SZUKAM....

Gość: amif

#6358299 Napisano: 21.05.2017 13:45:34
@@gnieszk@ napisał(a):

amif napisał(a):

ma ktoś może gazetkę Auchana obowiązującą od jutra tj. 22.05?

https://auchan.gazetki-promocyjne.net.pl/gazetka-promocyjna-auchan/22-05-2017/11218/3/

dziękuję Ci dobra kobietko  emotka
1 @gnieszk@ 0

batistutek123

#6358364 Napisano: 21.05.2017 21:30:57
Szukam zony!! Najlepiej zeby brala udzial w konkursach!! 20-25 lat !! Ja pracuje dobrze zarabiam, przystojny, zadbany i kulturalny. 

Gość: mariolakal

#6358367 Napisano: 21.05.2017 21:43:03
Czy Facebook oszalał ??? Przed chwilą zamieściłam ogłoszenie /piłka nożna do sprzedania/ w odpowiedmi wątku/kupię, sprzedam/ i mnie wywaliło... Po ponownej próbie zalogowania ukazuje się komunikat: Usunęliśmy materiały opublikowane przez Ciebie.
We removed content you posted because it doesn’t follow Facebook’s Statement of Rights and Responsibilities.Remember, Facebook doesn't allow you to post content that may violate the law.
emotka  Przecież nic niedozwolonwgo ani niezgodnego z Ich regulaminem nie pisałam...  Czy ktoś wie, o co kaman ? 
0 0

malutka456

#6358370 Napisano: 21.05.2017 21:49:45
batistutek123 napisał(a):

Szukam zony!! Najlepiej zeby brala udzial w konkursach!! 20-25 lat !! Ja pracuje dobrze zarabiam, przystojny, zadbany i kulturalny. 

Gdybym była panną, to brałabym w ciemno.... co prawda nie wyglądam nawet na  18 (dziś przemiła Pani poprosiła mnie w sklepie o dowód osobisty  emotka emotka ), ale mam męża, więc trzymam kciuki emotka

ps. szukam sposobu na mrówki, zrobiły sobie z mojego domu mrowisko emotka
1 brucee 0

#6358371 Napisano: 21.05.2017 21:51:46
bruce napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy Facebook oszalał ??? Przed chwilą zamieściłam ogłoszenie /piłka nożna do sprzedania/ w odpowiedmi wątku/kupię, sprzedam/ i mnie wywaliło... Po ponownej próbie zalogowania ukazuje się komunikat: Usunęliśmy materiały opublikowane przez Ciebie.
We removed content you posted because it doesn’t follow Facebook’s Statement of Rights and Responsibilities.Remember, Facebook doesn't allow you to post content that may violate the law.
emotka  Przecież nic niedozwolonwgo ani niezgodnego z Ich regulaminem nie pisałam...  Czy ktoś wie, o co kaman ? 

Nie wiem, czy też na stronie, o której wspominasz, ale sporo osób w ostatnim czasie na FB żali się, że ich FB niespodziewanie wywala z rozmaitych przyczyn (to argumentacje FB, z którymi owe osoby się oczywiście nie zgadzają) z różnych stron (np. słynny fotograf - że jego zdjęcia nagle okazały się być "nieprzyzwoite"; albo inny - że linki zamieszczanych piosenek z YT nie spełniają wymogów regulaminowych...). Część protestowała, część się obraziła i publikuje swoje prace dalej, lecz - po zmianie danych osobowych... Podejrzewam, że są to dziwaczne działania z bliżej nieznanych przyczyn, zatem może i tym razem było podobnie? emotka

Kurde... Mi nie zależy na tym głupim ogłoszeniu... Problem w tym, że nie mogę zalogować na swoje konto... Czyżby mi je po prostu zlikwidowali ??? emotka
1 brucee 0

Gość: mkmadzia7

#6358373 Napisano: 21.05.2017 21:59:35

Ja szukam męża emotka
tylko ... hmm... dawno po 20 ja ... emotka
1 brucee 0

#6358375 Napisano: 21.05.2017 22:04:13
bruce napisał(a):

mariolakal napisał(a):

bruce napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Nie wiem, czy też na stronie, o której wspominasz, ale sporo osób w ostatnim czasie na FB żali się, że ich FB niespodziewanie wywala z rozmaitych przyczyn (to argumentacje FB, z którymi owe osoby się oczywiście nie zgadzają) z różnych stron (np. słynny fotograf - że jego zdjęcia nagle okazały się być "nieprzyzwoite"; albo inny - że linki zamieszczanych piosenek z YT nie spełniają wymogów regulaminowych...). Część protestowała, część się obraziła i publikuje swoje prace dalej, lecz - po zmianie danych osobowych... Podejrzewam, że są to dziwaczne działania z bliżej nieznanych przyczyn, zatem może i tym razem było podobnie? emotka

Kurde... Mi nie zależy na tym głupim ogłoszeniu... Problem w tym, że nie mogę zalogować na swoje konto... Czyżby mi je po prostu zlikwidowali ???  emotka

O ile dobrze wiem, ci "nieposłuszni" forumowicze z FB z reguły tak właśnie mieli. Nawet jeśli konto ich jeszcze działało, mieli masę blokad. emotka  Też tym byłam zdumiona. W jednym tygodniu, pamiętam, dostałam chyba z pięć zaproszeń do znajomych od ...tego samego znajomego, bo ciągle usuwano mu konta. W końcu zmienił swoje dane. emotka

Kurde... Czegoś nie kumam... Przebrnęłam przez te ich angielskie ostrzeżenia klikając "dalej" i "dalej" i udało mi się zalogować...  emotka  Nawet moje ogłoszenie widnieje jak byk... Coś Im się cheeeba popier..... emotka
1 brucee 0

#6358379 Napisano: 21.05.2017 22:20:13
bruce napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

Ja szukam męża emotka
tylko ... hmm... dawno po 20 ja ... emotka

Że tylko nieśmiało napomknę - nie wierzę, aby babka z TAKIM awatarem męża szukała! emotka emotka

Życie ... emotka
I nadal szukam ... emotka
1 brucee 0

#6358381 Napisano: 21.05.2017 22:33:29
bruce napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

Życie ... emotka
I nadal szukam ... emotka

Life is brutal... emotka  Zatem: potraktuj brutalnie brutala butem przy użyciu awatara! emotka emotka

hehe emotka
w zasadzie chyba nic nie brakuje mi, ale ... emotka
chyba czas posłuchać Twoich rad emotka
1 brucee 0

#6358383 Napisano: 21.05.2017 22:41:35
cb656 napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

Ja szukam męża emotka tylko... hmm... dawno po 20 ja... emotka

...ale że co? Po godzinie dwudziestej nie mozna szukać męża? emotka Eee, sądzę, że to pora dobra, jak każda inna, a może nawet lepsza emotka emotka emotka

taaa... można wtedy tak jak na awatarze ... top-less emotka
1 brucee 0

#6358385 Napisano: 21.05.2017 22:46:52
cb656 ... heheh emotka
za dużo ludzi patrzy .. i szuka tu emotka

W zasadzie za chwilę będę posądzona tu o ... hahaha off-topic emotka
1 brucee 0

carissma

#6358387 Napisano: 21.05.2017 22:57:36
gosia16 napisał(a):

lemontree96 napisał(a):

W którym sklepie kupię Tiger Speed i Tiger Fighter?

Dzisiaj widziałam regał z Tigerami przy kasach w Biedronce,różne rodzaje ,nie wiem czy akurat ten też był ,bo nie przyglądałam się tak dokładnie. 

W ofercie Auchan od jutra za 1,67. Info z gazetki.

Gość: alis27

#6358402 Napisano: 22.05.2017 07:14:00
szukam konkursow z kwiatami na dzien matki.Prosze o info na Pw.dzieki
0 0

sylzab2294

#6358435 Napisano: 22.05.2017 08:57:35
szukam info czy działa Wam formularz zgłoszeń w tesco lays?
Podczas wysyłania mam ciągle od dwóch dni komunikat, że wystąpił błąd emotka
0 0

estrelitta

#6358437 Napisano: 22.05.2017 09:02:34
sylzab2294 napisał(a):

Podczas wysyłania mam ciągle od dwóch dni komunikat, że wystąpił błąd  emotka

Też tak miałam na komputerze. Wysłałam z telefonu i poszło.

joan

#6358440 Napisano: 22.05.2017 09:06:01
Czy w związku z konkursem BelVita/Leclerc rowery są wystawione w sklepach i można je zobaczyć? emotka
0 0

paula9891

#6358441 Napisano: 22.05.2017 09:07:34
joan napisał(a):

Czy w związku z konkursem BelVita/Leclerc rowery są wystawione w sklepach i można je zobaczyć? emotka

W trakcie konkursu były wystawione.
A Auchan już pozdejmowane.
0 0

izkak

#6358443 Napisano: 22.05.2017 09:11:45
joan napisał(a):

Tak, aktualnie są wystawione w Leclerc w otoczeniu ciastek i plakatów informujących o konkursie. Rower jak rower, szału nie ma. Żółte Le Grand z tamtego roku były o wiele fajniejsze emotka
1 kalka 0

estrelitta

#6358444 Napisano: 22.05.2017 09:12:25
izkak napisał(a):

joan napisał(a):

Tak, aktualnie są wystawione w Leclerc w otoczeniu ciastek i plakatów informujących o konkursie. Rower jak rower, szału nie ma. Żółte Le Grand z tamtego roku były o wiele fajniejsze  emotka

W tamtym roku były śliczne i droższe - teraz to zwykłe Ukrainy emotka
0 0

sylzab2294

#6358447 Napisano: 22.05.2017 09:17:26
estrelitta napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Podczas wysyłania mam ciągle od dwóch dni komunikat, że wystąpił błąd  emotka

Też tak miałam na komputerze. Wysłałam z telefonu i poszło.

dzięki, ale nie idzie też emotka
0 0