Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18761
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Owca głodna, uwierz mi,
świeżej się domaga krwi,
już nie będzie pościć dłużej,
bo to wilk jest w owczej skórze.
loczeq - gdyby ta sprawa wyciekła poza FB & nasze forum i dostała się na demoty / mistrzów / wykop / popularny kanał YT, to wierz mi, że żaden regulamin by tych XXX nie uratował
radosna
Postów 2447
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5 lat temu moja Mama wygrała weekendowy voucher do SPA. W regulaminie kwota 3.400. W rzeczywistości (zatelefonowała wcześniej w to miejsce) ta kwota była o 2.000 zł niższa.
Czyli nadwyżka idzie do agencji. Tylko ja się zastanawiam, czy firmy zlecające konkurs nie widzą tego? Przecież to oni płacą i oni powinni skrupulatnie wyliczać koszt nagrody, by ją zaakceptować przy umowie z agencją. To wyrzucanie pieniędzy w błoto, które można przeznaczyć na inny konkurs lub zwiększyć pulę nagród.
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: loczeq
co najwyżej trochę czarnego PR, który zostanie odebrany przez 95% jako żal tych co nie wygrali, agencja jest kryta, zleceniodawca też, żli hurtownicy zrobili misz masz w bazie zgłoszeń ;]
Gość: koza.k90
chyba nie było osoby, której nie wkurzyłby fakt, że nie można się doczekać na nagrody, bo te przychodziły sporo po regulaminowym terminie
nie wspominając już o nieregulaminowej wartości
ale mało kto zwrócił uwagę, że nadawcą paczek nie była agencja - tylko sam producent
tutaj pewnie będzie podobnie
radosna
Postów 2447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na demoty wstawimy listę laureatów z 6 czerwca
zleceniodawca zapewne za te spa zapłacił nie 3400, nie 1400 a 1000 zł, na fakturze było 3400 by zrobić koszty a reszta mogla trafić do zleceniodawcy np. w kopercie
jak myślisz dlaczego tutaj w TUI są na wczasy w Grecji? odpowiedź porównaj sobie cenę tego samego hotelu z TUI z innym biurem - i wszystko jasne
tak będą wyglądały listy z większości dni - przecież agencja nie może nikogo zmusić do odesłania paragonu czy odbioru nagrody
po co od razu w kopercie ?
wystarczy w 2 dodatkowych voucherach - dla agencji i sponsora
najważniejsze, żeby na fakturze wszystko grało
i tak jest w każdej dziedzinie - dlatego nie rozumiem po co te oburzenia - olać sprawę i życie naprawdę będzie piękniejsze (w myśl zasady: nie pcham się tam gdzie mnie nie chcą)
radosna
Postów 2447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marketing@beiersdorf.com
info@beiersdorf.com
pr@beiersdorf.com
Powyższe adresy przeszły, sekretariat nie.
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
ja jej nie olalem
dzasmina
Postów 2373
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mi zawsze powtarzali, że jak mnie wypchną drzwiami, to żebym wracała oknem
na szczęście nie dojechałam do sklepu po niveę, na listy nie zaglądam i cieszę się teraz latem
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
radosna
Postów 2447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może zasypiemy ich identycznymi zgłoszeniami x 100?
Nie mamy nic do stracenia
w bazie są już miliony zgłoszeń
Gość: ksantypa
dzieki -zaraz naszrajbam -spuszcze troche pary może mi ulży
marketing@beiersdorf.com na razie nic sie nie wrociło
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pr@beiersdorf.com do tych tez polecialo
radosna
Postów 2447
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja z tej okazji, że wylałyśmy swoje gorzkie żale ... napiłam się pysznego piwa!