Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

malmika

#7258216 Napisano: 05.05.2025 09:26:28
Hej, czy ktoś kto wygrał bon DO Euro Rtv Agd z konkursu Power Couple (Elseve) w Hebe dostał już bon? Dopiero zobaczyłam, że 29.04 dostałam od nich wiadomość SMS z nazwą konkursu i jakimś chyba hasłem. Ale nie mam żadnego maila ani więcej informacji. Też tak macie?
0 0

mietowa

#7258222 Napisano: 05.05.2025 09:40:35
malmika napisał(a):

Hej, czy ktoś kto wygrał bon DO Euro Rtv Agd z konkursu Power Couple (Elseve) w Hebe dostał już bon? Dopiero zobaczyłam, że 29.04 dostałam od nich wiadomość SMS z nazwą konkursu i jakimś chyba hasłem. Ale nie mam żadnego maila ani więcej informacji. Też tak macie?

Powinnaś mieć maila z 29 kwietnia, wraz z linkiem prowadzącym do strony, z której pobiera się nagrodę. Link jest ważny do dzisiaj, więc kontaktuj się z nimi bezzwłocznie.
1 malmika 0

rufus

#7258227 Napisano: 05.05.2025 09:58:13
izaszcz napisał(a):

Czy loteria "nagrody z kartą Visa w Bank PKO BP" istnieje na prawdę czy to jakaś próba oszustwa?

Jesli piszesz o tej ktora jest w bazie na forum to jest prawdziwa
0 0

ReneK

#7258230 Napisano: 05.05.2025 10:04:30
Czy ma ktoś  dziś problem z wysłaniem  BALCERZAKA?🤔
Z ŁOMŻĄ też problem!🤷
0 0

rare85

#7258236 Napisano: 05.05.2025 10:17:53
rufus napisał(a):

izaszcz napisał(a):

Czy loteria "nagrody z kartą Visa w Bank PKO BP" istnieje na prawdę czy to jakaś próba oszustwa?

Ktoś podpowie gdzie/jak to znaleźć w bankowości internetowej? (nie mam aplikacji)
0 0

rufus

#7258239 Napisano: 05.05.2025 10:21:17
rare85 napisał(a):

rufus napisał(a):

izaszcz napisał(a):

Ktoś podpowie gdzie/jak to znaleźć w bankowości internetowej? (nie mam aplikacji)

Chyba.. jeszcze nie ma. Loteria wg regulaminu startuje od godz 12 i podejrzewam ze pojawia sie jakies komunikaty i/lub banery reklamujace loterie na stronie i w apce. emotka

Credo89

#7258263 Napisano: 05.05.2025 11:05:16
Kochani czy jeżeli kurier idiota który nawet nie podjął próby dostarczenia przesyłki odesłał moją nagrodę do Smolar jest szansa na to, że Smolar wyśle mi ją ponownie?
0 0

anialistopad

#7258264 Napisano: 05.05.2025 11:08:07
Na jakim dniu chupa chups się zatrzymał z wysyłką kodów 100 zł? Koleżanka wygrala 19 i cisza
0 0

zezowaty_kot

#7258265 Napisano: 05.05.2025 11:09:22
Credo89 napisał(a):

Kochani czy jeżeli kurier idiota który nawet nie podjął próby dostarczenia przesyłki odesłał moją nagrodę do Smolar jest szansa na to, że Smolar wyśle mi ją ponownie?

Napisz do Smolara, tylko tak się dowiesz emotka  W innej agencji, gdy nie odebrałam paczki z mojej winy nadali mi ją ponownie. Zależy na kogo trafisz i ile masz uroku osobistego  emotka

elemelex

#7258266 Napisano: 05.05.2025 11:20:39
A ja, ot tak,  chciałam pochwalić konkurs anyway, zdobyto się tu na troszkę wysiłku z pytaniami, nie ma się poczucia "omg znowu to samo, ile można" i w dodatku spełniło się moje małe życzonko, by był voucher na książki. Chwalę go nawet nie wiedząc czy cokolwiek wygram!

Nuna1210

#7258268 Napisano: 05.05.2025 11:23:34
elemelex napisał(a):

A ja, ot tak,  chciałam pochwalić konkurs anyway, zdobyto się tu na troszkę wysiłku z pytaniami, nie ma się poczucia "omg znowu to samo, ile można" i w dodatku spełniło się moje małe życzonko, by był voucher na książki. Chwalę go nawet nie wiedząc czy cokolwiek wygram!

Tak! Zgadzam się, aż człowiek ma przyjemność z pisania odpowiedzi 🙂 Suchary z Olewnika i nowy konkurs Dan Cake też przynosiły/przynoszą mi wiele frajdy ❤️
1 elemelex 0

rudzixon

#7258270 Napisano: 05.05.2025 11:25:21
elemelex napisał(a):

Potwierdzam! Świetne pytania pobudzające wyobraźnię. Też mi się podobały emotka
Co prawda brałam udział w dwóch etapach... I nie wiedziałam, że do wygrania był voucher na książki. Na jaką kwotę?
1 elemelex 0

Nuna1210

#7258271 Napisano: 05.05.2025 11:26:33
rudzixon napisał(a):

elemelex napisał(a):

Co prawda brałam udział w dwóch etapach... I nie wiedziałam, że do wygrania był voucher na książki. Na jaką kwotę?

Wczoraj był, 1000 zł do świata książki
1 rudzixon 0

zezowaty_kot

#7258272 Napisano: 05.05.2025 11:27:54
rudzixon napisał(a):

elemelex napisał(a):

Na tysiaka. Okej, dużo z Was grało o ten voucher? Bo ja już dzieciakowi naobiecywałam komiksów 😆 nie mogliście grać o rowery, plejaki i słuchawki? 😆

Agnes

#7258274 Napisano: 05.05.2025 11:37:03
czy z kit kat info o pozytywnym rozpatrzeniu konkursu dostali tylko Ci co wygrali walizki?
ktoś o 150zł dostał?
ja wygrałam 16 kwietnia
0 0

notta

#7258275 Napisano: 05.05.2025 11:37:35
zezowaty_kot napisał(a):

rudzixon napisał(a):

elemelex napisał(a):

Na tysiaka. Okej, dużo z Was grało o ten voucher? Bo ja już dzieciakowi naobiecywałam komiksów 😆 nie mogliście grać o rowery, plejaki i słuchawki? 😆

zawsze jak nie wygrasz, to możesz budżetowo kupić coś tutaj booksale.pl w piątki i w soboty dokładają nowości, więc warto się śpieszyć, bo szybko znikają emotka . Ja mam w domu obecnie zakaz paczek przychodzących z tej firmy emotka . Nie mam miejsca na nowe emotka

elemelex

#7258276 Napisano: 05.05.2025 11:38:42
zezowaty_kot napisał(a):

rudzixon napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wygląda na to, że o te książki będzie starcie tytanów emotka

Nuna1210

#7258277 Napisano: 05.05.2025 11:41:13
elemelex napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

rudzixon napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wygląda na to, że o te książki będzie starcie tytanów emotka

Ja tam codziennie coś wysyłam, mężowi się tak spodobał konkurs, że wykupił chyba wszystkie Anyway'e z naszej Żabki 🤣 Ale książki chciałam najbardziej 😉

rudzixon

#7258278 Napisano: 05.05.2025 11:43:06
[quote=

elemelex napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

rudzixon napisał(a):

elemelex napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

rudzixon napisał(a):

elemelex napisał(a):

rudzixon napisał(a):

elemelex napisał(a):

elemelex]A ja, ot tak,  chciałam pochwalić konkurs anyway, zdobyto się tu na troszkę wysiłku z pytaniami, nie ma się poczucia "omg znowu to samo, ile można" i w dodatku spełniło się moje małe życzonko, by był voucher na książki. Chwalę go nawet nie wiedząc czy cokolwiek wygram!

Mnie to niezmiernie cieszy... Że są jeszcze ludzie, którzy czytają emotka

1 elemelex 0

monikar

#7258280 Napisano: 05.05.2025 11:51:18
Ej ja też chciałam książki! Nie wiedziałam że będzie taka konkurencja, myślałam że o ten bon będzie grało najmniej osób emotka