Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: marlenkalw

#5173555 Napisano: 07.05.2012 01:20:55
ziolko napisał(a):

takie obiecanie później powoduje, że jak nie uda się wygrać, to dziecko czy inna osoba zaczyna płakać lub marudzić, że przecież OBIECAŁAŚ, więc teraz wywiąż się z obietnicy

lepiej wygrać coś i zrobić komuś niespodziankę, a nie takie obietnice bez pokrycia składać

Ludzi czy Wy nie macie większych problemów? Obiecałam to dziecko dostanie jak nie z wygranej to kupię. Ehh chciałabym mieć tyle czasu, by zamartwiać się i pouczać obce osoby
0 0

#5173557 Napisano: 07.05.2012 01:21:30
wsciekly napisał(a):

marlenkalw napisał(a):

A czy coca cola z piłkarskiej loterii do kogoś już się odezwała? Losowanie piłki co godzinę, a nikt jeszcze się nią nie chwalił

nikt się nie chwalił - może będziesz pierwsza emotka

a komentarzami do Twojej obietnicy staraj się nie przejmować

Twoja obietnica - Twoja sprawa i nikomu nic do tego

Choć Ty jeden emotka emotka
0 0

aurorcia

#5173564 Napisano: 07.05.2012 01:24:32
lucynka20 napisał(a):

Informowali już z tesco - konk co były tv do wygrania ?

Też chciałabym wiedzieć,bo na forum nikt się nie chwalił emotka
0 0

beata21

#5173566 Napisano: 07.05.2012 01:25:02
czy ktos jeszcze nie dostal smsa z Naleczowianki ?
0 0

Gość: wsciekly

#5173570 Napisano: 07.05.2012 01:26:19
aurorcia napisał(a):

lucynka20 napisał(a):

Informowali już z tesco - konk co były tv do wygrania ?

Też chciałabym wiedzieć,bo na forum nikt się nie chwalił emotka

to Media Contacts emotka

więc pewnie za kilka dni powiedzą, że wyniki już dawno były i nagrody właśnie jadą do laureatów emotka
0 0

magdus8

#5173571 Napisano: 07.05.2012 01:26:39
beata21 napisał(a):

czy ktos jeszcze nie dostal smsa z Naleczowianki ?

tak, przyszły smsy na wszystkie telefony emotka
0 0

#5173574 Napisano: 07.05.2012 01:27:39
marlenkalw napisał(a):

ziolko napisał(a):

takie obiecanie później powoduje, że jak nie uda się wygrać, to dziecko czy inna osoba zaczyna płakać lub marudzić, że przecież OBIECAŁAŚ, więc teraz wywiąż się z obietnicy

lepiej wygrać coś i zrobić komuś niespodziankę, a nie takie obietnice bez pokrycia składać

Ludzi czy Wy nie macie większych problemów? Obiecałam to dziecko dostanie jak nie z wygranej to kupię. Ehh chciałabym mieć tyle czasu, by zamartwiać się i pouczać obce osoby

piłki możesz wygrać w wielu innych konkach

wieczorem lub jutro puszczę na PW kilka linków

jakby co, przypomnij się
0 0

#5173577 Napisano: 07.05.2012 01:28:12
wsciekly napisał(a):

marlenkalw napisał(a):

ziolko napisał(a):

piłki możesz wygrać w wielu innych konkach

wieczorem lub jutro puszczę na PW kilka linków

jakby co, przypomnij się

Super będę wdzięczna emotka
0 0

ziolko

#5173579 Napisano: 07.05.2012 01:28:58
marlenkalw fakt... przepraszam

ale ja też pisałam ogólnie, bo czasami wpadnie w oko jakiś wpis, że ktoś kazał dziecku rysować coś na konkurs kusząc wygraną.
Później okazuje się, że dziecko nie wygrało i jest smutek i żal, że tyle pracy włożyło, a później zniechęca się do rysowania, bo po co skoro i tak nie wygra?

pisałam też z własnego doświadczenia - kilka razy zdarzyło mi się, że coś komuś obiecałam, w sensie wygranej, że postaram się. Jak nie udało się, to było mi głupio i przykro, że składałam takie obietnice na wyrost, więc teraz wolę nic nie mówić i zrobić komuś niespodziankę informując o wygranej lub wręczając prezent.

Chciałam tylko pomóc... i znowu zostało to źle odebrane
echh.. emotka

0 0

#5173586 Napisano: 07.05.2012 01:30:51
ziolko napisał(a):

marlenkalw fakt... przepraszam

ale ja też pisałam ogólnie, bo czasami wpadnie w oko jakiś wpis, że ktoś kazał dziecku rysować coś na konkurs kusząc wygraną.
Później okazuje się, że dziecko nie wygrało i jest smutek i żal, że tyle pracy włożyło, a później zniechęca się do rysowania, bo po co skoro i tak nie wygra?

pisałam też z własnego doświadczenia - kilka razy zdarzyło mi się, że coś komuś obiecałam, w sensie wygranej, że postaram się. Jak nie udało się, to było mi głupio i przykro, że składałam takie obietnice na wyrost, więc teraz wolę nic nie mówić i zrobić komuś niespodziankę informując o wygranej lub wręczając prezent.

Spoko emotka ja tak jak pisałam już gdzieś wyżej obiecałam piłkę i jak nie wygram tu lub gdzie indziej to po prostu ją kupię- wiem, że na konkursach świat się nie kończy i jeśli nie wygram to nie oznacza, że dziecko obiecanej piłki nie dostanie
0 0

#5173588 Napisano: 07.05.2012 01:31:36
ziolko napisał(a):

echh.. emotka

wyjaśniłaś i zrozumiałam już co miałaś na myśli emotka
0 0

#5173589 Napisano: 07.05.2012 01:31:37
ziółko, jest okey emotka

taka pogoda, że ludzi nosi

nawet na e-konkach emotka
0 0

ziolko

#5173592 Napisano: 07.05.2012 01:33:19
wsciekly, to nie pogoda, u mnie raczej jawna niesprawiedliwość i chamstwo jednej osoby

w szczegóły nie będę się wdawać, w każdym razie tydzień nieźle się zaczął emotka
0 0

#5173598 Napisano: 07.05.2012 01:34:50
jeśli tak, to co innego

chamstwa też nie trawię emotka
0 0

#5173608 Napisano: 07.05.2012 01:38:03
a mnie zastanawia, dlaczego w Paragonach przed południem było poruszenie kauflandowo-wedlowskie

jedni szukali, inni chcieli się pozbyć

tylko nikt nie przyznawał się do wygranej emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5173614 Napisano: 07.05.2012 01:40:19
marlenkalw napisał(a):

Ludzi czy Wy nie macie większych problemów? Obiecałam to dziecko dostanie jak nie z wygranej to kupię. .....

pouczać obce osoby

BINGO!
Trafiony-zatopiony! emotka
Nie mam żadnych problemów.
Ty chyba jednak masz - sama ze sobą.
To już wyrazić opinii nie wolno, OBCA OSOBO?!
0 0

joan

#5173622 Napisano: 07.05.2012 01:44:06
wsciekly napisał(a):

a mnie zastanawia, dlaczego w Paragonach przed południem było poruszenie kauflandowo-wedlowskie

Bo w takich okolicznościach wstyd się przyznać? emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5173625 Napisano: 07.05.2012 01:46:53
ziolko napisał(a):

...dziecko nie wygrało i jest smutek i żal, że tyle pracy włożyło, a później zniechęca się do rysowania, bo po co skoro i tak nie wygra? ...Kilka razy zdarzyło mi się, że coś komuś obiecałam, w sensie wygranej, że postaram się. Jak nie udało się, to było mi głupio i przykro, że składałam takie obietnice na wyrost, więc teraz wolę nic nie mówić i zrobić komuś niespodziankę informując o wygranej lub wręczając prezent.

Nie smuć się, nie warto. Jest mnóstwo ludzi zapatrzonych w czubek własnego nosa, którzy NIE CHC¡ dostrzegać gestów, płynących przecież z życzliwości. Nie to nie - jest takie przysłowie o lizaniu przez psa facjaty emotka
0 0

#5173632 Napisano: 07.05.2012 01:51:17
joan napisał(a):

wsciekly napisał(a):

Bo w takich okolicznościach wstyd się przyznać? emotka

po pierwsze - agencja nie upublicznia haseł, więc nie ma czego się wstydzić

po drugie - raczej nie wierzę, że wszyscy nagrodzeni grali bez paragonów emotka
0 0

awe

#5173633 Napisano: 07.05.2012 01:52:09
czy informowali juz z konkursu lubelli?
0 0