SZUKAM....

marek262

#6263480 Napisano: 03.10.2016 18:07:13
szukam w jakim sklepie można kupić promocyjne produkty Develey te na zwroty ? Widział ktoś te produkty z tą specyficzną naklejka?
0 0

toka

#6263498 Napisano: 03.10.2016 18:46:11
marek262 napisał(a):

szukam w jakim sklepie można kupić promocyjne produkty Develey te na zwroty ? Widział ktoś te produkty z tą specyficzną naklejka?

w groszku są ale bez naklejki
0 0

maryja70

#6263501 Napisano: 03.10.2016 18:49:45
myszorka92 napisał(a):

maryja70 napisał(a):

informować konkurs tesco z

z tego co pamiętam to czas mają do 14.10 ale mogę się mylić emotka

dziękuję
0 0

cudaczek121

#6263504 Napisano: 03.10.2016 18:52:13
Może ktoś z Was słyszał o kimś kto ma do wynajęcia pokój/mieszkanie w Barcelonie na okres 5 miesięcy- potrzebne od zarazemotka
0 0

kadett33

#6263512 Napisano: 03.10.2016 19:02:53
toka napisał(a):

marek262 napisał(a):

w groszku są ale bez naklejki

w almie widziałem.
0 0

jokan

#6263518 Napisano: 03.10.2016 19:09:45
szukam info ile sie czeka na zwrot z WiemJakKarmić (pierwsza edycja), list dostarczony 22.09, a ja czekam na zwrot...
0 0

bluegirl

#6263523 Napisano: 03.10.2016 19:19:05
kadett33 napisał(a):

bluegirl napisał(a):

Można prosić w punkcie informacji o paragon rozszerzony np. w Kaufie drukują.

Dzięki o to mi chodzi, ana tym dokumencie piszę paragon rozszerzony, czy jakiś inny tytuł jest?

Niestety tego nie pamiętam, Pani z obsługi klienta, tak o nim mówiła, a ja nie zwróciłam uwagi na nagłówek.
To druk na  formacie A4(?) (ta duża kartka do drukarki) na niej były rozwinięte pełne nazwy produktów.
0 0

sylwika76

#6263526 Napisano: 03.10.2016 19:24:25
bluegirl napisał(a):

kadett33 napisał(a):

bluegirl napisał(a):

Można prosić w punkcie informacji o paragon rozszerzony np. w Kaufie drukują.

Dzięki o to mi chodzi, ana tym dokumencie piszę paragon rozszerzony, czy jakiś inny tytuł jest?

Niestety tego nie pamiętam, Pani z obsługi klienta, tak o nim mówiła, a ja nie zwróciłam uwagi na nagłówek.
To druk na  formacie A4(?) (ta duża kartka do drukarki) na niej były rozwinięte pełne nazwy produktów.

ja mam taki paragon i z Kufa jest  data i nr  ale tylko systemowy , tego obok daty nigdzie nie ma , jest adres sklepu nip itp. niżej napis PARAGON ZASTĘPCZY i produkty cena, ilość, wartość PTU
0 0

kamil17

#6263528 Napisano: 03.10.2016 19:26:04
maryam napisał(a):

kamil17 napisał(a):

Czy ktoś te ma problem z zarejestrowaniem karty :moja Biedronka" wpisuje nr karty i pin i za nic mnie nie chcę zarejestrować  emotka

Chyba musisz iść z nią do Biedronki i kasjerka musi coś z nią zrobić...ja z kolei zarejestrowałam ale nie mogę się zalogować teraz. emotka

kurcze gdzieś wyczytałem że trzeba ją raz zczytać przy kasie i pójdzie, byłem zczytałem ale też nic z tego .... może dlatego że byłem w innej biedro niż w tej której dostałem tą karte  ??? ech... skomplikowane to emotka
0 0

Gość: ktoskcies

#6263539 Napisano: 03.10.2016 19:40:59
Gdzie można najtaniej dostać te nowe laysy promocyjne z kodami? Kiedyś w makro było tanio, ktoś coś? Pewnie wątek gdzieś był już poruszany, ale się nie doszukałem...
0 0

kamil17

#6263545 Napisano: 03.10.2016 19:50:26
ktoskcies napisał(a):

Gdzie można najtaniej dostać te nowe laysy promocyjne z kodami? Kiedyś w makro było tanio, ktoś coś? Pewnie wątek gdzieś był już poruszany, ale się nie doszukałem...

w Biedro są do środy lay's 30 % taniej więc się opłaca ale tylko większe emotka  małych nie ma 
http://www.biedro...e,chipsy-lay-s-165-g
0 0

rkvi

#6263561 Napisano: 03.10.2016 20:15:55
Szukam kogoś kto oddawał Windomatic z Paczki Sprzątaczki do reklamacji.
0 0

edi999a

#6263564 Napisano: 03.10.2016 20:19:44
Szukam regulaminu konkursu Nivea "Styling" w Super-Pharm
0 0

madzia1-s

#6263596 Napisano: 03.10.2016 21:03:28
kamil17 napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

w Biedro są do środy lay's 30 % taniej więc się opłaca ale tylko większe emotka  małych nie ma 
http://www.biedro...e,chipsy-lay-s-165-g

No własnie podbijam, w jakich sklepach szukac tych malych paczek? Duze supermarkety nie maja, biedronka tez nie.. emotka
0 0

joan

#6263600 Napisano: 03.10.2016 21:07:36
madzia1-s napisał(a):

No własnie podbijam, w jakich sklepach szukac tych malych paczek? Duze supermarkety nie maja, biedronka tez nie.. emotka

Musisz znaleźć sklep, który ma duży obrót towarem - u mnie w C4 nadal są: paczki bez jakiegokolwiek konkursu + paczki z poprzednim konkursem. Pewnie te nowe wyłożą, gdy sprzeda im sie poprzednia dostawa.

Spróbuj w sklepie najbliżej np. podstawówki emotka
0 0

madzia1-s

#6263603 Napisano: 03.10.2016 21:12:10
joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Musisz znaleźć sklep, który ma duży obrót towarem - u mnie w C4 nadal są: paczki bez jakiegokolwiek konkursu + paczki z poprzednim konkursem. Pewnie te nowe wyłożą, gdy sprzeda im sie poprzednia dostawa.

Chodziło mi o to ze tesco, biedronka c4 maja paczki, ale tylko duze, tv,mega itp (konkursowe)
Ja wolalabym kupic kilka malych konkursowych --> bardziej opłacalne emotka
0 0

stokrotka238

#6263612 Napisano: 03.10.2016 21:37:35
madzia1-s napisał(a):

joan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Chodziło mi o to ze tesco, biedronka c4 maja paczki, ale tylko duze, tv,mega itp (konkursowe)
Ja wolalabym kupic kilka malych konkursowych --> bardziej opłacalne emotka

Podpinam się pod pytanie, bo już po tamtym ostatnim konku d... mi urosła, już więcej nie może!
0 0

maa

#6263617 Napisano: 03.10.2016 21:52:32
szukam informacji czy rozsyłali już bony do Netto z ostatniego dnia z konkursu Na zdrowie
0 0

maa

#6263622 Napisano: 03.10.2016 21:56:06
kumulacja napisał(a):

maa napisał(a):

szukam informacji czy rozsyłali już bony do Netto z ostatniego dnia z konkursu Na zdrowie

Ja nadal czekam.

ja właśnie też a zgodnie z regulaminem mieli to zrobić w ciągu 14 dni.
0 0

basku

#6263625 Napisano: 03.10.2016 21:57:51
taalvikki napisał(a):

basku napisał(a):

nie wiem gdzie o tym napisać i wybrałam ten wątek... emotka
szukam inforamcji czy to jest prawda, że teraz można coś reklamować nie posiadając paragonu? Kupiłam dżinsy w mango, miałam je na sobie 3 razy i mi sie rozpruły na nogawce... normalnie skandal ! emotka OCZYWIŚCIE paragon wywaliłam i nie wiem czy teraz mogę je reklamować? kupiłam te spodnie w arkadii w Warszawie  a chciałabym je reklamować w którymś sklepie w Krakowie... ale czy mogę bez paragonu??
gdzieś mi się obiło że można ale oczywiście nie wiem na jakiej innej podstawie....na podstawie metki na spodniach?? proszę pomóżcie
Ktoś coś wie? Ktoś coś podpowie? emotka

nie ma prawnego obowiązku przedkładania paragonu przy reklamacji, ale z paragonem fakt zakupu łatwiej stwierdzić. jeżeli nie masz paragonu, to musisz w inny sposób udowodnić, że transakcja miała miejsce (potwierdzenie płatności kartą, zeznania świadków czy co tam sobie wymyślisz). ale jakoś musi być udowodnione, że zakup miał miejsce, to raczej logiczne. metka na spodniach nic nie da, bo spodnie mogłaś znaleźć na chodniku itp.

Reni napisał(a):

basku napisał(a):

szukam inforamcji czy to jest prawda, że teraz można coś reklamować nie posiadając paragonu? Kupiłam dżinsy w mango, miałam je na sobie 3 razy i mi sie rozpruły na nogawce... normalnie skandal ! emotka OCZYWIŚCIE paragon wywaliłam i nie wiem czy teraz mogę je reklamować? kupiłam te spodnie w arkadii w Warszawie  a chciałabym je reklamować w którymś sklepie w Krakowie... ale czy mogę bez paragonu??
gdzieś mi się obiło że można ale oczywiście nie wiem na jakiej innej podstawie....na podstawie metki na spodniach?? proszę pomóżcie

najlepiej żebyś miała potwierdzenie z karty ale oczywiście możesz reklamować i bez tego wówczas należy powołać się na tzn "zeznanie świadków" czyli osoby, które potwierdzą, że danego dnia dokonałaś zakupu z ich sklepie 

shell napisał(a):

basku napisał(a):

Ja póki co słyszałam, że np. w Smyku, jak masz ich kartę, to przy reklamacji etc nie musisz mieć paragonu. Ale o innych sklepach narazie mnie wieści nie doszły.

dziekuje za pomocemotka
0 0