SZUKAM....

cherry1

#6295806 Napisano: 04.12.2016 20:13:39
szukam stron z wynikami kalendarza adwentowego benefit, orsay, astor, ff i murator czy ktoś cos wie?
0 0

Gość: awi

#6295821 Napisano: 04.12.2016 20:37:17
awi napisał(a):

Szukam konkursu na który można kupić produkty Wella (P&G) emotka

nikt nic? Albo kiedy będzie budżet w Kaufie?
Kończy mi się pianka...
0 0

beata28

#6295839 Napisano: 04.12.2016 20:58:17
Byłam w 3 sklepach Bricomarche i chciałam zapłacić  wygranymi bonami Intermarche.
W każdym ze sklepów odmówiono mi przyjęcia tego bonu, pomimo iż z tyłu jest adnotacja , że są akceptowane w sklepach Bricomarche na terenie całego kraju!?  Dlaczego?? Bo tak i już, zero wyjaśnień, ktoś może mi pomóc lub powiedzieć coś więcej na ten temat, płacił ktoś z Was tymi bonami w Bricomarche?
0 0

monia24

#6295850 Napisano: 04.12.2016 21:19:11
bridget napisał(a):

monia24 napisał(a):

bridget napisał(a):

monia24 napisał(a):

Szukam info czy gdzieś jest ta Mikołajkowa promocja na zabawki?

w makro , kup jedną druga wez za 1 grosz

dziękuję

Byłam dziś fajny wybór a promocja  do jutra.

A lego też wchodzi?
0 0

nkba

#6295865 Napisano: 04.12.2016 21:43:09
beata28 napisał(a):

Byłam w 3 sklepach Bricomarche i chciałam zapłacić  wygranymi bonami Intermarche.
W każdym ze sklepów odmówiono mi przyjęcia tego bonu, pomimo iż z tyłu jest adnotacja , że są akceptowane w sklepach Bricomarche na terenie całego kraju!?  Dlaczego?? Bo tak i już, zero wyjaśnień, ktoś może mi pomóc lub powiedzieć coś więcej na ten temat, płacił ktoś z Was tymi bonami w Bricomarche?

Trzeba było kierownika poprosić bo kasjerki to raczej nie wiedzą. Ja zanim pojechałam dzwoniłam do sklepu, rozmawiałam właśnie z kierownikiem i Pani mi powiedziała, że oczywiście, że tak (chodziło o ten bon z loterii Warki co samemu się dane wpisywało), wie o co chodzi i że jak najbardziej mogę nim zapłacić. Oczywiście jak pojechałam to już kierowniczki nie było i w kasie musiałam się tłumaczyć ale w końcu kasjerka przyjęła je z lekkim fochem. emotka
0 0

Frama

#6295870 Napisano: 04.12.2016 21:46:00
monia24 napisał(a):

bridget napisał(a):

monia24 napisał(a):

bridget napisał(a):

monia24 napisał(a):

Szukam info czy gdzieś jest ta Mikołajkowa promocja na zabawki?

w makro , kup jedną druga wez za 1 grosz

dziękuję

Byłam dziś fajny wybór a promocja  do jutra.

A lego też wchodzi?

W Biedronce do jutra jest akcja kupujesz 3 zabawki 4 gratis - ale nie znam szczegółów. Info z smsa.
0 0

trampek,

#6295883 Napisano: 04.12.2016 22:13:09
nkba napisał(a):

beata28 napisał(a):

Trzeba było kierownika poprosić bo kasjerki to raczej nie wiedzą. Ja zanim pojechałam dzwoniłam do sklepu, rozmawiałam właśnie z kierownikiem i Pani mi powiedziała, że oczywiście, że tak (chodziło o ten bon z loterii Warki co samemu się dane wpisywało), wie o co chodzi i że jak najbardziej mogę nim zapłacić. Oczywiście jak pojechałam to już kierowniczki nie było i w kasie musiałam się tłumaczyć ale w końcu kasjerka przyjęła je z lekkim fochem.  emotka

za to ja nie moge zrealizowac bonu z zabki bo nikt nie wie o co chodzi ;/ dzwonila do kierowniczki ta tez nie wie, a jest do konca grudnia ;/ i co robic
0 0

dejzi

#6295887 Napisano: 04.12.2016 22:15:56
Z żabki normalnie ostatnio w dwóch różnych płaciłam kupowałam doładowania do tel. i normalnie bony weszły. 
0 0

trampek,

#6295889 Napisano: 04.12.2016 22:17:18
dejzi napisał(a):

Z żabki normalnie ostatnio w dwóch różnych płaciłam kupowałam doładowania do tel. i normalnie bony weszły. 

może i wejda ale ta kierowniczka nie wie o jakie chodzi i skad je mam, mowilam ze wygralam i miala gdzies dzwonic i nic. Bylam 2 raz pytam sie czy juz wie, a ta ze nie wie i dala mi nr do kierowniczki zebym sobie sama zadzwonila ;/ pojade jeszcze do jednej zabki tam jest inna kierowniczka
0 0

dejzi

#6295899 Napisano: 04.12.2016 22:24:49
trampek, napisał(a):

dejzi napisał(a):

może i wejda ale ta kierowniczka nie wie o jakie chodzi i skad je mam, mowilam ze wygralam i miala gdzies dzwonic i nic. Bylam 2 raz pytam sie czy juz wie, a ta ze nie wie i dala mi nr do kierowniczki zebym sobie sama zadzwonila ;/ pojade jeszcze do jednej zabki tam jest inna kierowniczka

Są to są, mnie się nie pytali skąd je mam. Dziewczyna tylko nie wiedziała pod co je wbić w kasie, to główna sprzedawczyni jej pow ze cos chyba 28  lub 26 i weszło, a w drugiej Chłopak wiedział jak się kasuje bony. 
0 0

beata28

#6295904 Napisano: 04.12.2016 22:29:14
trampek, napisał(a):

nkba napisał(a):

beata28 napisał(a):

Trzeba było kierownika poprosić bo kasjerki to raczej nie wiedzą. Ja zanim pojechałam dzwoniłam do sklepu, rozmawiałam właśnie z kierownikiem i Pani mi powiedziała, że oczywiście, że tak (chodziło o ten bon z loterii Warki co samemu się dane wpisywało), wie o co chodzi i że jak najbardziej mogę nim zapłacić. Oczywiście jak pojechałam to już kierowniczki nie było i w kasie musiałam się tłumaczyć ale w końcu kasjerka przyjęła je z lekkim fochem.  emotka

za to ja nie moge zrealizowac bonu z zabki bo nikt nie wie o co chodzi ;/ dzwonila do kierowniczki ta tez nie wie, a jest do konca grudnia ;/ i co robic

to nie kasjerki, to właśnie już kierowniczki i jeszcze swoje uzasadnienie a właściwie jego brak podpierają  jakimś telefonem, gdzieś tam....masakra, nie wiem co robić . Problem ma Lubliniec (dziś, ostatecznie kazła mi przyjść juro jak będzie właściciel , ale pewnie będzie taka sama gadka), Strzelce Opolskie i Brzeg (kiedyś ).
Gdzie ja mam to wyjaśnić , nie znalazłam nigdzie regulaminu tych bonów, czy oni maja prawo mnie tak zbyć? Wie ktoś co więcej na temat? emotka
0 0

oolga

#6295908 Napisano: 04.12.2016 22:41:06
andziulka21 napisał(a):

Szukam dobrej duszyczki, która naprowadziłaby mnie troszke z heinekenem emotka

też chętnie przygarnę podpowiedź, próbuję na wile sposobów i nic emotka
0 0

joan

#6295909 Napisano: 04.12.2016 22:42:37
beata28 napisał(a):

to nie kasjerki, to właśnie już kierowniczki i jeszcze swoje uzasadnienie a właściwie jego brak podpierają  jakimś telefonem, gdzieś tam....masakra, nie wiem co robić . Problem ma Lubliniec (dziś, ostatecznie kazła mi przyjść juro jak będzie właściciel , ale pewnie będzie taka sama gadka), Strzelce Opolskie i Brzeg (kiedyś ).
Gdzie ja mam to wyjaśnić , nie znalazłam nigdzie regulaminu tych bonów, czy oni maja prawo mnie tak zbyć? Wie ktoś co więcej na temat? emotka

Poproś o pisemne oświadczenie kierowniczki z datą, pieczęcią i jej podpisem, że nie zrealizują Ci bonu; oczywiście powinno tam się również znaleźć wyjaśnienie, dlaczego nie zrealizują. Powinno pomóc emotka
1 ziolko 0

beata28

#6295945 Napisano: 05.12.2016 07:25:28
joan napisał(a):

beata28 napisał(a):

Poproś o pisemne oświadczenie kierowniczki z datą, pieczęcią i jej podpisem, że nie zrealizują Ci bonu; oczywiście powinno tam się również znaleźć wyjaśnienie, dlaczego nie zrealizują. Powinno pomóc emotka

Tak zrobię emotka
0 0

sylwik

#6295953 Napisano: 05.12.2016 08:38:47
czy w formularzu  z danymi  (dr gerard) wpisujecie całe zwycięskie hasło?
0 0

Reni

#6296102 Napisano: 05.12.2016 12:59:54
Czy do pralki z Calgon macie jakieś papiery? Typu instrukcja obsługi, gwarancja, protokół przekazania nagrody?? U mnie nic nie ma  emotka
0 0

Gość: HOLLY

#6296109 Napisano: 05.12.2016 13:05:08
Szukam informacji, czy Albedo informowało z konkursu Hilcona za 4 i 5 etap?
0 0

dolly

#6296141 Napisano: 05.12.2016 13:39:21
Czy acuvue informuje na bieżąco? 
0 0

nataszka

#6296149 Napisano: 05.12.2016 13:43:55
dolly napisał(a):

Czy acuvue informuje na bieżąco? 

w ten czwartek 8.XII  będą e-maile za 21-27 listopad
1 dolly 0

aneta411

#6296156 Napisano: 05.12.2016 13:47:39
Reni napisał(a):

Czy do pralki z Calgon macie jakieś papiery? Typu instrukcja obsługi, gwarancja, protokół przekazania nagrody?? U mnie nic nie ma  emotka

Ja mam protokół przekazania nagrody. Był chyba w pudełku z Calgonem. A instrukcja z tyłu pralki w folii.
1 Reni 0