Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

danaaa

#7333195 Napisano: dzisiaj o 20:14:38
mizazu71 napisał(a):

A pisaliście zgłoszenia z polskim znakami do Tchibo? Jeżeli już padało takie pytanie to przepraszam, ale nie mogę się dokopać do odpowiedzi.

Zgłoszenia SMS zawsze wysyłam bez polskich znaków
0 0

sergrazyna

#7333196 Napisano: dzisiaj o 20:16:58
mizazu71 napisał(a):

A pisaliście zgłoszenia z polskim znakami do Tchibo? Jeżeli już padało takie pytanie to przepraszam, ale nie mogę się dokopać do odpowiedzi.

Z, to nie ma znaczenia i tak nie było limitu - nie zbiednieję płacąc 1,2 zł więcej emotka
0 0

karoxxa

#7333197 Napisano: dzisiaj o 20:23:26
emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Jeżeli SMS zmieni się MMS , to nie spełnia warunków i nie przyjmą go. 
Są telefony gdzie dłuższe teksty przechodzą jako SMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Pisałaś o przekształceniu w MMS !
Teraz piszesz : nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem

DLACZEGO tak sądzisz ? Organizator w Regulaminie nie dał takich ograniczeń

Sądzę tak bo było napisane dokoncz zdanie a nie napisz, opisz itd. Ja to rozumiem doslownie. Oni w regulaminie podali przykład i bylo to krótkie dokończenie zdania. Jak ktoś mowi mi dokończ zdanie to je poprostu kończę. A jak ktoś mówi napisz jakby wyglądała taka czy taka wycieczka to wtedy opisuje to. Kazdy inaczej mysli, zobaczymy jak oni to odbierają.
0 0

karoxxa

#7333199 Napisano: dzisiaj o 20:29:06
Nie wiem czy sie doda zdjecie bo jakis błąd mam chyba ale oni podali przykład zakończenia zdania jako "poczatek wspaniałej przygody". Tym dodatkowo sie sugerowałam i upewniłam w tym, ze ma byc dokoncz zdanie
0 0

banka-manka

#7333200 Napisano: dzisiaj o 20:35:04

Sądzę tak bo było napisane dokoncz zdanie a nie napisz, opisz itd. Ja to rozumiem doslownie. Oni w regulaminie podali przykład i bylo to krótkie dokończenie zdania. Jak ktoś mowi mi dokończ zdanie to je poprostu kończę. A jak ktoś mówi napisz jakby wyglądała taka czy taka wycieczka to wtedy opisuje to. Kazdy inaczej mysli, zobaczymy jak oni to odbierają.

Polecenie ,dokończ zdanie’ nie wyznacza tego jak długa ma być odpowiedź. A regulamin nie narzucał długości wypowiedzi czyli każda długość była akceptowalna. 
Agencja z tego co kojarzę nigdy nie miała ograniczeń co do długości i nagradzała dłuższe wypowiedzi, także głównymi nagrodami. 
Tu nie liczy się długość odpowiedzi konkursowej, a to żeby wbić się w gusta komisji emotka   A szansę ma każdy kto wysłał sms.
0 0

banka-manka

#7333201 Napisano: dzisiaj o 20:38:18
karoxxa napisał(a):

Nie wiem czy sie doda zdjecie bo jakis błąd mam chyba ale oni podali przykład zakończenia zdania jako "poczatek wspaniałej przygody". Tym dodatkowo sie sugerowałam i upewniłam w tym, ze ma byc dokoncz zdanie

W wielu regulaminach jest przykładowa odpowiedz i mimo tego, że jest limit 160 znaków to przykład ma ich 30. 
To nic nie znaczy. Przykład jest bardziej po to, żeby zobrazować jak ma wyglądać prefiks itp., bo czasem łatwo o pomyłkę. 
A nie o sam sens tej odpowiedzi.
0 0

karoxxa

#7333205 Napisano: dzisiaj o 20:49:07
banka-manka napisał(a):

Polecenie ,dokończ zdanie’ nie wyznacza tego jak długa ma być odpowiedź. A regulamin nie narzucał długości wypowiedzi czyli każda długość była akceptowalna. 
Agencja z tego co kojarzę nigdy nie miała ograniczeń co do długości i nagradzała dłuższe wypowiedzi, także głównymi nagrodami. 
Tu nie liczy się długość odpowiedzi konkursowej, a to żeby wbić się w gusta komisji emotka   A szansę ma każdy kto wysłał sms.

Dla mnie tam faktycznie nie ma ograniczeń co do znaków ale dokoncz zdanie samo w sobie jest dla mnie ograniczeniem. Bo zdanie to jest od pierwszej litery do kropki. Ale tak jak mowie nie upieram sie bo nie wiem. Kazdy interpretuje to inaczej 😀
0 0

zezowaty_kot

#7333207 Napisano: dzisiaj o 21:04:56
karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Teraz piszesz : nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem

Istnieje coś takiego jak zdanie wielokrotnie złożone i takie zajmuje nawet 4 sms emotka

sergrazyna

#7333208 Napisano: dzisiaj o 21:07:50
Naprawdę ten sezon ogórkowy motywuje niektórych do filozofowania emotka
0 0

karoxxa

#7333210 Napisano: dzisiaj o 21:18:06
zezowaty_kot napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Istnieje coś takiego jak zdanie wielokrotnie złożone i takie zajmuje nawet 4 sms emotka

Haha sle to nadal jedno zdanie tylko z przecinkami, i kończy sie kropką. Ale dobra, bo zaraz będziemy mądrzejsze od profesorów 😂
0 0