Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

banka-manka

#7072028 Napisano: 02.01.2023 17:00:43
kachakacha napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Gdzie kupię Violife? W Biedronce nie ma już?

duży wybór ma kaufland 
ser zolty 5szt 7.99
ser grecki 8.95
ser do smarowania 11.90
ceny mega

ale ser jeszcze da się zjesc

Dziękuję. Źle zadałam pytanie - czy kupię w Intermarche, Netto, Stokrotka, Polo Market, Dino, Delikatesy Centrum? emotka
Byłam w Lidlu i Biedronce, ale tam nie znalazłam.

Dziś widziałam w Netto po 10,99 zł te w kawałku. 

kachakacha

#7072029 Napisano: 02.01.2023 17:01:52
banka-manka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

duży wybór ma kaufland 
ser zolty 5szt 7.99
ser grecki 8.95
ser do smarowania 11.90
ceny mega

ale ser jeszcze da się zjesc

Dziękuję. Źle zadałam pytanie - czy kupię w Intermarche, Netto, Stokrotka, Polo Market, Dino, Delikatesy Centrum? emotka
Byłam w Lidlu i Biedronce, ale tam nie znalazłam.

Dziś widziałam w Netto po 10,99 zł te w kawałku. 

emotka  Dziękuję!

bezaczek7

#7072032 Napisano: 02.01.2023 17:09:18
onlyrybka napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Jest w Biedronce. 

Nie w każdej już niestety. Albo taki popyt, że wykupione, albo właśnie nie schodziły i przestali przysyłać emotka
0 0

ziolko

#7072033 Napisano: 02.01.2023 17:09:31
henius napisał(a):

Paula_35 napisał(a):

Hej. Pisał ktoś w sprawie blikow desperados i otrzymał odpowiedź? 

Ja wygrałem 3 razy...dostałem tylko 100 (powinni mi wypłacić jeszcze dwie stówki z jednego etapu). Dziś dostałem odpowiedź, że rzekomo nie dostarczyłem dokumentów, a na 100% wysłałem. Nie mam siły walczyć...ostatnio wszystko się sypie... . Mam nadzieję, że u Ciebie będzie OK.

Nie brałam udziału w tym konkursie, ale mam pytanie - czy wymagane dokumenty były wysyłane przez formularz czy mailem? 
0 0

rainbowdash

#7072038 Napisano: 02.01.2023 17:12:35
ziolko napisał(a):

henius napisał(a):

Paula_35 napisał(a):

Ja wygrałem 3 razy...dostałem tylko 100 (powinni mi wypłacić jeszcze dwie stówki z jednego etapu). Dziś dostałem odpowiedź, że rzekomo nie dostarczyłem dokumentów, a na 100% wysłałem. Nie mam siły walczyć...ostatnio wszystko się sypie... . Mam nadzieję, że u Ciebie będzie OK.

Nie brałam udziału w tym konkursie, ale mam pytanie - czy wymagane dokumenty były wysyłane przez formularz czy mailem? 

Mailem
0 0

ziolko

#7072041 Napisano: 02.01.2023 17:20:27
henius skoro mailem, to powinny być w folderze "wysłane". Bardzo łatwo udowodnić, że mail został wysłany.
Gdzie masz pocztę? Na WP, oneci czy gdzie indziej? 
0 0

henius

#7072042 Napisano: 02.01.2023 17:22:40
ziolko napisał(a):

henius skoro mailem, to powinny być w folderze "wysłane". Bardzo łatwo udowodnić, że mail został wysłany.

W Interii, tak odnalazłem w "wysłanych" ten mail z tymi konkretnymi zdjęciami paragonów i oświadczeń. No zobaczymy.... Dziękuję za chęc pomocy i pozdrawiam.
0 0

ziolko

#7072043 Napisano: 02.01.2023 17:24:50
henius napisał(a):

ziolko napisał(a):

W Interii, tak odnalazłem w "wysłanych" ten mail z tymi konkretnymi zdjęciami paragonów i oświadczeń. No zobaczymy.... Dziękuję za chęc pomocy i pozdrawiam.

Możesz zrobić screeny z datą wysłania albo wysłać ponownie na zasadzie "przekaż dalej", wtedy będzie data i godzina wysłania pierwszego maila. 
Kiedyś tak miałam w jednej agencji, że twierdzili, że nie dosłałam wymaganych dokumentów. Udowodniłam im, że to ja miałam rację i nagroda przyszła. 
A u nich mogło wpaść do spamu i dlatego nie mają. 
0 0

Paula_35

#7072046 Napisano: 02.01.2023 17:31:20
[quote=Ja właśnie tak zrobiłam, przekazałam ta wiadomość jeszcze raz i zobaczymy ale od 12 nie ma odpowiedzi...
ziolko]
henius napisał(a):

ziolko napisał(a):

Możesz zrobić screeny z datą wysłania albo wysłać ponownie na zasadzie "przekaż dalej", wtedy będzie data i godzina wysłania pierwszego maila. 
Kiedyś tak miałam w jednej agencji, że twierdzili, że nie dosłałam wymaganych dokumentów. Udowodniłam im, że to ja miałam rację i nagroda przyszła. 
1 lolzek 0

lolzek

#7072051 Napisano: 02.01.2023 17:44:56
henius napisał(a):

Paula_35 napisał(a):

Jako że w tym konkursie dane wysyłało się mailowo, to o ile nie wyczyściłeś folderu z wysłanymi e-mailami, to całkiem łatwo udowodnić, że oświadczenia wysyłałeś. Możesz zrobić im screena na przykład. Nie rezygnuj tak łatwo  emotka  Mi się udało z nimi dogadać odnośnie brakującego SMSa z pinem do czeku BLIK i wysłali go ponownie. Działaj! emotka  Trzymam kciuki! 
0 0

ikropka

#7072054 Napisano: 02.01.2023 17:50:22
henius napisał(a):

Paula_35 napisał(a):

mi napisali tak:
Dzień dobry,
Dziękujemy za zgłoszenie. 
weryfikujemy do z dostawcą czeków BLIK i niedługo wrócimy z odpowiedzią.
0 0

dnros

#7072055 Napisano: 02.01.2023 17:50:34
Orientuje się ktoś co jest nadane InPost Kurierem ConceptStudio?
0 0

byekitty

#7072058 Napisano: 02.01.2023 18:04:19
dnros napisał(a):

żołądkowa?
0 0

henius

#7072060 Napisano: 02.01.2023 18:13:59
ziolko napisał(a):

henius napisał(a):

ziolko napisał(a):

Kurczę chyba wiem w czym rzecz, ale nie potrafię tego ogarnąć. Mianowicie chyba treść załącznika jest niewidoczna na ich poczcie (podobno jest taka możliwość). W załączniku wysłałem 6 zdjęć bo to podwójna wygrana (uprzednio w przypadku "stówki" tylko dwa). A jak użyłem opcji "prześlij dalej" do syna i córki to oni WIDZĄ zawartość tychże zdjęć paragonów i oświadczeń. A jak z kolei próbowałem z ich kont przesłać do organizatora poprzez "prześlij dalej"  to znów nie widać zawartości załączników. Nie umiem tego naprawić (nie jestem biegły w sprawach informatycznych) zatem chyba już po wygranej. Owszem wysłał się tylko komunikat, że przesyłam w załączniku wymagane dokumenty z datą 9 grudnia i konkretną godziną , ale to pewnie za mało. Szkoda...
0 0

dnros

#7072064 Napisano: 02.01.2023 18:22:35
byekitty napisał(a):

dnros napisał(a):

żołądkowa?

Dzięki ale nie brałem udziału, ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? 
0 0

emi

#7072079 Napisano: 02.01.2023 19:31:31
dnros napisał(a):

byekitty napisał(a):

dnros napisał(a):

żołądkowa?

Dzięki ale nie brałem udziału, ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? 

Koszulka do whisky emotka  
1 dnros 0

androm

#7072080 Napisano: 02.01.2023 19:37:06
henius napisał(a):

ziolko napisał(a):

henius napisał(a):

ziolko napisał(a):

Kurczę chyba wiem w czym rzecz, ale nie potrafię tego ogarnąć. Mianowicie chyba treść załącznika jest niewidoczna na ich poczcie (podobno jest taka możliwość). W załączniku wysłałem 6 zdjęć bo to podwójna wygrana (uprzednio w przypadku "stówki" tylko dwa). A jak użyłem opcji "prześlij dalej" do syna i córki to oni WIDZĄ zawartość tychże zdjęć paragonów i oświadczeń. A jak z kolei próbowałem z ich kont przesłać do organizatora poprzez "prześlij dalej"  to znów nie widać zawartości załączników. Nie umiem tego naprawić (nie jestem biegły w sprawach informatycznych) zatem chyba już po wygranej. Owszem wysłał się tylko komunikat, że przesyłam w załączniku wymagane dokumenty z datą 9 grudnia i konkretną godziną , ale to pewnie za mało. Szkoda...

Henius, nic się nie łam, musisz dostać te dwie stówy, bo Ci się należą. Zobaczysz co odpiszą, ale trzeba być odzyskać co Twoje.
0 0

nanajka81

#7072086 Napisano: 02.01.2023 19:57:02
Mam pytanie: jak wam idzie trafianie bluz w lechu? W ostatnim czasie nikt się nie chwali że trafił a ja już kilkadziesiąt razy próbowałam o różnych porach (nawet o północy w nowy rok) i nie udało mi się ani raz. W koszulkach było to samo. Ktoś wie ile tam jest bluz na dzień że tak trudno trafić?
0 0

pusheen

#7072088 Napisano: 02.01.2023 20:09:45
nanajka81 napisał(a):

Mam pytanie: jak wam idzie trafianie bluz w lechu? W ostatnim czasie nikt się nie chwali że trafił a ja już kilkadziesiąt razy próbowałam o różnych porach (nawet o północy w nowy rok) i nie udało mi się ani raz. W koszulkach było to samo. Ktoś wie ile tam jest bluz na dzień że tak trudno trafić?

Patrząc po allegro to niektórym idzie bardzo dobrze. emotka  Ja nie biorę w tym udziału, ale z tego co widziałam to "Pan od coca-coli" tak, więc brak wygranych mnie nie dziwi.

Cynamon28

#7072097 Napisano: 02.01.2023 20:53:54
nanajka81 napisał(a):

Na jakieś ~ 20 zgłoszeń 1 wygrana bluza, 10250 nagród, a wygrać, ciężej niż w jakiś małych konkursach. 
1 nanajka81 0