SZUKAM....

azaflora

#6426027 Napisano: 08.11.2017 19:54:55

Agnes napisał(a):

nie żebym wątpiła w zgubienie paragonuale wczoraj dostałam az 3 PW na FB od osób które grały i nagle nie mają paragonówa pisały do mnie bo zobaczyły ze grałam i nie wygrałam

Smakowały Wam te pasty Wawrzyniec? Ja kupiłam, spróbowałam i stwierdziłam, że nie wezmę udziału, bo pomysłu nie mam. Jedno się zgadzało - rzeczywiście nie zawiera konserwantów, trzeciego dnia po otwarciu słoika, wpadłam na pomysł, żeby to coś dodać do zupy, a tam zaczątek pleśni 
0 0

lemontree96

#6426028 Napisano: 08.11.2017 20:00:25
joan napisał(a):

Szukam osób, które już przeprowadziły rozmowy z organizatorem konka Calgon / pralki.Interesuje mnie treść rozmowy, min. jakie dokumenty otrzymamy (protokół, gwarancję czy co?) i jaka spedycja lub kurier będą pralki rozwozić.

Ale przede wszystkim ciekawam kwestii wniesienia pralki, bo mnie powiedziano, że takiej opcji absolutnie nie ma! A tymczasem na forum znalazłam następujące info:

bonitta napisał(a):

Pan pyta o dzien kiedy ma przyjechać pralka oraz czy życzymy sobie wniesienia. Wysyłają od jutra, po ustaleniu szczegółów.

Ja też szukam informacji: czy jest możliwość wniesienia i jakie są możliwe terminy dostawy. Będę bardzo wdzięczna za info, może być pw  emotka
1 @gnieszk@ 0

ewunia

#6426047 Napisano: 08.11.2017 21:00:48
azaflora napisał(a):

Agnes napisał(a):

nie żebym wątpiła w zgubienie paragonuale wczoraj dostałam az 3 PW na FB od osób które grały i nagle nie mają paragonówa pisały do mnie bo zobaczyły ze grałam i nie wygrałam

Smakowały Wam te pasty Wawrzyniec? Ja kupiłam, spróbowałam i stwierdziłam, że nie wezmę udziału, bo pomysłu nie mam. Jedno się zgadzało - rzeczywiście nie zawiera konserwantów, trzeciego dnia po otwarciu słoika, wpadłam na pomysł, żeby to coś dodać do zupy, a tam zaczątek pleśni 

Dokładnie tak samo, słoik ledwo napoczęty, przechowywany w lodówce i trzeciego dnia już pleśń...
0 0

pablo75

#6426048 Napisano: 08.11.2017 21:01:59
ewunia napisał(a):

azaflora napisał(a):

Agnes napisał(a):

Dokładnie tak samo, słoik ledwo napoczęty, przechowywany w lodówce i trzeciego dnia już pleśń...

To oznacza że faktycznie bez konserwantów  emotka
1 ewunia 0

pablo75

#6426049 Napisano: 08.11.2017 21:03:40
edzia21 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

SPosób na wzorowe pranie TESCo czy wszyscy otrzymali dzisiaj nagrody?bo czekam na laptopa ale inpost do mnie nie zawital emotka

Do mnie laptop dotarł, ale do koleżanki nie...więc może wysyłają na raty emotka

A produkty E z tego konkursu już wysyłali?
0 0

ewikewikk

#6426054 Napisano: 08.11.2017 21:22:37
Szukam punktów Wawel /paragonów na luzy Wawel z akcji z Miłości do Radości - teraz jest nowa akcja i z niej kodów nie da się dołączyć do tej poprzedniej...
0 0

pioge7

#6426066 Napisano: 08.11.2017 21:48:07
ewunia napisał(a):

azaflora napisał(a):

Agnes napisał(a):

ja zrobiłem zapiekankę makaronwą z tym..l powiem szczerze wyszła pyszna i nie było czuć tego... warto spróbować pokombinować to uda się zjeść. Co do otwierania... otwarłem do zapiekanki dwa a zużyłem jeden. Włożyłem do lodowki otwarłem po tygodniu i nie było pleśni... 
1 ewunia 0

anialistopad

#6426087 Napisano: 08.11.2017 23:49:28
Szukam komiksu kajko i kokosz sztuka latania. W empiku nie mają
0 0

gryszelm

#6426112 Napisano: 09.11.2017 08:25:44
anialistopad napisał(a):

na merlin.pl ostatnio był, może tam zobacz
0 0

karkocka

#6426115 Napisano: 09.11.2017 08:29:44
gryszelm napisał(a):

anialistopad napisał(a):

na merlin.pl ostatnio był, może tam zobacz

https://www.ravel..._EAQYBSABEgKQ5PD_BwE
0 0

misiamisiam

#6426117 Napisano: 09.11.2017 08:34:40
agniehaha89 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

superloser napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

Zwątpiłam jeśli chodzi o duracell - tam musi być 1 opakowanie czy wystarczy 1 bateria?

Jeden produkt. Moze byc ta mala, płaska do ksiazek dla dzieci. Ok 6zl.

a 1 zwykły paluszek za 2 zł. też moze być? tak sprzedają w osiedlowym sklepie emotka

W jakim osiedlowym? Przecież tam są wyszczególnione sklepy które biorą udział w konkursie . 

był aneks do regulaminu i biorą udział wszystkie sklepy - bez wyszczególnienia
0 0

agniehaha89

#6426125 Napisano: 09.11.2017 09:07:42
misiamisiam napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

superloser napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

Zwątpiłam jeśli chodzi o duracell - tam musi być 1 opakowanie czy wystarczy 1 bateria?

Jeden produkt. Moze byc ta mala, płaska do ksiazek dla dzieci. Ok 6zl.

a 1 zwykły paluszek za 2 zł. też moze być? tak sprzedają w osiedlowym sklepie emotka

W jakim osiedlowym? Przecież tam są wyszczególnione sklepy które biorą udział w konkursie . 

był aneks do regulaminu i biorą udział wszystkie sklepy - bez wyszczególnienia

a ja głupia kupiłam w polo
0 0

azaflora

#6426127 Napisano: 09.11.2017 09:15:00
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ewunia napisał(a):

azaflora napisał(a):

ja zrobiłem zapiekankę makaronwą z tym..l powiem szczerze wyszła pyszna i nie było czuć tego... warto spróbować pokombinować to uda się zjeść. Co do otwierania... otwarłem do zapiekanki dwa a zużyłem jeden. Włożyłem do lodowki otwarłem po tygodniu i nie było pleśni... 

Super promocja  emotka  "nie było czuć"  emotka

Bo my jesteśmy skażeni konkursową chemią, tak, że natura nam nie smakuje. Koleżanka z niekonkursowego forum narzeka, że wykupiła w okolicznych Żabkach wszystkie z ciecierzycą, jadła je bez pieczywa - łyżką - brrr
1 paula9891 0

jokan

#6426128 Napisano: 09.11.2017 09:21:46
są teraz jakieś konkursy, gdzie trzeba kupić żel do mycia/ szampon?
0 0

ace

#6426185 Napisano: 09.11.2017 10:50:15
azaflora napisał(a):

superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ewunia napisał(a):

azaflora napisał(a):

Super promocja  emotka  "nie było czuć"  emotka

Bo my jesteśmy skażeni konkursową chemią, tak, że natura nam nie smakuje. Koleżanka z niekonkursowego forum narzeka, że wykupiła w okolicznych Żabkach wszystkie z ciecierzycą, jadła je bez pieczywa - łyżką - brrr

ja też bym mogła łyzeczką wyjadać emotka mi smakuja emotka
0 0

bethan

#6426190 Napisano: 09.11.2017 10:55:27
azaflora napisał(a):

Wawrzyńca znam od dawna i uwielbiam. Bakłażan, mmmm emotka
0 0

Halszka

#6426201 Napisano: 09.11.2017 11:22:53
Czy Wy wygrywacie w Prince Polo? Wbiłam 34 kody i lipa emotka
Ktoś mi w końcu przetłumaczy, żeby nie wie grać w loteriach? emotka
0 0

cleo25

#6426209 Napisano: 09.11.2017 11:29:00
Halszka napisał(a):

Czy Wy wygrywacie w Prince Polo? Wbiłam 34 kody i lipa emotka Ktoś mi w końcu przetłumaczy, żeby nie wie grać w loteriach? emotka

Prince Polo 0/38   emotka

nikos

#6426218 Napisano: 09.11.2017 11:44:59
superloser napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Halszka napisał(a):

Czy Wy wygrywacie w Prince Polo? Wbiłam 34 kody i lipa emotka Ktoś mi w końcu przetłumaczy, żeby nie wie grać w loteriach? emotka

Prince Polo 0/38   emotka

Kupione 40 sztuk. 0/30   emotka  Ostatnie 10 poszlo na sale.

Oj ja już nie wiem ile wbiłam.  Próbowałam o każdej porze każdego dnia.  Jednak zwycięzcy są na stronie, więc ktoś wygrywa. Tylko ja się pytam JAK emotka ??
0 0

maverick

#6426253 Napisano: 09.11.2017 12:21:56
informacji czy w Konkursie Kaufland Sekrety Piękna można wysłać paragony i oświadczenia w 1 kopercie? Jest ograniczenie na osobę, ale na gospodarstwo nie widzę???emotka
0 0