SZUKAM....

Gość: mariolakal

#6359728 Napisano: 24.05.2017 19:10:58
abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam info odnoście banku PKO BP bo się wkurzyłam... Czy każdy posiadacz konta w tym słynnym banku płaci za przelew do innego opłatę 1,20 zł. + 0,70 zł. za zdrapkę ?  emotka
Ponoć w innych bankach nie pobierają opłat za przelewy, ale ja jestem związana z PKO BP kredytem odnawialnym i nie mogę go zmienić...  emotka

wiem tylko tyle ze zdrapki sa platne ale mozna dostawac kody na telefon komorkowy(tak ja mam) i wtedy nic nie placisz

A co z opłatą za przelew do innego banku ? Płacisz też 1,20 ? 

nie-idz do swojego banku i wszystko ci wytlumacza:)Dostajesz smsa na komorke z kodem-wpisujesz i przelew zatwierdzony

emotka  Stary człowiek i może nie wiedzieć ...    Dzięki... W nieświadomości żyję...  
0 0

mczarna

#6359734 Napisano: 24.05.2017 19:41:05
mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam info odnoście banku PKO BP bo się wkurzyłam... Czy każdy posiadacz konta w tym słynnym banku płaci za przelew do innego opłatę 1,20 zł. + 0,70 zł. za zdrapkę ?  emotka
Ponoć w innych bankach nie pobierają opłat za przelewy, ale ja jestem związana z PKO BP kredytem odnawialnym i nie mogę go zmienić...  emotka

wiem tylko tyle ze zdrapki sa platne ale mozna dostawac kody na telefon komorkowy(tak ja mam) i wtedy nic nie placisz

nie-idz do swojego banku i wszystko ci wytlumacza:)Dostajesz smsa na komorke z kodem-wpisujesz i przelew zatwierdzony

emotka  Stary człowiek i może nie wiedzieć ...    Dzięki... W nieświadomości żyję...  

Oj nie sluchaj się.W PKO BP płaci się za przelew 1.20, hasło przychodzi na tel.
0 0

asper01

#6359748 Napisano: 24.05.2017 20:34:38
Szukam kogoś z Bydgoszczy, kto brał udział w konkursie z gazetki Leclerca ze zmywarką - Sunlight.
0 0

abodak

#6359766 Napisano: 24.05.2017 21:29:50
mczarna napisał(a):

mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Sprawdziłam swoje konto,nie mam żadnej opłaty za przelew-może zależy to od konta jakie mam-nie wiem-dlatego Polecam ,,nie słuchaj sie,, nikogo tylko idz do banku i zapytaj jakie maja propozycje:)
0 0

mczarna

#6359774 Napisano: 24.05.2017 21:49:46
abodak napisał(a):

mczarna napisał(a):

mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

abodak napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Sprawdziłam swoje konto,nie mam żadnej opłaty za przelew-może zależy to od konta jakie mam-nie wiem-dlatego Polecam ,,nie słuchaj sie,, nikogo tylko idz do banku i zapytaj jakie maja propozycje:)

Jakie w takim razie masz konto i od kiedy? Ja jestem u nich bardzo długo,znajomi z firmy też i każdego wkurzają opłaty 1,20 za przelew,nie wspomnę o podwyżkach jakie były za samo prowadzenie rachunku itd.
0 0

@gnieszk@

#6359775 Napisano: 24.05.2017 21:53:34
Pko ma takie konto za zero
https://www.pkobp...e/pko-konto-za-zero/
Tylko trzeba dokonać płatności za 300 zł miesięcznie kartą, żeby nie było opłaty za kartę.
1 mczarna 0

mczarna

#6359777 Napisano: 24.05.2017 21:58:18
@@gnieszk@ napisał(a):

Tylko trzeba dokonać płatności za 300 zł miesięcznie kartą, żeby nie było opłaty za kartę.

To ciekawe - pytanie czy dotyczy to osób co mają już u nich konto (zamiana kont),ktoś coś wie więcej?#abodak-może ty takie masz? Mam nadzieję,że nie trzeba udać się do oddziału,bo tego nie zniosę...
0 0

karkocka

#6359778 Napisano: 24.05.2017 22:00:23
@@gnieszk@ napisał(a):

od lat mam to konto i za nic nie płacę, tylko musi być wpływ miesięczny co najmniej 2 tysiące
0 0

jokan

#6359780 Napisano: 24.05.2017 22:04:09
karkocka napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

od lat mam to konto i za nic nie płacę, tylko musi być wpływ miesięczny co najmniej 2 tysiące

ale moze pozniej pozmieniali zasady...bo np. moj maz zakladal sobie w zeszlym roku i faktycznie trzeba nabic karta te 300 zl, natomiast chyba nie ma limitu wplywow na konto (jesli dobrze kojarze, ale tu nie jestem pewna)
0 0

@gnieszk@

#6359781 Napisano: 24.05.2017 22:06:36
jokan napisał(a):

karkocka napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

ale moze pozniej pozmieniali zasady...bo np. moj maz zakladal sobie w zeszlym roku i faktycznie trzeba nabic karta te 300 zl, natomiast chyba nie ma limitu wplywow na konto (jesli dobrze kojarze, ale tu nie jestem pewna)

Też mi się wydaje, że nie ma takiego wymogu. Natomiast chyba bez wizyty w oddziale się nie obejdzie..
0 0

abodak

#6359785 Napisano: 24.05.2017 22:23:57
dokladnie takie mam konto- jak go zakładałam  daaawnooo temu to byl wymog dokonania platnosci i wplywow
0 0

abodak

#6359789 Napisano: 24.05.2017 22:28:30
mczarna napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

To ciekawe - pytanie czy dotyczy to osób co mają już u nich konto (zamiana kont),ktoś coś wie więcej?#abodak-może ty takie masz? Mam nadzieję,że nie trzeba udać się do oddziału,bo tego nie zniosę...

Nie wiem jak to z zamianą konta,ogólnie  jestem starej daty i wole isc do oddzialu zapytac co i jak bo informacje w internecie nie zawsze sa dla mnie jasne-zwlaszcza jesli chodzi o bank i kasę
0 0

mczarna

#6359800 Napisano: 24.05.2017 22:49:44
abodak napisał(a):

mczarna napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

Nie wiem jak to z zamianą konta,ogólnie  jestem starej daty i wole isc do oddzialu zapytac co i jak bo informacje w internecie nie zawsze sa dla mnie jasne-zwlaszcza jesli chodzi o bank i kasę

abodak - Ty się upewnij co masz za konto i czy faktycznie Ciebie nie obciążają 1,20 za przelew...Daj znać
0 0

abodak

#6359805 Napisano: 24.05.2017 22:57:47
daje znac emotka -nie obciazaja
0 0

Gość: mariolakal

#6359825 Napisano: 24.05.2017 23:33:51
Mój rachunek to: "superkonto z kr. odnawialnym"... To konto założyłam około 1980 roku... Będę musiala jednak pójść do oddziału, czego również nie cierpię... Te kolejki i numerki mnie przerażają... emotka
1 maryam 0

Gość: krseta

#6359877 Napisano: 25.05.2017 08:57:15
pioge7 napisał(a):

Duża jest konkurencja w drewnochron bricomarche? Jakie macie wyńiki wygranej? Drogi konkurs i sie zastanawiam czy w niego inwestować emotka  

ostatnie dni mogą być łatwiejsze, bo np. u mnie w sklepie zdrapek już brak;)
1 pioge7 0

marlena083

#6359886 Napisano: 25.05.2017 09:16:16
czy ktoś się orientuje gdzie można kupić rzepy command do wieszania obrazów?
0 0

banka-manka

#6359887 Napisano: 25.05.2017 09:19:29
marlena083 napisał(a):

czy ktoś się orientuje gdzie można kupić rzepy command do wieszania obrazów?

Swego czasu były w Biedronce, ale tam chyba to tylko jednorazowa akcja.
Ich produkty widziałam też w Mrówce, ale nie wiem czy konkretnie rzepy.
0 0

marlena083

#6359890 Napisano: 25.05.2017 09:24:06
banka-manka napisał(a):

marlena083 napisał(a): czy ktoś się orientuje gdzie można kupić rzepy command do wieszania obrazów?

Swego czasu były w Biedronce, ale tam chyba to tylko jednorazowa akcja.
Ich produkty widziałam też w Mrówce, ale nie wiem czy konkretnie rzepy.

Mrówki, Castoramy i tego typu sklepów nie ma u mnie w mieścinie, faktycznie swego czasu w Biedronce były, przejrzę dzisiaj te badziewniki, może jeszcze jakieś zostały

Gość: hittmanka

#6359893 Napisano: 25.05.2017 09:44:30
Widziałam w Auchanie kilka dni temu ... ale takim co kiedyś był Realem  emotka
0 0