SZUKAM....

milkaaa13

#6449577 Napisano: 06.01.2018 10:37:39
czy na konkurs columbita w  intermarche odsyłamy pocztą czy mejlem?
0 0

edzia21

#6449595 Napisano: 06.01.2018 12:16:07
milkaaa13 napisał(a):

pocztą emotka  przecież w SMSie jest wszystko napisane.
0 0

milkaaa13

#6449598 Napisano: 06.01.2018 12:32:26
edzia21 napisał(a):

milkaaa13 napisał(a):

ok dzieki pytam bo w regulaminie inaczej napisali
0 0

edzia21

#6449599 Napisano: 06.01.2018 12:36:08
milkaaa13 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

milkaaa13 napisał(a):

ok dzieki pytam bo w regulaminie inaczej napisali

W takich wypadkach lepiej kierować się zawartością smsa, niż regulaminu emotka
1 milkaaa13 0

cudaczek121

#6449691 Napisano: 06.01.2018 21:34:53
Czy jeśli usunę konwersację na Messengerze na laptopie, to pomimo wszystko będzie ona widoczna na innym urządzeniu, na którym mam zainstalowany Messengeremotka  Pożyczyłam siostrze tablet, bo mnie poprosiła nagle i niespodziewanie,a nie chciałabym,aby czytała to, co piszę do innych ludziemotka  Dopiero teraz na szybko usunęłam jak już sobie pojechała emotka  Orientuje się ktoś z Was czy do tego tableta, co był do wygrania w BIC Biedronka Samsung Galaxy tab A można włożyć kartę simemotka
0 0

ziolko

#6449692 Napisano: 06.01.2018 21:39:43
cudaczek121 z tego co wiem, to możesz zdalnie wylogować się z innych urządzeń.
Wchodzisz na fb, ustawienia, bezpieczeństwo i logowanie, Lokalizacja zalogowania ---- wylogowujesz się ze wszystkich sesji, oprócz aktywnej

Nie musisz nic kasować emotka  

andziulka21

#6449693 Napisano: 06.01.2018 21:40:49
cudaczek121 napisał(a):

Czy jeśli usunę konwersację na Messengerze na laptopie, to pomimo wszystko będzie ona widoczna na innym urządzeniu, na którym mam zainstalowany Messenger emotka  Pożyczyłam siostrze tablet, bo mnie poprosiła nagle i niespodziewanie,a nie chciałabym,aby czytała to, co piszę do innych ludzi emotka  Dopiero teraz na szybko usunęłam jak już sobie pojechała emotka  Orientuje się ktoś z Was czy do tego tableta, co był do wygrania w BIC Biedronka Samsung Galaxy tab A można włożyć kartę sim emotka

Na messengerze się nie znam niestety..
Te tablety są tylko na wi-fi, nie ma wejścia na sim niestety emotka

ziolko

#6449697 Napisano: 06.01.2018 21:47:37
cudaczek121 daj znać, czy się udało emotka  
0 0

glena

#6449701 Napisano: 06.01.2018 22:09:57
cudaczek121 napisał(a):

Czy jeśli usunę konwersację na Messengerze na laptopie, to pomimo wszystko będzie ona widoczna na innym urządzeniu, na którym mam zainstalowany Messenger emotka  Pożyczyłam siostrze tablet, bo mnie poprosiła nagle i niespodziewanie,a nie chciałabym,aby czytała to, co piszę do innych ludzi emotka  Dopiero teraz na szybko usunęłam jak już sobie pojechała emotka  Orientuje się ktoś z Was czy do tego tableta, co był do wygrania w BIC Biedronka Samsung Galaxy tab A można włożyć kartę sim emotka

Tak, będzie widoczna, na 100%
Wypróbuj tą opcję ze zdalnym wylogowaniem

1mariusz

#6449706 Napisano: 06.01.2018 23:18:22
sosna napisał(a):

Szukam podpowiedzi, czy Cocollino można kupić jako produkt Surf?

zdradzisz co to za konkurs??
0 0

Gość: mariolakal

#6449707 Napisano: 06.01.2018 23:28:52
1mariusz napisał(a):

sosna napisał(a):

1. Nie można...
2. https://www.smola...r-przedluzaja-swieta
0 0

1mariusz

#6449713 Napisano: 07.01.2018 00:07:37
mariolakal napisał(a):

1mariusz napisał(a):

sosna napisał(a):

1. Nie można...

Dzięki za odpowiedź! Tak czytam regulamin i nie wiem ,czy to późna godzina powoduje-ale nie potrafię znaleźć info jakiż to sklep jest :sklepem promocyjnym???emotka
0 0

edzia21

#6449714 Napisano: 07.01.2018 00:08:48
1mariusz napisał(a):

mariolakal napisał(a):

1mariusz napisał(a):

sosna napisał(a):

1. Nie można...

Dzięki za odpowiedź! Tak czytam regulamin i nie wiem ,czy to późna godzina powoduje-ale nie potrafię znaleźć info jakiż to sklep jest :sklepem promocyjnym??? emotka

dżizas. Masz przecież sklep W TYTULE KONKURSU!
LIDL
0 0

1mariusz

#6449715 Napisano: 07.01.2018 00:10:57
edzia21 napisał(a):

1mariusz napisał(a):

mariolakal napisał(a):

1mariusz napisał(a):

sosna napisał(a):

1. Nie można...

Dzięki za odpowiedź! Tak czytam regulamin i nie wiem ,czy to późna godzina powoduje-ale nie potrafię znaleźć info jakiż to sklep jest :sklepem promocyjnym??? emotka

dżizas. Masz przecież sklep W TYTULE KONKURSU!
LIDL

toż wspominałam coś o późnej godzinie...emotka
0 0

Domino123

#6449729 Napisano: 07.01.2018 09:46:11
Jest jakiś konkurs promocyjny żeby kupić szampony/odzywki do włosów żele do mycia? Kończą się zapasy:) 
0 0

jorunn2010

#6449734 Napisano: 07.01.2018 10:32:01
[quote=Serio? Ja wykasowałam konwersację z telefonu i na stacjonarnym też automatycznie została wykasowana

glena]
cudaczek121 napisał(a):

0 0

glena

#6449735 Napisano: 07.01.2018 10:59:16
jorunn2010 napisał(a):

[quote=Serio? Ja wykasowałam konwersację z telefonu i na stacjonarnym też automatycznie została wykasowana

glena]

cudaczek121 napisał(a):

Tak, masz rację - usuwa się, sprawdziłam teraz w obie strony (usunęłam jedną na kompie i jedną z messendzera na telefonie i w obu przypadkach zniknęły wszędzie).
Bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd! Tym bardziej, że pisałam, że na 100% - na pewno kiedyś tak było, a ja się nie pofatygowałam sprawdzić, czy nie zaszły jakieś zmiany. Sorry cudaczek121
0 0

agakaz2

#6449736 Napisano: 07.01.2018 11:01:45
glena napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

glena]

cudaczek121 napisał(a):

Tak, masz rację - usuwa się, sprawdziłam teraz w obie strony (usunęłam jedną na kompie i jedną z messendzera na telefonie i w obu przypadkach zniknęły wszędzie).
Bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd! Tym bardziej, że pisałam, że na 100% - na pewno kiedyś tak było, a ja się nie pofatygowałam sprawdzić, czy nie zaszły jakieś zmiany. Sorry cudaczek121 ja miałam tak u siebie na dwóch telefonach mam Messenger gdy na jedym usune a włączę Internet na drugim to wiadomości się ukazują  ale konwersacje już nie
0 0

Domino123

#6449737 Napisano: 07.01.2018 11:02:59
bruce napisał(a):

Domino123 napisał(a):

Jest jakiś konkurs promocyjny żeby kupić szampony/odzywki do włosów żele do mycia? Kończą się zapasy:) 

Na pewno możesz w tym ogólnym "kauflandzkim":
https://www.e-kon...nd.html#.WlHn3kxFwdU
Edit: przeglądam bazę, aby Ci coś jeszcze zapodać, ale faktycznie teraz mało tych produktów promocyjnych emotka , ewentualnie trzeba szukać w lokalnych, ale to też raczej ogólne, np. ten:
https://www.e-kon...od.html#.WlHpdUxFwdU

Właśnie szukałam po sklepach i nic nie znalazłam. Myślałam, że może coś przeoczyłam...
1 brucee 0

cudaczek121

#6449772 Napisano: 07.01.2018 15:22:13
glena napisał(a):

jorunn2010 napisał(a):

glena]

cudaczek121 napisał(a):

Bardzo przepraszam za wprowadzenie w błąd! Tym bardziej, że pisałam, że na 100% - na pewno kiedyś tak było, a ja się nie pofatygowałam sprawdzić, czy nie zaszły jakieś zmiany. Sorry cudaczek121 Nic nie szkodzi, usunęłam też zdalnie na tablecie,ale pokazało mi się,że urządzenie aktywne jest na Android, Poznań, Polska czy coś takiego, a ja mieszkam pod Wrocławiem i w sumie nie wiem, o co kaman. W każdym razie na lapku i telefonie nie mam już konwersacji.No to jest nadzieja,że na tablecie też zniknęły.
0 0