Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ankasss

#5652795 Napisano: 14.05.2013 08:01:49
właśnie nie jestem pewna do końca, bo w regulaminie pisze, że zakupu muszą być zrobione w terminie 02.05.-31.05,
ale później doczytałam, że podczas rejesteracji potwierdza się, że jest się w posiadaniu paragonu. Z czego wynika, że najpierw trzeba zrobić zakuoy a dopiero później zarejestrować

palermos napisał(a):

zakupy mają byc przed rejestracją
A gdzie tak pisze ?

nie trzeba robić nowych zakupów na nowy etap- no chyba ze wygrałas i nie masz juz paragonu
Jeżeli już wygrałaś to nie możesz wygrać drugi raz emotka

0 0

toka

#5652799 Napisano: 14.05.2013 08:29:18
violka88 napisał(a):

czy były już wyniki konkursu     
AKTYWNOŚĆ NA CO DZIEŃ! (sklep abc)???

nie widziałam żeby ktoś się chwalił a wg regulaminu czas już chyba dawno minął emotka
0 0

Gość: palermos

#5652806 Napisano: 14.05.2013 08:49:24
ankasss napisał(a):

właśnie nie jestem pewna do końca, bo w regulaminie pisze, że zakupu muszą być zrobione w terminie 02.05.-31.05,
ale później doczytałam, że podczas rejesteracji potwierdza się, że jest się w posiadaniu paragonu. Z czego wynika, że najpierw trzeba zrobić zakuoy a dopiero później zarejestrować

palermos napisał(a):

Ale to oświadczenie jest w danych szczegółowych "oświadczam ze spełniam warunki określone w Regulaminie Konkursu Urodzinowego Auchan." a nie musisz tego akceptować od razu emotka możesz dopiero po zrobieniu zakupu emotka
A gdzie tak pisze ?

nie trzeba robić nowych zakupów na nowy etap- no chyba ze wygrałas i nie masz juz paragonu

0 0

mahuska

#5652807 Napisano: 14.05.2013 08:49:56
toka napisał(a):

violka88 napisał(a):

nie widziałam żeby ktoś się chwalił a wg regulaminu czas już chyba dawno minął emotka

mają czas do dzisiaj emotka
0 0

Gość: gosia16

#5652808 Napisano: 14.05.2013 08:52:08
mahuska napisał(a):

toka napisał(a):

violka88 napisał(a):

mają czas do dzisiaj emotka

a do jutra czekamy na legowiska dla psów i drapaki dla kotów emotka
0 0

ankasss

#5652812 Napisano: 14.05.2013 09:00:19
"W celu wzięcia udziału w Konkursie należy zarejestrować się na stronie www.auchan.pl poprzez wypełnienie Formularza Rejestracyjnego, zaakceptować Regulamin Konkursu, wybrać Sklep, w którym chce się grać o nagrody oraz oświadczyć, że jest się w posiadaniu paragonu ze Sklepu na kwotę minimum 20 zł (dwadzieścia złotych), przy czym data na paragonie musi pochodzić z okresu pomiędzy 2 a 31 maja 2013 roku. Data paragonu nie decyduje o tym, w której z Tur Konkursu Uczestnik może wziąć udzia"

palermos napisał(a):

ankasss napisał(a):

palermos napisał(a):

Ale to oświadczenie jest w danych szczegółowych "oświadczam ze spełniam warunki określone w Regulaminie Konkursu Urodzinowego Auchan." a nie musisz tego akceptować od razu emotka możesz dopiero po zrobieniu zakupu emotka
A gdzie tak pisze ?

0 0

#5652814 Napisano: 14.05.2013 09:07:34
ankasss napisał(a):

"W celu wzięcia udziału w Konkursie należy zarejestrować się na stronie www.auchan.pl poprzez wypełnienie Formularza Rejestracyjnego, zaakceptować Regulamin Konkursu, wybrać Sklep, w którym chce się grać o nagrody oraz oświadczyć, że jest się w posiadaniu paragonu ze Sklepu na kwotę minimum 20 zł (dwadzieścia złotych), przy czym data na paragonie musi pochodzić z okresu pomiędzy 2 a 31 maja 2013 roku. Data paragonu nie decyduje o tym, w której z Tur Konkursu Uczestnik może wziąć udzia"

palermos napisał(a):

ankasss napisał(a):

palermos napisał(a):

A gdzie tak pisze ?

No ale gdzie masz to oświadczenie ???
0 0

ankasss

#5652832 Napisano: 14.05.2013 09:26:38
myślałam że akceptując warunki rejestracji automatycznie oświadczam, że mam paragon, ale nie jestm pewna dlatego zapytałam
0 0

#5652843 Napisano: 14.05.2013 09:40:53
Po prostu jest niezbyt precyzyjnie napisany i interpretacji może być wiele emotka

Jedyne miejsce w którym coś oświadczasz nie licząc zgody na przetwarzanie danych osobowych i faktu zapoznania się z regulaminem, jest po rozwinięciu danych adresowych pozycja:

"oświadczam ze spełniam warunki określone w Regulaminie Konkursu Urodzinowego Auchan."

Poza tym wszędzie w regulaminie pisze że data paragonu musi zawierać się przedziale, więc dlaczego nie miało by to działać wstecz ?
"Data paragonu nie decyduje o tym, w której z Tur Konkursu Uczestnik może wziąć udział"
0 0

joan

#5652849 Napisano: 14.05.2013 09:45:07
palermos - "oświadczam, że spełniam warunki określone w Regulaminie Konkursu Urodzinowego Auchan" oznacza, że jestem w posiadaniu paragonu na Konkurs.
"Data paragonu nie decyduje o tym, w której z Tur Konkursu Uczestnik może wziąć udział" - to z kolei jasno mówi, że jeśli ktoś zrobi zakupy pierwszego dnia konkursu, może wziąć udział nawet ostatniego dnia.
0 0

ankasss

#5652851 Napisano: 14.05.2013 09:48:13
dzieki joan za utwierdzenie mnie w słuszności mojego toku rozumowania
0 0

joan

#5652852 Napisano: 14.05.2013 09:49:27
Tzn. ja rozumiem, że czasem istnieją różne "furtki" właśnie dlatego, że organizator zostawia drzwi otwarte emotka Sama ostatnio 2x coś takiego znalazłam. Ale Auchan to akurat nie ten przypadek emotka
0 0

#5652858 Napisano: 14.05.2013 10:00:50
joan napisał(a):

palermos - "oświadczam, że spełniam warunki określone w Regulaminie Konkursu Urodzinowego Auchan" oznacza, że jestem w posiadaniu paragonu na Konkurs.

No to przecież cały czas o tym piszę, a zaznaczenie tej pozycji nie jest wymagane aby zagrać w grę. Więc zaznaczymy ją jak będziemy mieli już paragon, i wtedy wszystko jest zgodnie z regulaminem...

"Data paragonu nie decyduje o tym, w której z Tur Konkursu Uczestnik może wziąć udział" - to z kolei jasno mówi, dokładnie to co pisze, a co pisze wszyscy widzimy emotka a nie to co komuś się wydaje emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5652956 Napisano: 14.05.2013 11:50:05
apoccalipsa napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kosmetyki Lirene emotka

nieaktualne

pragne podziękować osobie która podkablowała mnie do organizatora, że nie udostępniłam wiadomości o konkursie na fb ( nie zauważyłam że trzeba ) Mam nadzieję, że nagrodę z której zrezygnowałam dostanie ktoś inny bo POPROSIŁAM O TO ORGANIZATORA gdyż uważam, że zawiść i zachłanność powinna być piętnowana a nie nagradzana emotka emotka

po takich wpisach aż strach pisać, że się ma jakiekolwiek wygrane emotka emotka emotka

kablować o głupie kosmetyki emotka emotka
trzeba być wyjątkowo zachłannych i mściwym
0 0

Gość: anavaX

#5652960 Napisano: 14.05.2013 11:54:43
koza.k90 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kosmetyki Lirene emotka

nieaktualne

pragne podziękować osobie która podkablowała mnie do organizatora, że nie udostępniłam wiadomości o konkursie na fb ( nie zauważyłam że trzeba ) Mam nadzieję, że nagrodę z której zrezygnowałam dostanie ktoś inny bo POPROSIŁAM O TO ORGANIZATORA gdyż uważam, że zawiść i zachłanność powinna być piętnowana a nie nagradzana emotka emotka

po takich wpisach aż strach pisać, że się ma jakiekolwiek wygrane emotka emotka emotka

normalnie nie wierze w co czytam
emotka
żeby kablować i donosić o takie błahostki...! emotka
0 0

dolly

#5653015 Napisano: 14.05.2013 12:53:06
palermos napisał(a):

joan napisał(a):

No to przecież cały czas o tym piszę, a zaznaczenie tej pozycji nie jest wymagane aby zagrać w grę. Więc zaznaczymy ją jak będziemy mieli już paragon, i wtedy wszystko jest zgodnie z regulaminem...

"Data paragonu nie decyduje o tym, w której z Tur Konkursu Uczestnik może wziąć udział" - to z kolei jasno mówi, dokładnie to co pisze, a co pisze wszyscy widzimy emotka a nie to co komuś się wydaje emotka

Joan ci wszystko ładnie wytłumaczyła, jeżeli masz odmienne zdanie, to jak najbardziej masz do tego prawo. Grasz z paragonem kupionym "po" wygraniu, ok Twoja sprawa.
Dziewczyna zapytała i otrzymała odpowiedź, tez może się z nią nie zgodzić.

Ps. JEST NAPISANE
0 0

#5653030 Napisano: 14.05.2013 13:05:41
dolly ja nie mam zamiaru nikim się spierać emotka

Po prostu chciałem tylko pokazać że nie zawsze to co napisaliśmy, jest tym co mieliśmy na myśli.
To że Wy dobrze wiecie co "autor" miał na myśli nie oznacza że wynika to z zapisu.
Przykładem są tak częste w naszym państwie luki prawne.
Z mojej strony to EOT bo nie zamierzam z nikim wchodzić w konflikt i tak jak sama napisałaś każdy ma swoje zdanie i każdy może się wypowiedzieć.
0 0

like-a-bomb

#5653052 Napisano: 14.05.2013 13:27:52
Czy otrzymaliście już ipod z Halls? Mnie pytali o nr tel w piątek bodajże, odpisałam im wieczorem, a Ipoda jeszcze brak... emotka
0 0

edzia21

#5653059 Napisano: 14.05.2013 13:33:01
like-a-bomb napisał(a):

Czy otrzymaliście już ipod z Halls? Mnie pytali o nr tel w piątek bodajże, odpisałam im wieczorem, a Ipoda jeszcze brak... emotka

ja również nie mam emotka moze partiami wysyłają? Z resztą, tylko kilka osób z forum pisało że już maja emotka
0 0

apoccalipsa

#5653064 Napisano: 14.05.2013 13:35:57
anava napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kosmetyki Lirene emotka

nieaktualne

normalnie nie wierze w co czytam
emotka
żeby kablować i donosić o takie błahostki...! emotka

powiem szczerze, że w życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby takie cos sprawdzać u tych co wygrali. Pewnie dlatego, że nie jestem zawistna i umiem przegrywać. Organizator wyraźnie napisał, że został o tym poinformowany Odpisałam, że zrzekam się nagrody i poprosiłam aby nie dawał jej donosicielowi bo na nią nie zasłużył emotka

i właśnie, żeby to chociaż była konkretna nagroda ale kosmetyki... coraz gorzej się dzieje w świecie konkursów...
0 0