Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#5366663 Napisano: 18.09.2012 07:51:38
kotmarian napisał(a):

ja też czytałam kilka razy regulamin a i tak nie zwróciłam uwagi, że trzeba wysłać kopię paragonu i wysłałam oryginał. ale chyba to nie ma wpływu na poprawność tego zgłoszenia?

Na pewno będzie ok emotka Jedynie gdybyś w jakimś konkursie zamiast oryginału przesłała kopię, mógłby być problem...
0 0

Gość: jenny21

#5366664 Napisano: 18.09.2012 07:51:39

ja też czytałam kilka razy regulamin a i tak nie zwróciłam uwagi, że trzeba wysłać kopię paragonu i wysłałam oryginał. ale chyba to nie ma wpływu na poprawność tego zgłoszenia?

Jasne ze nie, tylko potwierdza ze kupilas produkt emotka
0 0

masza

#5366685 Napisano: 18.09.2012 08:15:29
jenny21 napisał(a):

isiulka napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Na początku rozmowy Pan powiedział, że lista z Biedry już jest ale nie informują czy się jest na liście czy też nie, powiedział, że będą dzwonić do 1.10. Ja mu na to, że chciałam spytać o konkurs w Real na to on się zmieszał i powiedział, że jeszcze nie mają listy (dzwoniłam w czwartek). Tak więc z Reala też raczej nie powiadamiali ( wiem, że to nie realowy wątek ale piszę przy okazji) i pozostaje tylko cierpliwie czekać nie czytając bredni na FB emotka

Moim zdaniem jak ktoś nie odesłał wszystkich dokumentów ze zgłoszeniem to nie powinien być w ogóle brany pod uwagę, bo stąd to opóźnienie, musza wydzwaniać za dokumentami zamiast informować zwycięzców.. przecież nie mogą powiadomić dopóki nie będzie kompletu.

Ja mysle ze jak ktos nie podal danych, nie podpisal pracy czy tez nie zalaczyl paragonu lub jego skanu to powinien byc zdyskwalifikowany zgodnei z regulaminem

ja już tak twierdziłam przy Leclercu, ba nawet napisałam do Kiory, co o tym sadzę niestety Kiora rzadzi się swoimi regułami emotka
0 0

abodak

#5366692 Napisano: 18.09.2012 08:17:34
wiec pewnie teraz czekamy az te osoby,ktore nie dodały wszystkiego,odeśla reszte i wtedy podadza wyniki emotka
0 0

Gość: kotmarian

#5366729 Napisano: 18.09.2012 08:44:40
trochę to bez sensu bo czas nadyłania zgłoszeń już minął. I nie dosłanie czegoś powinno być traktowane jako niedopełnienie zgłoszenia a co za tym idzie nie spełnienie warunków do przystąpienia do konkursu i tyle.
0 0

Gość: diabe

#5366735 Napisano: 18.09.2012 08:45:59
Czy jojo z Lidla się już odzywało?
0 0

abodak

#5366736 Napisano: 18.09.2012 08:47:07
kotmarian napisał(a):

trochę to bez sensu bo czas nadyłania zgłoszeń już minął. I nie dosłanie czegoś powinno być traktowane jako niedopełnienie zgłoszenia a co za tym idzie nie spełnienie warunków do przystąpienia do konkursu i tyle.

no niestety.Biedronka na fb zasłania sie regulaminem ale jak widać sami go nie znaja emotka
0 0

masza

#5366738 Napisano: 18.09.2012 08:48:31
kotmarian napisał(a):

to samo, mówiłam P,Bernardowi z Kiory w poprzednim konku, niestety uwazam , ze konkursy Disney w wykonaniu Kiory to porażka emotka
0 0

#5366739 Napisano: 18.09.2012 08:48:38
chyba jeszcze maja sporo czasu z jojo:

Rozstrzygnięcie Konkursu nastąpi w terminie do 25.09.2012 r.
W dniu rozstrzygnięcia Konkursu Organizator wyśle SMS-a do Uczestników, których dopełnienia zdań zostaną wybrane przez Komisję
0 0

#5366741 Napisano: 18.09.2012 08:49:33
masza napisał(a):

kotmarian napisał(a):

to samo, mówiłam P,Bernardowi z Kiory w poprzednim konku, niestety uwazam , ze konkursy Disney w wykonaniu Kiory to porażka emotka

to mój pierwszy konk w Kiorze i disneya w ogóle.... no nic, 3mam kciuki za Was i za siebie.... emotka
0 0

abodak

#5366742 Napisano: 18.09.2012 08:50:45
masza napisał(a):

kotmarian napisał(a):

pamietam jak kiedys cos tam wygrałam i Pan dzwoni ze brakuje tego i tamtego-mowie ale wszystko dodałam tak jak było w regulaminie-cos poszelesciło,tak jakby dopiero lukał do koperty i mowi -OO faktycznie jest wiec gratulacje bla bla bla.Na tej podstawie wiem ze niedyskwalifikuja osob jak nie dadza wszystkiego.
0 0

spursman

#5366743 Napisano: 18.09.2012 08:54:19
szprotka napisał(a):

wsciekly
woseba + smolar = ... wielkie pudło

U mnie to samo - tylko został zapas kawy której nie piję emotka

Nikt z forum nie wygrał?! dziwne...
0 0

#5366748 Napisano: 18.09.2012 08:57:36
abodak napisał(a):

masza napisał(a):

kotmarian napisał(a):

pamietam jak kiedys cos tam wygrałam i Pan dzwoni ze brakuje tego i tamtego-mowie ale wszystko dodałam tak jak było w regulaminie-cos poszelesciło,tak jakby dopiero lukał do koperty i mowi -OO faktycznie jest wiec gratulacje bla bla bla.Na tej podstawie wiem ze niedyskwalifikuja osob jak nie dadza wszystkiego.

wielkoduszne ale mimo wszystko troche nie fair wobec pozostałych ktorzy trzymaja sie regulaminu a poza tym rzeczywiscie to wydluzy czas informowania o wynikach.

Chociaż mogliby poinformować tych co na 100% wygrali, wyslali wszystko a ta reszte pozniej jak dosla

ps. ja tez pierwszy raz gram w Kiorze wiec nie znam tej agencji w ogole
0 0

abodak

#5366752 Napisano: 18.09.2012 09:00:15
dla mnie to jest bardzo nie fer-albo wszystkich obowiązuje regulamin albo nikogo.Tyle ze na moim przykladzie wiem ze maja tez niezly balagan bo Pan nie zauwazyl wielkiej koperty z napisem DOKUMENTY
0 0

#5366773 Napisano: 18.09.2012 09:14:23
abodak napisał(a):

dla mnie to jest bardzo nie fer-albo wszystkich obowiązuje regulamin albo nikogo.Tyle ze na moim przykladzie wiem ze maja tez niezly balagan bo Pan nie zauwazyl wielkiej koperty z napisem DOKUMENTY

Wiecie wychodzi na to ze jesli chodzi o KIORÊ to ciweszyc sie moga Ci których poproszono o uzupelnienie dokuemntów. Bo inaczej by nie prosili - te osoby wygraly emotka jej a u mnei cisza.... wiec ciekawe czy to znaczy ze jednak juz bez szans..
0 0

#5366781 Napisano: 18.09.2012 09:20:05
spursman napisał(a):

szprotka napisał(a):

wsciekly
woseba + smolar = ... wielkie pudło

U mnie to samo - tylko został zapas kawy której nie piję emotka

Nikt z forum nie wygrał?! dziwne...

mówimy o wosebie ze stokroty?? jedna osoba wygrała na początku konkursu.
0 0

masza

#5366808 Napisano: 18.09.2012 09:38:54
abodak napisał(a):

akurat w leclercu to wszystko się w @ słało, więc nie mógł nie zauwazyc emotka
0 0

abodak

#5366811 Napisano: 18.09.2012 09:42:34
masza napisał(a):

abodak napisał(a):

akurat w leclercu to wszystko się w @ słało, więc nie mógł nie zauwazyc emotka

to nie byl leclerk tylko wczesniejszy konkurs Top planet czy jakos tak
0 0

zaczytana-pola

#5366812 Napisano: 18.09.2012 09:45:01
jenny21 napisał(a):

abodak napisał(a):

Wiecie wychodzi na to ze jesli chodzi o KIORÊ to ciweszyc sie moga Ci których poproszono o uzupelnienie dokuemntów. Bo inaczej by nie prosili - te osoby wygraly emotka jej a u mnei cisza.... wiec ciekawe czy to znaczy ze jednak juz bez szans..

Zupełnie bez sensu emotka Skoro w Regulaminie było, że trzeba dodać dane itp. to nie wiem co oni kombinują.
0 0

abodak

#5366816 Napisano: 18.09.2012 09:48:24
a Biedronka to chyba sie zamotała.Znalazlam na fb ich post:
Słyszeliście o konkursie Biedronka & Disney dla przedszkolaków? Do wygrania jest 100 tabletów Samsung! emotka
Przecież nie było ograniczenia wiekowego emotka
0 0