Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
masza
Postów 7698
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jestem skłonna z góry przewidzieć odpowiedz; powie, ze dawno rozwiązany.....
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
anialistopad
Postów 14237
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może oni żyją jeszcze w 2012 roku , ja tak dziś miałam wypełniałam pewien dokument i wpisałam datę 7 styczeń 2012 rok , więc jestem skłonna uwierzyć , że mają to samo
www.zabawkikrasnala.pl
leelee
Postów 904
Data rejestracji 26.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18756
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Coca-cola w PiP
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwoniłam , na pytanie czy były sms odpowiedź trwała 5 minut,
Sms były z listy podstawowej, ślą etapami, mojego numeru na liście nie ma, z powodu świąt ludzie nie odesłali sms z danymi, są wspaniałomyślni i jeszcze czekają na niektórych, więc moge mieć nadzieję,że może wygram z listy rezerwowej i dostanę sms za kilka dni.Bo zawsze wszystkie nagrody rozdają. Czyli reasumując sms jeszcze nie słali i może wyśla ,może nie
Może trochę ich pomęczymy to jednak wyślą?
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale o ile dobrze pamietam regulamin smsa z danymi trzeba było odesłać w ciagu 24godzin
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie też to znalazłam
joan
Postów 18756
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Taaa, a w konku Colgate/Itm rozdali o połowę nagród mniej, ale kto by tam liczył
renatak0
Postów 3106
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni są tak wspaniałomyślni, ze czekają kilka dni, bo przecież święta były i ludzie byli na wyjeździe(bo przecież nikt nie ma telefonu przy sobie) i nie chcą ,zeby ktokolwiek miał do nich pretensje,że mu się już nagroda nie należy
joan
Postów 18756
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
izak1000
Postów 2798
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane
5.6. W trakcie powiadomienia o wygranej, o której mowa w punkcie powyżej niniejszego Regulaminu, każdy z Laureatów konkursu zobowiązany jest w terminie do 7 dni od dnia otrzymania informacji o wygranej przesłać informacje oraz oświadczenia zawarte w pkt. 7.1 wraz z dowodem zakupu (w postaci ksero lub skanu) produktów promocyjnych, na podstawie którego dokonał zgłoszenia w konkursie. Zastrzega się, że czas wysłania zgłoszenia musi być późniejszy aniżeli czas zakupu produktu. Ponadto każdy Laureat obowiązany jest przesłać zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych do celów realizacji konkursu.
renatak0
Postów 3106
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego mógłby ktos jeszcze zadzwonić to moze coś sie ruszy. Dla zasady, nie odpuszczajmy
leelee
Postów 904
Data rejestracji 26.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kalia81
A mnie zastanawia to, że nikt się nie chwalił wygraną- nagród było sporo a na forum cisza ( chyba, że coś przeoczyłam )... to w końcu smsy z listy podstawowej już wysłali czy ślą etapami... dziwne to wszystko ... regulamin regulaminem a oni mają swoje nikomu nieznane zasady.
maa
Postów 4190
Data rejestracji 14.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakies dziwne rzeczy opowiadaja
Gość: ekuc2
czyli na razie trenują na sucho pijąc kawę a zaczną słać jak im się zachce
renatak0
Postów 3106
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pan naprawdę starał mi sie to szczegółowo wytłumaczyć, ale im bardziej brnął tym mniej chciało mi się go słuchać, taką ściemę walił
monikar
Postów 3365
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
masza
Postów 7698
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane