Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emmiii
Postów 135
Data rejestracji 31.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10413
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mczarna
Postów 3027
Data rejestracji 03.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie głosuję
kemli
Postów 351
Data rejestracji 23.09.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otóż dostałam jakiś czas temu różę ciętą. była tak piękna, że szkoda mi było jej wywalać nawet po uschnięciu więc zostawiłam w wazonie z wodą. potem dostałam bukiet goździków, który wraz z dołączoną odżywką włożyłam do tego samego wazonu. i zauważyłam, że ta moja uschnięta róża wypuściła listki w połowie łodygi.
i co ja mam teraz zrobić z tymi listkami? jak się róże szczepi? ktoś wie? bo ja jestem zielona w temacie. da się w ogóle coś wyhodować z takiej uschniętej róży?
mia
Postów 17574
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
http://www.wymarz...edzi/9560,roze-ciete
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
kemli
Postów 351
Punkty karne 0
Konkursy dodane
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karkocka
Postów 3889
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NOKIA 206 DUAL SIM (druga karta ma wejście z boku i nie trzeba wyciągać baterii przy jej zmianie, super!), ładowarka starszego typu, okrągła mała końcówka (kupiłam ze 2-3 lata temu na allegro za 200zł)
NOKIA 215 DUAL SIM (obie karty pod baterią), ładowarka jak w smartphonie (kupiłam 2 miesiące temu w euroRTVagd za 139,99)
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
do.ta.3
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...Nic nie znaczące to coś,
I najważniejsze to nic...
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS. Ostatnio rodzic w przedszkolu poprosił o skorzystanie z telefonu, bo mu bateria padła. Na widok mojego coolfona oniemiał
justkra
Postów 481
Data rejestracji 27.04.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do.ta.3
Postów 439
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asper01
Postów 1578
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit: A jak nadać Pocztexem? Bo tak przyjechał...
Nie klikam!
Sprzedam/wymienię to:):
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/sYzP/
http://allegro.pl...ng.php?us_id=2158830
joan
Postów 18741
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Czy opisywane przez Ciebie modele to telefony z raportami sekundowymi?
Hehe, u mnie również telefony z ery prehistorycznej, ale 100x lepsze od smartfonów. Nie dosyć, że lekkie i małe, bateria długo trzyma, raporciki są... jak mi potrzebny minutnik w kuchni czy na siłowni, muszę stary telefon ze sobą zabrać, bo mój smartfon minutownika nie posiada. Aha, czyli do dzwonienia jest i smsowania, też mi "szczyt techniki"
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18741
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Eee, to nie o to chodzi. W sumie: młoda jesteś dziewczyna, to możesz nie pamiętać czasów, kiedy coś takiego jak raporciki miało znaczenie
defed
Postów 4825
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem średnio młoda, młodzi to mają telefony od podstawówki lub gimnazjum, o które nawet nie zahaczyłam, ja dopiero w LO debiutowałam, na abonament 30zł za miesiąc mama wzięła mi Nokię 3210 za złotówkę...
joan
Postów 18741
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Hehe, nie wiem, od kiedy posiadam telefon komórkowy, ale na studiach już miałam
A pamiętam, że przez chwilę dysponowałam komórką od dziadka, która wyglądała, jak krótkofalówka i miała miejsce na jedną linijkę tekstu, więc sms wyglądał, jak ten pasek na dole ekranu w TV. Szał pał!