Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: ewaewa

#5366319 Napisano: 17.09.2012 06:23:16
I nie sugerujcie się tym, ze ktoś tam coś na FB napisał. Każdy może sobie tam pisać co chce emotka
0 0

mundek2004

#5366360 Napisano: 17.09.2012 06:57:41
czy były już wyniki z Haribo, bo dziś byłem poza kompem emotka
0 0

Gość: jolcia12

#5366364 Napisano: 17.09.2012 07:03:05
mundek2004 napisał(a):

były maile
0 0

mundek2004

#5366365 Napisano: 17.09.2012 07:04:00
jolcia12 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

były maile

ja słałem sms, czyli lipa emotka
0 0

psika

#5366367 Napisano: 17.09.2012 07:04:39
ewaewa napisał(a):

krystynka napisał(a):

violka88 napisał(a):

na fb Biedronki trwa dyskusja, bo podobno już wszystkich powiadomili, a ani tam, ani tu nikt się nie chwali, że wygrał.

ktoś nawet napisał na fb, że tabletów wcale nie było;/

A mi wydaje się, że jeszcze zwycięzców nie powiadamiali, skoro nikt się nie chwalił. Nigdzie wprost nie pisze, że już dzwonili, więc to podobno to raczej nieprawdziwe plotki

emotka

Ktos pisał, ze dzwonił dzis do agencji i że agencja jeszcze nie informował, dzwonili tylko do osób którym brakowało czegoś w zgłoszeniu (paragony, oświadczenia) ale nie wiem ile w tym jest prawdy

a to co dzieje sie na fb Biedronki to wydaje mi się ze oni sa mało zorientowani co się dzieje w agencji

0 0

mgrzel

#5366557 Napisano: 18.09.2012 05:19:34
mundek2004 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

były maile

ja słałem sms, czyli lipa emotka

Zgadzam się lipa a takie fajne życzenia wysłałam emotka Trzeba jeszcze próbować.
0 0

Gość: wsciekly

#5366559 Napisano: 18.09.2012 05:32:29
psika napisał(a):

ewaewa napisał(a):

krystynka napisał(a):

violka88 napisał(a):

na fb Biedronki trwa dyskusja, bo podobno już wszystkich powiadomili, a ani tam, ani tu nikt się nie chwali, że wygrał.

A mi wydaje się, że jeszcze zwycięzców nie powiadamiali, skoro nikt się nie chwalił. Nigdzie wprost nie pisze, że już dzwonili, więc to podobno to raczej nieprawdziwe plotki

emotka

Ktos pisał, ze dzwonił dzis do agencji i że agencja jeszcze nie informował, dzwonili tylko do osób którym brakowało czegoś w zgłoszeniu (paragony, oświadczenia) ale nie wiem ile w tym jest prawdy

a to co dzieje sie na fb Biedronki to wydaje mi się ze oni sa mało zorientowani co się dzieje w agencji

mogą też bez powiadamiania od razu przysłać nagrody

juz tak było

0 0

Gość: merus

#5366569 Napisano: 18.09.2012 06:04:59
copacabana napisał(a):

Ktoś kiedyś wygrał w loterii Maxwell House bo tak oglądam tę promocję, ale nikt się nie chwalił nagrodami?

ja wygrałam rower trzema zgłoszeniami emotka
0 0

Gość: jenny21

#5366588 Napisano: 18.09.2012 06:37:21
wsciekly napisał(a):

psika napisał(a):

ewaewa napisał(a):

krystynka napisał(a):

violka88 napisał(a):

emotka

juz tak było

wsciekly napisał(a):

psika napisał(a):

ewaewa napisał(a):

krystynka napisał(a):

violka88 napisał(a):

emotka

juz tak było

Wydaje mi sie ze na 100 tabletow to z dforum padly by wygrane wiec raczej chyba jeszcze nei powiadamiali..

0 0

ewka656

#5366592 Napisano: 18.09.2012 06:52:10
Wydaje mi sie ze na 100 tabletow to z dforum padly by wygrane wiec raczej chyba jeszcze nei powiadamiali..

Na 100% nie powiadamiali bo dzwoniłam do Kiory. Kazali czekać, nie powiedzieli też czy jestem na liście czy nie bo już ponoć nie udzielają takich informacji( pewnie za dużo ludzi ich atakuje).
0 0

#5366594 Napisano: 18.09.2012 06:54:36
ewka656 napisał(a):

Na 100% nie powiadamiali bo dzwoniłam do Kiory. Kazali czekać, nie powiedzieli też czy jestem na liście czy nie bo już ponoć nie udzielają takich informacji( pewnie za dużo ludzi ich atakuje).

Dzieki Ewuś, zatem nadzieja jeszcze jest emotka A le nie dodali też kiedy beda powaidamiac?
0 0

#5366598 Napisano: 18.09.2012 07:02:57
Doczytałam dyskusję na fb Biedronki o zwyciezcach i chyab sie zgodze ze mogliby liste opublikowac a tak domysly i nadzieje ze zadzwonia lub napisza e-maila. ..

Uwierze ze wszystko bylo legalnie i okay jak ktos z forum napisze czy wygra wiec jak ktos wygra pleeease pochwalcie się !!
0 0

ewka656

#5366604 Napisano: 18.09.2012 07:06:25
jenny21 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Dzieki Ewuś, zatem nadzieja jeszcze jest emotka A le nie dodali też kiedy beda powaidamiac?

Pan stwierdził, że mają czas do 1.10 i do tego czasu będą powiadamiać. Czyli nic nowego nie powiedział emotka
0 0

ewka656

#5366612 Napisano: 18.09.2012 07:12:04
Na początku rozmowy Pan powiedział, że lista z Biedry już jest ale nie informują czy się jest na liście czy też nie, powiedział, że będą dzwonić do 1.10. Ja mu na to, że chciałam spytać o konkurs w Real na to on się zmieszał i powiedział, że jeszcze nie mają listy (dzwoniłam w czwartek). Tak więc z Reala też raczej nie powiadamiali ( wiem, że to nie realowy wątek ale piszę przy okazji) i pozostaje tylko cierpliwie czekać nie czytając bredni na FB emotka
0 0

isiulka

#5366621 Napisano: 18.09.2012 07:17:28
ewka656 napisał(a):

Na początku rozmowy Pan powiedział, że lista z Biedry już jest ale nie informują czy się jest na liście czy też nie, powiedział, że będą dzwonić do 1.10. Ja mu na to, że chciałam spytać o konkurs w Real na to on się zmieszał i powiedział, że jeszcze nie mają listy (dzwoniłam w czwartek). Tak więc z Reala też raczej nie powiadamiali ( wiem, że to nie realowy wątek ale piszę przy okazji) i pozostaje tylko cierpliwie czekać nie czytając bredni na FB emotka

Moim zdaniem jak ktoś nie odesłał wszystkich dokumentów ze zgłoszeniem to nie powinien być w ogóle brany pod uwagę, bo stąd to opóźnienie, musza wydzwaniać za dokumentami zamiast informować zwycięzców.. przecież nie mogą powiadomić dopóki nie będzie kompletu.
0 0

#5366631 Napisano: 18.09.2012 07:21:11
isiulka napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Moim zdaniem jak ktoś nie odesłał wszystkich dokumentów ze zgłoszeniem to nie powinien być w ogóle brany pod uwagę, bo stąd to opóźnienie, musza wydzwaniać za dokumentami zamiast informować zwycięzców.. przecież nie mogą powiadomić dopóki nie będzie kompletu.

Ja mysle ze jak ktos nie podal danych, nie podpisal pracy czy tez nie zalaczyl paragonu lub jego skanu to powinien byc zdyskwalifikowany zgodnei z regulaminem
0 0

Gość: wsciekly

#5366635 Napisano: 18.09.2012 07:23:59
ale ta cała Kiora ma dziwne metody emotka
0 0

Gość: vilemo

#5366643 Napisano: 18.09.2012 07:34:13
zgadzam się z jenny21, trudno zawsze się boję, że czegoś nie wysłałam, ale takie jest ryzyko, mogliby informować w tym tygodniu, póki nie muszę się krępować z odbieraniem telefonów...
0 0

#5366649 Napisano: 18.09.2012 07:40:39
vilemo napisał(a):

zgadzam się z jenny21, trudno zawsze się boję, że czegoś nie wysłałam, ale takie jest ryzyko, mogliby informować w tym tygodniu, póki nie muszę się krępować z odbieraniem telefonów...

Ja czytam regulamin 3 razy czy wszystko wyslalam itd, wiec powinni trzymac sie zasad, kilak razy zdarzylo mi sie nie dopilnowac i nagrody (na szczescie drobne) przepadly i sie nauczylam wiec coz ...
Jeden wysle dwa porzadne zgloszenia ze wszystkim inny 10 byle jak wiec jestem zdania ze powinni dyskwalifikowac i tyle
0 0

Gość: kotmarian

#5366654 Napisano: 18.09.2012 07:44:17
jenny21 napisał(a):

vilemo napisał(a):

Ja czytam regulamin 3 razy czy wszystko wyslalam itd, wiec powinni trzymac sie zasad, kilak razy zdarzylo mi sie nie dopilnowac i nagrody (na szczescie drobne) przepadly i sie nauczylam wiec coz ...
Jeden wysle dwa porzadne zgloszenia ze wszystkim inny 10 byle jak wiec jestem zdania ze powinni dyskwalifikowac i tyle

ja też czytałam kilka razy regulamin a i tak nie zwróciłam uwagi, że trzeba wysłać kopię paragonu i wysłałam oryginał. ale chyba to nie ma wpływu na poprawność tego zgłoszenia?
0 0