SZUKAM....

benasia

#6264685 Napisano: 05.10.2016 17:10:17
anialistopad napisał(a):

benasia napisał(a):

czy ktoś wie co idzie Inpostem od Unique?

krowa z mlekiem?

a racja - zapomniałam o tym  :)  dzięki
1 100krotka 0

jaru40

#6264689 Napisano: 05.10.2016 17:25:13
Chcę z ankiet Connect Opinion wypłacić pieniądze  na Pay Pal (nie bardzo rozumiem jak to działa ) proszą  o numer karty kredytowe j, a ja ją  nie posiadam , czy mogę podać nr karty debetowej?
0 0

anet

#6264690 Napisano: 05.10.2016 17:26:07
Wyniki Lindt-wszystkie maile poszły w jednym czasie?
0 0

darog

#6264697 Napisano: 05.10.2016 17:37:22
kalka napisał(a):

Wróciłam wieczorem z Biedronki i postanowiłam kupić, wymienić na coś zaproszenie na spotkanie z Mają Włoszczowską z P&G. Pan, który siedzi na kasie w mojej Biedronce jest zawodowym kolarzem (musi dorabiać w Biedronce) i jak mój mąż powiedział mu, że idzie na spotkanie z Mają, to facet mało nie wyskoczył zza tej kasy  emotka  a jak powiedziałam, że spróbuję, że może uda mi się zrobić coś w tej sprawie, to powiedział, że uzbiera mi dużo nalepek i wręczył mi pakiecik już uzbieranych- no i teraz nie mam wyjścia  emotka  - muszę odkupić dla niego zaproszenie na trening z Mają  emotka  (w rozliczeniu również te naklejki świeżakowe od Pana  kasjera kolarza  emotka   emotka )
Jeśli ktoś naprawdę ma do odstąpienia takie zaproszenie,  to proszę o kontakt na pw

Też mam takiego Pana w Biedronce, w zasadzie troche znajomy, dlatego pięknie powiedział co i jak..który zbiera naklejki na te świeżaki-maskotki.. nie chciał mi wydać..
"czy może zostawić-bo zbiera dla pani, która nagrode z konkursu 4 szampony Syoss mu przyniosła" nie za bardzo chciał mi tez wydać paragon na Winiary.. bo zbiera pewnie dla tej pani- która szampon mu przyniosła..
Sam z siebie nie zbiera i Pani od konkursów która chce paragony nie znalazł.. Ot taki bizness. Coś za coś.
0 1 kalka

kalka

#6264705 Napisano: 05.10.2016 17:50:11
Darekgryko- tak się składa, że nawet nie wspomniałam  słowem o dodatkowych naklejkach, Pan kolarz słyszał moje marudzące dziecko zawisłe pod ladą kasy i sam zaproponował, bo nie wszyscy są zainteresowani naklejkami, po drugie "mój" biedronkowy od wczoraj znajomy z tego co słyszałam jak mantrę powtarza zapytanie do każdego klienta "czy zbiera pan/pani naklejki?" i wydaje w należnej mu ilości, a po trzecie w mojej Biedrze robią zakupy panowie budowlańcy z Ukrainy, którzy twierdzą, że nie są zainteresowani tymi naklejkami (i słysząc spragnioną świeżaka moją zrzędząca pod kasą marudę wziął te swoje naklejki i wręczył jej), więc możesz być spokojny-jeśli nie jesteś jednym z tych panów robotników z Ukrainy, to ze 100 procentową  pewnością "mój" Pan kolarz wydał Ci naklejki  emotka

kalka

#6264707 Napisano: 05.10.2016 17:55:01
Poza tym Darkugryko Pan kolarz nawet nie wie, że jestem konkursowiczką- jeszcze  emotka , ale możesz być pewny, że żadnego interesu nie ubiłam i nie zamierzam tego robić, oddzielam biznes od sprawiania ludziom bezinteresownie przyjemności - śpij spokojnie Darku emotka   
2 bethan, donia7 0

Gość: gosia16

#6264710 Napisano: 05.10.2016 18:00:46
a napisał(a):

Darekgryko- tak się składa, że nawet nie wspomniałam  słowem o dodatkowych naklejkach, Pan kolarz słyszał moje marudzące dziecko zawisłe pod ladą kasy i sam zaproponował, bo nie wszyscy są zainteresowani naklejkami, po drugie "mój" biedronkowy od wczoraj znajomy z tego co słyszałam jak mantrę powtarza zapytanie do każdego klienta "czy zbiera pan/pani naklejki?" i wydaje w należnej mu ilości, a po trzecie w mojej Biedrze robią zakupy panowie budowlańcy z Ukrainy, którzy twierdzą, że nie są zainteresowani tymi naklejkami (i słysząc spragnioną świeżaka moją zrzędząca pod kasą marudę wziął te swoje naklejki i wręczył jej), więc możesz być spokojny-jeśli nie jesteś jednym z tych panów robotników z Ukrainy, to ze 100 procentową  pewnością "mój" Pan kolarz wydał Ci naklejki   emotka

czyli jak Pan wchodzi w posiadanie tych naklejek ? nabija na tych klientów którzy mówią, że nie chcą? bo chyba ich ilość musi się zgadzać,z tym co deklarują klienci. Czyli ja ciułam dla dziecka na jedną jedyna marchewkę i końca nie widać ,a można szybciej.Mówiłam dopiero do męża wczoraj ,jak to może wyglądać.
0 0

kalka

#6264714 Napisano: 05.10.2016 18:08:48
Gosiu,  naklejek się nie nabija, ilość naklejek należnych klientowi wyświetla się na kasie (z tego co zauważyłam) i na dodatku do paragonu, jeśli klient nie weźmie zostają one w kasie (ale jako nadwyżka), kilkakrotnie w różnych Biedronkach słyszałam, jak kasjerzy dają ludziom jedną, dwie, trzy naklejki więcej "bo poprzedni klient nie wziął" emotka
2 donia7, bethan 0

kadett33

#6264733 Napisano: 05.10.2016 18:50:59
Monika11 napisał(a):

O co chodzi z tym hasłem w laysach na jakie pytanie trzeba ułożyć to hasło ?

pewnie jakieś hasło dopingujące drużyne piłkarską .
0 0

dzasmina

#6264849 Napisano: 05.10.2016 22:41:14
czy dostaliście dziś puste koperty z gwiazdorskiego weekendu? chodziło o to żeby protokół podpisać (znów)?
0 0

darog

#6264856 Napisano: 05.10.2016 23:14:23
kalka napisał(a):

Darekgryko- tak się składa, że nawet nie wspomniałam  słowem o dodatkowych naklejkach, Pan kolarz słyszał moje marudzące dziecko zawisłe pod ladą kasy i sam zaproponował, bo nie wszyscy są zainteresowani naklejkami, po drugie "mój" biedronkowy od wczoraj znajomy z tego co słyszałam jak mantrę powtarza zapytanie do każdego klienta "czy zbiera pan/pani naklejki?" i wydaje w należnej mu ilości, a po trzecie w mojej Biedrze robią zakupy panowie budowlańcy z Ukrainy, którzy twierdzą, że nie są zainteresowani tymi naklejkami (i słysząc spragnioną świeżaka moją zrzędząca pod kasą marudę wziął te swoje naklejki i wręczył jej), więc możesz być spokojny-jeśli nie jesteś jednym z tych panów robotników z Ukrainy, to ze 100 procentową  pewnością "mój" Pan kolarz wydał Ci naklejki   emotka

coś takiego... jakie poruszenie? zadziwiające...
chyba nawet jesteśmy z innego miasta i nie chodzimy do tej samej Biedry... aż taką poczułaś chęć tłumaczenia (się)? a ja tylko przekazałem bardzo podobną sytuację - pana który zbiera naklejki i paragony dla pani -do konkursów.. Cały worek paragonów i nalepek..( za 4 szampony)-biznes ekstra... ja za taką ilość (gdybym był w takich konszachtach) dałbym 10 szamponów,,,
w "mojej" Biedronce kasjer nie da więcej nalepek nawet jak 50 gr brakuje do jakiejś tam sumy... w "mojej" Biedronce to akurat świeżaki - towar b. popularny i pożądany,...każdy prosi.. o te punkty...ale ich nie dostaje..
0 1 kalka

kalka

#6264884 Napisano: 06.10.2016 01:52:35
darog napisał(a):

kalka napisał(a):

coś takiego... jakie poruszenie? zadziwiające...
chyba nawet jesteśmy z innego miasta i nie chodzimy do tej samej Biedry... aż taką poczułaś chęć tłumaczenia (się)? a ja tylko przekazałem bardzo podobną sytuację - pana który zbiera naklejki i paragony dla pani -do konkursów.. Cały worek paragonów i nalepek..( za 4 szampony)-biznes ekstra... ja za taką ilość (gdybym był w takich konszachtach) dałbym 10 szamponów,,,
w "mojej" Biedronce kasjer nie da więcej nalepek nawet jak 50 gr brakuje do jakiejś tam sumy... w "mojej" Biedronce to akurat świeżaki - towar b. popularny i pożądany,...każdy prosi.. o te punkty...ale ich nie dostaje..

Darkugryko nie widzę tu żadnego podobieństwa, a Twoja gorycz w kontekście opisywanej przeze mnie sytuacji nie jest miła, ani uzasadniona. emotka
Przykro mi, że Twój kasjer/kasjerka nie zbiera dla Ciebie naklejek, ale jaki ma to związek ze mną czy Panem kolarzem-kasjerem? 
Pocieszę Cię, że nie tylko Tobie kasjer nie daje naklejek, gdy robisz zakupy za mniej niż 40 zł - jest on ponoć z nich rozliczany, oczywiście może dać nadprogramowe naklejki, jeśli z nich zrezygnował niezainteresowany promocją klient, ale nie ma takiego obowiązku.
A tak w ogóle, to nie przypuszczałam, że "głupie" naklejki mogą być przyczyną  takiej goryczy  emotka
Mi te naklejki latają koło kości ogonowej, jedynie dzika radość mojego dziecka na widok małego znaczka powoduje, że staram się o nich nie zapominać.
0 0

paula9891

#6264908 Napisano: 06.10.2016 08:46:46
Wy to tak serio z tymi naklejkami? emotka  A ja się zastanawiałam po co komu te misie... Zrobiłam ostatnio duże zakupy w Biedrze i kasjerka zapytała, czy może daj moje naklejki komuś innemu. Oczywiście się zgodziłam, bo po jakiego grzyba mi zbieranie naklejek po to, żeby dostać misia? I jeszcze tak się irytować, oburzać i podejrzewać kogoś o niecne zamiary? emotka

ika1

#6264921 Napisano: 06.10.2016 09:15:19
szukam czy w laysach gra się duzymi paczkami czy małym też? Wie ktoś
0 0

dang21

#6264923 Napisano: 06.10.2016 09:16:22
Nawet na stronie są pokazane małe paczki, więc małymi też emotka
0 0

natala91

#6264925 Napisano: 06.10.2016 09:18:19
szukam oświadczenia do Winiary biedronka na ten fartuszek bo w regulaminie dalej nie ma 
0 0

dang21

#6264926 Napisano: 06.10.2016 09:20:10

natala91

#6264930 Napisano: 06.10.2016 09:22:37
dziękuję bardzo:)
0 0

ika1

#6264950 Napisano: 06.10.2016 09:43:50
dzięki dang 21 emotka
1 dang21 0

monia676