Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agakaz2

#7266818 Napisano: 03.06.2025 08:46:39
FBsebastian3 napisał(a):

katee14 napisał(a):

Czy z apki coli te 300zl można wygrać tylko raz? Doczytal może ktoś w regulaminie?

Gdzie te regulaminy są? W linku coli nie widzę. Co trzeba zrobić w biedrze o te kase?

https://mojenagro...l/regulamin-cola.pdf

misiamarysia

#7266824 Napisano: 03.06.2025 08:55:45
Możecie dodać w tej nowej loterii Nutella paragon za ciasteczka? U mnie nie przechodzi, nawet taki nie zgłaszany w drugiej loterii.
0 0

@gnieszk@

#7266826 Napisano: 03.06.2025 08:57:50
misiamarysia napisał(a):

Możecie dodać w tej nowej loterii Nutella paragon za ciasteczka? U mnie nie przechodzi, nawet taki nie zgłaszany w drugiej loterii.

Nie da się

bezaczek7

#7266828 Napisano: 03.06.2025 09:25:29
misiamarysia napisał(a):

Pisałam 2 dni temu do organizatora maila z opisem sytuacji, nie mam nadal odpowiedzi. Ciekawe czy ktokolwiek tam się im zgłosił. 2 przeglądarki, różne wielkości pliku, stary, nowy paragon, czyszczenie ciastek, strona się nie przeładowuje i tyle z tej loterii. emotka

Dekasia

#7266831 Napisano: 03.06.2025 09:31:30
bezaczek7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Pisałam 2 dni temu do organizatora maila z opisem sytuacji, nie mam nadal odpowiedzi. Ciekawe czy ktokolwiek tam się im zgłosił. 2 przeglądarki, różne wielkości pliku, stary, nowy paragon, czyszczenie ciastek, strona się nie przeładowuje i tyle z tej loterii. emotka

W loterii ciasteczkowej też na początku były problemy. Wygrałam 2 poduszki, potwierdzenie z formularzem nie przychodziło, a organizator twierdził, że nie ma takich zgłoszeń. 
Może teraz też jest coś niedopracowane i w końcu naprawią.

rufus

#7266833 Napisano: 03.06.2025 09:39:36
misiamarysia napisał(a):

U mnie przechodzi bez problemu

Nuna1210

#7266834 Napisano: 03.06.2025 09:43:15
helcia85 napisał(a):

Czy ktoś miał problem z wysłaniem zgłoszenia Hellmanns Kaufland - Hell, Mann!
Wyskakuje mi wystąpił problem z twoim zgłoszeniem, spróbuj później

Daję znać, że już działa, właśnie odpisali mi na maila i zgłoszenie poszło - mieli błąd w formularzu 🙂
0 0

samuraj

#7266843 Napisano: 03.06.2025 10:00:28
rufus napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Chyba tylko u Ciebie
0 0

dzasmina

#7266847 Napisano: 03.06.2025 10:10:10
U mnie ciastka Nutella nie przechodzą i jakby tego było mało, to aplikacja coli nie skanuje mi paragonów, a nigdzie nie mogę znaleźć tej obsługi technicznej 🥺
0 0

misiamisiam

#7266852 Napisano: 03.06.2025 10:23:41
Powiedzcie czy ktoś ma takiego pecha jak ja? Niby wygrałam 300 zł. z coli w biedrze. Wchodzę w "moje nagrody". Widzę kod vouchera i nic poza tym. Żadnego linka ani przycisku "zrealizuj". Jak to ogarnąć?
0 0

agakaz2

#7266854 Napisano: 03.06.2025 10:27:20
misiamisiam napisał(a):

Powiedzcie czy ktoś ma takiego pecha jak ja? Niby wygrałam 300 zł. z coli w biedrze. Wchodzę w "moje nagrody". Widzę kod vouchera i nic poza tym. Żadnego linka ani przycisku "zrealizuj". Jak to ogarnąć?

Gratulujemy wygranej! Skopiujkod, kliknij w link i w ciągu72h wypetnij formularz, abyodebrać swoją nagrodẹ!

masz takie info?
0 0

misiamisiam

#7266857 Napisano: 03.06.2025 10:32:14
agakaz2 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

Gratulujemy wygranej! Skopiujkod, kliknij w link i w ciągu72h wypetnij formularz, abyodebrać swoją nagrodẹ!

masz takie info?

Tak, taką informację mam. i pod spodem kod. Ale żadnego linka nie ma. emotka
0 0

bezaczek7

#7266858 Napisano: 03.06.2025 10:32:42
Dekasia napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

W loterii ciasteczkowej też na początku były problemy. Wygrałam 2 poduszki, potwierdzenie z formularzem nie przychodziło, a organizator twierdził, że nie ma takich zgłoszeń. 

Tam na stronie w ogóle jest sporo literówek typu nagordy zamiast nagrody, w komunikacie o wygranej też, jakieś to takie, niedopracowane coś, no.

rufus napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Napiszesz z czego korzystasz? Tel, komp, laptop, jaka przeglądarka?
0 0

anialistopad

#7266859 Napisano: 03.06.2025 10:35:16
U mnie obie loterie nutelli działają beż problemu. Zgłaszam z iphona i dziala
0 0

Morti84

#7266862 Napisano: 03.06.2025 10:37:15
rufus napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

To chyba znów mają ten błąd, bo nie przechodzi nadal. Mimo usuwania ciasteczek (tych przeglądarkowych emotka ), na trzech urządzeniach i różnych przeglądarkach. Sam też im wysłałem maila dwa dni temu, ale mi jeszcze nie odpisali.
0 0

wiolka252

#7266883 Napisano: 03.06.2025 11:18:37
Czy bilety z Lecha , można odsprzedać Bilet na Tauron Nowa Muzyka i Bilet na Off Festival.Nie wypełniałam formularza jeszcze .Czy one są imienne,czy mogę wpisać dane jak ktoś odkupi?
0 0

rufus

#7266891 Napisano: 03.06.2025 11:32:41
bezaczek7 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Tam na stronie w ogóle jest sporo literówek typu nagordy zamiast nagrody, w komunikacie o wygranej też, jakieś to takie, niedopracowane coś, no.

rufus napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Napiszesz z czego korzystasz? Tel, komp, laptop, jaka przeglądarka?

Tel Samsung, zwykla wbudowana przegladarka
0 0

rufus

#7266892 Napisano: 03.06.2025 11:33:12
samuraj napisał(a):

rufus napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Chyba tylko u Ciebie

Czyli mam wieksze szanse emotka

cherry21

#7266893 Napisano: 03.06.2025 11:34:13
wiolka252 napisał(a):

Czy bilety z Lecha , można odsprzedać Bilet na Tauron Nowa Muzyka i Bilet na Off Festival.Nie wypełniałam formularza jeszcze .Czy one są imienne,czy mogę wpisać dane jak ktoś odkupi?

W zeszłym roku nie były imienne, ale na bilecie jest info że to darmowe wejściówki. W tym roku raczej tak samo będą wyglądać
0 0

wiolka252

#7266895 Napisano: 03.06.2025 11:38:14
cherry21 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

W zeszłym roku nie były imienne, ale na bilecie jest info że to darmowe wejściówki. W tym roku raczej tak samo będą wyglądać

Aha rozumiem ,czyli w tym formularzu laureata wpisuje po prostu swoje dane .Przepraszam ,że tak dopytuje pierwszy raz wygrałam i nie wiem co i jak
0 0