Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mahuska

#5633046 Napisano: 11.04.2013 20:23:25
dolly napisał(a):

podobno obdzwonili włącznie z 8-ym emotka

no to klops emotka
0 0

dochaaa

#5633064 Napisano: 11.04.2013 20:45:42
mahuska napisał(a):

dolly napisał(a):

no to klops emotka

i to do potęgi 3 emotka
0 0

edzia21

#5633066 Napisano: 11.04.2013 20:47:30
mahuska napisał(a):

dolly napisał(a):

no to klops emotka

a skad wiadomo, ze już 8 kwietnia? To gdzieś jest napisane, czy po prostu ktos sie chwail?:)
0 0

dolly

#5633069 Napisano: 11.04.2013 20:52:01

asantesana

#5633080 Napisano: 11.04.2013 21:00:10
dochaaa napisał(a):

mahuska napisał(a):

dolly napisał(a):

no to klops emotka

i to do potęgi 3 emotka

Straszny klops, zadziwia mnie taki mały odzew na forum... Na początku tyle osob wygrało od nas, a teraz pojedyncze informacje...
0 0

edzia21

#5633082 Napisano: 11.04.2013 21:02:15
kurka rurka emotka z Visą z tesco też coś słabo
0 0

mahuska

#5633087 Napisano: 11.04.2013 21:10:03
asante napisał(a):

dochaaa napisał(a):

mahuska napisał(a):

dolly napisał(a):

no to klops emotka

i to do potęgi 3 emotka

Straszny klops, zadziwia mnie taki mały odzew na forum... Na początku tyle osob wygrało od nas, a teraz pojedyncze informacje...

w sumie mówimy o ogólnopolskim czy carref?? emotka
0 0

cc_investigator

#5633098 Napisano: 11.04.2013 21:23:45
Ja mowie o ogolnopolskim.
0 0

darog

#5633120 Napisano: 11.04.2013 21:56:39
jua napisał(a):

radosna napisał(a):

nataszka napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

http://bielenda-k...eractive.eu/wyniki/5

Uwielbiam Bielende i polecam jej naturalne kosmetyki, mlodo wygladam,bo stosuje te super kremy i kremiki. Oto krem nowej generacji : na roslinnych komorkach arganu,technologia cieklokrystaliczna - a twarz gladka, nawilzona, sliczna. Zyc trzeba zgodnie z natura nareszcie zrozumial to swiat- naturalne kosmetyki Bielendy w kazdym wieku ujmuja nam lat. Kolejna informacja zacheci kolejne panie : ze kosmetyki Bielendy sa wyjatkowo tanie...:-)

CZY TO JEST 160 ZNAKÓW emotka emotka emotka

IPAD...znów Bielenda się popisała..

jaka agencja, takie wyniki... emotka

brak komentarza na wyniki ,przestrzeganie regulaminu itd...-zrobili z siebie pośmiewisko :Bilenda w duecie z agencją!!!

To spróbujcie zadzwonić do pani z agencji: tel. 518 033 218
Powie Wam, że nigdzie w regulaminie nie jest napisane, że wiadomość nie może przekraczać 160 znaków. Mama rozmawiała i tylko nerwy sobie zszarpała.

Ja ogólnie nie rozumiem kontaktowania się z niekumatą agencją, tak samo reklamacji składanych w agencji. Większośc za żadne skarby nie przyzna się do błędu. To Bielenda coś z tym musi zrobić, zapłacili zapewne grube pieniądze za organizację konkursu więc powinni wiedzieć że jest zorganizowany źle. A w tym przypadku nawet nie trzeba się specjalnie silić, bo hasła nagrodzone widać, a w regulaminie jest wyraźnie napisane o 160 znakach. W ciągu paru lat zdarzało mi się kilka razy w ten sposób interweniować i zawsze pomagało. Grunt żeby pamiętać, że agencje to jedynie zleceniobiorcy i nie ma co w ogóle z nimi dyskutować.

siostra mówi, że na ich fanpaage też się skarżą że te zestawy kosztują 29 zł a nie 45 jak podają w regulaminie, Aktywną maja tez faknkę, która gasi wszystkie negatywne posty
0 0

darog

#5633121 Napisano: 11.04.2013 21:59:50
darog napisał(a):

jua napisał(a):

radosna napisał(a):

nataszka napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

Uwielbiam Bielende i polecam jej naturalne kosmetyki, mlodo wygladam,bo stosuje te super kremy i kremiki. Oto krem nowej generacji : na roslinnych komorkach arganu,technologia cieklokrystaliczna - a twarz gladka, nawilzona, sliczna. Zyc trzeba zgodnie z natura nareszcie zrozumial to swiat- naturalne kosmetyki Bielendy w kazdym wieku ujmuja nam lat. Kolejna informacja zacheci kolejne panie : ze kosmetyki Bielendy sa wyjatkowo tanie...:-)

brak komentarza na wyniki ,przestrzeganie regulaminu itd...-zrobili z siebie pośmiewisko :Bilenda w duecie z agencją!!!

Powie Wam, że nigdzie w regulaminie nie jest napisane, że wiadomość nie może przekraczać 160 znaków. Mama rozmawiała i tylko nerwy sobie zszarpała.

Ja ogólnie nie rozumiem kontaktowania się z niekumatą agencją, tak samo reklamacji składanych w agencji. Większośc za żadne skarby nie przyzna się do błędu. To Bielenda coś z tym musi zrobić, zapłacili zapewne grube pieniądze za organizację konkursu więc powinni wiedzieć że jest zorganizowany źle. A w tym przypadku nawet nie trzeba się specjalnie silić, bo hasła nagrodzone widać, a w regulaminie jest wyraźnie napisane o 160 znakach. W ciągu paru lat zdarzało mi się kilka razy w ten sposób interweniować i zawsze pomagało. Grunt żeby pamiętać, że agencje to jedynie zleceniobiorcy i nie ma co w ogóle z nimi dyskutować.

siostra mówi, że na ich fanpaage też się skarżą że te zestawy kosztują 29 zł a nie 45 jak podają w regulaminie, Aktywną maja tez faknkę, która gasi wszystkie negatywne posty

"Uwielbiam Bielende, bo z nia przypominam Gwiazde kina! Biotechnologia Oscara dostanie za blyskawiczne odmladzanie! Bez stresu 7D Rezyserem... Zyciowego Sukcesu!"

To hasło warte wycieczki, moim zdaniem ostatnie zdanie jest z błędami-wszystkie słowa z dużej litery jeśli ktoś tak tez uważa może im na FB napisze? emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5633124 Napisano: 11.04.2013 22:06:20
darekgryko, widzę, że to ty jesteś "gosia niewiarowska" emotka emotka emotka emotka

sam nic nie trafiłeś i frustracja zżera

mam kosmetyki, ale nie wieszam psów na kim popadnie
0 0

joan

#5633125 Napisano: 11.04.2013 22:06:27
darog napisał(a):

"Uwielbiam Bielende, bo z nia przypominam Gwiazde kina! Biotechnologia Oscara dostanie za blyskawiczne odmladzanie! Bez stresu 7D Rezyserem... Zyciowego Sukcesu!"

To hasło warte wycieczki, moim zdaniem ostatnie zdanie jest z błędami-wszystkie słowa z dużej litery jeśli ktoś tak tez uważa może im na FB napisze? emotka

Przy całym debiliźmie tego konkursu, kompromitacjach organizatora, plagiatach oraz zgłoszeniach tak nędznych, że nawet wylosować je wstyd (a co dopiero nagrodzić)... akurat hasło, które przytoczyłeś jest całkiem ok emotka Ale nie napiszę tego na FB, bo ani Bielenda, ani paple z Pinappla nie są warci mojego komentarza emotka
0 0

darog

#5633127 Napisano: 11.04.2013 22:11:05
joan napisał(a):

darog napisał(a):

Przy całym debiliźmie tego konkursu, kompromitacjach organizatora, plagiatach oraz zgłoszeniach tak nędznych, że nawet wylosować je wstyd (a co dopiero nagrodzić)... akurat hasło, które przytoczyłeś jest całkiem ok emotka Ale nie napiszę tego na FB, bo ani Bielenda, ani paple z Pinappla nie są warci mojego komentarza emotka

Plagiaty też były? emotka I skoro nikt im tego nie pisał ani na FB, to zupełnie olewali ten konk i jego regulamin
0 0

joan

#5633130 Napisano: 11.04.2013 22:13:27
darog napisał(a):

Plagiaty też były? emotka I skoro nikt im tego nie pisał ani na FB, to zupełnie olewali ten konk i jego regulamin

Były plagiaty. Nastąpiła "weryfikacja" bodajże pierwszego etapu. Szambo, nie konkurs, nawalanka w każdym aspekcie. Ale akurat hasło do nagrody głównej jest ok (wg mnie), mogę tylko pogratulować Komuś-Nie-Wiem-Komu emotka
0 0

anet

#5633131 Napisano: 11.04.2013 22:13:35
A czy wiadomo cos o wynikach 1.edycji konkursu MOKATE ? Kiedy się spodziewać i w jakiej formie? Czeka ktoś?
0 0

radosna

#5633134 Napisano: 11.04.2013 22:15:19
Jeszcze o Bielendzie. Piszcie na e-mail:
marketing@bielenda.com.pl
0 0

darog

#5633136 Napisano: 11.04.2013 22:18:12
koza.k90 napisał(a):

darekgryko, widzę, że to ty jesteś "gosia niewiarowska" emotka emotka emotka emotka

sam nic nie trafiłeś i frustracja zżera

mam kosmetyki, ale nie wieszam psów na kim popadnie

? jaka gosia Niewiarowska-ja?, siostra ma kosmetyki, interesowała się tym konkiem, nie ma na imie ani gosia ani Niewiarowska...nie smaruje się bielenda emotka emotka
0 0

Gość: olenka12

#5633196 Napisano: 12.04.2013 00:56:13
darog napisał(a):

darog napisał(a):

jua napisał(a):

radosna napisał(a):

nataszka napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

darog napisał(a):

Witajcie, jestem tu nowa i dopiero uczę się jak grać i wygrywać. Tak sobie poczytałam kilka ostatnich stron i jestem mocno zaskoczona tym, o czym Wy piszecie. I to niestety na minus emotka . Myślę, że na dzień dobry zbiorę od Was dużo krytyki, bo nie ze wszystkim się zgadzam, ale zaryzykuję. Przede wszystkim zaskakuje mnie wasza pewność, że wiecie jak wygląda od strony organizatorów konkurs. Specjalnie wybrałam wątek z Bielendą, bo tu w jednym jest bardzo dużo przykładów.Na początek przeczytałam bardzo dokładnie regulamin tego konkursu. Powiedzcie mi skąd wiecie, że nagrody dostaną również hasła plagiaty, o których wspominacie? Przecież w regulaminie jest wyraźnie napisane,że zgłoszenia przechodzą weryfikacje.Zresztą sama Bielenda na FB pisała, że takie hasła nie zostaną nagrodzone.Któraś z Was pracuje w Bielendzie i wie,że oni też dostają nagrody? Mało tego, w regulaminie jest załącznik, który musi przesłać uczestnik, w którym podpisuje oświadczenie,że to on wymyślił to hasło. Myślicie, że ktoś, kto wysłał plagiat podpisze takie oświadczenie? Przecież to można zgłosić na policje i wtedy może z taką osoba być kiepsko.A czy Wy, te osoby twierdzące,że to plagiaty zgłosiliście to do Bielendy lub tej agencji? Zrobiłyście coś w tym kierunku,aby nie dostały nagrody? Tylko proszę, nie piszcie,że Bielenda powinna to wiedzieć, bo wątpię,żeby osoby, wybierające hasła z całej listy,znały wszystkie hasła nagradzane w innych konkursach, bo przecież oni pracują w kosmetykach, a nie w konkursach.Po to właśnie jest później weryfikacja.Chyba tu trochę przesadzacie, albo nie czytacie dokładnie regulaminu i nie znacie jego treści. Druga sprawa to wasze oceny hasło ładne lub brzydkie. Przecież to jest wybór Bielendy, nie wasz i to im się ma podobać. To tak samo jakby wam ktoś kazał założyć jakąś bluzkę,bo mu się podoba i wasze zdanie nie miałoby znaczenia.Wam mogą się podobać lub nie, ale to oni decydują i trzeba to zaakceptować i tyle.No i na jeszcze ta wasza burza o 160 znakach. Nie wiem czy jest to spowodowane tym,że dopiero zaczynam się uczyć konkursów i każdy regulamin czytam parę razy, bo wiadomo jak te wszystkie regulaminy są pisane, ale ja nie wyczytałam nigdzie że hasło konkursowe ma mieć nie więcej niż 160 znaków.Któraś z was pisała,że mama dzwoniła i tylko sobie nerwy zszarpała...ale w tym regulaminie nie ma takiej informacji,że hasło może mieć tylko 160 znaków.Owszem, jest informacja o ilości i o tym co się dzieje jak jest więcej znaków, że płaci się więcej niż podana cena w regulaminie, ale nie jest napisane,że hasło ma mieć tylko 160 znaków. Nie wiem czy ja ten regulamin zrozumiałam inaczej niż wy, bo tak jak pisałam, uczę się dopiero jak grać i czytam regulaminy bardzo,bardzo dokładnie czy to, że w pracy czytam dużo tego typu pism, Co prawda związanych z mieszkaniami, ale pisanych w podobny sposób. Myślę, że zgubiła was trochę rutyna, bo gracie w wielu konkursach i nie zwracacie już uwagi na szczegóły. A co do uwag dotyczących błędu ortograficznego w haśle od wycieczki - litości, tu już chyba na siłę ktoś szuka dziury w całym!Przede wszystkim jak już ktoś zaczyna wytykać błędy innym to niech sam ich nie robi. Po pierwsze - nie pisze się z dużej litery tylko z wielkiej litery, to jest prawidłowe nazewnictwo. Po drugie - jeżeli chce się czemuś/komuś nadać szczególna rangę to jak najbardziej zasadnym jest użycie wielkiej litery. Może nie będzie miłe to co napisze, ale autorka tego zarzutu pokazała sama jak mało rozumie (ups,mam nadzieję,że uniknę linczu z Waszej strony). Chyba na tym skończę mój długi wpis, ale na koniec proszę Was o jedno. Nie traktujcie go jako jakiś atak, bo podziwiam Was za to, że potraficie się tak zaangażować w sprawy konkursów i śledzić wszystkie jakie się odbywają.Trochę Was skrytykowałam, ale myślę,że konstruktywna krytyka jest bardzo pożyteczna, szczególnie gdy robi to konkursowy świeżak. Takie spojrzenie z innej strony niż Wasza wnosi zawsze coś nowego. I nie krzyczcie na mnie za bardzo emotka . Życzę Wam wszystkim sukcesów w konkursach, w których gracie.
0 0

dolly

#5633197 Napisano: 12.04.2013 01:11:33
Olenka12 gratuluję najdłuuuuuuuuzeszgo postu na forum. Pierwszy post i to takiej długości, aż strach co będzie dalej emotka
Mam nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy go cytować emotka emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#5633198 Napisano: 12.04.2013 01:13:51
olenka12 wybacz, ale nie chciało mi się czytać do końca emotka Twoich wypocin emotka
0 0