SZUKAM....

Monika11

#6474270 Napisano: 18.03.2018 18:43:49
sosna napisał(a):

Szukam informacji, czy wysyłali już nagrody- zestawy Somat z BIEDRONKI?

nie -czekamy emotka
0 0

mayteq

#6474278 Napisano: 18.03.2018 19:30:15
pionas napisał(a):

Jack Reacher - ponad prawem

Chyba najprościej tutaj:
https://www.olx.p...erty/q-jack-reacher/
1 andii 0

sosna

#6474282 Napisano: 18.03.2018 19:47:05
Monika11 napisał(a):

sosna napisał(a):

Szukam informacji, czy wysyłali już nagrody- zestawy Somat z BIEDRONKI?

nie -czekamy emotka

Dziekuję za odp. emotka
0 0

tereniagno

#6474324 Napisano: 18.03.2018 22:33:00
Jeżeli ktoś ma link do regulaminu z konkursu"Jak pięknie być kobietą",w Biedronce, to bardzo proszę emotka na stronce z konkursem nie chce otworzyć się regulamin emotka
0 0

kreatia

#6474326 Napisano: 18.03.2018 22:39:28
tereniagno napisał(a):

Jeżeli ktoś ma link do regulaminu z konkursu"Jak pięknie być kobietą",w Biedronce, to bardzo proszę emotka na stronce z konkursem nie chce otworzyć się regulamin emotka

http://www.wygraj...je/51/Regulamin_.pdf
0 0

tereniagno

#6474329 Napisano: 18.03.2018 22:45:17
kreatia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

http://www.wygraj...je/51/Regulamin_.pdf

Wielkie dzięki emotka
1 kreatia 0

Gość: mariolakal

#6474431 Napisano: 19.03.2018 12:59:44
Czy w loterii Hochland i Kamis niezdędne jest posiadanie konta bankowgo ? Moja znajoma/mugolka/ chce zagrać, ale do banku ma "pod górkę"... Czy w przypadku wygranej może podać numer konta córki, która nosi inne nazwisko ? 
PS. Pytałam poprzez kontakt na stronie, ale póki co, nie odpisują...
0 0

truskaweczka123

#6474433 Napisano: 19.03.2018 13:01:27
szukam gdzie sie podzial watek: DZIS NIC NIE WYGRALAM? emotka

bo gdzies musze dasc upust swojemu rozzaleniu konkursowemu... nawet streetcom nie chce mnie do zadnej kampanii zaprosic, nic, nic, nic emotka
0 0

maverick

#6474437 Napisano: 19.03.2018 13:04:07
truskaweczka123 napisał(a):

bo gdzies musze dasc upust swojemu rozzaleniu konkursowemu... nawet streetcom nie chce mnie do zadnej kampanii zaprosic, nic, nic, nic emotka

został zdegradowany piętro niżej do działu Rozmowy emotka

visserarthur

#6474438 Napisano: 19.03.2018 13:05:13
mariolakal napisał(a):

Czy w loterii Hochland i Kamis niezdędne jest posiadanie konta bankowgo ? Moja znajoma/mugolka/ chce zagrać, ale do banku ma "pod górkę"... Czy w przypadku wygranej może podać numer konta córki, która nosi inne nazwisko ? 

W Hochland masz pole "imię i nazwisko posiadacza konta", więc może podać córki. Co do Kamis, to nie wiem, ale jak córka ma konto np. wMbanku, bzwbk, pko bp, pko sa, to nawet jak znajoma poda swoje dane, to przelew dotrze. Gorzej jeśli córka ma konto, np. w Eurobanku, to przelew na dane mamy raczej nie dotrze.
0 0

#6474442 Napisano: 19.03.2018 13:09:20
visserarthur napisał(a):

mariolakal napisał(a):

W Hochland masz pole "imię i nazwisko posiadacza konta", więc może podać córki. Co do Kamis, to nie wiem, ale jak córka ma konto np. wMbanku, bzwbk, pko bp, pko sa, to nawet jak znajoma poda swoje dane, to przelew dotrze. Gorzej jeśli córka ma konto, np. w Eurobanku, to przelew na dane mamy raczej nie dotrze.

Dzięki ! Jej córka ma konto w PKO BP. A propos formularza Hochland: do tej pory nie miałam przyjemności rzucić na niego okiem...  emotka

ziolko

#6474447 Napisano: 19.03.2018 13:20:37
truskaweczka123 napisał(a):

https://www.e-kon...strona/1630#p6474418

jokan

#6474460 Napisano: 19.03.2018 13:36:02
mariolakal napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Dzięki ! Jej córka ma konto w PKO BP. A propos formularza Hochland: do tej pory nie miałam przyjemności rzucić na niego okiem...   emotka

mi sie wydaje, ze moze podac swoje dane a konto corki, przeciez tego nie sprawdza....a w banku tez nie sprawdzaja i nie robia zwrotow...
0 0

andziulka21

#6474466 Napisano: 19.03.2018 13:41:16
Czy ktoś się orientuje ile warte są te bransoletki apart co plus rozdawał? emotka  
0 0

#6474471 Napisano: 19.03.2018 13:52:29
jokan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Dzięki ! Jej córka ma konto w PKO BP. A propos formularza Hochland: do tej pory nie miałam przyjemności rzucić na niego okiem...   emotka

mi sie wydaje, ze moze podac swoje dane a konto corki, przeciez tego nie sprawdza....a w banku tez nie sprawdzaja i nie robia zwrotow...

Hochland mi odpisał przed chwilą, że można, ale gorzej z Kamisem, gdyż tam tylko jedna nagroda na osobę, a co się z tym wiąże to numer konta bankowego można użyć tylko raz, a problem w tym, że Jej córka też tam gra... emotka
0 0

jokan

#6474473 Napisano: 19.03.2018 13:54:49
mariolakal napisał(a):

jokan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Hochland mi odpisał przed chwilą, że można, ale gorzej z Kamisem, gdyż tam tylko jedna nagroda na osobę, a co się z tym wiąże to numer konta bankowego można użyć tylko raz, a problem w tym, że Jej córka też tam gra...  emotka

no to nie ma innego wyjscia, jak podzielenie sie nagroda ....
0 0

mkrzysiek

#6474500 Napisano: 19.03.2018 14:56:16
Szukam gdzie w Lidlu jest coca cola?
Byłem w trzech sklepach i tylko 2l.
0 0

joan

#6474502 Napisano: 19.03.2018 14:58:37
mkrzysiek napisał(a):

Szukam gdzie w Lidlu jest coca cola?
Byłem w trzech sklepach i tylko 2l.

Wersja konkursowa stoi między butelkami z winem emotka

cudaczek121

#6474524 Napisano: 19.03.2018 15:25:53
Orientuje się ktoś z Was czy w panelu badawczym Ariadna była jakaś migracja punktów/nowy sposób naliczaniaemotka Dawno tam nie zaglądałam, bo nie jest to mój ulubiony panel z ankietami, gdyż mają kiepskie nagrody emotka , ale dziś patrzę,a tam 407 punktów emotka Albo mi się coś pozajączkowało albo oni mają jakiś błąd w systemu, bo wydaje mi się,że jak ostatnio tam zaglądałam, miałam tylko kilkadziesiąt punktów.
0 0

pioge7

#6474528 Napisano: 19.03.2018 15:29:35
cudaczek121 napisał(a):

Orientuje się ktoś z Was czy w panelu badawczym Ariadna była jakaś migracja punktów/nowy sposób naliczania emotka Dawno tam nie zaglądałam, bo nie jest to mój ulubiony panel z ankietami, gdyż mają kiepskie nagrody emotka , ale dziś patrzę,a tam 407 punktów emotka Albo mi się coś pozajączkowało albo oni mają jakiś błąd w systemu, bo wydaje mi się,że jak ostatnio tam zaglądałam, miałam tylko kilkadziesiąt punktów.

Ja mam tyle ile miałem osttańio. Nic się nie zmieniło jak miałem 2158 tak teraz mam 2158 emotka