Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

vixen

#7241361 Napisano: 18.02.2025 14:21:20
Wie ktoś jak płacić w Lidlu tym kodem/voucherem z Cola Coli od Albedo? Dodałam ten kod do portfela google, ale na kasie samoobsługowej pokazuje, że to nie jest karta podarunkowa.
0 0

nanajka81

#7241362 Napisano: 18.02.2025 14:23:33
niunio napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

niunio napisał(a):

Można być jednocześnie sprytnym i łapczywym. Ale dziwne jest pouczanie innych, gdy samemu się w jakiś sposób kombinuje, tak jak na załączonym obrazku.
Ta kumulacja bramek świadczy źle przede wszystkim o organizatorze loterii.

Takie to moje kombinacje, zagrać na znaleziony paragon a nuż się uda emotka Jedną piniatę wygrałam, zgłoszeń wysłałam z 8. Ot ale jestem sprytna! PS. Zawartość rozdana po rodzinie.

A ktoś inny musiał wydać swoje ciężko zarobione pieniądze, żeby wziąć udział w loterii. Cieszę się, że rodzina najedzona. emotka
Tak samo Maczupikczu a nuż spróbowała i się udało, równie dobrze te paragony mogły przepaść, bo nie było gwarancji, że te nagrody nie przejdą na przykład do jakiejś puli rezerwowej.

Czy wykorzystała błąd organizatora? Tak.
Czy gdybym miał paragon, sam bym spróbował? Tak.
Czy jest to godne pochwały? Nie wiem. Czy jest to godne linczu? Nie wiem.
Czy ja robiłbym burzę o łapkę w dół? Nie.

Też wydałam swoje ciężko zarobione pieniądze na głupią walkę o piniatę kinder. Czy było warto? Nie. Tylko dzięki znalezionemu paragonowi wyszłam na prawie zero.

Maczupikczu miała baaardzo dużo szczęścia że pod rząd udało jej się tyle nagród trafić szczególnie że na odblokowanie strony czekało mnóstwo osób a nagród było ile? z 30-ści?

Pal licho, powodzenia wszystkim życzę i tym samym z mojej strony kończę dyskusję. Przepraszam tych co się poczuli urażeni, tak naprawdę powinnam napisać swoje uwagi do organizatora i tyle.

zezowaty_kot

#7241363 Napisano: 18.02.2025 14:26:57
A ja tam się cieszę jak nagrody wpadają na forum, zawsze to milej poczytać, że konkurs jest wiarygodny, a nasze starania doceniane. Zdecydowanie wolę w MDW czytać, że ktoś wygrał 5 nagród w jednym konkursie, niż w innym wątku rozmowy o tym, że nie ma nagród na forum. emotka

notta

#7241364 Napisano: 18.02.2025 14:28:33
vixen napisał(a):

Wie ktoś jak płacić w Lidlu tym kodem/voucherem z Cola Coli od Albedo? Dodałam ten kod do portfela google, ale na kasie samoobsługowej pokazuje, że to nie jest karta podarunkowa.

była już kiedyś dyskusja na ten temat.. u mnie tylko przechodziło w lidlu na zwykłej kasie.
0 0

emanuela24

#7241366 Napisano: 18.02.2025 14:30:57
nanajka81 napisał(a):

niunio napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

niunio napisał(a):

Można być jednocześnie sprytnym i łapczywym. Ale dziwne jest pouczanie innych, gdy samemu się w jakiś sposób kombinuje, tak jak na załączonym obrazku.
Ta kumulacja bramek świadczy źle przede wszystkim o organizatorze loterii.

Takie to moje kombinacje, zagrać na znaleziony paragon a nuż się uda emotka Jedną piniatę wygrałam, zgłoszeń wysłałam z 8. Ot ale jestem sprytna! PS. Zawartość rozdana po rodzinie.

A ktoś inny musiał wydać swoje ciężko zarobione pieniądze, żeby wziąć udział w loterii. Cieszę się, że rodzina najedzona. emotka
Tak samo Maczupikczu a nuż spróbowała i się udało, równie dobrze te paragony mogły przepaść, bo nie było gwarancji, że te nagrody nie przejdą na przykład do jakiejś puli rezerwowej.

Czy wykorzystała błąd organizatora? Tak.
Czy gdybym miał paragon, sam bym spróbował? Tak.
Czy jest to godne pochwały? Nie wiem. Czy jest to godne linczu? Nie wiem.
Czy ja robiłbym burzę o łapkę w dół? Nie.

Też wydałam swoje ciężko zarobione pieniądze na głupią walkę o piniatę kinder. Czy było warto? Nie. Tylko dzięki znalezionemu paragonowi wyszłam na prawie zero.

Maczupikczu miała baaardzo dużo szczęścia że pod rząd udało jej się tyle nagród trafić szczególnie że na odblokowanie strony czekało mnóstwo osób a nagród było ile? z 30-ści?

Pal licho, powodzenia wszystkim życzę i tym samym z mojej strony kończę dyskusję. Przepraszam tych co się poczuli urażeni, tak naprawdę powinnam napisać swoje uwagi do organizatora i tyle.

Ale ze co chciałabyś napisać? Ze leci bramka po bramce? Przecież to mówi regulamin...i dlatego z setka osób odświeżała stronę, bo były większe szanse aby wygrać:)
Loteria nie jest droga, więc można jeszcze próbować bez wylewania żalu ze się nie wygrało.
Powodzenia wszystkim
2 panasa, bajm 0

vixen

#7241367 Napisano: 18.02.2025 14:34:15
notta napisał(a):

vixen napisał(a):

była już kiedyś dyskusja na ten temat.. u mnie tylko przechodziło w lidlu na zwykłej kasie.

Nie do końca. Karty z Avanti i Smolara przyszły w formie kodu kreskowego i na początku rzeczywiście były problemy i działały tylko na zwykłej kasie. Teraz już wchodzą bez problemu na samoobsłudze. A z Albedo przyszedł sam kod, którego nie można wpisać ręcznie na samoobsłudze ani nie czyta wygenerowanego kodu z portfela google. Może ktoś wygenerował na innej stronie i działa na samoobsłudze lub zwykłej kasie?
1 notta 0

onlyrybka

#7241383 Napisano: 18.02.2025 14:58:39
vixen napisał(a):

notta napisał(a):

vixen napisał(a):

Nie do końca. Karty z Avanti i Smolara przyszły w formie kodu kreskowego i na początku rzeczywiście były problemy i działały tylko na zwykłej kasie. Teraz już wchodzą bez problemu na samoobsłudze. A z Albedo przyszedł sam kod, którego nie można wpisać ręcznie na samoobsłudze ani nie czyta wygenerowanego kodu z portfela google. Może ktoś wygenerował na innej stronie i działa na samoobsłudze lub zwykłej kasie?

Karty z kodem kreskowym od Avanti wchodzą bezproblemowo na kasach samoobsługowych, po wybraniu płatności kartą podarunkową wystarczy skan karty. Kody z Albedo powinny działać tak samo, po wygenerowaniu własnego kodu kreskowego.

Czy ktoś już płacił kodem na zwykłej kasie, dyktując kod kasjerowi ?
0 0

snowflake

#7241409 Napisano: 18.02.2025 17:06:54
Jak nie Kinderom...to Gdześkom odbija 🥴 to chyba znak, żeby olać tego typu zabawy 🙄
0 0

masza

#7241411 Napisano: 18.02.2025 17:12:07
onlyrybka napisał(a):

vixen napisał(a):

notta napisał(a):

vixen napisał(a):

Karty z kodem kreskowym od Avanti wchodzą bezproblemowo na kasach samoobsługowych, po wybraniu płatności kartą podarunkową wystarczy skan karty. Kody z Albedo powinny działać tak samo, po wygenerowaniu własnego kodu kreskowego.

Mamy sami wygenerować sobie kod kreskowy? Jak?
0 0

anialistopad

#7241414 Napisano: 18.02.2025 17:23:54
Gdzie wypłacę wygrana z Pawełkow? Wszędzie limity 800 zł.  Jak mam tego tysiaka wypłacić?
0 0

atlantydek

#7241415 Napisano: 18.02.2025 17:28:19
anialistopad napisał(a):

Gdzie wypłacę wygrana z Pawełkow? Wszędzie limity 800 zł.  Jak mam tego tysiaka wypłacić?

PKO BP ma limit 1000
0 0

onlyrybka

#7241416 Napisano: 18.02.2025 17:29:03
masza napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

vixen napisał(a):

notta napisał(a):

vixen napisał(a):

Mamy sami wygenerować sobie kod kreskowy? Jak?

Nie, nie trzeba generować. Pytanie techniczne do osób, które użyły kodu z Albedo do Lidla, czy można zapłacić podając długi kod kasjerowi na zwykłej kasie (bo na samobsługowej nie ma jak wpisać kodu)?

Ja generowałm kody kreskowe z wcześniejszych konkursów tutaj https://www.kreseczki.pl/ - dla mnie łatwiej jest zeskanować kod kreskowy przy kasie, niż wklepywać długi kod składający się z cyfr ręcznie.
1 masza 0

Monika11

#7241417 Napisano: 18.02.2025 17:29:05
Chciałam zapłacić kodem z Coca Coli w Lidlu na zwykłej kasie i nie przechodził .Nie wiecie jak z alkoholem  jest ? Można też kupować
0 0

agakaz2

#7241418 Napisano: 18.02.2025 17:46:35
Monika11 napisał(a):

Chciałam zapłacić kodem z Coca Coli w Lidlu na zwykłej kasie i nie przechodził .Nie wiecie jak z alkoholem  jest ? Można też kupować

ja też na zwykłej i samoobsługę nie działa szlag
0 0

anialistopad

#7241426 Napisano: 18.02.2025 18:08:06
atlantydek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

PKO BP ma limit 1000

Dziękuję ,udało się
0 0

8igora9

#7241431 Napisano: 18.02.2025 18:27:17
Lubella energylandia informują z dnia na dzień? raz w tygodniu? Ktoś to może wyśledził?
0 0

halliday

#7241437 Napisano: 18.02.2025 19:20:49
anialistopad napisał(a):

W euronet jest limit 1000zł. Lecz przed wypłatą pojawia się sugestia aby wypłacić 800zł, lecz trzeba wpisać ponownie 1000zł i wypłata pójdzie.
0 0

dede

#7241451 Napisano: 18.02.2025 19:58:47
Podobno były publikowane nagrodzone foty z poprzedniego konkursu Mutti? Czy jeszcze można je gdzieś zobaczyć?
0 0

Nuna1210

#7241452 Napisano: 18.02.2025 20:02:03
dede napisał(a):

Podobno były publikowane nagrodzone foty z poprzedniego konkursu Mutti? Czy jeszcze można je gdzieś zobaczyć?

Nagroda główną jest na ich Instagramie, w tej chwili jako drugie zdjęcie (z 29.01). Reszta w sumie nie wiem, czy gdzieś jest

lilichilimili

#7241480 Napisano: 18.02.2025 22:26:08
Czy działa komuś formularz Soplicy? (konkurs walentynkowy)
0 0