Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

stalowiak1979

#7277734 Napisano: 10.07.2025 16:39:45
Czy idą jeszcze maile z Tiger z żabki?
0 0

anaesth

#7277739 Napisano: 10.07.2025 16:45:17
pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Dużo czasu poświęcacie na konkursy? Jestem w tym od niedawna i chcę się w tym ogarnąć i być w miare na bieżąco z konkursami ale na to naprawdę idzie dużo czasu.. Zakupy, wypełnianie tych kreatywnych. Dużo tych konkursów, że aż się nie chce.. Ale wygrywać się chce emotka

Ja 7 dni w tygodniu, ale najwięcej czasu idzie mi na czytanie tego forum, bo lubięemotka .

Haha ja też podczytuję emotka  bo wciąga, ale piszę i wysyłam tylko po godzinie 21 jak mam już spokój od dzieciaków. W sypialni w łóżku najlepiej się koncentruje emotka

Piszesz zgłoszenia na telefonie? U mnie bez laptopa jak bez ręki. Tylko mając otwarty plik we Writerze (który ma już ponad 200 stron odpowiedzi konkursowych z ostatnich kilku lat emotka ) jestem w stanie skupić się na pisaniu. I to koniecznie muszę siedzieć w moim ulubionym kąciku w salonie emotka

pikawka

#7277740 Napisano: 10.07.2025 16:46:24
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Dużo czasu poświęcacie na konkursy? Jestem w tym od niedawna i chcę się w tym ogarnąć i być w miare na bieżąco z konkursami ale na to naprawdę idzie dużo czasu.. Zakupy, wypełnianie tych kreatywnych. Dużo tych konkursów, że aż się nie chce.. Ale wygrywać się chce emotka

Ja 7 dni w tygodniu, ale najwięcej czasu idzie mi na czytanie tego forum, bo lubięemotka .

Haha ja też podczytuję emotka  bo wciąga, ale piszę i wysyłam tylko po godzinie 21 jak mam już spokój od dzieciaków. W sypialni w łóżku najlepiej się koncentruje emotka

Piszesz zgłoszenia na telefonie? U mnie bez laptopa jak bez ręki. Tylko mając otwarty plik we Writerze (który ma już ponad 200 stron odpowiedzi konkursowych z ostatnich kilku lat emotka ) jestem w stanie skupić się na pisaniu. I to koniecznie muszę siedzieć w moim ulubionym kąciku w salonie emotka

Ja wszystko z telefonu, laptopa nie używam wcale   emotka
0 0

malmika

#7277741 Napisano: 10.07.2025 16:46:39
ktosiek1 napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Czy wszyscy dostali bony do Rossmana od Biomadent?

Ja nie

Ja też nie, chociaż o adres do wysyłki napisali niedługo po otrzymaniu maila o wygranej..
0 0

pikawka

#7277742 Napisano: 10.07.2025 16:47:17
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Ja mam w telefonie wszystko emotka

no to właśnie moim kącikiem to jest łóżeczko w sypialni, na półsiedzącą, muzyka z tv i jazda pisarska emotka ))))))))
2 anaesth, ZetZ 0

agakaz2

#7277744 Napisano: 10.07.2025 16:51:17
pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

a ja ranny ptaszek przed pracą ogarniam konkursy emotka
1 ZetZ 0

pikawka

#7277748 Napisano: 10.07.2025 16:53:06
agakaz2 napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

a ja ranny ptaszek przed pracą ogarniam konkursy emotka

Ja jakoś nie potrafię, za dużo bodźców. Wieczorkiem odpoczywam i wtedy jest mi idealnie emotka   każdy ma swój sposób emotka

wojteke-konkursy

#7277749 Napisano: 10.07.2025 16:56:30
Mi na zgłoszenie idzie do 10 minut - około 2-3 minutek na SMS/odpowiedź 300 znaków i 5-10 minut na odpowiedzi do 1200 znaków. Dłuższe rzadko się zdarza, ale około 4-5 tysięcy znaków to już schodzi mi w okolicach 45 minut, żeby sobie napisać, poprawić i poukładać.
2 DAIKOKU, ZetZ 0

ZetZ

#7277750 Napisano: 10.07.2025 17:00:29
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Cizas, ja to mam takie rytuały z tym pisaniem... specjalny ołówek do paragonów, albumik na nie, czcionka, a nawet kubek do picia (wiadomo, ten wygrany lata świetlne) no i musowo- kończący się termin dodania konka. Taaa, najlepiejemotka

Jestemnowa

#7277751 Napisano: 10.07.2025 17:07:35
Widziałam w gazetce biedry loterie NIVEA od dzisiaj  ma ktoś może linka do strony ?
0 0

incendio12

#7277752 Napisano: 10.07.2025 17:09:01
malmika napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Czy wszyscy dostali bony do Rossmana od Biomadent?

Ja nie

Ja też nie, chociaż o adres do wysyłki napisali niedługo po otrzymaniu maila o wygranej..

Pasty dostałam 2 dni po odesłaniu im danych, a bon do Rossman przyszedł dziś listem poleconym. Bez żadnego info wcześniej, więc łatwo można nie dostać przesyłki, jak nie ma was w domu
0 0

darog

#7277756 Napisano: 10.07.2025 17:24:49
zaczytana-pola napisał(a):

as32572 napisał(a):

Hebe "All inclusive". Czy ktoś wygrał cokolwiek?
108 nagród. W tym 8 wartościowych...

Ciekawe wlaśnie, termin minął 8 lipca. To ta agencja o której kiedyś było głośno, że nagrody tafiają do znajomych...

Dokładnie ta sama.

podawało się tam w formularzu ADRES zamieszkania? https://www.e-kon...s-all-inclusive-hebe

c) Zgłosić się do Konkursu poprzez wypełnienie formularza zgłoszeniowego na stroniekonkursu www.konkursallinclusive.pl z podaniem:
i. imienia i nazwiska, adresu zamieszkania, numeru telefonu i adresu e-mail
Uczestnika,

REKLAMACJE
1. Reklamacje można składać pocztą, listem poleconym najpóźniej do dnia 21.08.2025 r.na adres: MediaS Mobile, Łódź 94-238, ul. Kwiatowa 30 z dopiskiem „Reklamacja
Konkurs KONKURS ALL INCLUSIVE”.
2. Reklamacja winna zawierać numer telefonu, z którego Uczestnik dokonywał zgłoszenia,
dane Uczestnika, adres, opis przedmiotu reklamacji, roszczenie i podpis.

-jak pamiętam był to formularz na www, nie było zgłoszenie z nr telefonu...
0 0

anaesth

#7277759 Napisano: 10.07.2025 17:28:10
darog napisał(a):

as32572 napisał(a):

Hebe "All inclusive". Czy ktoś wygrał cokolwiek?
108 nagród. W tym 8 wartościowych...

Ciekawe wlaśnie, termin minął 8 lipca. To ta agencja o której kiedyś było głośno, że nagrody tafiają do znajomych...

Dokładnie ta sama.

podawało się tam w formularzu ADRES zamieszkania? https://www.e-kon...s-all-inclusive-hebe

c) Zgłosić się do Konkursu poprzez wypełnienie formularza zgłoszeniowego na stroniekonkursu www.konkursallinclusive.pl z podaniem:
i. imienia i nazwiska, adresu zamieszkania, numeru telefonu i adresu e-mail
Uczestnika,

Imię, telefon, mail, zdjęcie paragonu. No i odpowiedź emotka
0 0

taak

#7277794 Napisano: 10.07.2025 19:56:18
Wysyłał ktoś moze dziś zdjęcie Airwaves? U mnie cały czas „wystąpił błąd” emotka
1 titinunu 0

titinunu

#7277795 Napisano: 10.07.2025 20:06:25
taak napisał(a):

Wysyłał ktoś moze dziś zdjęcie Airwaves? U mnie cały czas „wystąpił błąd” emotka

U mnie tez nic się nie dzieje,zmniejszałam  fotkę i dalej nic.30 min sesji i stracony czas
0 0

ZetZ

#7277800 Napisano: 10.07.2025 20:17:09
Jestemnowa napisał(a):

Widziałam w gazetce biedry loterie NIVEA od dzisiaj  ma ktoś może linka do strony ?

Linka nie mam ale w zapowiedziach jest że od 10 lipca 1 Nivea produkt w Biedronce trzeba zakupić, a teraz 1+1 Nivea gratis to nic tylko brać.
0 0

Jestemnowa

#7277809 Napisano: 10.07.2025 20:37:37
ZetZ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Linka nie mam ale w zapowiedziach jest że od 10 lipca 1 Nivea produkt w Biedronce trzeba zakupić, a teraz 1+1 Nivea gratis to nic tylko brać.

Dzięki ale  nie mogę wejść na stronę tej loterii nwm czemu 🤔
1 ZetZ 0

Kamil_K

#7277810 Napisano: 10.07.2025 20:53:14
Jestemnowa napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Dziękujemy za zainteresowanie naszą loterią!Przypominamy, że zgłoszenia będą przyjmowane od 11.07.2025 r. od godz. 15:00Nie zapomnij zachować Dowodu Zakupu – będzie on niezbędny do udziału w loterii.

https://www.nivea...eriaczasnaletniblask

Jestemnowa

#7277816 Napisano: 10.07.2025 21:08:33
Kamil_K napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Dziękujemy za zainteresowanie naszą loterią!Przypominamy, że zgłoszenia będą przyjmowane od 11.07.2025 r. od godz. 15:00Nie zapomnij zachować Dowodu Zakupu – będzie on niezbędny do udziału w loterii.

https://www.nivea...eriaczasnaletniblask

Dzięki 😉
0 0

koniczynka123

#7277818 Napisano: 10.07.2025 21:14:16
ZetZ napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Żaden interes na tym 1+1 gratis. Promocja tylko dziś. Kupiłam więc kremy, które kupowałam ostatnio za 16 zł a dziś za to samo zapłaciłam 27 zł  emotka  Policzyli, że oba warte 54 zł- takiej durnej promocji dawno nie widziałam, innych produktów Nivea odechciało mi się testować, po tym jak w Biedrze jeszcze bankomat nie wydał wygranej kasy, bo niby wypłącona  emotka