SZUKAM....

asantesana

#6425581 Napisano: 07.11.2017 18:33:55
Szukam informacji czy ktoś testował jak zachowuje się koszulka z podpisem Kuby Błaszczykowskiego w praniu, podpis zmywa się, rozmywa, czy nic się nie dzieje?
0 0

cherry_coke

#6425582 Napisano: 07.11.2017 18:35:15
Diana02 napisał(a):

Szukam informacji czy na konkurs Actimela trzeba jakieś specjalne opakowania czy w normalnych znajdują się kody? emotka

Opakowania są oznaczone konkursem. 
1 Diana02 0

azaflora

#6425585 Napisano: 07.11.2017 18:37:14
Diana02 napisał(a):

Szukam informacji czy na konkurs Actimela trzeba jakieś specjalne opakowania czy w normalnych znajdują się kody? emotka

1 Diana02 0

chasiaq

#6425642 Napisano: 07.11.2017 21:50:45
Szukam informacji, czy w Duracell paragon musi miec date z etapu w którym bierze się udział?
0 0

ewunia

#6425652 Napisano: 07.11.2017 22:22:40
chasiaq napisał(a):

Szukam informacji, czy w Duracell paragon musi miec date z etapu w którym bierze się udział?

Tak
0 0

szesnaście

#6425657 Napisano: 07.11.2017 22:42:04
Szukam osoby która wygrała w Lubisiach paragonem zaczynającym się na W, np.W12345. Miałyście w formularzu laureata podany numer paragonu z tą literką czy tylko same liczby? Bo ja, jak wchodzę, to mam bez tej litery. I nie wiem czy oni ją pominęli czy to ja źle wpisałam paragon, chociaż to nie możliwe bo ja zawsze wpisuje całość. Nawet w moim zeszycie mam spisany cały numer paragonu. Proszę dobre duszyczki o pomoc.
0 0

nkba

#6425662 Napisano: 07.11.2017 22:48:54
szesnaście napisał(a):

Szukam osoby która wygrała w Lubisiach paragonem zaczynającym się na W, np.W12345. Miałyście w formularzu laureata podany numer paragonu z tą literką czy tylko same liczby? Bo ja, jak wchodzę, to mam bez tej litery. I nie wiem czy oni ją pominęli czy to ja źle wpisałam paragon, chociaż to nie możliwe bo ja zawsze wpisuje całość. Nawet w moim zeszycie mam spisany cały numer paragonu. Proszę dobre duszyczki o pomoc.

Wyślij spokojnie, u nich jak wysyłasz nr paragonu z literką z przodu to ona później "ginie" emotka Zostają same cyfry więc dlatego tak Ci sie pojawia. emotka
0 0

szesnaście

#6425666 Napisano: 07.11.2017 22:57:18
nkba napisał(a):

szesnaście napisał(a):

Wyślij spokojnie, u nich jak wysyłasz nr paragonu z literką z przodu to ona później "ginie" emotka Zostają same cyfry więc dlatego tak Ci sie pojawia. emotka

nkba dziękuję za tak szybka odpowiedź. emotka   Uspokoiłaś mnie, bo już mi ciśnienie skoczyło jak zobaczyłam w tym formularzy numer bez tej literki.
1 nkba 0

nkba

#6425667 Napisano: 07.11.2017 23:00:54
szesnaście napisał(a):

nkba napisał(a):

szesnaście napisał(a):

nkba dziękuję za tak szybka odpowiedź. emotka   Uspokoiłaś mnie, bo już mi ciśnienie skoczyło jak zobaczyłam w tym formularzy numer bez tej literki.

emotka
0 0

mstelmas11

#6425720 Napisano: 08.11.2017 09:08:35
Szukam informacji na temat jak uzyskać duplikat paragonu, mam skan paragonu.Oryginał odesłałam do agencji ponieważ wygrałam w konkursie i list zaginął. Mam skan paragonu oraz oświadczenie które im odesłałam ale na tej podstawie nie mogą mi wydać nagrody.Chcą duplikat. Miał ktoś podobna sytuacje? bardzo proszę o wiadomoŚĆ na PW. 
0 0

icotynato

#6425721 Napisano: 08.11.2017 09:13:22
Jest jakis konkurs z proszkiem do prania?
0 0

mysz-s

#6425722 Napisano: 08.11.2017 09:14:00
icotynato napisał(a):

Kaufland od jutra
0 0

icotynato

#6425723 Napisano: 08.11.2017 09:15:05
mysz-s napisał(a):

icotynato napisał(a):

Kaufland od jutra

dzieki...nie podrodze mam emotka
0 0

jowita-sad

#6425733 Napisano: 08.11.2017 09:38:31
Szukam konkursów z kapsułkami do prania oraz z płynem do naczyń emotka pomożecie?
0 0

cherry_coke

#6425738 Napisano: 08.11.2017 09:52:48
donia7 napisał(a):

Szukam kogoś, kto zakupił u sprzedawcy towar (początkowo ten miał dobre komentarze), a po kilku dniach sprzedawca przepadł. Pojawiło się mnóstwo negatywów, sprzedawca nie odpisuje na emaile, jego telefon jest wyłączony... Jeśli ktoś miał podobną sytuację to zapraszam na priv, bo chciałabym odzyskać swoje pieniądze ...

Chodzi o allegro?
0 0

yreks

#6425745 Napisano: 08.11.2017 10:03:44
jowita-sad napisał(a):

Szukam konkursów z kapsułkami do prania oraz z płynem do naczyń emotka pomożecie?

Loteria Perlux/Sidolux
Złota jesień w E-Leclerc

pioge7

#6425751 Napisano: 08.11.2017 10:13:04
cherry_coke napisał(a):

donia7 napisał(a):

Szukam kogoś, kto zakupił u sprzedawcy towar (początkowo ten miał dobre komentarze), a po kilku dniach sprzedawca przepadł. Pojawiło się mnóstwo negatywów, sprzedawca nie odpisuje na emaile, jego telefon jest wyłączony... Jeśli ktoś miał podobną sytuację to zapraszam na priv, bo chciałabym odzyskać swoje pieniądze ...

Chodzi o allegro?

Ja miałem tak w zeszlym roku. Kupiłem i czekałem a jak w końcu po 10 dniach nie dostałem nic to zacząłem dzownić i pisać. Na nic.. telefonu nie odbierał na emaila nie odpisywał. W końcu rozpocząłem z nim spór na Allegro i poinformowałem w nim że czekam do któregoś tam dnia, jeśli przesyłki nie będzie u mnie idę na policję. Okazało się że po 2 dniach przesyłka była u mnie w domu. 
Polecam spór najpierw, a jeśli to nic nie da ... policja 
0 0

cherry_coke

#6425756 Napisano: 08.11.2017 10:21:36
pioge7 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

donia7 napisał(a):

Chodzi o allegro?

Ja miałem tak w zeszlym roku. Kupiłem i czekałem a jak w końcu po 10 dniach nie dostałem nic to zacząłem dzownić i pisać. Na nic.. telefonu nie odbierał na emaila nie odpisywał. W końcu rozpocząłem z nim spór na Allegro i poinformowałem w nim że czekam do któregoś tam dnia, jeśli przesyłki nie będzie u mnie idę na policję. Okazało się że po 2 dniach przesyłka była u mnie w domu. Polecam spór najpierw, a jeśli to nic nie da ... policja 

Ja też raz się nacięłam. Sprzedawca miał same pozytywy, więc kupiłam kosmetyk za całe 20 zł. A ze mną ze sto innych osób. No i się dopiero zaczęło. Nikomu nic nie wysłał, okazało się, że na koncie allegro ma fikcyjny adres. Wypłacił z all pieniądze i zniknął. Myślałam, że w takiej sytuacji ten system ochrony konsumenta działa tak, że poczuwają się do odpowiedzialności i oddają po prostu kasę. Niestety tak nie było. Trzeba iść na policję, zgłosić sprawę, policja musi rozpocząć postępowanie i dopiero wtedy można się starać o zwrot pieniędzy z tego systemu ochrony. Ogólnie lipa, bo często ludzie decydują się na allegro żeby było bezpieczniej.
0 0

Gość: becia1973

#6425769 Napisano: 08.11.2017 10:57:14
szukam 4 kodów do multikina na filmy 2D - ktoś chciałby się pozbyć???????
0 0

agakaz2

#6425770 Napisano: 08.11.2017 11:00:40
epioge7 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

donia7 napisał(a):

Chodzi o allegro?

Ja miałem tak w zeszlym roku. Kupiłem i czekałem a jak w końcu po 10 dniach nie dostałem nic to zacząłem dzownić i pisać. Na nic.. telefonu nie odbierał na emaila nie odpisywał. W końcu rozpocząłem z nim spór na Allegro i poinformowałem w nim że czekam do któregoś tam dnia, jeśli przesyłki nie będzie u mnie idę na policję. Okazało się że po 2 dniach przesyłka była u mnie w domu. Polecam spór najpierw, a jeśli to nic nie da ... policja 

U mnie dziwna sytuacja była
kupiłam krem u osoby prywatnej , krem dostałam wszystko ok a po pół roku allegro zwróciło mi kasę za ten zakup bo Pani nielegalnie sprzedawała kosmetyki. ale kremu nie zabrali więc miałam go darmowo
0 0