Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Makufi38

#7242067 Napisano: 20.02.2025 21:40:22
lukaszn12 napisał(a):

isiulka napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Dumle  Unwrap & Win Gdzie w paczce jest kod do wpisania? Kupiłem dwie paczki oznaczone napisem unwrap & win i nigdzie nie ma kodów. Ani wewnątrz paczki ani wewnątrz papierków. Dodam, że na opakowaniu jest narysowany cukierek z motywem przytulających się osób a w środku cukierki są w papierkach klasycznych.

Na tym cukierku z motywem (w opakowaniu jest taki jeden) są takie 4 białe duże literki emotka  i właśnie to jest ten kod

No cóż chyba miałem szczęście lub pecha. W Auchan trafiły mi się dwie paczki bez cukierka z tym motywem. Kupiłem jeszcze jedną paczkę w Żabce i w niej są dwa takie cukierki z kodem więc prawie się wyrównało emotka
. Też kupiłam te cukierki w Auchan u mnie w paczce było 6 cukierków z kodami

0 0

lukaszn12

#7242070 Napisano: 20.02.2025 21:52:20
Makufi38 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

isiulka napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Dumle  Unwrap & Win Gdzie w paczce jest kod do wpisania? Kupiłem dwie paczki oznaczone napisem unwrap & win i nigdzie nie ma kodów. Ani wewnątrz paczki ani wewnątrz papierków. Dodam, że na opakowaniu jest narysowany cukierek z motywem przytulających się osób a w środku cukierki są w papierkach klasycznych.

Na tym cukierku z motywem (w opakowaniu jest taki jeden) są takie 4 białe duże literki emotka  i właśnie to jest ten kod

No cóż chyba miałem szczęście lub pecha. W Auchan trafiły mi się dwie paczki bez cukierka z tym motywem. Kupiłem jeszcze jedną paczkę w Żabce i w niej są dwa takie cukierki z kodem więc prawie się wyrównało emotka
. Też kupiłam te cukierki w Auchan u mnie w paczce było 6 cukierków z kodami

Brawo dla organizatora za ten wspaniały pomysł wrzucania losowej ilości kodów do paczek
1 niunio 0

isiulka

#7242084 Napisano: 20.02.2025 23:11:32
To nie jest możliwe o czym piszecie, nie ma możliwości aby w jakiejś paczce nie było kodu a w innych 2 lub 6. To nie jest tak, że przy maszynie ktoś siedzi i wrzuca po 1 magicznym cukierku do paczki i się może pomylić. Dodatkowo każda jedna paczka jest w pełni śledzona, wiec jak sama nie spotkam się z taką sytuacją to nie uwierzę w to co piszecie emotka

zmurcia

#7242088 Napisano: 21.02.2025 00:06:23
Czy z konkursu z Soplicy Żabka przysłali komuś prawidłowy link do formularza?
Dostałam odpowiedź:
"Dzień dobry,  już sprawdzamy co sie zadziało emotka "

I nadal cisza w temacie. Nie wiem czy powinnam ich ponaglić
0 0

ReneK

#7242089 Napisano: 21.02.2025 00:08:01
zmurcia napisał(a):

Dostałam odpowiedź:

Kliknij ponownie  w link do formularza !już powinien działać emotka
1 zmurcia 0

kocie_lakocie

#7242108 Napisano: 21.02.2025 09:37:16
zmurcia napisał(a):

Dostałam odpowiedź:

Ja wczoraj wypełniam formularz z tego linku, który pierwotnie wysłali 18.02 i wszystko prawidłowo działało emotka
0 0

escada

#7242113 Napisano: 21.02.2025 09:50:25
kocie_lakocie napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Dostałam odpowiedź:

Ja wczoraj wypełniam formularz z tego linku, który pierwotnie wysłali 18.02 i wszystko prawidłowo działało emotka

i ja identycznie, tym razem link zadziałał. szkoda że jakoś nie potwierdzają że dane dotarły

donia7

#7242116 Napisano: 21.02.2025 10:08:59
FBaneta4 napisał(a):

Konkurs "Wiosenne porządki z Auchan"- przychodzi zwrotka?

Nie przyszła od wczoraj emotka
0 0

zmurcia

#7242163 Napisano: 21.02.2025 11:59:46
escada napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Dostałam odpowiedź:

i ja identycznie, tym razem link zadziałał. szkoda że jakoś nie potwierdzają że dane dotarły

Tak weszło wszystko dziękuję 🙂 jakoś nie wpadło mi do głowy żeby spróbować ponownie 🤣
1 escada 0

montezuma

#7242166 Napisano: 21.02.2025 12:11:12
Pluxee - mam pewien kłopot.
Czy Wasze karty (te od Avanti) mają włączoną mobilną autoryzację.
Na stronie, w dziale pomocy, jest info, że jest to domyślnie włączone... u mnie nie jest emotka  
Próbowałem - jak wcześniej - doładować swoje konto lotto przy użyciu tej karty - i klops. Nie udaje się emotka
Przychodzi kod autoryzacyjny ale po chwili sprawdzam status transakcji i "przeterminowana"
Oczywiście o połączeniu z pomocą pluxee nie ma mowy - jakiś durny chat z robotem

EDIT: nie usuwam - bo może komuś się przyda:
wrrr.... mega słabe - ale mam potwierdzenie z Avanti (dzwoniłem) - płatność możliwa tylko w DC 
0 0

zezowaty_kot

#7242174 Napisano: 21.02.2025 12:27:04
montezuma napisał(a):

Pluxee - mam pewien kłopot.
Czy Wasze karty (te od Avanti) mają włączoną mobilną autoryzację.
Na stronie, w dziale pomocy, jest info, że jest to domyślnie włączone... u mnie nie jest emotka  
Próbowałem - jak wcześniej - doładować swoje konto lotto przy użyciu tej karty - i klops. Nie udaje się emotka
Przychodzi kod autoryzacyjny ale po chwili sprawdzam status transakcji i "przeterminowana"
Oczywiście o połączeniu z pomocą pluxee nie ma mowy - jakiś durny chat z robotem

EDIT: nie usuwam - bo może komuś się przyda:
wrrr.... mega słabe - ale mam potwierdzenie z Avanti (dzwoniłem) - płatność możliwa tylko w DC 

Ale to właśnie było nagrodą w tamtym konkursie - karta płatnicza do sklepu DC, nie karta płatnicza.

atyde25

#7242175 Napisano: 21.02.2025 12:30:09
Nie pracownicy agencji a sama agencja zatrzymuje kasę z tych nagród których nie musi kupić czy dostać i wydać dla uczestników.
To tak samo jak w sklepie ,to że ktoś Ci wciśnie stare pieczywo nie znaczy, że to osoba sprzedająca a właściciel jej nakazał tak robić.
Nie podoba się to zwolnij się z tej pracy. Im dłużej żyję tym świat wydaje mi się paskudnym miejscem.
1 simonapp 0

montezuma

#7242177 Napisano: 21.02.2025 12:31:38
zezowaty_kot - przeoczyłem ten zapis emotka
poza tym - karta pluxee zawsze kojarzyła mi się ze zwykłą kartą przedpłaconą... trudno - będę musiał zrobić tam (hen daleko  emotka ) bardzo duże zakupy...
0 0

zezowaty_kot

#7242178 Napisano: 21.02.2025 12:33:50
montezuma napisał(a):

zezowaty_kot - przeoczyłem ten zapis emotka
poza tym - karta pluxee zawsze kojarzyła mi się ze zwykłą kartą przedpłaconą... trudno - będę musiał zrobić tam (hen daleko  emotka ) bardzo duże zakupy...

Albo wymienić się na forum z kimś, kto ma ten sklep obok siebie, a musi jechać hen daleko z bonem np do KFL emotka

emi

#7242191 Napisano: 21.02.2025 13:03:08
lukaszn12 napisał(a):

Ja kupiłam w Żabce i ZERO kodów emotka  , taki początek emotka  
Gdzie jeszcze można je kupić  i gdzie kupujecie Jeżyki Coolki?
0 0

mellowfruit

#7242195 Napisano: 21.02.2025 13:17:31
PPPet-er napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Nie pracownicy agencji a sama agencja zatrzymuje kasę z tych nagród których nie musi kupić czy dostać i wydać dla uczestników.
To tak samo jak w sklepie ,to że ktoś Ci wciśnie stare pieczywo nie znaczy, że to osoba sprzedająca a właściciel jej nakazał tak robić.
Nie podoba się to zwolnij się z tej pracy. Im dłużej żyję tym świat wydaje mi się paskudnym miejscem.

Brak w tym logiki.
Jesli masz firme lub odpowiadasz za marketing to nie autoryzujesz wypłaty 10-100 tys zlotych na promocje, ktora napelni jedynie  kieszen wlasciciela agencji.
Nie pisze tu o "agencjach", ktore trwaja chwile i moga siebie samych nagradzach  - jak to bylo kiedys na fejsie z kawami dla szarych mas a samochod w "rodzinie", nigdy nie kupiony emotka
Agencja dostaje kase za obsluge. Nagrody niewydane nie zostaja w agencji, albo kupia mniej wiec faktura nizsza albo nagrody wracaja do zleceniodawcy.
Ktory szef/ceo/prezes firmy tak niby marnuje srodki zakładowe i bonusuje agencje marketingowe?

Nie zawsze. Pracowałam w firmie, która zlecała organizację konkursów agencjom, faktura była za organizację + w tym były też nagrody. Na pewno wiele zależy od firm, ale u nas była polityka taka, że jak najmniej po naszej stronie, więc wszystko zlecamy agencji i oni nam wystawiają jedynie fakturę końcową, w której jest też kwota nagród. (z tym że ja ze swojej strony pilnowałam, żeby wszyscy uczestnicy nagrody na pewno dostali od agencji, łączeni z rezerwami)

notta

#7242208 Napisano: 21.02.2025 13:49:29
monster jakaś zawiecha?
0 0

baxter

#7242239 Napisano: 21.02.2025 15:01:00
Czy po wygraniu Empiku w kanapce kindera przychodzi jakies potwierdzenie na @ czy dopiero po kilku dniach po weryfikacji? Dostal juz kto weryfikacje?
0 0

agakaz2

#7242247 Napisano: 21.02.2025 15:36:01
na jaką szkole klikamy z Winiary?
0 0

anialistopad

#7242249 Napisano: 21.02.2025 15:38:26
0lsztyn Prodi o głosy z winiar. Dziękuję