SZUKAM....

sylzab2294

#6308787 Napisano: 08.01.2017 21:12:20
yolka123 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

szukam info czy działa wam strona kartamilionwarta.pl ?
I czy macie możliwość zgłoszenia numeru?

Nie działa emotka
Po próbie wysłania zgłoszenia sms-em również brak zwrotki ( od 2 h).

dzięki za odpowiedź emotka
0 0

mc22

#6308794 Napisano: 08.01.2017 21:39:43
Ja za dostalam zwrotkę sms. Tyle, ze dostaje sie numer który trzeba wpisać na stronie, a tam formularz nie działa wiec tak czy tak nic nie zdzialalam
sylzab2294 napisał(a):

yolka123 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

szukam info czy działa wam strona kartamilionwarta.pl ?
I czy macie możliwość zgłoszenia numeru?

Nie działa emotka
Po próbie wysłania zgłoszenia sms-em również brak zwrotki ( od 2 h).

dzięki za odpowiedź emotka

0 0

Gość: mariolakal

#6308824 Napisano: 08.01.2017 23:16:51
Szukam pomocy w kwestii drukarki... Posiadam HP DeskJet 1515 /3 in 1: drukarka, skaner, ksero/... Zamówiłam na allegro 2 tusze /kolorowy + czarno-biały/, gdyż ten zestaw był tańszy niż sam czarno-biały w moim sklepie... Pasują do mojej drukarki, ale po ich zamontowwaniu, ona zaczęła wariować... Nie mogę nic wydrukować /mój laptop w ogóle jej nie kuma/, skaner nie działa/nie czyta... Świecą się na dole drukarki dwie ikonki/odpowiedzialne chyba za tusz ?/, ale pewności nie mam... Nie mam pojęcia, czy dziwnym zbiegiem okoliczności drukarka wysiadłą, czy to wina tego tuszu... emotka  Pomocy ! 
0 0

edzia21

#6308825 Napisano: 08.01.2017 23:17:50
mariolakal napisał(a):

Szukam pomocy w kwestii drukarki... Posiadam HP DeskJet 1515 /3 in 1: drukarka, skaner, ksero/... Zamówiłam na allegro 2 tusze /kolorowy + czarno-biały/, gdyż ten zestaw był tańszy niż sam czarno-biały w moim sklepie... Pasują do mojej drukarki, ale po ich zamontowwaniu, ona zaczęła wariować... Nie mogę nic wydrukować /mój laptop w ogóle jej nie kuma/, skaner nie działa/nie czyta... Świecą się na dole drukarki dwie ikonki/odpowiedzialne chyba za tusz ?/, ale pewności nie mam... Nie mam pojęcia, czy dziwnym zbiegiem okoliczności drukarka wysiadłą, czy to wina tego tuszu...  emotka  Pomocy ! 

a tusze oryginalne z hp?
0 0

#6308827 Napisano: 08.01.2017 23:28:41
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam pomocy w kwestii drukarki... Posiadam HP DeskJet 1515 /3 in 1: drukarka, skaner, ksero/... Zamówiłam na allegro 2 tusze /kolorowy + czarno-biały/, gdyż ten zestaw był tańszy niż sam czarno-biały w moim sklepie... Pasują do mojej drukarki, ale po ich zamontowwaniu, ona zaczęła wariować... Nie mogę nic wydrukować /mój laptop w ogóle jej nie kuma/, skaner nie działa/nie czyta... Świecą się na dole drukarki dwie ikonki/odpowiedzialne chyba za tusz ?/, ale pewności nie mam... Nie mam pojęcia, czy dziwnym zbiegiem okoliczności drukarka wysiadłą, czy to wina tego tuszu...  emotka  Pomocy ! 

a tusze oryginalne z hp?

Z drukarkami HP tak jest niestety- przyjmują oryginalny tusz, przy zamiennikach wariują. Jedynym tańszym wyjściem jest nabicie/uzupełnienie w punkcie pustego oryginalnego opakowania to tuszu

Kurde... Kiedyś, wiele lat temu mój kolega bawił się w pracy takim "nabijaniem" tuszu, a ja się wtedy z Niego śmiałam, że więcej straci na środki czystości... emotka   A teraz wydałam prawie 5 dych na marne ???  PS. edzia21: nie wiem, czy oryginalne... Zapakowane były we woreczki foliowe bez kartonika, ale pasują do mojej drukarki... emotka
A propos sprzedającego: miał mnóstwo sprzedanych i pozytywnych ocen, więc raczej powinien wiedzieć, że pasują one do HP... 
0 0

nkba

#6308830 Napisano: 08.01.2017 23:48:37
magnus napisał(a):

mariolakal napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

a tusze oryginalne z hp?

Z drukarkami HP tak jest niestety- przyjmują oryginalny tusz, przy zamiennikach wariują. Jedynym tańszym wyjściem jest nabicie/uzupełnienie w punkcie pustego oryginalnego opakowania to tuszu

Kurde... Kiedyś, wiele lat temu mój kolega bawił się w pracy takim "nabijaniem" tuszu, a ja się wtedy z Niego śmiałam, że więcej straci na środki czystości...  emotka   A teraz wydałam prawie 5 dych na marne ???  PS. edzia21: nie wiem, czy oryginalne... Zapakowane były we woreczki foliowe bez kartonika, ale pasują do mojej drukarki...  emotka
A propos sprzedającego: miał mnóstwo sprzedanych i pozytywnych ocen, więc raczej powinien wiedzieć, że pasują one do HP... 

Oryginalne tusze HP są w kartonikach oznakowanych numerem, który pasuje do konkretnej drukarki. Są zamienniki, na których pisze PASUJE do HP XXXX, ale w większości drukarki HP mają zabezpieczenia i nie czytają ścieżek na zamiennikach (ja tak mam). Ponieważ oryginalne są drogie to kupuję je czasami a potem w punkcie uzupełniam za 20 zeta i na takim działa

Nie wiem czy pomogę ale mój małż nabijał w domu jakieś zamienniki jeszcze całkiem niedawno koleżance. Zapytam go jutro o co chodzi z tymi tuszami i dam znać.
0 0

nkba

#6308832 Napisano: 08.01.2017 23:52:39
cb656 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde... Kiedyś, wiele lat temu mój kolega bawił się w pracy takim "nabijaniem" tuszu, a ja się wtedy z Niego śmiałam, że więcej straci na środki czystości...  emotka   A teraz wydałam prawie 5 dych na marne ??? 

Pewnie ten wpis uznasz za dobijający, ale jesli chodzi o HP, po moich doświadczeniach z tym sprzętem (a zwłaszcza z serwisowaniem zepsutego) mam zasadę: TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA!
W kwestii tuszu: niestety, potwierdzam poprzednie wpisy, zamienniki do HP to loteria. W większości przypadków kiszka.

Małż o HP mówi to samo emotka
0 0

#6308833 Napisano: 08.01.2017 23:55:32
magnus napisał(a):

mariolakal napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

a tusze oryginalne z hp?

Kurde... Kiedyś, wiele lat temu mój kolega bawił się w pracy takim "nabijaniem" tuszu, a ja się wtedy z Niego śmiałam, że więcej straci na środki czystości...  emotka   A teraz wydałam prawie 5 dych na marne ???  PS. edzia21: nie wiem, czy oryginalne... Zapakowane były we woreczki foliowe bez kartonika, ale pasują do mojej drukarki...  emotka

Oryginalne tusze HP są w kartonikach oznakowanych numerem, który pasuje do konkretnej drukarki. Są zamienniki, na których pisze PASUJE do HP XXXX, ale w większości drukarki HP mają zabezpieczenia i nie czytają ścieżek na zamiennikach (ja tak mam). Ponieważ oryginalne są drogie to kupuję je czasami a potem w punkcie uzupełniam za 20 zeta i na takim działa

Kurde... Napiszę do sprzedającego w czym rzecz, ale zapewne nie przyjmie mi zwrotu na allegro /nie wiem, nigdy nic nie zwracałam/... Być może jest tam jakiś termin, a ja zakupiłam te tusze 12 grudnia jednak  nie miałam potrzeby ich "instalacji", gdyż nic nie wygrywałam i nie używałam drukarki/skanera/ksero... Dopiero dzisiaj poczułam taką potrzebę i spotkała mnie ta niemiła niespodzianka... emotka
0 0

tereniagno

#6308834 Napisano: 08.01.2017 23:56:05
mariolakal napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

a tusze oryginalne z hp?

Też mam, drukarkę HP i kupuję w sklepach oryginalne tusze,bo tymi nabijanymi rozwaliłam całą i musiałam kupić nową.Często mają oryginalne tusze w Biedronce i nie są aż takie drogie.
0 0

#6308838 Napisano: 09.01.2017 00:03:00
Terenia, dzięki, ale Biedrę staram się omijać szerokim łukiem... Jutro pójdę do "normalnego" sklepu i wydam ponad 5 dych za czarno-biały, gdyż koloru za zbytnio nie potrzebuję... Mam nauczkę: nie kupuj czegoś taniej na allegro skoro się na tym nie znasz... emotka
0 0

mia

#6308839 Napisano: 09.01.2017 00:05:40
mariolakal napisał(a):

Terenia, dzięki, ale Biedrę staram się omijać szerokim łukiem... Jutro pójdę do "normalnego" sklepu i wydam ponad 5 dych za czarno-biały, gdyż koloru za zbytnio nie potrzebuję... Mam nauczkę: nie kupuj czegoś taniej na allegro skoro się na tym nie znasz...  emotka

Nie chcę Cię dobijać, ale moja drukarka HP np. nie zadziała bez kolorowego tuszu, nawet jeśli potrzebuję tylko czarny... Takie ma ustawienia fabryczne. emotka
0 0

#6308841 Napisano: 09.01.2017 00:08:14
cb656 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam pomocy w kwestii drukarki...  /mój laptop w ogóle jej nie kuma/, skaner nie działa/nie czyta...

Dziwne te objawy. Prosta droga do sprawdzenia - zdemontuj felerny tusz i odpal SKANER ponownie.
Moim zdaniem działanie skanera nie powinno być zakłócone faktem włożenia lub braku tuszu, z bardzo prostego powodu - do skanowania tusz jest  zbędny.
U mnie kilka tygodni drukarka miała wyjęte pojemniki z tuszem, a mimo to sam skaner działał normalnie.

Właśnie dlatego dziwiłam się, że skaner też nie działa... Miałam zadać dodatkowe pytanie na forum: czy tusz jest potrzebny by skaner działał, ale nie chciałam robić z siebie większej idiotki nim jestem/blondynka zrobiona na rudo/ i przemilczałam to pytanie... Jednak Ty chyba zapamiętałeś mnie jako blondynkę ? emotka
0 0

dorothy

#6308844 Napisano: 09.01.2017 00:11:22
kto mi powie o co chodzi z tą promocją Bebiko w Piotr i Paweł?: http://www.mlekoipieluszki.pl/mleko
0 0

#6308845 Napisano: 09.01.2017 00:15:01
mia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Terenia, dzięki, ale Biedrę staram się omijać szerokim łukiem... Jutro pójdę do "normalnego" sklepu i wydam ponad 5 dych za czarno-biały, gdyż koloru za zbytnio nie potrzebuję... Mam nauczkę: nie kupuj czegoś taniej na allegro skoro się na tym nie znasz...  emotka

Nie chcę Cię dobijać, ale moja drukarka HP np. nie zadziała bez kolorowego tuszu, nawet jeśli potrzebuję tylko czarny... Takie ma ustawienia fabryczne. emotka

Kurde... Też to zauważyłam, ale udałam, że nie widzę... Czarny tusz kupiłam jakieś pół roku temu... Nadrukowałam się jak ch...ra... Jakieś 100 stron albo i mniej... Przez cały czas mrugało światełko, że kolorowego brak, ale ignorowałam to... Cóż... Głupek ze mnie... Tłumaczyłam sobie, że kiedyś /dawno, dawno temu, gdy jeszcze pracowałam/ tusz wystarczał mi na 2 miesiące, ale nie wzięłam pod uwagę tego, że drukowałam milion stron dziennie... emotka
0 0

#6308847 Napisano: 09.01.2017 00:26:43
cb656 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Miałam zadać dodatkowe pytanie na forum: czy tusz jest potrzebny by skaner działał, ale nie chciałam robić z siebie większej idiotki nim jestem/blondynka zrobiona na rudo/ i przemilczałam to pytanie... Jednak Ty chyba zapamiętałeś mnie jako blondynkę?  emotka

Z kolorem włosów mam pewien problem, bo nigdy nie przywiązywałem wagi do tego, ale w jednym masz niewątpliwie rację - dałaś się zapamietać emotka
W kwestii "robienia z siebie idiotki" to mam zupełnie inne zdanie na ten temat - jak czegoś nie wiem, to po prostu pytam, a nie zastanawiam się w duchu, jak też odbierze mnie społeczność? Gdybym udawał, że wiem więcej, niż w rzeczywistości - o, to byłoby robienie z siebie idioty. Niewiedza nie jest grzechem. Nie wie sie tylko za pierwszym razem emotka

Kofam Cię... Co prawda pierwszy raz mam już dawno za sobą, o czym dobrze wiesz, ale podoba mi się bardzo Twoje stwierdzenie, że niewiedza nie jest grzechem... I tego będę się trzymać ! emotka

andziulka21

#6308848 Napisano: 09.01.2017 00:59:32
dorothy napisał(a):

kto mi powie o co chodzi z tą promocją Bebiko w Piotr i Paweł?: http://www.mlekoipieluszki.pl/mleko

Według gazetki trzeba założyć karte podwajamy rabaty. musisz uzbierać "rabat" przez robienie zakupów,a sklep rabat podwaja.
:)

Info na podwajamyrabaty.pl
1 dorothy 0

targicola

#6308863 Napisano: 09.01.2017 09:07:48
Szukam info jak długo czeka się na Heinekeny?Trafiłem  w dniu 21.12,dane przesłane 22 i nadal ich brak.Czas na działanie czy jeszcze poczekać?
0 0

karolkas

#6308912 Napisano: 09.01.2017 10:47:02
szukam info,do męża zadzwonili z kamisa ze stojakiem na przyprawy, potwierdził ze brał udział, ale co dalej to nie wie. Po wykonanym telefonie, co oni dalej robią? czy ja mam teraz coś zrobić? kto pomoże?
0 0

paula9891

#6308913 Napisano: 09.01.2017 10:49:08
karolkas napisał(a):

szukam info,do męża zadzwonili z kamisa ze stojakiem na przyprawy, potwierdził ze brał udział, ale co dalej to nie wie. Po wykonanym telefonie, co oni dalej robią? czy ja mam teraz coś zrobić? kto pomoże?

Dostanie maila z instrukcją (ale pewnie dopiero wieczorem, bo wysyłają hurtowo)  emotka
Trzeba im odesłać paragon (i chyba oświadczenie).
0 0

karolkas

#6308914 Napisano: 09.01.2017 10:50:16
paula9891 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Dostanie maila z instrukcją (ale pewnie dopiero wieczorem, bo wysyłają hurtowo)  emotka
Trzeba im odesłać paragon (i chyba oświadczenie).

aha dzięki
0 0