac wlasnym nosem i sprawami - po postu wiecej z tego kozysci niz z zazdrosci
pang
Postów 506
Data rejestracji 17.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w nivei możliwość wielokrotnego wygrywania to początek i zachęta do obchodzenia regulaminu , a wpisanie tylko samego nr paragonu jak widać nic daje i to za mało.
izak1000
Postów 2798
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dodatkowo w procesie weryfikacji żądanie WSZYSTKICH zarejestrowanych paragonów a nie tylko wylosowanego jako wygrywający. I po kłopocie.
slonecznik1309
Postów 3976
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dziękujemy za przesłany list. Zapewniamy Panią, że wszelkie tego typu zgłoszenia są dla nas bardzo ważne i będą dokładnie analizowane przez nasz Dział Prawny.
Jesteśmy przekonani, że zasady Regulaminu naszej akcji promocyjnej (dostępne na http://ext10.nive...c/pdf/regulamin.pdf) pozwolą nam rozwiać wszelkie Pani wątpliwości. Jednocześnie zapewniamy Panią, że całą sprawę sprawdzimy zarówno wewnątrz NIVEA Polska, jak również po stronie naszego partnera, z którym współorganizujemy konkurs.
Będziemy informować Panią o postępach naszych prac najszybciej, jak to możliwe.
Jednocześnie zwracamy się z prośbą o cierpliwość i jeszcze raz dziękujemy za zgłoszenie Pani wątpliwości.
Gość: polarniczka
pic na wodę fotomontaż...jakbym paliła, to puściłabym dymka... miałam nie jeść słodyczy, ale się lekko zdenerwowałam, więc zjem księcia polo... mydlą oczy
Gość: polarniczka
podaj mi adres na pw, na który im wysłałaś, też im wyślę z 4 e-maili... a niech mają zawaloną skrzynkę...
Gość: propropak
Podaj tutaj - ja im wyśle 5 e-maili, niech sobie Nivea nie myśli, że wyrucha graczy.
Gość: drzemek
Dajcie mnie też, wyślę 10
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane