Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mahuska

#5693281 Napisano: 08.07.2013 17:15:32
Czy na cifa trzeba odesłać wszystkie paragony?? troszkę się już gubie emotka
0 0

barszcz

#5693284 Napisano: 08.07.2013 17:17:50
rafal100 napisał(a):

o jakie dane proszą z Wawela, bo miałam od nich smsa, telefon możliwe też bo mam nieodebrane z numeru 513320... i chciałabym już odesłać dane

Proszą o oryginał paragonu i oświadczenie ze strony,która masz w wygranym sms-ku emotka
0 0

mahuska

#5693289 Napisano: 08.07.2013 17:21:20
magnus napisał(a):

mahuska napisał(a):

Czy na cifa trzeba odesłać wszystkie paragony?? troszkę się już gubie emotka

Wszystkie z numeru, który wygrał emotka

no to kiszka bo wcześniej odesłałam tylko 1
:/
0 0

mahuska

#5693333 Napisano: 08.07.2013 18:00:02
A dzwonił ktoś czy pozytywnie zweryfikowali jego paragon??
0 0

infernalia

#5693339 Napisano: 08.07.2013 18:05:15
a czy ktoś wie czy odpowiadają na @ czy się wygrało z cifa? ja miałam założoną blokadę na 4 cyfrowe smsy i dopiero ją usunęłam. Nie wiem czy wygrałam - można to jakoś sprawdzić?
0 0

slonecznik1309

#5693341 Napisano: 08.07.2013 18:06:34
mirai napisał(a):

Chwalił się może ktoś jakąś wygraną z Loteriady emotka

rok temu miałam dużo kuponów - ok. 500 i nic..., w tym roku jest już spory stos, ale nawet nie chce mi się ich rejestrować emotka
0 0

mirai

#5693442 Napisano: 08.07.2013 19:32:16
asiabuczkowska napisał(a):

mirai napisał(a):

rok temu miałam dużo kuponów - ok. 500 i nic..., w tym roku jest już spory stos, ale nawet nie chce mi się ich rejestrować emotka

Mam podobne odczucia emotka
0 0

deva

#5693445 Napisano: 08.07.2013 19:36:59
mirai napisał(a):

mirai napisał(a):

z tego co pamietam ludzie na forum co roku pisali ze nic nie wygrali, sama kiedys wysyłałam, ale nic nie wpadło, dużo "mugoli" najwidoczniej gra...
0 0

rafal100

#5693449 Napisano: 08.07.2013 19:38:50
barszcz napisał(a):

rafal100 napisał(a):

o jakie dane proszą z Wawela, bo miałam od nich smsa, telefon możliwe też bo mam nieodebrane z numeru 513320... i chciałabym już odesłać dane

Proszą o oryginał paragonu i oświadczenie ze strony,która masz w wygranym sms-ku emotka

dzięki emotka nie wiem po co zawracają głowę tym telefonem emotka
0 0

edzia21

#5693456 Napisano: 08.07.2013 19:45:55
deva napisał(a):

mirai napisał(a):

mirai napisał(a):

z tego co pamietam ludzie na forum co roku pisali ze nic nie wygrali, sama kiedys wysyłałam, ale nic nie wpadło, dużo "mugoli" najwidoczniej gra...

ja w tamtym roku tez wyslałam kilkaset i nic emotka i 2 lata temu też NIC emotka a w tym mam juz pelno kuponow ale szkoda mi czasu na wstukiwanie kodów...
0 0

zaczytana-pola

#5693464 Napisano: 08.07.2013 19:53:55
A u mnie w kolekturze dziewczyna nie chce dawać kodów Loteriady, daje kupon z nr, ale kuponu z kodem już nie emotka Trzeba się upominać. Zastanawiam się co w związku z tym zrobić, bo zaczyna mnie irytować takie zachowanie emotka
0 0

antylopia

#5693478 Napisano: 08.07.2013 20:12:23
zaczytana-pola napisał(a):

A u mnie w kolekturze dziewczyna nie chce dawać kodów Loteriady, daje kupon z nr, ale kuponu z kodem już nie emotka Trzeba się upominać. Zastanawiam się co w związku z tym zrobić, bo zaczyna mnie irytować takie zachowanie emotka

w punkcie gdzie zglaszalam ostatnio totka laska tam pracujaca mowila do kolegi zeby nie wydawal loteriady ludziom bo ona zbiera emotka
0 0

joan

#5693507 Napisano: 08.07.2013 21:17:02

Najpierw spytaj, czy zna zasady Loteriady. A jeśli będzie mocno fikać, to spytaj jeszcze czy wie, że za zatrzymywanie kuponów dla siebie są kary pieniężne emotka Możesz dodać, że pogadasz z jej szefową.

Założę się, że mnóstwo pracowników kolektur tak postępuje. Istnieje różnica pomiędzy znalezieniem paragonu na ulicy/w koszyku, a podpierd* go klientowi; analogicznie w przypadku kuponów Loteriady.
0 0

Gość: hepinka

#5693515 Napisano: 08.07.2013 21:27:41
edzia21 napisał(a):

deva napisał(a):

mirai napisał(a):

mirai napisał(a):

ja w tamtym roku tez wyslałam kilkaset i nic emotka i 2 lata temu też NIC emotka a w tym mam juz pelno kuponow ale szkoda mi czasu na wstukiwanie kodów...

ślij do mnie, ja się "pomęczę" emotka
0 0

zaczytana-pola

#5693528 Napisano: 08.07.2013 21:40:50
joan napisał(a):

Najpierw spytaj, czy zna zasady Loteriady. A jeśli będzie mocno fikać, to spytaj jeszcze czy wie, że za zatrzymywanie kuponów dla siebie są kary pieniężne emotka Możesz dodać, że pogadasz z jej szefową.

Założę się, że mnóstwo pracowników kolektur tak postępuje. Istnieje różnica pomiędzy znalezieniem paragonu na ulicy/w koszyku, a podpierd* go klientowi; analogicznie w przypadku kuponów Loteriady.

Puszczałam totka na ostatnią kumulację i wtedy jakoś Loteriadę przegapiłam( a kuponu nie dostałam). Ale w sobotę ostrzegłam mojego A. i zwrócił tej dziewczynie uwagę, że nie dała mu kuponu. Problem jest też taki, że właściciel tej stacji benzynowej mógłby ją zwolnić, bo to taki człowiek jest. Nie chciałabym komuś robić świństwa. Ale sytuacja fajna nie jest.
0 0

ziolko

#5693532 Napisano: 08.07.2013 21:43:42
Brać udziału w Loterii nie mogą członkowie organów spółek (rada nadzorcza, zarząd):
Totalizator Sportowy Sp. z o.o., GTECH Polska Sp. z o.o., Organizatora („Spółki”). Także
pracownicy Organizatora oraz członkowie ich najbliższych rodzin, jak również właściciele
i pracownicy punktów sprzedaży produktów Totalizatora Sportowego (dalej: „Kolektur”).
Przez członków najbliższej rodziny, o których mowa w ust. 2 powyżej, rozumie się:
wstępnych, zstępnych, rodzeństwo, małżonków, małżonków i zstępnych rodzeństwa,
rodziców i rodzeństwo małżonków oraz osoby pozostające w stosunku przysposobienia.
0 0

joan

#5693535 Napisano: 08.07.2013 21:48:02

Puszczałam totka na ostatnią kumulację i wtedy jakoś Loteriadę przegapiłam( a kuponu nie dostałam). Ale w sobotę ostrzegłam mojego A. i zwrócił tej dziewczynie uwagę, że nie dała mu kuponu. Problem jest też taki, że właściciel tej stacji benzynowej mógłby ją zwolnić, bo to taki człowiek jest. Nie chciałabym komuś robić świństwa. Ale sytuacja fajna nie jest.

Skoro nawet Ty wiesz, co to za człowiek ten właściciel, to jest sprawą oczywistą, że dziewczyna świadomie igra z ogniem. Dlatego najpierw jej wytłumacz, jakie są zasady Loteriady, bo jeśli szybko nie zakuma, to ktoś inny się na nią poskarży. Poza tym nie rozumiem, jak można być tak bezmyślnym, żeby robić przekręty na stacji benzynowej - tam jest pełno kamer + "tajemniczy klient" emotka
0 0

zaczytana-pola

#5693541 Napisano: 08.07.2013 21:56:56
Jak widać można emotka Często tam nie bywam, ale następnym razem, jeśli na nią trafię i będę musiała upominać się o kupon, to powiem jej tak, jak radzicie emotka
Joan, kolektura znajduje się w barze obok stacji benzynowej, tzn. w tym samym budynku, ale ma oddzielne wejście, więc nie wiem, czy mają tam kamery.
0 0

ziolko

#5693542 Napisano: 08.07.2013 21:57:34
Polecam wydrukowanie regulaminu i wskazanie takiej osobie paragrafu 4, punkt 2 i 3

cytat wyżej
oraz zgłaszanie takich spraw http://www.lotto.pl/kontakt
formularz lub telefon
0 0

edi999a

#5693551 Napisano: 08.07.2013 22:12:22
czy otwiera wam się regulamin konkursu z topu Teraz z Głodami?
jeśli tak, to proszę o podesłanie.
0 0