Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zaczytana-pola

#5268550 Napisano: 02.07.2012 10:13:57
Też myślę, że ściemniają. Powiedzieli tak na odczepnego, żebyśmy myśleli, że już są w trakcie informowania. Chyba nie chcą być bombardowani telefonami emotka
0 0

joan

#5268551 Napisano: 02.07.2012 10:13:59
maa napisał(a):

nie chce mi sie wierzyc aby kogokolwiek powiadomili skoro ani jednego roweru nie ma na forum

coś sciemniaja z tym powiadamianiem

Obstawiam, że tych, co wygrali rowery, powiadamiać nie będą, pojawi się lista i finito.
0 0

maa

#5268557 Napisano: 02.07.2012 10:16:22
joan napisał(a):

maa napisał(a):

nie chce mi sie wierzyc aby kogokolwiek powiadomili skoro ani jednego roweru nie ma na forum

coś sciemniaja z tym powiadamianiem

Obstawiam, że tych, co wygrali rowery, powiadamiać nie będą, pojawi się lista i finito.

pewnie tak

choć ten ich regulamin trochę nie trzyma się kupy

najpierw informacja ze powiadamianie Laureatow do 5 lipca

kilka linijek dalej, że Laureaci rowerów mogą(czyli nie muszą) zostać powiadomieni mailowo
0 0

joan

#5268561 Napisano: 02.07.2012 10:17:24
maa - spróbujcie sobie przypomnieć, jak to było z garnkami do gotowania na parze, bo ja już nie pamiętam emotka
0 0

ewka656

#5268568 Napisano: 02.07.2012 10:23:15
iva napisał(a):

bartula napisał(a):

A Top Secret jak? Niby poinformowani i nikt nie trafił?

http://www.facebo...wiata.Mody.TopSecret
tutaj się tylko jedna osoba chwaliła że w niedzielę miała informację że wygrała ale nie wiedziała co.

Ja wykopałam telefon do pana który się tym zajmuje ale coś nie odbiera. Mam taką cichą nadzieję, że dziś puszczą jakieś maile lub będą jeszcze dzwonić...
0 0

notta

#5268569 Napisano: 02.07.2012 10:24:43
ewka656 napisał(a):

iva napisał(a):

bartula napisał(a):

tutaj się tylko jedna osoba chwaliła że w niedzielę miała informację że wygrała ale nie wiedziała co.

Ja wykopałam telefon do pana który się tym zajmuje ale coś nie odbiera. Mam taką cichą nadzieję, że dziś puszczą jakieś maile lub będą jeszcze dzwonić...

Daj znać jak się czegoś dowiesz emotka
0 0

ewka656

#5268601 Napisano: 02.07.2012 10:36:37
iva napisał(a):

ewka656 napisał(a):

iva napisał(a):

bartula napisał(a):

Własnie napisali na FB posta z którego wnioskuję, że zwycięzcy już powiadomieni emotka Lipa trochę emotka
0 0

notta

#5268603 Napisano: 02.07.2012 10:36:57
iva napisał(a):

ewka656 napisał(a):

iva napisał(a):

bartula napisał(a):

Paszport Do Świata Mody Top Secret Może się pochwali na naszym facebooku emotka Tymczasem czekamy na dane Zwycięzców i scany paragonów, aby potwierdzić prawidłowość zgłoszeń. Jak już wszystkie osoby przyślą nam te dane, oficjalnie ogłosimy listę Zwycięzców emotka

0 0

darog

#5268615 Napisano: 02.07.2012 10:45:37
nineczka17 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Dzwoniłam do organizatora DC ...nie mamy na co czekać ponieważ lista pojawi się na stronie 19 lipca... Ponoć zwycięzcy zostali częściowo powiadomieni ale niestety nie wiem co to oznacza emotka

to mamy wolne do 19.07 emotka emotka

częściowo
?

czyli auta powiadomione? a rowery beda na stronie www?
0 0

Gość: cb656Old

#5268629 Napisano: 02.07.2012 10:55:24
mia napisał(a):

Dzięki, no to czekamy emotka
Jestem strasznie ciekawa, co uznają za zapas roczny dezodorantów emotka

Dla porównania - wygrałem roczny zapas odświeżaczy Ambi Pur i był to spory wór, ponad 20 różnych zapachów w sprayu 300 ml + kilka urządzeń do gniazdka z wkładkami zapachowymi wymiennymi 18ml. Produkcja świeżutka, termin ważności dwa lata - tak więc po częściowym rozdawnictwie wśród bliskich, zostało tego całkiem sporo. Gdybym nie oddał, pewnie starczyłoby na dłużej niż rok. emotka

Bądź dobrej myśli emotka
0 0

maa

#5268630 Napisano: 02.07.2012 10:55:26
cc_investigator napisał(a):

Słuchajcie, a co czeka na rozwiązanie/ogloszenie wynikow w tym tygodniu?

w watku na rossnecie jest zawsze fajna lista, choc wiem, ze przy tylu konkurach w roznych sklepach, chyba nie da sie takiej zrobic dla paragonowych...
Po tyskiem (graniu) dopiero dochodze do siebie i przyznam, ze nie jestem w stanie ogarnąć na co mam (nie)czekac...

z tego co kojarze czekamy na wyniki z konkursów:
- cola real
- cola carrefour
- cola biedronka
- cola i carlsberg kaufland
- real zywiec zdroj
- real lirene
- tesco blend a med
- tesco kamis
0 0

cc_investigator

#5268642 Napisano: 02.07.2012 11:02:36
maa napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Słuchajcie, a co czeka na rozwiązanie/ogloszenie wynikow w tym tygodniu?

w watku na rossnecie jest zawsze fajna lista, choc wiem, ze przy tylu konkurach w roznych sklepach, chyba nie da sie takiej zrobic dla paragonowych...
Po tyskiem (graniu) dopiero dochodze do siebie i przyznam, ze nie jestem w stanie ogarnąć na co mam (nie)czekac...

z tego co kojarze czekamy na wyniki z konkursów:
- cola real
- cola carrefour
- cola biedronka
- cola i carlsberg kaufland
- real zywiec zdroj
- real lirene
- tesco blend a med
- tesco kamis

dzieki emotka
0 0

ewelka1979

#5268646 Napisano: 02.07.2012 11:03:38
gdzie moge znależć wyniki lego duplo?
0 0

monikar

#5268744 Napisano: 02.07.2012 11:43:13
iva napisał(a):

iva napisał(a):

ewka656 napisał(a):

iva napisał(a):

bartula napisał(a):

Paszport Do Świata Mody Top Secret Może się pochwali na naszym facebooku emotka Tymczasem czekamy na dane Zwycięzców i scany paragonów, aby potwierdzić prawidłowość zgłoszeń. Jak już wszystkie osoby przyślą nam te dane, oficjalnie ogłosimy listę Zwycięzców emotka

szkoda emotka

jakoś nikt na forum się nie pochwalił...
0 0

mahuska

#5268745 Napisano: 02.07.2012 11:43:17
czy ktoś jeszcze czeka na kosmetyki z Playboya ogólnopolskiego??
0 0

notta

#5268748 Napisano: 02.07.2012 11:44:27
monikar napisał(a):

iva napisał(a):

iva napisał(a):

ewka656 napisał(a):

iva napisał(a):

bartula napisał(a):

szkoda emotka

może nikt nie chciał się chwalić ja czekam na oficjalne wyniki i zawsze jest nadzieja na rezerwę emotka
0 0

Gość: kluseczka

#5268753 Napisano: 02.07.2012 11:46:39
czy jest jakiś szczęśliwiec z Aquafresh, który dostał żaglowiec piratów z karaibów??

nie wiem czy składać reklamację, czy sobie darować, ale byłam w pierwszej dwudziestce i liczyłam na piratów, a tu takie rozczarowanie...

a może ktoś chce wymienić na pociąg??
0 0

monikar

#5268754 Napisano: 02.07.2012 11:46:39
iva napisał(a):

monikar napisał(a):

iva napisał(a):

iva napisał(a):

ewka656 napisał(a):

iva napisał(a):

bartula napisał(a):

szkoda emotka

może nikt nie chciał się chwalić ja czekam na oficjalne wyniki i zawsze jest nadzieja na rezerwę emotka

może i tak ale nagród było sporo, no cóż poczekamy, zobaczymy...
emotka
0 0

cc_investigator

#5268759 Napisano: 02.07.2012 11:48:26
kluseczka napisał(a):

czy jest jakiś szczęśliwiec z Aquafresh, który dostał żaglowiec piratów z karaibów??

nie wiem czy składać reklamację, czy sobie darować, ale byłam w pierwszej dwudziestce i liczyłam na piratów, a tu takie rozczarowanie...

a może ktoś chce wymienić na pociąg??

czyli dostalas pociąg?

Piraic wyglądali świetnie na zdjeciu i swoją funkcję spełnili emotka

Z ciekawości zapytam - czy możecie podac numer tego lega z pociągiem?

Myślę, że statku pirackiego nikt nie dostał...
0 0

Gość: kluseczka

#5268769 Napisano: 02.07.2012 11:52:27
7938 - ten pociąg, z all wartość ok. 400 zł.

piraci byli o stówę drożsi - ale byli wymarzeni przez moje dzieci emotka

I faktycznie brałam udział w konku głównie ze względu na piratów emotka i co - szczerze mówiąc czuję się oszukana. emotka
0 0