Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mietowa

#7104053 Napisano: 27.06.2023 20:50:26
edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Czas przełamać tę dwugodzinną ciszę po burzy emotka  
Powiedzcie mi żuczki, jak rozumiecie to pytanie z 7Daysa ?:) 
"Z kim wybrałbyś się na 7Days?" ? Chodzi o wspólne schrupanie produktu czy raczej o siedmiodniowy wypad ? emotka

Ja interpretuję to jako wyjazd na wakacje (który jest nagroda główną w konkursie), podczas którego oczywiście można razem pochrupać emotka

Kurczę, a tu nie chodzi po prostu o rogala? Bez drugiego dna...i gry słów emotka

Tak samo wkurzył mnie dzisiaj Jack Daniels z Żabki (aż go olałam)...chodzi im o 7 dowolnych przymiotników czy też kreatywną odpowiedź (zdanie) na 7 słów?! LOL.

Ja napisałam, że nie wiem co to jest i o co biega, ale wzięłabym kogoś, kogo lubię. W prostocie tkwi urok - mam nadzieję emotka

A gdzie znalazłaś info, że przymiotniki? Ja widzę wszędzie, że 7 słów.

Z głowy emotka  7 słów może być zarówno zdaniem...jak i "wolno żyjącymi" przymiotnikami określającymi "zajebistość" danej sytuacji. Finalnie uznałam, że szkoda mi 8 dych za strzał kulą w płot.

W sumie faktycznie różnie można to interpretować. Do bani przy tak drogim konku.

atlantydek

#7104085 Napisano: 28.06.2023 00:03:52
Osobiście w tym niedoprecyzowanym, idealnie krótkim i raczej częstochowsko nierymowalnym zadaniu Danielsa upatruję szansy na łut konkursowej Fortuny emotka
1 Yoko 0

zielonaszpilka

#7104088 Napisano: 28.06.2023 00:16:37
atlantydek napisał(a):

Osobiście w tym niedoprecyzowanym, idealnie krótkim i raczej częstochowsko nierymowalnym zadaniu Danielsa upatruję szansy na łut konkursowej Fortuny emotka

Coo... częstochowsko nierymowalnym? Potrzymaj mi szklaneczkę whisky 

Jaki będzie Twój Audioriver z Jack’iem?
Pod Jacka batutą będzie wypełniony dobrą nutą!
Głośny, mocny, kolorowy - prawdziwy elektroniczny zawrót głowy!
Głośno, instensywnie i gorąco - jednym słowem elektryzująco!

Mogę tak długo  Żeby nie było, nie brałam tam udziału, ale myślę, że nie doceniasz częstochowskich "rymiarzy" 

FBmarzena5

#7104090 Napisano: 28.06.2023 00:18:55
Czy na muve.pl mogę doładować te wymagane 35zł na konkurs T-Mobile?
0 0

zielonaszpilka

#7104091 Napisano: 28.06.2023 00:19:57
FBmarzena5 napisał(a):

Czy na muve.pl mogę doładować te wymagane 35zł na konkurs T-Mobile?

Na ostatnie stronie regulaminu masz wypisane w jakich internetowych serwisach i bankach można zrobić doładowanie, aby móc brać udział w konkursie.
0 0

nanajka81

#7104120 Napisano: 28.06.2023 09:58:43
Czy ktoś dostał koszulkę z tego konkursu? https://www.e-kon...a-obczaj-tiger-2023. Nie brałam udziału ale jestem ciekawa jakości i wyglądu tej koszulki za 20 zł...
0 0

agakaz2

#7104136 Napisano: 28.06.2023 10:18:13
nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś dostał koszulkę z tego konkursu? https://www.e-kon...a-obczaj-tiger-2023. Nie brałam udziału ale jestem ciekawa jakości i wyglądu tej koszulki za 20 zł...

świetna jest
0 0

nanajka81

#7104170 Napisano: 28.06.2023 11:14:51
agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

świetna jest

możesz wrzucić zdjęcie?
0 0

agnesita

#7104171 Napisano: 28.06.2023 11:29:26
Fantasia itm. Skoro wygrałam bon do itm to dlaczego w formularzu zwycięzcy jest bon do Zalando?
0 0

lager

#7104200 Napisano: 28.06.2023 12:55:37
Czy agencje akceptują e-paragony z Lidlowej aplikacji? Czy musi być papier i koniec?
0 0

faworek

#7104202 Napisano: 28.06.2023 12:56:21
Mam taką rozkminę. Kiedyś po napisaniu ok. 400 znaków w SMS-ie przerabiało mi wiadomość automatycznie na MMS. Teraz mogę pisać o wiele więcej znaków i nic się nie dzieje. Czy coś się zmieniło w tej kwestii? W Nuii nie ma limitu znaków i zastanawiam się na ile można sobie pozwolić.
0 0

@gnieszk@

#7104204 Napisano: 28.06.2023 12:59:33
faworek napisał(a):

Mam taką rozkminę. Kiedyś po napisaniu ok. 400 znaków w SMS-ie przerabiało mi wiadomość automatycznie na MMS. Teraz mogę pisać o wiele więcej znaków i nic się nie dzieje. Czy coś się zmieniło w tej kwestii? W Nuii nie ma limitu znaków i zastanawiam się na ile można sobie pozwolić.

To chyba zależy od telefonu?
0 0

joan

#7104207 Napisano: 28.06.2023 13:04:30
faworek napisał(a):

Spróbuj wysłać to komuś z rodziny i zobacz, co się stanie emotka
2 mia, faworek 0

Malena_

#7104208 Napisano: 28.06.2023 13:04:40
faworek napisał(a):

Nie strasz mnie..  400 znaków i już MMS? 
ja tak wtopiłam kilka konkursów dobrymi tekstami, nie wiedząc, że nie można używać polskich znaków..

A ostatnio wysłałam Lenor z około 420 znakami,  bez polskich emotka
I teraz się boję, że znów coś źle zrobiłam  :(

Po czym poznajesz, że wysyła się MMS?
0 0

monisss

#7104211 Napisano: 28.06.2023 13:07:00
MagdalenaMal napisał(a):

faworek napisał(a):

ja tak wtopiłam kilka konkursów dobrymi tekstami, nie wiedząc, że nie można używać polskich znaków..

u mnie w Samsungu pokazuje Ci się licznik znaków , a dodatkowo mam na ekranie komunikat ,że zmienia się w mmsa.
1 faworek 0

titinunu

#7104213 Napisano: 28.06.2023 13:11:38
lager napisał(a):

Czy agencje akceptują e-paragony z Lidlowej aplikacji? Czy musi być papier i koniec?

Mnie z konkursu w Lidlu uznali e-paragon.
1 lager 0

zielonaszpilka

#7104215 Napisano: 28.06.2023 13:16:46
MagdalenaMal napisał(a):

faworek napisał(a):

Jaki masz telefon? U mnie wszystko pięknie widać. Najpierw mam w prawy dolnym rogu tylko info, że to SMS, jak zbliżam się do końca 160 znaków to pojawia się licznik, który liczy znaki do końca - 10, 9, 8 itd., jak przekroczę 160  znaków to mi liczy znaki do końca kolejnego smsa i pokazuje ile tych smsóww już mam np. 132/2 czyli 132 znaki do końca drugiego smsa, 10/4 czyli 10 znaków do końca czwartego smsa, a jak przekroczę limit to ten licznik zmienia się na słowo MMS. Przyjrzyj się w swoim telefonie jak to wygląda po przekroczeniu pewnej ilości znaków.

Malena_

#7104220 Napisano: 28.06.2023 13:32:23
zielonaszpilka napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

faworek napisał(a):

Jaki masz telefon? U mnie wszystko pięknie widać. Najpierw mam w prawy dolnym rogu tylko info, że to SMS, jak zbliżam się do końca 160 znaków to pojawia się licznik, który liczy znaki do końca - 10, 9, 8 itd., jak przekroczę 160  znaków to mi liczy znaki do końca kolejnego smsa i pokazuje ile tych smsóww już mam np. 132/2 czyli 132 znaki do końca drugiego smsa, 10/4 czyli 10 znaków do końca czwartego smsa, a jak przekroczę limit to ten licznik zmienia się na słowo MMS. Przyjrzyj się w swoim telefonie jak to wygląda po przekroczeniu pewnej ilości znaków.

Mam iphone7
zmieniłam w ustawieniach telefonu, żeby widzieć liczbę znaków SMS 
wysyłając np na konkurs Lenor wyszło mi w prawym dolnym rogu, 469/160 …
nie widziałam nigdzie info, ze zrobił się z tego MMS..
0 0

Emememe

#7104222 Napisano: 28.06.2023 13:36:14
MagdalenaMal napisał(a):

Mam iphone7
zmieniłam w ustawieniach telefonu, żeby widzieć liczbę znaków SMS 

wysyłając np na konkurs Lenor wyszło mi 460/160 …

Ja w iPhone odklikałam funkcje MMS i wysyłają się tylko SMSy. Wysłałam wiadomość testową na inny telefon z ponad 1500 znakami i u odbiorcy widnieje jako SMS emotka  
1 faworek 0

TurboMike

#7104223 Napisano: 28.06.2023 13:40:32
zielonaszpilka napisał(a):

MagdalenaMal napisał(a):

faworek napisał(a):

No okej... ale czy to coś zmienia? Wydaje mi się że poza ewentualną różnica w rozliczeniach względem operatora to i tak wiadomość na milion znaków powinna dojść do odbiorcy niezależenie czy wysłaliśmy tekst w formie SMS czy MMS.. Tak mi się przynajmniej mocno wydaje. Jeśli jestem w błędzie to może jakaś fachura w temacie mnie z niego wyprowadzi emotka

Inna sprawa, czy pisanie wypracowania na więcej niż 500-600 znaków ma sens i czy Komisja będzie chciała to czytać emotka Chociaż jak w tym temacie ciężko opisać wymarzoną przygodę w 300-400 znaków.
0 0