SZUKAM....

yreks

#6218385 Napisano: 22.06.2016 09:42:31
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy agencje akceptuja paragony na których jest ogolny zapis konkursowego produktu (powiedzmy produkt na loterię luksja na paragonie widnieje jako szampon) Czy w takim przypadku zdjęcie paragonu wraz z produktem konkursowym jest akceptowane ?
0 0

kadett33

#6218388 Napisano: 22.06.2016 09:45:24
yreks napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy agencje akceptuja paragony na których jest ogolny zapis konkursowego produktu (powiedzmy produkt na loterię luksja na paragonie widnieje jako szampon) Czy w takim przypadku zdjęcie paragonu wraz z produktem konkursowym jest akceptowane ?

zależy od agencji, nie które agencja się dowiedzą w sklepie czy ten produkt to Luksja, inni napiszą w regulaminie że trzeba mieć dobrze opisany paragon, albo pieczątkę sklepu z informacją że to właśnie ten produkt jest na paragonie.
0 0

iszhara

#6218405 Napisano: 22.06.2016 10:07:29
kadett33 napisał(a):

yreks napisał(a):

zależy od agencji, nie które agencja się dowiedzą w sklepie czy ten produkt to Luksja, inni napiszą w regulaminie że trzeba mieć dobrze opisany paragon, albo pieczątkę sklepu z informacją że to właśnie ten produkt jest na paragonie.

Ja bym nie ryzykowała ze zgłoszeniem takiego paragonu - właśnie z Luksją miałam trochę problemów
jakieś dwa lata  jak również prowadzili loterię - nie uznali mi wówczas
paragonu z napisem żel. LU. Odwołałam się od ich decyzji i napisałam
reklamacje którą finalnie uznali i nagrodę otrzymałam. Teraz staram się
kupować produkty w "sprawdzonych" sklepach z dobrymi opisami. Wracając
do Luksji - w ofercie nie mają szamponów. emotka
0 0

joan

#6218411 Napisano: 22.06.2016 10:15:38
kadett33 napisał(a):

yreks napisał(a):

Poczytawszy forum dowiesz się, że są i agencje, co Ci powiedzą, że enigmatyczny paragon tak czy siak nie zostanie przez nich pozytywnie zweryfikowany i nie zamierzają z Tobą dyskutować.

Na konkursy/loterie ogólnopolskie najlepiej kupować w sprawdzonych sklepach.
0 0

banka-manka

#6218443 Napisano: 22.06.2016 11:06:29
Czy IQ Marketing ma jakiś specjalny numer telefonu, którym obsługują konkursy?
Numer 22 54 32 900 - nie udzielają informacji o konkursach, trzeba pisać przez formularz danego konkursu.
0 0

defed

#6218448 Napisano: 22.06.2016 11:10:16
@banka-manka napisał(a):

Numer 22 54 32 900 - nie udzielają informacji o konkursach, trzeba pisać przez formularz danego konkursu.

Dzwoniłam nie tak dawno do nich w sprawie gwarancji na głośniki z konka Absoluta. Pani prosiła o kontakt przez formularz zgłoszeniowy na stronie owego konkursu - nikt nigdy mi nie odpisał... Za to nagrody zawsze dostawałam od nich w ekspresowym tempie.
0 0

banka-manka

#6218453 Napisano: 22.06.2016 11:13:41
defed napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Dzwoniłam nie tak dawno do nich w sprawie gwarancji na głośniki z konka Absoluta. Pani prosiła o kontakt przez formularz zgłoszeniowy na stronie owego konkursu - nikt nigdy mi nie odpisał... Za to nagrody zawsze dostawałam od nich w ekspresowym tempie.

Ku*** !! 
Czyli odpowiedzi też się nie doczekam emotka
Mnie chodzi o gwarancje na belvitowe rowery. 
A czy ktoś ma kontakt do Mondelez, albo bezpośrednio do osoby, która zajmuje się sprawą gwarancji? Na infolinii nie mają takich info, numer 22 857 10 01 lub 00 nikt nie odpowiada.

Czy ktoś był ją podbić w siedzibie, albo wysyłał do podbicia?
0 0

szindy

#6218460 Napisano: 22.06.2016 11:27:05
http://www.poczuj...walizacji.pl/natura/

W tym konkursie należy kupić dowolny produkt Fa czy Fa Men? 

Na plakacie widnieje "Fa Men" a w regulaminie tylko "Fa"
0 0

szindy

#6218470 Napisano: 22.06.2016 11:44:39
andii napisał(a):

szindy napisał(a):

http://www.poczuj...walizacji.pl/natura/

W tym konkursie należy kupić dowolny produkt Fa czy Fa Men? 

Na plakacie widnieje "Fa Men" a w regulaminie tylko "Fa"

fa men, tak mi powiedziała w naturze kasjerka, nawet jest stoisko z plakatem wyszczególnione, same męskie produkty:)

Dzięki bo regulamin tego nie precyzujeemotka
0 0

ruda88

#6218515 Napisano: 22.06.2016 12:38:31
Rozlądam się za automatyczną kosiarką do trawy - czy ktoś może taką ma i może coś doradzić w tym temacie? Kosztuje kupę hajsu więc nie chcę brać pierwszej lepszej, a zupełnie się na tym nie znam.
0 0

nkba

#6218552 Napisano: 22.06.2016 13:03:50
ruda88 napisał(a):

Rozlądam się za automatyczną kosiarką do trawy - czy ktoś może taką ma i może coś doradzić w tym temacie? Kosztuje kupę hajsu więc nie chcę brać pierwszej lepszej, a zupełnie się na tym nie znam.

mój małż kupywał w ubiegłym roku taką, po której nie musi grabić leniwiec jeden emotka to się chyba muldowanie nazywa. Jak będę w domu to napiszę co to za sprzęcior. Wiem, że długo szukał czegoś dobrego bo samego trawnika ma prawie 20 arów do koszenia. Nie wiem jaki duży trawnik masz bo może ta być za duża. Dał ok tysiaka. Na razie działa bez zarzutu.
0 0

gosiunia53

#6218563 Napisano: 22.06.2016 13:09:42
Szukam dobrej duszy,która pomoże mi wygrać w wakacyjnej premii i / lub w premii kibica. Musze się odkuć bo zostałam bankrutem! emotka
0 0

banka-manka

#6218647 Napisano: 22.06.2016 14:22:04
Szukam osób które wygrały w konkursie Mistrzowskie Śniadanie, parówki od Kani.
Proszę o PW emotka
0 0

Gość: aneciaa

#6218651 Napisano: 22.06.2016 14:28:57
czy wszyscy dostali już piłki z Biedronki z Wielkiej Loterii z Coca-cola?
0 0

shell

#6218661 Napisano: 22.06.2016 14:39:30
konka "Bardzo fajny konkurs"  z Mila z filmem "Bardzo fajny gigant" - mignął mi w bazie ( w nowościach) a teraz znaleźć nie mogę
0 0

Gość: mariolakal

#6218664 Napisano: 22.06.2016 14:40:38
aneciaa napisał(a):

czy wszyscy dostali już piłki z Biedronki z Wielkiej Loterii z Coca-cola?

Raczej nie... Ja czekam... 
0 0

ruda88

#6218687 Napisano: 22.06.2016 15:15:14
nkba napisał(a):

mój małż kupywał w ubiegłym roku taką, po której nie musi grabić leniwiec jeden emotka to się chyba muldowanie nazywa. Jak będę w domu to napiszę co to za sprzęcior. Wiem, że długo szukał czegoś dobrego bo samego trawnika ma prawie 20 arów do koszenia. Nie wiem jaki duży trawnik masz bo może ta być za duża. Dał ok tysiaka. Na razie działa bez zarzutu.

Dzięki za odpowiedź, ale to chyba nie o to chodzi, - domyslam sie ze na 20 arow to musi byc wielka maszyna, a ja szukam małej kosiarki, któa sama jezdzi (ale tez nie trzeba po niej grabic), cos jak iRobot Roomba do odkurzania, np. taki Bosch:
0 0

nkba

#6218700 Napisano: 22.06.2016 15:36:25
ruda88 napisał(a):

nkba napisał(a):

Dzięki za odpowiedź, ale to chyba nie o to chodzi, - domyslam sie ze na 20 arow to musi byc wielka maszyna, a ja szukam małej kosiarki, któa sama jezdzi (ale tez nie trzeba po niej grabic), cos jak iRobot Roomba do odkurzania, np. taki Bosch:

aaaaa emotka to rzeczywiście inna machinka emotka sorki, źle Cię zrozumiałam emotka
0 0

ziolko

#6218790 Napisano: 22.06.2016 18:35:34
szukam informacji, jakie telefony polecacie do konkursów? do 200 zł max
Najlepiej, gdyby miały w smsach czas w formacie godzina:minuta:sekunda emotka  
Preferuję Nokię, ale może macie coś ciekawszego i fajniejszego do polecenia emotka

Będę wdzięczna za pomoc emotka
0 0

szindy

#6218794 Napisano: 22.06.2016 18:39:37
ziolko napisał(a):

szukam informacji, jakie telefony polecacie do konkursów? do 200 zł max
Najlepiej, gdyby miały w smsach czas w formacie godzina:minuta:sekunda emotka  
Preferuję Nokię, ale może macie coś ciekawszego i fajniejszego do polecenia emotka

Będę wdzięczna za pomoc emotka

Ja polecam te najtańsze Nokie z dual simem. Za kilkadziesiąt złotych masz porządny telefon na dwa numery.
0 0