Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

dede

#5411075 Napisano: 20.10.2012 04:43:40
Mam pytanie odnośnie tej promocji Milicano. Łatwo jest wygrać? Chciałabym spróbować tej kawki ale z moim darem do wymyślania sloganów chyba łatwo nie będzie etc emotka
0 0

zarania

#5411096 Napisano: 20.10.2012 05:08:52
dede napisał(a):

vilemo napisał(a):

ostrzegam - planuję grać o 16 w 3bita - to mój ostatni raz, jak się nic nie uda, to odbieram w Relay moje 3 przypinki i olewam ten konkurs, już się na prince polo przejechałam...koniec, w tego typu konkach po prostu nie wygrywam emotka

Przecież jeśli odbierzesz przypinki to i tak dostaniesz papierek z powrotem. Sprzedawca jedynie nadetnie znaczek z trampka żeby oznaczyć że przypinkę wydano. Ja mam na razie jedną bo nie widzę jakoś sensu grania w tym konkursie

A po co jej papierek jeśli nie wygra? Ma się nim podetrzeć? emotka emotka
Vilemo mam nadzieję, że będziesz w trampkach śmigać. emotka
0 0

dede

#5411105 Napisano: 20.10.2012 05:16:48
zarania napisał(a):

dede napisał(a):

vilemo napisał(a):

ostrzegam - planuję grać o 16 w 3bita - to mój ostatni raz, jak się nic nie uda, to odbieram w Relay moje 3 przypinki i olewam ten konkurs, już się na prince polo przejechałam...koniec, w tego typu konkach po prostu nie wygrywam emotka

Przecież jeśli odbierzesz przypinki to i tak dostaniesz papierek z powrotem. Sprzedawca jedynie nadetnie znaczek z trampka żeby oznaczyć że przypinkę wydano. Ja mam na razie jedną bo nie widzę jakoś sensu grania w tym konkursie

Chodzi o to że można od razu odebrać te przypinki a dopiero później grać bo opakowanie z kodem jest i tak zwracane z powrotem. Nie trzeba czekać na wyniki etc żeby iść po te całe przypinki
0 0

zarania

#5411106 Napisano: 20.10.2012 05:17:44
bethan napisał(a):

barti978 napisał(a):

hej! emotka
Ktos pomoze wygrac trampki z 3bita i sluchawki z princepolo? robie paczki swiateczne dla pobliskiej ubogiej rodziny. Nie badz obojetny,pomoz.
pw emotka

Już był tu taki jeden święty mikołaj. Nie chcę podważać Twoich dobrych chęci, ale w tych konkursach raczej nie licz, że ktoś Ci odda wygraną.

Jeśli chodzi o tamtego Mikołaja to kilka razy wielodzietna rodzina z mojej miejscowości otrzymała od niego paczki. A co do obecnego społecznika to faktycznie ciężko oczekiwać, by ktoś mu oddał drogie słuchawki wygrane w loterii (gdybym wygrywała trampki na potęgę to może bym oddała biednym dzieciakom). Jest chyba marzycielem. emotka
0 0

anialistopad

#5411107 Napisano: 20.10.2012 05:21:18
zarania napisał(a):

bethan napisał(a):

barti978 napisał(a):

hej! emotka
Ktos pomoze wygrac trampki z 3bita i sluchawki z princepolo? robie paczki swiateczne dla pobliskiej ubogiej rodziny. Nie badz obojetny,pomoz.
pw emotka

Już był tu taki jeden święty mikołaj. Nie chcę podważać Twoich dobrych chęci, ale w tych konkursach raczej nie licz, że ktoś Ci odda wygraną.

Jeśli chodzi o tamtego Mikołaja to kilka razy wielodzietna rodzina z mojej miejscowości otrzymała od niego paczki. A co do obecnego społecznika to faktycznie ciężko oczekiwać, by ktoś mu oddał drogie słuchawki wygrane w loterii (gdybym wygrywała trampki na potęgę to może bym oddała biednym dzieciakom). Jest chyba marzycielem. emotka

ale jeśli mu nie zaufamy , to nigdy się nie przekonamy o jego uczciwości.Gdyby mi się udało wygrać te słuchawki chętnie bym oddała jakimś dzieciom , ale jak na razie tyle kodów i 0 wygranych , a 3bit to szkoda słów
0 0

dede

#5411109 Napisano: 20.10.2012 05:21:36
To co pisze ten Mikołaj to jedno, ale czy naprawdę ma takie intencję to drugie Nigdy nic nie wiadomo emotka
0 0

masza

#5411116 Napisano: 20.10.2012 05:32:24
zarania napisał(a):

dede napisał(a):

vilemo napisał(a):

0 0

masza

#5411117 Napisano: 20.10.2012 05:33:33
zarania napisał(a):

dede napisał(a):

vilemo napisał(a):

Ja dziś odbierałąm przypinki i Pani zabierała opakowania, chowała do innych do pudełka
0 0

dede

#5411127 Napisano: 20.10.2012 05:41:22
masza napisał(a):

zarania napisał(a):

dede napisał(a):

vilemo napisał(a):

Ja dziś odbierałąm przypinki i Pani zabierała opakowania, chowała do innych do pudełka

O to jakaś niedobra ta pani Pewnie sama gra tymi kodami o te trampki emotka Ja dostałam z powrotem choć i tak nie zamierzałam brać udziału. To nie na moje nerwy emotka
0 0

damiangoogle

#5411149 Napisano: 20.10.2012 06:02:22
Czy w weekendy IQ Marketing wysyła powiadomienia ? Dzieciak wysyłał wczoraj o każdej godzinie te trampki i nic. Cisza.
0 0

anialistopad

#5411166 Napisano: 20.10.2012 06:16:06
dede napisał(a):

To co pisze ten Mikołaj to jedno, ale czy naprawdę ma takie intencję to drugie Nigdy nic nie wiadomo emotka

Wiem,ale w zyciu nie ma nic pewnego,jak nie zauwasz to sie nie przekonasz. Moze bedzie uczciwy i namaluje usmiech na buziaku jakigos biednego dziecka. Ja zaniose teraz zabawki do domu dziecka wiem , ze dzieciaki sie uciesza.fajnie jest pomagac , a najwieksza radosc daje usmiech dziecka emotka
0 0

martuska11

#5411169 Napisano: 20.10.2012 06:19:33
Mam do Was pytanie- moze ktos mi potrafi na nie odpowiedziec:) Rozumiem,że jesli coś wygramy to przenosimy prawa autorskie na organizatora. ale co z pracą, która nie wygrała? Do niej organizator też ma prawa autorskie?
0 0

gregory

#5411178 Napisano: 20.10.2012 06:28:39
martuska11 napisał(a):

Mam do Was pytanie- moze ktos mi potrafi na nie odpowiedziec:) Rozumiem,że jesli coś wygramy to przenosimy prawa autorskie na organizatora. ale co z pracą, która nie wygrała? Do niej organizator też ma prawa autorskie?

Zwykle nie. Ale czasem w regulaminie jest ze org. Zabiera prawa co jest wedlug mnie nieuczciwe. No ale z regulaminem sie nie dyskutuje albo sie nie beirze udzialu
0 0

martuska11

#5411188 Napisano: 20.10.2012 06:34:51
dzikeki wielkie:)
0 0

masza

#5411202 Napisano: 20.10.2012 06:46:35
dede napisał(a):

masza napisał(a):

zarania napisał(a):

dede napisał(a):

vilemo napisał(a):

O to jakaś niedobra ta pani Pewnie sama gra tymi kodami o te trampki emotka Ja dostałam z powrotem choć i tak nie zamierzałam brać udziału. To nie na moje nerwy emotka

ciekawe jak zagra , jak kody zużyte emotka
0 0

Gość: ksantypa

#5411210 Napisano: 20.10.2012 06:57:06
kucze u mnie pzrez strone nie moge alpen gold poslac bo nie wyswuietla kodu emotka
0 0

anet

#5411212 Napisano: 20.10.2012 06:57:57
luko922 napisał(a):

Ani Prince Polo, ani 3bit, ani Alpen Gold mnie nie lubią...

Nie jesteś sam emotka
0 0

Gość: mieszenko

#5411216 Napisano: 20.10.2012 07:02:18
anet napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ani Prince Polo, ani 3bit, ani Alpen Gold mnie nie lubią...

Nie jesteś sam emotka

i jest nas wielu emotka
0 0

anet

#5411220 Napisano: 20.10.2012 07:03:53
dede napisał(a):

Mam pytanie odnośnie tej promocji Milicano. Łatwo jest wygrać? Chciałabym spróbować tej kawki ale z moim darem do wymyślania sloganów chyba łatwo nie będzie etc emotka

Ja w jednym tygodniu wysłałam 4 hasła i 1 wygrane ( żadne tam górnolotne.. ) , więc spróbować można emotka
0 0

Gość: hittmanka

#5411225 Napisano: 20.10.2012 07:14:49
anet napisał(a):

dede napisał(a):

Ja w jednym tygodniu wysłałam 4 hasła i 1 wygrane ( żadne tam górnolotne.. ) , więc spróbować można emotka

A ja tam nie wymyślałam zadnych haseł i na 2 zgłoszenia wpadły 2 kawki... trzeba użyć wyobraźni i napisać swoimi słowami owy wynalazek emotka
0 0