Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kkaku
tak to jest jak nie czyta się całego regulaminu
więc mam nadzieje, że w ciągu miesiąca mi przyślą:))
luko922
Postów 4997
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale spokojnie, bo nie nadążam z czytaniem
W oczekiwaniu na główną...
Gość: ewa989
Widzę, że porady lecą pełną parą;D
Gość: kamila10001
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Jeszcze mnie
Gość: pola731
moje chłopaki za nic na świecie nie założą - ale za to 12-letnia chrześnica męża - ta kocha trampki , uwielbia je wybierać , nosić - jeśli uda mi się trafić to jej sprawią prawdziwą przyjemność ( a ja będę miała mikołajkowego gifta z głowy)
Gość: ewa989
conversy to najlepsze buty
luko922
Postów 4997
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście się ich nie spodziewałem, ale cóż - spróbowałem
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Taaa, to całkiem normalne trampki z Chin; od tych z targowiska różnią się jedynie logo CONVERSE
pola731 - ah, dzieciaki, moda to muss i juss
dede
Postów 1164
Data rejestracji 16.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rafi323raf
chińskie gł*** + metka i od razu wszystko staje się modne
Gość: pola731
a ja myślę, że źle kojarzymy , że wszystko co chińskie jest złe - po prostu każdy produkt niezależnie od kraju produkcji - jeśli zastosuje się składniki dobrej jakości będzie dobry - dobra guma, dobry klej , dobry wierzch i but nie śmierdzi, stopa się mniej poci , nie męczy się
a jeśli użyjesz składników wysokiej jakości i wykonasz starannie to i cena nie może być tak niska jak produktu z byle czego - owszem - reklama kosztuje ale ja wciąż uważam że za produkt dobrej jakości warto zapłacić więcej
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Akurat się nie zgodzę. Bo ten kto nosił trampki z targowiska i jakieś inne lepsze (nie koniecznie conversy, ale te też) to wie że jest różnica
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z reguły jeden powinien być dla laureata, często protokół jest czymś jak gwarancja, na jego podstawie można zgłaszać reklamację sprzętu
ace
Postów 1986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję za odpowiedź
luko922
Postów 4997
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba za godzinę...