SZUKAM....

pioge7

#6402677 Napisano: 12.09.2017 21:19:20
Czy w Lindt jest ograniczenie na adres zamieszkania? Bo mam okrojony regulamin i nic nie widzę emotka  
0 0

madzia1-s

#6402708 Napisano: 12.09.2017 22:21:41
Jak macie opisane paragony z Żabki/colgate?
Bo ja mam tylko szczotka do zebow cena 2,99 emotka
0 0

kajeczka

#6402723 Napisano: 12.09.2017 23:14:37
pioge7 napisał(a):

Czy w Lindt jest ograniczenie na adres zamieszkania? Bo mam okrojony regulamin i nic nie widzę emotka  

"Zwycięzca rozumiany, jako członek jednego gospodarstwa domowego tj. zamieszkały pod tym samym adresem, niezależnie od posiadanego imienia i nazwiska może podczas loterii wygrać tylko jedną nagrodę niezależnie od liczby dokonanych zgłoszeń"  emotka  
0 0

tereniagno

#6402724 Napisano: 12.09.2017 23:16:35
madzia1-s napisał(a):

Jak macie opisane paragony z Żabki/colgate?Bo ja mam tylko szczotka do zebow cena 2,99 emotka

Mam tak samo,więc ok.
1 madzia1-s 0

pablo75

#6402731 Napisano: 13.09.2017 00:00:02
tereniagno napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Jak macie opisane paragony z Żabki/colgate?Bo ja mam tylko szczotka do zebow cena 2,99 emotka

Mam tak samo,więc ok.

Nauczony doświadczeniem zawsze teraz zerkam na paragon i jeżeli podejrzewam że mogą być watpliwości przy weryfikacji paragonów proszę o adnotację zawsze.Często sprzedawcy są zdziwieni ale oni nie znają realiów konkursowego życia  emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6402739 Napisano: 13.09.2017 01:47:39
tereniagno napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Mam tak samo,więc ok.

Mam taki sam opis i nie zamierzam chodzzić po żadne pieczątki... 
1 madzia1-s 0

Gość: mariolakal

#6402740 Napisano: 13.09.2017 02:48:29
W kinder bueno mini znajduje się jeden kod na zbiorczym opakowaniu czy na każdym oddzielnym papierku ?  emotka
0 0

pioge7

#6402741 Napisano: 13.09.2017 05:01:57
kajeczka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

"Zwycięzca rozumiany, jako członek jednego gospodarstwa domowego tj. zamieszkały pod tym samym adresem, niezależnie od posiadanego imienia i nazwiska może podczas loterii wygrać tylko jedną nagrodę niezależnie od liczby dokonanych zgłoszeń"  emotka  

Yyyy czyli jedna osoba jeden zwycięzca czy jedna gospodarstwo  może 1 emotka  nie rozumem tego zapisu z rana emotka  
sorki ze tak dopytuje, ale u mnie regulamin wyglada tak :
0 0

asiatko

#6402753 Napisano: 13.09.2017 08:13:24
Witam. Czy Wy tez macie problem z wyslaniem zgloszenia na Cheetos w Żabie? Nie zmienia mi się Captcha na gdy stare jest juz nieaktualne, chociaz klikam w to okienko, i nie ma przycisku wyslij. A probowalam juz w 2 przegladarkach.
0 0

isiulka

#6402762 Napisano: 13.09.2017 08:51:37
asiatko napisał(a):

Witam. Czy Wy tez macie problem z wyslaniem zgloszenia na Cheetos w Żabie? Nie zmienia mi się Captcha na gdy stare jest juz nieaktualne, chociaz klikam w to okienko, i nie ma przycisku wyslij. A probowalam juz w 2 przegladarkach.

też tak mam, naciskaj "wyślij" do skutku emotka

Czy ktoś zna odpowiedź dlaczego od soboty do bazy nie są dodawane żadne konkursy? Trochę szkoda tych konkursów z nagrodami dziennymi...
0 0

pioge7

#6402763 Napisano: 13.09.2017 08:56:59
cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

"Zwycięzca rozumiany jako członek jednego gospodarstwa domowego, tj. zamieszkały pod tym samym adresem, niezależnie od posiadanego imienia i nazwiska może podczas loterii wygrać tylko jedną nagrodę niezależnie od liczby dokonanych zgłoszeń" 

Yyyy czyli jedna osoba jeden zwycięzca czy jedna gospodarstwo  może 1 ? nie rozumem tego zapisu z rana

Skup się, to proste emotka
Pod podanym adresem mieszka rodzina. Przedstawiciel rodziny wygrywa, staje się laureatem. Tym samym uniemożliwia wygranie innym członkom tej rodziny, mieszkającej pod tym samym adresem, bez względu na to, czy żona nawet zachowała swoje nazwisko z pierwszego małżeństwa. Dla organizatora liczy się ADRES GOSPODARSTWA.

Dziekuje emotka  przepraszam ale przed 5 nie myśli sie tak jak o 7 emotka  
0 0

isiulka

#6402765 Napisano: 13.09.2017 09:03:23
pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

"Zwycięzca rozumiany jako członek jednego gospodarstwa domowego, tj. zamieszkały pod tym samym adresem, niezależnie od posiadanego imienia i nazwiska może podczas loterii wygrać tylko jedną nagrodę niezależnie od liczby dokonanych zgłoszeń" 

Yyyy czyli jedna osoba jeden zwycięzca czy jedna gospodarstwo  może 1 ? nie rozumem tego zapisu z rana

Skup się, to proste emotka Pod podanym adresem mieszka rodzina. Przedstawiciel rodziny wygrywa, staje się laureatem. Tym samym uniemożliwia wygranie innym członkom tej rodziny, mieszkającej pod tym samym adresem, bez względu na to, czy żona nawet zachowała swoje nazwisko z pierwszego małżeństwa. Dla organizatora liczy się ADRES GOSPODARSTWA.

To ja to rozumiem inaczej emotka  w sensie 1 osoba= jedna nagroda. Przykładowo jak wygram nagrodę na moje nazwisko to nie mogę wygrać drugiej na moje panieńskie bo jestem cały czas tą samą osobą.
0 0

pioge7

#6402784 Napisano: 13.09.2017 09:37:09
isiulka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

Skup się, to proste emotka Pod podanym adresem mieszka rodzina. Przedstawiciel rodziny wygrywa, staje się laureatem. Tym samym uniemożliwia wygranie innym członkom tej rodziny, mieszkającej pod tym samym adresem, bez względu na to, czy żona nawet zachowała swoje nazwisko z pierwszego małżeństwa. Dla organizatora liczy się ADRES GOSPODARSTWA.

To ja to rozumiem inaczej emotka  w sensie 1 osoba= jedna nagroda. Przykładowo jak wygram nagrodę na moje nazwisko to nie mogę wygrać drugiej na moje panieńskie bo jestem cały czas tą samą osobą.

Czytając to wczesńiej tez to tak rozumiałem ale nie chciałem sie mylić wiec wolałem zapytać emotka  

edit: odpowiedz od sponsora.
Tylko jedna osoba zamieszkała pod wspólnym adresem może ubiegać się o nagrodę. Pozdrawiamy
1 kajeczka 0

bridget

#6402804 Napisano: 13.09.2017 10:08:26
czy z Lidla - pokój marzen tylko przez formularz  rejestrujemy czy cos wiecej?
0 0

danaaa

#6402806 Napisano: 13.09.2017 10:13:14
Czy tez macie problem z wpisywaniem przez stronę zgłoszenia na Almette?

Po wpisaniu kodu Captcha pojawia się komunikat:  Podany kod z obrazka jest nieprawidłowy, przepisz poprawnie kod!
Zmieniam kod, przepisuje poprawnie i w kółko to samo. Odświeżam strone , czyszczę ciasteczka i na dwóch przeglądarkach to samo.
Wczoraj rano też miałam ten problem, pózniej znowu spróbowałam koło południa i wtedy juz poszło.
0 0

danaaa

#6402809 Napisano: 13.09.2017 10:18:29
danaaa napisał(a):

Czy tez macie problem z wpisywaniem przez stronę zgłoszenia na Almette?Po wpisaniu kodu Captcha pojawia się komunikat:  Podany kod z obrazka jest nieprawidłowy, przepisz poprawnie kod!
Zmieniam kod, przepisuje poprawnie i w kółko to samo. Odświeżam strone , czyszczę ciasteczka i na dwóch przeglądarkach to samo.
Wczoraj rano też miałam ten problem, pózniej znowu spróbowałam koło południa i wtedy juz poszło.

Teraz już poszło emotka
0 0

Agnes

#6402815 Napisano: 13.09.2017 10:28:07
madzia1-s napisał(a):

ja też ale zauwazyłam to od razu w sklepie i na odwrocie mi szefowa sklepu napisała ze to colgate i podstemplowała
teraz wysłałam fotki obu stron
0 0

ewikewikk

#6402903 Napisano: 13.09.2017 12:57:42
Szukam jedzonka dla kota PURINA ONE - zapraszam na PW
Szukam punktów Wawel
0 0

bridget

#6402911 Napisano: 13.09.2017 13:04:22
czy na  hoop Tesco jest jakies ograniczenie w znakach?
0 0

cudaczek121

#6402925 Napisano: 13.09.2017 13:21:15
Wiem,że w regulaminie BIC Biedronka mają czas do 31 października 2017 na wysyłkę tych tabletów.Czy myślicie,że dadzą jednak radę wcześniej- np. do końca września.Już nawet koleżanka z pracy pyta mnie, kiedy mi ten tablet przyślą, a ja jej na to,że nie wiem, bo dopiero 8 września paragony i dane odesłałamemotka
Właśnie sobie teraz zobaczyłam na e-montoring poczta polska i moja przesyłka z paragonami BIC Biedronka wysłana 8 września o 11.53 poleconym priorytetem, 9 września o 15-tej status przesyłka w transporcie i nadl nie mam info, że dotarła ona do Organizatora emotka Co to oznacza- przesyłka w transporcieemotka
0 0