Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ArtystkaZeSpalonegoTeatru

#7316309 Napisano: 25.11.2025 10:11:10
Monika11 napisał(a):

Czy jak kupię w Żabce 3 piwa Heineken to dostanę kupon ? Do konkursu trzeba 2

Tak
1 Monika11 0

lukaszn12

#7316323 Napisano: 25.11.2025 11:27:28
Andrzej007 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Opinia o agencji Brandbuddies. 

konkurs Lion-zrób to z pazurem. Omijam wybór zwycięzców bo komisja ma swój gust.

Wygrana 200 zł do zalando. Wymagają nr pesel. Na wiadomość, że nagroda nie przekracza 2000 i nie podamy nr pesel odpisali, że będą sprawdzać w urzędzie skarbowym czy „nie został przekroczony łączny limit otrzymanych nagród” totalne wyłudzanie danych😆
Dla mnie to za dużo. Od dziś omijam tą agencję.

A gdzie można zobaczyć wyniki tego konkursu? Bo widziałem jakieś posty na instagramie, ale nie było tam wyszczególnione, kto dostał główne...

Dokładnie tak nie ma wyników konkursu i nie wiadomo kto dostał główną nagrodę odpisali mi, że w tym wideo podsumowującym konkurs są najbardziej kreatywne prace ale filmie jest sześć filmów a nagród głównych były trzy. 

Mój komentarz pod ich Tiktokiem mówiący że widocznie info, kto wygrał główną nagrodę zostanie tajemnicą słodką jak lion usunęli. 

Nie wiem w ogóle jakim cudem tak wielka agencja może używać słów typu „limit nagród”. Ale nawet nie można obarczyć odpowiedzialnością pojedynczej osoby że coś takiego napisała bo nigdy nie odpisuje Ci osoba tylko „zespół”. 🤣🤣

W tym podsumowaniu nie ma filmu, który zgarnął nagrodę z top 3 emotka

Masz na myśli, że żaden pokazany film nie zajął top 3, czy że twój film był na podium ale go nie pokazali?
0 0

lukaszn12

#7316324 Napisano: 25.11.2025 11:27:29
Andrzej007 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

konkurs Lion-zrób to z pazurem. Omijam wybór zwycięzców bo komisja ma swój gust.

Wygrana 200 zł do zalando. Wymagają nr pesel. Na wiadomość, że nagroda nie przekracza 2000 i nie podamy nr pesel odpisali, że będą sprawdzać w urzędzie skarbowym czy „nie został przekroczony łączny limit otrzymanych nagród” totalne wyłudzanie danych😆

A gdzie można zobaczyć wyniki tego konkursu? Bo widziałem jakieś posty na instagramie, ale nie było tam wyszczególnione, kto dostał główne...

Dokładnie tak nie ma wyników konkursu i nie wiadomo kto dostał główną nagrodę odpisali mi, że w tym wideo podsumowującym konkurs są najbardziej kreatywne prace ale filmie jest sześć filmów a nagród głównych były trzy. 

Mój komentarz pod ich Tiktokiem mówiący że widocznie info, kto wygrał główną nagrodę zostanie tajemnicą słodką jak lion usunęli. 

Nie wiem w ogóle jakim cudem tak wielka agencja może używać słów typu „limit nagród”. Ale nawet nie można obarczyć odpowiedzialnością pojedynczej osoby że coś takiego napisała bo nigdy nie odpisuje Ci osoba tylko „zespół”. 🤣🤣

Masz na myśli, że żaden pokazany film nie zajął top 3, czy że twój film był na podium ale go nie pokazali?
0 0

taak

#7316344 Napisano: 25.11.2025 12:34:56
Czy któreś produkty Wypasione mają w Dino dobre opisy?
0 0

monmoon

#7316349 Napisano: 25.11.2025 12:59:25
taak napisał(a):

Czy któreś produkty Wypasione mają w Dino dobre opisy?

Takie małe serki homogenizowane truskawka/wanilia w opakowaniu 100g (na paragonie serek Wypasiony)
1 taak 0

Andrzej007

#7316350 Napisano: 25.11.2025 13:06:17
lukaszn12 napisał(a):

Andrzej007 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Mam na myśli, że znam jedną osobę z TOP 3 z drugiego etapu. W podsumowaniu od Lion nie ma tej osoby.
1 lukaszn12 0

visserarthur

#7316388 Napisano: 25.11.2025 16:12:03
Jaki limit nagród 😂😂. Każda nagroda jest indywidualna i się ich nie sumuje.

sylzab2294

#7316390 Napisano: 25.11.2025 16:24:02
Czy u Was w Biedronkach jest Ballantine’s Sweet Blend?
A jeśli tak, to jaka jest jego cena i jaki jest opis na paragonie?
0 0

parad0x

#7316392 Napisano: 25.11.2025 16:30:22
sylzab2294 napisał(a):

sylzab2294

#7316396 Napisano: 25.11.2025 16:54:12
parad0x napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

dzięki emotka
0 0

Anisu

#7316400 Napisano: 25.11.2025 17:13:37
yaagatka napisał(a):

a w OSHEE BIEDRONKA sa jakies ograniczenia w ilości znaków? W regulaminie nie widze

też nie widzę w regulaminie na ile znaków tekst, ani który numer paragpnu wpisać, pewnie ten z dołu
0 0

agicho

#7316408 Napisano: 25.11.2025 18:23:27
Czy ktoś też rejestrując paragony do Pudliszek  ma problem po 24 godzinach dodania zgłoszeń ? PS.  ciasteczka usunęłam oczywiście ale problem nie zniknął .
0 0

Kwiat Paproci

#7316421 Napisano: 25.11.2025 19:01:28
Anisu napisał(a):

yaagatka napisał(a):

a w OSHEE BIEDRONKA sa jakies ograniczenia w ilości znaków? W regulaminie nie widze

też nie widzę w regulaminie na ile znaków tekst, ani który numer paragpnu wpisać, pewnie ten z dołu

ja wpisywałam ten z góry po prawej emotka
0 0

niunio

#7316426 Napisano: 25.11.2025 19:18:59
@Kwiat napisał(a):

Anisu napisał(a):

yaagatka napisał(a):

ja wpisywałam ten z góry po prawej emotka

Jak nie jest wskazany w regulaminie, to ja też zawsze wpisuję ten z góry po prawej, czyli numer wydruku.
W poprzednim OSHEE Biedronka też i nie było problemu przy wydaniu nagrody.
0 0

malgosia74

#7316439 Napisano: 25.11.2025 20:03:16
Jaki macie opis saszetki cappuccino Jacobs Milka na paragonie z Dino? Ja mam "kawa cappuccino 15,   1,49zl" 
Zgłaszacie takie?
0 0

szramus

#7316441 Napisano: 25.11.2025 20:13:59
U mnie w Dino opakowanie 8szt. saszetek cappuccino Jacobs Vanila na czytniku oznaczenie " cappuccino van " . Nie kupiłem, też się zastanawiam jak zareagują na opis. A typowych saszetek z kawą czarną nie było w dwóch sklepach.
0 0

Luiza37

#7316443 Napisano: 25.11.2025 20:23:43
malgosia74 napisał(a):

Jaki macie opis saszetki cappuccino Jacobs Milka na paragonie z Dino? Ja mam "kawa cappuccino 15,   1,49zl" 
Zgłaszacie takie?

U mnie taki sam opis, zgłaszam normalnie paragony. Kupiłam też dużą kawę mielona i opis mam "Kronung".

meliska

#7316447 Napisano: 25.11.2025 20:33:46
Luiza37 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Zgłaszacie takie?

U mnie taki sam opis, zgłaszam normalnie paragony. Kupiłam też dużą kawę mielona i opis mam "Kronung".

U mnie "KAWA MIEL 550G" cena 41,69 i pewnie w przypadku wygranej będzie problem...
0 0

cristal55

#7316448 Napisano: 25.11.2025 20:34:25
[quote=
szramus napisał(a):

U mnie w Dino opakowanie 8szt. saszetek cappuccino Jacobs Vanila na czytniku oznaczenie " cappuccino van " . Nie kupiłem, też się zastanawiam jak zareagują na opis. A typowych saszetek z kawą czarną nie było w dwóch sklepach.

malgosia74]U mnie w Dino opakowanie 8szt. saszetek cappuccino Jacobs Vanila na czytniku oznaczenie " cappuccino van " . Nie kupiłem, też się zastanawiam jak zareagują na opis. A typowych saszetek z kawą czarną nie było w dwóch sklepach.kilka osób na forum pisało, że zgłasza saszetki/mixy Jacobs i że niby ok... jeszcze nie grałam, więc nie wiem jaki jest opis paragonu ale z poprzednich akcji kojarzę, że takie saszetki to nie kawa tylko jakiś kawowy napój!, więc czy ktoś może napisać, co pisze na takiej saszetce, na saszetce, a nie a paragonie, bo jak mieszanka to raczej nie kawa... a widziałam kilka wpisów o wysyłaniu saszetek...
0 0

malgosia74

#7316450 Napisano: 25.11.2025 20:39:04
cristal55 napisał(a):

[quote=

szramus napisał(a):

malgosia74]U mnie w Dino opakowanie 8szt. saszetek cappuccino Jacobs Vanila na czytniku oznaczenie " cappuccino van " . Nie kupiłem, też się zastanawiam jak zareagują na opis. A typowych saszetek z kawą czarną nie było w dwóch sklepach.

kilka osób na forum pisało, że zgłasza saszetki/mixy Jacobs i że niby ok... jeszcze nie grałam, więc nie wiem jaki jest opis paragonu ale z poprzednich akcji kojarzę, że takie saszetki to nie kawa tylko jakiś kawowy napój!, więc czy ktoś może napisać, co pisze na takiej saszetce, na saszetce, a nie a paragonie, bo jak mieszanka to raczej nie kawa... a widziałam kilka wpisów o wysyłaniu saszetek...

A może tak zapytać organizatora czy agencji czy zakup takiego produktu jest akceptowany?
1 cristal55 0