SZUKAM....

scrabble

#6530729 Napisano: 21.09.2018 22:47:54
Niech mnie ktoś trzaśnie emotka
Z RedBulla mamy model 2019 TREKA, ten czerwony?  emotka
https://www.trekb...444/?colorCode=black

czy ten? https://www.trekb...oe/roscoe-7/p/21603/
0 0

cleo25

#6530731 Napisano: 21.09.2018 22:51:18
A rezerwy z Winiar z 05.09 już poinformowane ?
0 0

stokrotka238

#6530733 Napisano: 21.09.2018 22:56:38
czy ktoś też ma problem z wysłaniem zgłoszenia na loreal casting creme gloss, przy próbie zgłoszenia pojawia mi się przeładuj stronę, odświeżam i dalej to samo... Pomocy!!
0 0

bethy

#6530747 Napisano: 22.09.2018 00:03:51
stokrotka238 napisał(a):

czy ktoś też ma problem z wysłaniem zgłoszenia na loreal casting creme gloss, przy próbie zgłoszenia pojawia mi się przeładuj stronę, odświeżam i dalej to samo... Pomocy!!

Ja wysłałam swoje zgłoszenie 16 września i nie było problemów. Z przeglądarki Firefox.
0 0

jokan

#6530781 Napisano: 22.09.2018 10:25:32
calliope napisał(a):

jokan napisał(a):

calliope napisał(a):

jokan napisał(a):

calliope napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w Biedrze przy kasach są kamery? wlasnie zobaczylam na paragonie, ze mi policzyli 8 x 3,99 zł, a bralam tylko 1 rzecz taką, i co teraz? jest szansa na zwrot?

Tak są kamery przy kasach, wyjaśnij kasjerce o co chodzi i kierownik powinien wtedy pójść to sprawdzić na monitoringu i oddadzą Ci kasę.

a paragon? bo tam mam winiary i shebe emotka

jest możliwość, że go sobie skserują, a Tobie oddadzą jak się uprzesz

dobra, to sie bede upierac, w koncu to ich wina

Trzymam kciuki żeby się udało emotka

hej, dzisiaj bylam w biedrze po mailowej interwencji, powiedziei, ze nastepnym razem nie trzeba maili pisac, tylko od razu do biedry uderzac, kase oddali bez mrugniecia, tylko mam problem, bo oni sobie oryginal zachowali, a mi zrobili wyrazna kopie, a ten paragon mialam zglaszac na winiary (czekam jeszcze czy rezerwy nie pojda z 10.09), czy taki paragon bedzie uznany ze jest ok, jesli w winiarach wygram? Niestety w Biedrze zatrzymali oryginal.....
0 0

jokan

#6530785 Napisano: 22.09.2018 10:35:44
cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

dzisiaj bylam w biedrze po mailowej interwencji, powiedziei, ze nastepnym razem nie trzeba maili pisac, tylko od razu do biedry uderzac, kase oddali bez mrugniecia, tylko mam problem, bo oni sobie oryginal zachowali, a mi zrobili wyrazna kopie, a ten paragon mialam zglaszac na winiary (czekam jeszcze czy rezerwy nie pojda z 10.09), czy taki paragon bedzie uznany ze jest ok, jesli w winiarach wygram? Niestety w Biedrze zatrzymali oryginal.....

No to wyrazy współczucia emotka
Dowodem zakupu uprawniającym do wzięcia udziału w Loterii jest: oryginalny paragon fiskalny lub oryginalna faktura VAT wystawiona osobie fizycznej nieprowadzącej działalności gospodarcze j, tj. bez NIP nabywcy (tzw. faktura konsumencka) – zawierający/zawierająca informacje pozwalające na ustalenie, że zakupione zostały Produkty Promocyjne, tzn. produkty marki „Winiary”. Jako Dowody zakupu nie będą akceptowane inne dokumenty poza wskazanymi powyżej, np. kserokopie Dowodu zakupu, faktury VAT wystawione osobom fizycznym prowadzącym działalność gospodarczą (tzw. faktury „na firmę”) , potwierdzenia dokonania płatności kartą itp.

dzieki, no to trudno.....w sumie moglam odwrotnie zrobic, najpierw zagrac, to by 100 byla do zwrotu, a jakby sie nie udalo, to dopiero do biedronki...ale czlowiek mysli odwrotnie niz powinien....ale i tak na jedna rezerwe czekam, to moze sie uda....
0 0

calliope

#6530799 Napisano: 22.09.2018 11:38:30
jokan no to szkoda, że z tym paragonem tak wyszło no ale następnym razem już na bieżąco sobie sprawdzaj przy kasie czy się wszystko zgadza to oszczędzisz sobie nerwów emotka
1 jokan 0

benasia

#6530804 Napisano: 22.09.2018 12:23:36
calliope napisał(a):

jokan no to szkoda, że z tym paragonem tak wyszło no ale następnym razem już na bieżąco sobie sprawdzaj przy kasie czy się wszystko zgadza to oszczędzisz sobie nerwów emotka

Mi ostatnio też policzyli 8x3,49zł (a kupowałam 1 rzecz) - na szczęście po odejsciu od kasy zorientowałam się i od razu oddali bez problemu.

lubie-konkursy

#6530825 Napisano: 22.09.2018 14:26:32
Czy podesłał by ktoś formularz laureata z Loterii Jesiennej Winiar. Nie mam formularza na żadnej przeglądarce, nie wiem dlaczego.
Z góry dzięki
0 0

Gość: mariolakal

#6530831 Napisano: 22.09.2018 14:39:47
Szukam info o konkursie somat w kaufie... emotka
0 0

29renata

#6530833 Napisano: 22.09.2018 14:43:35
mariolakal napisał(a):

Szukam info o konkursie somat w kaufie...  emotka

https://www.somatgold.pl/ można kupić wszędzie, nie tylko tam.
0 0

lubie-konkursy

#6530850 Napisano: 22.09.2018 16:31:24
andii napisał(a):

lubie-konkursy napisał(a):

Czy podesłał by ktoś formularz laureata z Loterii Jesiennej Winiar. Nie mam formularza na żadnej przeglądarce, nie wiem dlaczego.
Z góry dzięki

sprawdź w  regulaminie -jest na 16 stronie.

Bardzo dziękujęemotka
1 andii 0

jokan

#6530859 Napisano: 22.09.2018 17:03:01
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

cb656 napisał(a):

jokan napisał(a):

dzisiaj bylam w biedrze po mailowej interwencji, powiedziei, ze nastepnym razem nie trzeba maili pisac, tylko od razu do biedry uderzac, kase oddali bez mrugniecia, tylko mam problem, bo oni sobie oryginal zachowali, a mi zrobili wyrazna kopie, a ten paragon mialam zglaszac na winiary (czekam jeszcze czy rezerwy nie pojda z 10.09), czy taki paragon bedzie uznany ze jest ok, jesli w winiarach wygram? Niestety w Biedrze zatrzymali oryginal.....

No to wyrazy współczucia emotka
Dowodem zakupu uprawniającym do wzięcia udziału w Loterii jest: oryginalny paragon fiskalny lub oryginalna faktura VAT wystawiona osobie fizycznej nieprowadzącej działalności gospodarcze j, tj. bez NIP nabywcy (tzw. faktura konsumencka) – zawierający/zawierająca informacje pozwalające na ustalenie, że zakupione zostały Produkty Promocyjne, tzn. produkty marki „Winiary”. Jako Dowody zakupu nie będą akceptowane inne dokumenty poza wskazanymi powyżej, np. kserokopie Dowodu zakupu, faktury VAT wystawione osobom fizycznym prowadzącym działalność gospodarczą (tzw. faktury „na firmę”) , potwierdzenia dokonania płatności kartą itp.

dzieki, no to trudno.....w sumie moglam odwrotnie zrobic, najpierw zagrac, to by 100 byla do zwrotu, a jakby sie nie udalo, to dopiero do biedronki...ale czlowiek mysli odwrotnie niz powinien....ale i tak na jedna rezerwe czekam, to moze sie uda....

Na jakiej podstawie zatrzymali Twoj paragon? Jasne, orginał muszą zatrzymać jak Ci fakture wystawią ale nie jak zwrot robià . 
Dlaczego nie poprosiłas wówczas o fakture? Jak to Twoja lokalna Biedra to idz z tym papierkiem i niech Ci wystawi fakture albo odda paragon. 

to jest paragon z 15.09, nie wiem czy jeszcze mozna wystawic na niego fakture? to jakas glupia kierowniczka....przeciez np. w tesco robilam zwroty towarow i oddawali kase, to sobie robili ksero a mi oddawali oryginal
0 0

ziolko

#6530862 Napisano: 22.09.2018 17:22:17

jokan napisał(a):
(...) przeciez np. w tesco robilam zwroty towarow i oddawali kase, to sobie robili ksero a mi oddawali oryginal 

No popatrz... a jak ja robiłam jakiś zwrot to zawsze kopię dostawałam.. emotka
1 atyde25 0

atyde25

#6530870 Napisano: 22.09.2018 18:39:09
W Tesco to akurat zabierali oryginał paragonu a oddawali tylko kopię.Ponoć takie przepisy ,że ono muszą mieć oryginał paragonu.I to kopię dawali tylko jak się człowiek uparł.
0 0

jokan

#6530871 Napisano: 22.09.2018 18:42:50
atyde25 napisał(a):

W Tesco to akurat zabierali oryginał paragonu a oddawali tylko kopię.Ponoć takie przepisy ,że ono muszą mieć oryginał paragonu.I to kopię dawali tylko jak się człowiek uparł.

no niewazne...moze ja cos pokrecilam, mi sie wydawalo, ze ona sobie kopie robila....czy z tej kopii z bidry mozna jeszcze o fakture powalczyc? czy juz nie?
0 0

29renata

#6530872 Napisano: 22.09.2018 18:43:11
atyde25 napisał(a):

Z Tesco mam takie doświadczenia jak jokan - sobie robili ksero a mi oddawali oryginał paragonu, ewentualnie z adnotacją przy zwracanym produkcie. 
1 jokan 0

estrelitta

#6530903 Napisano: 22.09.2018 21:41:34
Czy w konkursie Nivea dla domu trzeba dodać zdjęcie paragonu przy zgłoszeniu? Zagrałam pierwszy raz i to z telefonu, bo w kompie mi nie widzi strony nivea.pl - miałam tylko info, by podać nr telefonu to przypomną o dodaniu paragonu przed upływem konkursu. A podczas zgłoszenia nie było możliwości dodania zdjęcia - przynajmniej z telefonu  emotka  Już kurczę nie wiem, czy przy chorobie czegoś nie namieszałam emotka
0 0

@gnieszk@

#6530905 Napisano: 22.09.2018 21:48:37
estrelitta napisał(a):

Czy w konkursie Nivea dla domu trzeba dodać zdjęcie paragonu przy zgłoszeniu? Zagrałam pierwszy raz i to z telefonu, bo w kompie mi nie widzi strony nivea.pl - miałam tylko info, by podać nr telefonu to przypomną o dodaniu paragonu przed upływem konkursu. A podczas zgłoszenia nie było możliwości dodania zdjęcia - przynajmniej z telefonu  emotka  Już kurczę nie wiem, czy przy chorobie czegoś nie namieszałam  emotka

Z tego co pamiętam podaje się nr paragonu, ale jest opcja, żeby dodać go później.
1 mia 0

nique

#6531158 Napisano: 24.09.2018 08:44:46
Czy przechodzą Wam zgłoszenia na konkurs: Wygraj rower z Lechem? mnie przychodzi zwrotka, że wiadomość błędna, a sms niby prawidłowy emotka
0 0