Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bethan

#5695470 Napisano: 10.07.2013 17:25:42
cudaczek121 napisał(a):

Czy dostaliście z mufffinek smsa tylko o wygranej i że będą oprócz tego jeszcze dzwonić czy już teraz gdzieś trzeba odsyłać paragon. Sorry,ale jestem na urlopie i trochę się zmugoliłam emotka

Chyba zależy, co się wygrało... Ja mam, że będą się kontaktować.
0 0

kachakacha

#5695472 Napisano: 10.07.2013 17:29:48
myszania napisał(a):

Hej, bierze ktoś udzial w konku wizaz i adidas?
http://wizaz.pl/a...id=394879&prod=f

Bo czytam regulamin i jak byk pisze, ze ma byc fota z wybranym zelem (wysłać zdjęcie za pomocą formularza zgłoszeniowego do Konkursu,
przedstawiającego uczestnika z wybranym żelem pod prysznic), a ludzie takie foty z paszportu dają, że albo ja jestem niekumata, albo ludzie dziwni emotka

Ludzie są dziwni. W konkursie Lubella Natures powinno być zdjęcie przedstawiające swój naturalny styl na rower, a panny wysyłają swoje wygibasy na trawie, pozowanie pod drzewkiem, na huśtawce, albo z aparatem na balkonie. I tak się zastanawiam, czy będą na tych rowerach jeździć po balkonie emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5695493 Napisano: 10.07.2013 17:48:59
kachakacha napisał(a):

myszania napisał(a):

Bo czytam regulamin i jak byk pisze, ze ma byc fota z wybranym zelem (wysłać zdjęcie za pomocą formularza zgłoszeniowego do Konkursu,
przedstawiającego uczestnika z wybranym żelem pod prysznic), a ludzie takie foty z paszportu dają, że albo ja jestem niekumata, albo ludzie dziwni emotka

Ludzie są dziwni. W konkursie Lubella Natures powinno być zdjęcie przedstawiające swój naturalny styl na rower, a panny wysyłają swoje wygibasy na trawie, pozowanie pod drzewkiem, na huśtawce, albo z aparatem na balkonie. I tak się zastanawiam, czy będą na tych rowerach jeździć po balkonie emotka

zrobią z niego kwietnik na balkonie...wciepną jakieś kwiatki w koszyk i biedak będzie rdzewiał...
0 0

Gość: ekuc2

#5695503 Napisano: 10.07.2013 17:56:53
polarniczka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

myszania napisał(a):

zrobią z niego kwietnik na balkonie...wciepną jakieś kwiatki w koszyk i biedak będzie rdzewiał...

heh zawsze bawi mnie takie podejście ludzi co wrzucają cokolwiek byle tylko było ale i dziwi że organizatorzy nie usuwają nie regulaminowych fotek które tylko śmietnik robią emotka emotka
0 0

Gość: niusia86

#5695553 Napisano: 10.07.2013 19:19:20
czy powiADAMIALI JUZ Z BIELENDY Z 05 LIPCA?
0 0

monikar

#5695587 Napisano: 10.07.2013 20:02:25
myszania napisał(a):

ja się przymierzam do tego konkursu na początku dziwiło mnie że ludzie wrzucają fotki bez żelu na pierwszym planie ale pewnie wyszli z założenia że jak będzie mniej zgłoszeń niż nagród to i im coś skapnie za najmniejszy choćby wkład emotka
0 0

Gość: kala405

#5695640 Napisano: 10.07.2013 21:26:46
polarniczka napisał(a):

nique napisał(a):

vickichelm napisał(a):

ale o so chodzi z Wejcherowem ? emotka

jest takie góralskie przysłowie: Wejherowo - tam Nivea nagrody chowo....

emotka emotka emotka

emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#5695674 Napisano: 10.07.2013 22:19:22
kwestia Loteriady
jeśli ktos nie dostaje kuponów Loteriady, mimo że puszcza zakłady, może napisać do Lotto, podając kolekturę, gdzie to miało miejsce (miejscowość, ulica, może numer kolektury)

można pisać przez formularz http://www.lotto.pl/kontakt

Odpowiadają

0 0

izak1000

#5695735 Napisano: 11.07.2013 08:32:27
vickichelm napisał(a):

Jak to możliwe że 7 lipca w Laysach jedna i ta sama osoba wygrała 2 razy emotka

już jest zmiana ,chyba ktoś interweniował emotka
0 0

vickichelm

#5695741 Napisano: 11.07.2013 08:52:36
izak1000 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

no widziałam... czyli co , losują pewnie... brak słów do tego konkursu. Od początku piszę, piszę i piszę...I nic. Nie wierzę, ze w kółko jedne i te same osoby są bardziej kreatywne od innych heloł emotka
0 0

#5695743 Napisano: 11.07.2013 08:55:05
vickichelm napisał(a):

izak1000 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

no widziałam... czyli co , losują pewnie... brak słów do tego konkursu. Od początku piszę, piszę i piszę...I nic. Nie wierzę, ze w kółko jedne i te same osoby są bardziej kreatywne od innych heloł emotka

ja odpuściłam... przynajmniej nie przytyję...karton lays to tyyyyle kalorii emotka
0 0

vickichelm

#5695747 Napisano: 11.07.2013 08:59:39
polarniczka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

izak1000 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

ja odpuściłam... przynajmniej nie przytyję...karton lays to tyyyyle kalorii emotka

a ja jestem taka ,że jak się za coś wezme to nie potrafię odpuścić ( a to chyba błąd) i tak mam całą łazienkę sifów i stracony czas na Lays emotka
0 0

#5695751 Napisano: 11.07.2013 09:10:06
vickichelm napisał(a):

polarniczka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

izak1000 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

a ja jestem taka ,że jak się za coś wezme to nie potrafię odpuścić ( a to chyba błąd) i tak mam całą łazienkę sifów i stracony czas na Lays emotka

wysłałam w jeden dzień 10 a w drugi 15 i nic...stwierdziłam, że moje hasła są chyba za słabe i odpuściłam... udzielam się w innych konkursach emotka
0 0

joan

#5695754 Napisano: 11.07.2013 09:13:46
Wymyśliłam na Lay's Max 60 hasełek, postaram się dziś jeszcze kilka ukulać i jutro przypuszczam atak. I tyle z mojej strony w tym konkursie emotka
0 0

izak1000

#5695759 Napisano: 11.07.2013 09:17:43
joan napisał(a):

Wymyśliłam na Lay's Max 60 hasełek, postaram się dziś jeszcze kilka ukulać i jutro przypuszczam atak. I tyle z mojej strony w tym konkursie emotka

ja tam od czasu do czasu coś napiszę ale ta"szczekająca krowa " to mnie zaskoczyła totalnie emotka
0 0

vickichelm

#5695772 Napisano: 11.07.2013 09:52:34
joan napisał(a):

joan a udało Ci się już tam wygrać? Jeśli można wiedzieć? Bo ja dotychczas pisałam mniej może po prostu za mało emotka
0 0

joan

#5695775 Napisano: 11.07.2013 09:56:59
vickichelm napisał(a):

joan a udało Ci się już tam wygrać? Jeśli można wiedzieć? Bo ja dotychczas pisałam mniej może po prostu za mało emotka

Nie, dopiero zbieram worek hasełek, jutro wszystko hurtem poślę (aktualnie mam 73 szt.) i finito.
0 0

Gość: schoczka

#5696167 Napisano: 11.07.2013 13:48:27
Czy odzywał się już smolar z koszami Pip?z wtorku i srody?
0 0

Gość: wraq

#5696183 Napisano: 11.07.2013 14:01:42
joan napisał(a):

To CO wygrałeś, jest bez znaczenia. Liczy się tylko JAK.

joan napisał(a):

Nie, dopiero zbieram worek hasełek, jutro wszystko hurtem poślę (aktualnie mam 73 szt.) i finito.

Rozumiem, że masz 73 paragony? Bo inaczej jak interpretować twoją stopkę? Hipokryzja?
0 0

vickichelm

#5696186 Napisano: 11.07.2013 14:03:00
wraq napisał(a):

joan napisał(a):

To CO wygrałeś, jest bez znaczenia. Liczy się tylko JAK.

joan napisał(a):

Rozumiem, że masz 73 paragony? Bo inaczej jak interpretować twoją stopkę? Hipokryzja?

A od kiedy do Lay's max potrzebne są paragony????
0 0