SZUKAM....

bethy

#6534622 Napisano: 03.10.2018 20:54:43
Może ktoś mi podpowie, czy trwają obecnie jakieś konkursy lub loterie z farbami do włosów?
0 0

ewikewikk

#6534624 Napisano: 03.10.2018 21:06:30
Szukam kodów Wawel, kodu do ShowMax
0 0

picola

#6534633 Napisano: 03.10.2018 21:38:17
Były już maile z Desperadosa za trzeci tydzień?
0 0

margobb

#6534637 Napisano: 03.10.2018 21:55:22
picola napisał(a):

Były już maile z Desperadosa za trzeci tydzień?

Nie
1 picola 0

jokan

#6534667 Napisano: 03.10.2018 23:34:53
jaki operator nie ma problemow z wysylaniem na numer 4321 ? Virgin nie obsluguje, polecicie cos ? (znowu nie dostalam zwrotki!!!)emotka
0 0

prosiaczek

#6534676 Napisano: 03.10.2018 23:56:57
jokan napisał(a):

jaki operator nie ma problemow z wysylaniem na numer 4321 ? Virgin nie obsluguje, polecicie cos ? (znowu nie dostalam zwrotki!!!)emotka

play
0 0

iszhara

#6534733 Napisano: 04.10.2018 09:58:29
bethy napisał(a):

Może ktoś mi podpowie, czy trwają obecnie jakieś konkursy lub loterie z farbami do włosów?

Palette można kupić w Kauflandzie na bransoletkę Yes. emotka

https://www.e-kon...10_do_10_10_2018.jpg
1 bethy 0

iszhara

#6534781 Napisano: 04.10.2018 11:29:07
Szukam informacji jak Unique One podchodzi pod sprawę wspólnego konta bankowego małżonków? Nie robi problemów gdy dwie osoby są laureatami i podają to samo konto? Ma ktoś jakieś doświadczenie? emotka
0 0

Claudia77

#6534786 Napisano: 04.10.2018 11:34:38
iszhara napisał(a):

Szukam informacji jak Unique One podchodzi pod sprawę wspólnego konta bankowego małżonków? Nie robi problemów gdy dwie osoby są laureatami i podają to samo konto? Ma ktoś jakieś doświadczenie? emotka

a o jaki konkurs chodzi?
0 0

iszhara

#6534788 Napisano: 04.10.2018 11:36:56
Claudia77 napisał(a):

iszhara napisał(a):

a o jaki konkurs chodzi?

Frosta, płatki Nestle - wszystkie te konkursy w których są nagrody przelewane na konto przez Unique One. emotka
0 0

Claudia77

#6534790 Napisano: 04.10.2018 11:42:41
iszhara napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

iszhara napisał(a):

a o jaki konkurs chodzi?

Frosta, płatki Nestle - wszystkie te konkursy w których są nagrody przelewane na konto przez Unique One. emotka

Każdy Uczestnik może wziąć udział w Loterii dowolną liczbę razy pod warunkiem, żekażdorazowo spełnione są warunki określone w Regulaminie Loterii oraz z zastrzeżeniem, że
dany Uczestnik może wygrać w Loterii maksymalnie 3 (słownie: trzy) Nagrody instant win
(niezależnie od stopnia) oraz maksymalnie 1 (słownie: jedną) Nagrodę Główną. Za jednego
Uczestnika na potrzeby Loterii poczytuje się tą samą osobę fizyczną, niezależnie, jakimi danymi
identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu, IP, itp. się posługuje w Loterii. Z jednego
adresu zamieszkania może wygrać maksymalnie dwóch Uczestników - masz tu z Nestle
0 0

Claudia77

#6534794 Napisano: 04.10.2018 11:45:09
iszhara napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

iszhara napisał(a):

a o jaki konkurs chodzi?

Każdy Uczestnik może wziąć udział w Loterii dowolną liczbę razy pod warunkiem,że każdorazowo spełnione są warunki określone w Regulaminie Loterii orazz zastrzeżeniem, że dany Uczestnik może wygrać w Loterii maksymalnie 3 szt.(słownie: trzy) spośród nagród wymienionych w § 5 ust. 2 pkt a) – c) Regulaminuoraz 1 szt. Nagród Głównych wymienionych w § 5 ust. 2 pkt d) Regulaminu.Za jednego Uczestnika na potrzeby Loterii poczytuje się tą samą osobę fizyczną,niezależnie, jakimi danymi identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu, IP,itp. się posługuje w Loterii. Z jednego adresu zamieszkania może wygraćmaksymalnie trzech Uczestników, z tym zastrzeżeniem, że z jednego adresumożna wygrać tylko jedną Nagrodę Główną.  - frosta 
zawsze wszystko w regulaminie  emotka
0 0

iszhara

#6534797 Napisano: 04.10.2018 11:57:31
Claudia77 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

iszhara napisał(a):

a o jaki konkurs chodzi?

Każdy Uczestnik może wziąć udział w Loterii dowolną liczbę razy pod warunkiem,że każdorazowo spełnione są warunki określone w Regulaminie Loterii orazz zastrzeżeniem, że dany Uczestnik może wygrać w Loterii maksymalnie 3 szt.(słownie: trzy) spośród nagród wymienionych w § 5 ust. 2 pkt a) – c) Regulaminuoraz 1 szt. Nagród Głównych wymienionych w § 5 ust. 2 pkt d) Regulaminu.Za jednego Uczestnika na potrzeby Loterii poczytuje się tą samą osobę fizyczną,niezależnie, jakimi danymi identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu, IP,itp. się posługuje w Loterii. Z jednego adresu zamieszkania może wygraćmaksymalnie trzech Uczestników, z tym zastrzeżeniem, że z jednego adresumożna wygrać tylko jedną Nagrodę Główną.  - frosta 
zawsze wszystko w regulaminie  emotka

Regulamin czytałam dokładnie - to wszystko doskonale wiem. emotka Różne agencje podchodzą rożnie do tego jak dwie osoby mają wspólne konto bankowe - agencja V&P gdy robiła kiedyś konkurs Hochland nie miała z tym problemów, Albedo przy loterii Winiary nie dopuszcza do tego aby mąż i żona zostali oboje laureatami gdy mają to samo konto bankowe. Stąd też moje zapytanie odnośnie agencji Unique One. emotka
0 0

Claudia77

#6534800 Napisano: 04.10.2018 11:59:24
iszhara napisał(a):

Za jednego Uczestnika na potrzeby Loterii poczytuje się tą samą osobę fizyczną,niezależnie, jakimi danymi identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu, IP,itp. się posługuje w Loterii. Z jednego adresu zamieszkania może wygraćmaksymalnie trzech Uczestników, z tym zastrzeżeniem, że z jednego adresumożna wygrać tylko jedną Nagrodę Główną.  - frosta 

Za jednego Uczestnika na potrzeby Loterii poczytuje się tą samą osobę fizyczną,niezależnie, jakimi danymi identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu, IP,itp. się posługuje w Loterii. Z jednego adresu zamieszkania może wygraćmaksymalnie trzech Uczestników, z tym zastrzeżeniem, że z jednego adresumożna wygrać tylko jedną Nagrodę Główną.  - frosta  - macie to samo ip, ten sam adres, to samo konto bankowe - czyli jesteście jedną osobą!!!
1 iszhara 0

Claudia77

#6534808 Napisano: 04.10.2018 12:06:26
iszhara napisał(a):

Regulamin czytałam dokładnie - to wszystko doskonale wiem. Różne agencje podchodzą rożnie do tego jak dwie osoby mają wspólne konto bankowe - agencja V&P gdy robiła kiedyś konkurs Hochland nie miała z tym problemów, Albedo przy loterii Winiary nie dopuszcza do tego aby mąż i żona zostali oboje laureatami gdy mają to samo konto bankowe. Stąd też moje zapytanie odnośnie agencji Unique One.

a poza tym możesz w razie wątpliwości do nich napisać - bardzo szybko odpowiadają .)
1 iszhara 0

iszhara

#6534816 Napisano: 04.10.2018 12:24:25
Claudia77 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Regulamin czytałam dokładnie - to wszystko doskonale wiem. Różne agencje podchodzą rożnie do tego jak dwie osoby mają wspólne konto bankowe - agencja V&P gdy robiła kiedyś konkurs Hochland nie miała z tym problemów, Albedo przy loterii Winiary nie dopuszcza do tego aby mąż i żona zostali oboje laureatami gdy mają to samo konto bankowe. Stąd też moje zapytanie odnośnie agencji Unique One.

a poza tym możesz w razie wątpliwości do nich napisać - bardzo szybko odpowiadają .)

Tak właśnie poczyniłam  emotka
1 Claudia77 0

iszhara

#6534836 Napisano: 04.10.2018 13:46:58
cb656 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Uczyniłaś, bo to jedna czynność, nie wiele emotka

Oj nie czepiaj się słówek - w woli ścisłości to właśnie poczyniłam bo i napisałam i zadzwoniłam. emotka
1 androm 0

Claudia77

#6534842 Napisano: 04.10.2018 13:52:39
iszhara napisał(a):

cb656 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Uczyniłaś, bo to jedna czynność, nie wiele emotka

Oj nie czepiaj się słówek - w woli ścisłości to właśnie poczyniłam bo i napisałam i zadzwoniłam.  emotka

i można znać ich odpowiedź?
0 0

visserarthur

#6534847 Napisano: 04.10.2018 14:02:20
Claudia77 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Za jednego Uczestnika na potrzeby Loterii poczytuje się tą samą osobę fizyczną,niezależnie, jakimi danymi identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu, IP,itp. się posługuje w Loterii. Z jednego adresu zamieszkania może wygraćmaksymalnie trzech Uczestników, z tym zastrzeżeniem, że z jednego adresumożna wygrać tylko jedną Nagrodę Główną.  - frosta 

Za jednego Uczestnika na potrzeby Loterii poczytuje się tą samą osobę fizyczną,niezależnie, jakimi danymi identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu, IP,itp. się posługuje w Loterii. Z jednego adresu zamieszkania może wygraćmaksymalnie trzech Uczestników, z tym zastrzeżeniem, że z jednego adresumożna wygrać tylko jedną Nagrodę Główną.  - frosta  - macie to samo ip, ten sam adres, to samo konto bankowe - czyli jesteście jedną osobą!!!

Źle interpretujesz ten regulamin, lub chcesz wprowadzić w błąd. Unique interesuje TYLKO imię i nazwisko osoby. Tym bardziej irracjonalna jest ta odpowiedź, skoro piszą jasno, że z jednego adresu mogą wygrać 3 osoby.
1 atyde25 0

Gość: leilani1

#6534860 Napisano: 04.10.2018 14:31:22
Ktos może sie orientuje po jakim czasie dochodzą nagrody z Konkursów u dziewczyn?
0 0