Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Monika11
Postów 7738
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak na serio?
A ja myślałam, że coś tam już wiem o konkursach i graniu.
Cofam, nie wiem nic.
Gość: pola731
zawsze gram z paragonem więc i ja bym grała - nie wiem tylko jak by było z tymi moimi hasłami - czy byłyby wystarczająco dobre...
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
No ba
Zresztą, nie trzeba przecież sprawdzać wszystkich; wystarczy na te grubsze nagrody + 5 innych wyrywkowo. Do mojej mamy często przychodzą klienci z wyblakłymi / uszkodzonymi paragonami sprzed półtora roku i jest problem ze złożeniem reklamacji w serwisie. Wtedy mama idzie do koleżanki i tamta drukuje duplikat paragonu czy coś w tym stylu. Z tym, że nie od ręki, ale sprawdzenie danych w systemie to banalna sprawa.
fragles - każda akcja wywołuje reakcję. Jeśli chodzi o TQG, ich postępowanie to efekt działań części konkursowiczów. Nie wiem, czy to się jeszcze uda zatrzymać, mechanizm poszedł w ruch i nakręca się z każdą akcją promocyjną. Pretensje mam tylko do tych, którzy są za to odpowiedzialni. Na pewno nie do TQG, bo oni mnie tylko tak czasami krzywdzą, że moich zgłoszeń nie wybierają.
Zawiść, złośliwość, podejrzliwość... Pracownicy agencji siedzą sobie tutaj i czytają o tym, jak to ludzie robią ich w uja. Moim zdaniem, to może człowieka zdenerwować. Powiem więcej: część organizatorów ma wszystko w d*; nie trzymają się regulaminów, losują tam, gdzie zezwolenia nie mają i pozwalają na nadużycia wszelkiego rodzaju. Z drugiej strony stoją ci, co nie mają do nas zaufania i pozwalają sobie od czasu do czasu na wredny gest. Nie będzie normalności ze strony organizatora, jeśli nie będzie normalności u nas. A że czasem dostajemy kulkę od organizatora? Trzeba się zastanowić, czy to nie był rykoszet.
aga67
Postów 866
Data rejestracji 10.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam takie podejrzenia,że sobie ludki te paragoniki w domu drukują-zwłaszcza po loteriach, w których nagrody wędrują wciąż do tej samej miejscowości.
normafia
Postów 439
Data rejestracji 09.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jestem cykor i bałabym się grać, wysyłając hasła bez pokrycia w paragonach. Jednak ci co mieszkają w mniejszych miejscowościach, gdzie nie ma dużych sieciowych sklepów, mają do pewno do wyboru odbyć daleką podróż lub kupić paragon.
ashley878
Postów 2205
Data rejestracji 09.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem że do 2 agencji nie ma co drukować paragonów i ci co to robią mogą się baaardzo zdziwić wezwaniem do sądu. Wiem że Columbit sprawdza paragony u źródła i bardzo dobrze! Rozumiem granie na kilka telefonów, rozumiem kupowanie większej ilości produktów ale na miłość boską miejmy chociaż na tyle klasy i uczciwości żeby zrobić zakupy a nie grać bez paragonów bądź je podrabiać! Nie zdajemy sobie sprawy że nagroda wartości kilkuset złotych może nas skazać na wieczny ślad w papierach, wstyd!
Gość: zawodowiec25
Joan a w jaki sposób Ty chcesz zweryfikować takie małe sklepiki? Ci co podrabiają paragony , nie podrabiają dużych sieciówek tylko sklep monopolowy typu u Macieja. Zresztą jakiś czas temu forum huczało jak ktoś kupił kasę fiskalną na allegro a później nagle wygrał 2 główne nagrody w losowaniach, cud! A taki organizator co ma zrobić, musiałby osobiście jechać sprawdzić czy taki sklep w ogóle istnieje, a następnie na miejscu zweryfikować paragon, a żaden sklepikarz nie ma obowiązku udostępniania takich danych, bo niby dlaczego?
icotynato
Postów 784
Data rejestracji 23.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DOKŁADNIE!
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Etam cykor, przecież nierozsądnie byłoby wygrywać auta bez paragonów
Moim zdaniem, wybór jest tylko jeden: zagram w TYM konkursie albo zagram w INNYM. Nie ma znaczenia, gdzie kto mieszka i jakie sklepy ma pod nosem. Ludzie z małych miejscowości mają nawet lepiej: zerowa konkurencja w konkursach na sklep, a do tego wiele sieci ma swoje sklepiki tylko w wioskach. Tam organizowane są różne konkursy np. urnowe, o których nawet ciężko się dowiedzieć, bo nie ma gazetek ani regulaminów w internecie. Poza tym, sama mieszkam w sporym mieście, ale przecież mój dom nie jest otoczony marketami. Żeby kupić produkty na konkurs, też muszę jechać na wycieczkę...
PS: Tak z innej beczki - dopiero teraz sprawdziłam, jaki świetny model auta wygrałaś, ekstra!
zawodowiec25 - ja nie pisałam, że wiem, jak zbawić świat
Gość: lucja
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie
Gość: magma6
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już i tak biorę udział tylko w konkurach w których trzeba podać numer paragonu. No chyba, że akurat tak się zdarzy, że trzeba kupić coś, co i tak bym kupiła, to jak mam paragon, to biorę udział w konkursie, ale z zasady omijam konkursy bez weryfikacji paragonów, żeby nie denerwować się wątkiem paragony, po ogłoszeniu wyników.
Może jestem naiwna, ale mam zasadę- liczba zgłoszeń= liczba paragonów, a w konkursach bezparagonowych gram tylko na siebie (czasem męża namówię, żeby też zagrał), a nie gram na całą rodzinę, psa + chomika.
Jestem w szoku jak czytam o drukowaniu paragonów
Ciekawe, czy osoby które kupują paragony na nadprogramowe wygrane nie boją się, że najlepszą ofertę dostaną właśnie od kogoś, kto sobie w domu drukuje paragony i, że agencja sprawdzi paragon i konkursowicz będzie miał mega siarę
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Z innej beczki
W związku z powzięciem przez Organizatora konkursu „Weltbild w podróży” informacji wskazujących na obchodzenie przez niektórych z laureatów II etapu konkursu mechanizmu głosowania za pomocą nieuczciwych mechanizmów informatycznych, a w szczególności poprzez nieuczciwe dokonanie zakupów „lajków”, Komisja Konkursowa postanowiła nie zaliczyć zakwestionowanych głosów i podjęła decyzję o usunięciu niektórych pracy z Konkursu.
Aktualną listę zwycięzców II i III etapu Konkursu Organizator opublikuje w terminie 17.09.2012r na stronie www.weltbild.pl/konkurs
Jednocześnie Organizator ostrzega, iż stosowanie nieuczciwych metod głosowania wypełnia znamiona przestępstw z art. 6 i 7 ustawy z dnia 5 lipca 2002 roku o ochronie niektórych usług świadczonych drogą elektroniczną opartych lub polegających na dostępie warunkowym (Dz. U. Nr 126 Poz. 1068) i zagrożone jest karą pozbawienia wolności do roku”
ania1234
Postów 1363
Data rejestracji 10.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jestem ciekawa...
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja byłam zdziwiona dlaczego tasma do drukowania paragonów z Tesco miała takie wziecie na allegro
Monika11
Postów 7738
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wynika z tego, że tak. Nic nie piszą o paragonach.
Jestem radosna jak wiosna!