Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#5362300 Napisano: 13.09.2012 06:56:17
paryzanka napisał(a):

Rozumiem, że auta z Biedronki juz maja wszystkich właścicieli?
A moze Agencja sie zabawia i jutro tez kogos poinformuje?
Ja smsa nie dostałam...

Pewnie wszyscy laureaci zostali już poinformowani. Dobrze, że ja u nich nie pracuję, bo laureaci nagród każdego stopnia dostaliby takiego samego SMSa o treści Zostałeś laureatem konkursu w Biedronce. Odeślij oryginał paragonu... emotka A gdyby ktoś mi d* zawracał dzwoniąc z pytaniem, co wygrał, to oczywiście byłabym poza biurem emotka
0 0

Gość: furbo

#5362312 Napisano: 13.09.2012 07:06:56
joan napisał(a):

paryzanka napisał(a):

Ja smsa nie dostałam...

Pewnie wszyscy laureaci zostali już poinformowani. Dobrze, że ja u nich nie pracuję, bo laureaci nagród każdego stopnia dostaliby takiego samego SMSa o treści Zostałeś laureatem konkursu w Biedronce. Odeślij oryginał paragonu... emotka A gdyby ktoś mi d* zawracał dzwoniąc z pytaniem, co wygrał, to oczywiście byłabym poza biurem emotka

joan, przepraszam za bezpośredniość, ale czy Ty ostatnio nie składałaś aplikacji do TQG??? emotka
0 0

toka

#5362314 Napisano: 13.09.2012 07:07:36
joan napisał(a):

paryzanka napisał(a):

Ja smsa nie dostałam...

to i tak jesteś łaskawa ze nie zostałeś potencjalnym laureatem
emotka
0 0

joan

#5362327 Napisano: 13.09.2012 07:23:09
toka - potencjalni to zły pomysł, ludzie się burzą.
Przewidziałabym w każdym konkursie 150 nagród niskiej wartości + jedną wypaśną. Wszyscy laureaci dostaliby esemesa o tej samej treści. Kto chciałby dostać jakąkolwiek nagrodę, musiałby odesłać oryginał paragonu. Paragon na nagrodę główną zostałby sprawdzony w centrali danej sieci sklepów. Nie byłoby żadnego ograniczenia na osobę czy adres, bo to kompletna głupota. Uważam za nonsensowne karanie kogoś za to, że odłożył kupno spodni i wydał kasę na 10 paragonów. Albo moi sąsiedzi z góry: mają szóstkę dzieci. Dlaczego mieliby nie wygrać 3 tornistrów? Co to, jakieś kufa jego mać przestępstwo? Aaa, zapomniałabym o najważniejszym! Nigdy nie prowadziłabym żadnego rejestru danych osobowych, bo zadaniem agencji nie jest toczenie walki z nieistniejącym podziemiem. Wszelkie próby wyłudzenia nagród zostałyby jednak zgłoszone odpowiednim organom. I zawsze nagradzałabym najlepsze hasła. Żeby ludzie mieli rozrywkę dla umysłu, którą kiedyś zapewniały krzyżówki...
0 0

malenka89

#5362337 Napisano: 13.09.2012 07:35:06
joan napisał(a):

Przewidziałabym w każdym konkursie 150 nagród niskiej wartości + jedną wypaśną. Wszyscy laureaci dostaliby esemesa o tej samej treści. Kto chciałby dostać jakąkolwiek nagrodę, musiałby odesłać oryginał paragonu. Paragon na nagrodę główną zostałby sprawdzony w centrali danej sieci sklepów. Nie byłoby żadnego ograniczenia na osobę czy adres, bo to kompletna głupota. Uważam za nonsensowne karanie kogoś za to, że odłożył kupno spodni i wydał kasę na 10 paragonów. Albo moi sąsiedzi z góry: mają szóstkę dzieci. Dlaczego mieliby nie wygrać 3 tornistrów? Co to, jakieś kufa jego mać przestępstwo? Aaa, zapomniałabym o najważniejszym! Nigdy nie prowadziłabym żadnego rejestru danych osobowych, bo zadaniem agencji nie jest toczenie walki z nieistniejącym podziemiem. Wszelkie próby wyłudzenia nagród zostałyby jednak zgłoszone odpowiednim organom. I zawsze nagradzałabym najlepsze hasła. Żeby ludzie mieli rozrywkę dla umysłu, którą kiedyś zapewniały krzyżówki...

Błagam, załóż agencję emotka
0 0

Gość: pamal73

#5362340 Napisano: 13.09.2012 07:36:16
aurorcia napisał(a):

pamal73 napisał(a):

Czy były juz wyniki dysney intermarche - obrazek ołówkiem emotka

chyba jeszcze nie emotka

dzieki
0 0

ziolko

#5362342 Napisano: 13.09.2012 07:38:17
joan genialny pomysł - mam nadzieję, że jakaś agencja to przeczyta i wdroży ten pomysł w życie

skończyłoby się kupowanie paragonów na główne nagrody, tak jak jest teraz, bo by nie było wiadomo, co kto wygrał emotka

0 0

joan

#5362345 Napisano: 13.09.2012 07:39:44
malenka89 napisał(a):

Niestety, obawiam się, że nikt nie brałby udziału w moich konkursach emotka
0 0

aga67

#5362356 Napisano: 13.09.2012 07:47:18
malenka89 napisał(a):

joan napisał(a):

Na pewno takiej wiedzy na temat konkursów jak Joan i wiele innych osób z forum nie ma żaden szef istniejącej agencji ,nie wspominając o ich pracownikach.Stąd tyle wpadek i durne regulaminy.Ale z drugiej strony, to biznes jak każdy i nie zatrudnią tyle osób ile może rzetelnie temat ogarnąć,bo pewnie by się nie opłacało.Tak więc sporo naszych wygranych to szczęśliwy traf,niekoniecznie wysokich lotów.
0 0

Gość: mariolakal

#5362357 Napisano: 13.09.2012 07:48:03
joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Ja z miłą chęcią... emotka Pod warunkiem, me zakupy promocyjne mieściłyby się w granicach 5 zł., na co byłoby mnie stać i warunek dodatkowy: podać nr paragonika... emotka
0 0

petunija1

#5362369 Napisano: 13.09.2012 07:56:57
joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Ja będę. emotka
Mam miękkie serce. emotka emotka
0 0

joan

#5362373 Napisano: 13.09.2012 08:00:01
mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Ja z miłą chęcią... emotka Pod warunkiem, me zakupy promocyjne mieściłyby się w granicach 5 zł., na co byłoby mnie stać i warunek dodatkowy: podać nr paragonika... emotka

No wiesz, yyy, preferowałabym akcje typu: niski koszt paragonu / dużo nagród drugiego stopnia / minimalna ilość nagród głównych. Numer paragonu, hmm, czemu nie. Ale u mnie to nie byłby żaden tam numer paragonu, tylko numer naprzeciw daty emotka

aga67 - a oglądałaś film Złap mnie, jeśli potrafisz? Ciekawa historia. Gościu fałszuje czeki, więc w końcu wydawca czeków zatrudnia go, żeby zadbał o ich właściwe zabezpieczenie. Przyjmują go do pracy, bo jest specjalistą w danej dziedzinie. Nikt nie pyta o wykształcenie ani stan cywilny. To film oparty na faktach emotka

petunija1 - superro! emotka

PS: Muszę zakończyć to gdybanie, bo już dostałam pytanko na PW, czy pracuję w którejś z agencji emotka Powaga. A zatem oświadczam, że nie pracuję i nigdy nie pracowałam.
0 0

isiulka

#5362392 Napisano: 13.09.2012 08:13:28
cudaczek121 napisał(a):

staszek napisał(a):

luko922 napisał(a):

monikar napisał(a):

Informowali już zwycięzców z konkursu Schwartkopf Elite?

Dołączam się do tego pytania...
+ informowali z ELSEVE ?

Z Elseve ktoś szukał paragonów, bo wygrał, ale nie miał emotka

ale już znalazł 10 paragonów na walizkę, adziś znowu ktoś chce sprzdać torebkę Batycki osobie z 3 paragonami.

A wiadomo jak oni informują? SMS czy tel?
0 0

cudaczek121

#5362399 Napisano: 13.09.2012 08:16:19
isiulka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

staszek napisał(a):

luko922 napisał(a):

monikar napisał(a):

Informowali już zwycięzców z konkursu Schwartkopf Elite?

Dołączam się do tego pytania...
+ informowali z ELSEVE ?

Z Elseve ktoś szukał paragonów, bo wygrał, ale nie miał emotka

ale już znalazł 10 paragonów na walizkę, adziś znowu ktoś chce sprzdać torebkę Batycki osobie z 3 paragonami.

A wiadomo jak oni informują? SMS czy tel?

mi chodziłó o Elseve, że szprotka szukała 10 paragonów na walizkę i znalazła.a co do Schwarzkopf to raczej dzwonią emotka
0 0

cudaczek121

#5362400 Napisano: 13.09.2012 08:16:52
z Elseve info smsem
0 0

fragles

#5362425 Napisano: 13.09.2012 08:44:18
furbo napisał(a):

joan napisał(a):

paryzanka napisał(a):

Ja smsa nie dostałam...

joan, przepraszam za bezpośredniość, ale czy Ty ostatnio nie składałaś aplikacji do TQG??? emotka

Tak się ostatnio zastanawiałem, po wpadce z konsolami w TQG dlaczego w pracownikach agencji tyle bezinteresownej zawiści, złośliwości, podejrzliwości i zapędów rodem z sysyclijskich komisariatów ścigających mafie...
I tak sobie myślę, że w wielu agencjach siedzi jedna, dwie lub kilka osób, średnio zarabiają, mają górę roboty, nie zawsze twórczej (patrz dopasowywanie paragonów do zgłoszenia itp.). A tu trzeba przyznać nagrodę wartości rocznych zarobków, w dodatku okazuje się, że są osoby mające niewątpliwie talent, ba nawet rodziny emotka Frustracja rośnie, a z nią pomysłowość na utrudnianie nam życia. Nie mówię tu o zasadach, które są ok jak w Agencji Joan emotka
Można się zwolnić i zacząć grać, ale skoro talentu brak pozostaje zacisnąć zęby i niszczyć mafię emotka
0 0

targicola

#5362429 Napisano: 13.09.2012 08:46:45
ziolko napisał(a):

joan genialny pomysł - mam nadzieję, że jakaś agencja to przeczyta i wdroży ten pomysł w życie

skończyłoby się kupowanie paragonów na główne nagrody, tak jak jest teraz, bo by nie było wiadomo, co kto wygrał emotka

kupno-kupnem.ale niektórzy mogliby posprzedawać drukareczki do paragonów,gdyby sprawdzano prawdziwość przesłanego paragonu w sklepie..... emotka
0 0

fragles

#5362435 Napisano: 13.09.2012 08:52:41
targicola napisał(a):

ziolko napisał(a):

kupno-kupnem.ale niektórzy mogliby posprzedawać drukareczki do paragonów,gdyby sprawdzano prawdziwość przesłanego paragonu w sklepie..... emotka

emotka
0 0

tereniagno

#5362451 Napisano: 13.09.2012 09:13:49
paryzanka napisał(a):

Ja smsa nie dostałam...

Ktoś na forum chwalił się wygranym autkiem z Biedronki emotka
0 0

isiulka

#5362467 Napisano: 13.09.2012 09:39:38
cudaczek121 napisał(a):

z Elseve info smsem

dzieki za odpowiedź.
0 0