SZUKAM....

assal

#6570891 Napisano: 13.02.2019 11:19:23
Reklamowałam już chyba z trzy razy wygrany produkt. Zawsze było trochę zamieszania z tym, bo serwis nie uznał samego protokołu od agencji.
Pisałam w każdym przypadku do agencji. Raz dostałam od nich skan faktury zbiorczej z wymazanymi kwotami emotka , drugim razem przyjechał kurier i wziął uszkodzony sprzęt do agencji, a ci się zajęli resztą.
Trzeciego przypadku za dobrze nie pamiętam, bo ktoś się wtedy zajmował tym za mnie, bo mnie w domu dłużej nie było.
Jedynie reklamację bez problemu uznają te firmy, które po numerze seryjnym mają wszystko wpisane w system. A tak to bywa różnie z tym. Na kogo gdzie się trafi emotka
0 0

renatak0

#6570895 Napisano: 13.02.2019 11:23:07
Czy czeka ktoś jeszcze na Ballantines'a?
0 0

nikusia88

#6570908 Napisano: 13.02.2019 11:41:51
superloser napisał(a):

assal napisał(a):

Reklamowałam już chyba z trzy razy wygrany produkt. Zawsze było trochę zamieszania z tym, bo serwis nie uznał samego protokołu od agencji.
Pisałam w każdym przypadku do agencji. Raz dostałam od nich skan faktury zbiorczej z wymazanymi kwotami  emotka , drugim razem przyjechał kurier i wziął uszkodzony sprzęt do agencji, a ci się zajęli resztą.
Trzeciego przypadku za dobrze nie pamiętam, bo ktoś się wtedy zajmował tym za mnie, bo mnie w domu dłużej nie było.
Jedynie reklamację bez problemu uznają te firmy, które po numerze seryjnym mają wszystko wpisane w system. A tak to bywa różnie z tym. Na kogo gdzie się trafi  emotka

Ale to były Twoje nagrody a nie odkupione. 
Dlatego odkupienie konsoli na odległość jest nie zbyt dobrym pomysłem, chyba ???

Superloser chyba powinieneś się nad tym zastanowić w zaciszu swojego pokoju, bo jak mamy Ci doradzić w takiej sytuacji?
Jak ktoś sprzedaje "nagrodę" to najczęściej po niższej cenie właśnie dlatego, że nie jest to produkt ze sklepu. Więc albo płacisz mniej i bierzesz na siebie ryzyko związane z ewentualnym brakiem gwarancji, albo idź kupić w sklepie.

Z doświadczenia wiem, że sprzęt jak ma się zepsuć, to zepsuje się dzień po upływie gwarancji emotka  więc ja lubię odkupować nagrody bo mam dobry sprzęt w niższej cenie.
Jak chcesz kupić nagrodę za 1000 zł to licz się jeszcze z podatkiem jaki powinieneś zapłacić, więc może ta konsola wyjdzie Cię jednak taniej w sklepie?
0 0

Reni

#6570911 Napisano: 13.02.2019 11:44:48
superloser napisał(a):

assal napisał(a):

Pisałam w każdym przypadku do agencji. Raz dostałam od nich skan faktury zbiorczej z wymazanymi kwotami  emotka , drugim razem przyjechał kurier i wziął uszkodzony sprzęt do agencji, a ci się zajęli resztą.
Jedynie reklamację bez problemu uznają te firmy, które po numerze seryjnym mają wszystko wpisane w system. A tak to bywa różnie z tym. Na kogo gdzie się trafi  emotka

Ale to byľy Twoje nagrody a nie odkupione. 
Dlatego odkupienie konsoli na odległość jest nie zbyt dobrym pomysłem, chyba ???

Ja kiedyś sprzedałam ekspres do kawy z protokołem (na protokole było wyraźnie napisane, że ten dokument jest podstawą ewentualnej reklamacji), niestety ekspres nie został przyjęty przez serwis i kupujący skontaktował się ze mną. Zadzwoniłam w tej sprawie do agencji i oni poprosili mnie o dokładny adres serwisu. Agencja kontaktowała się w tej sprawie z serwisem a później ze mną, że już wszystko jest wyjaśnione i ekspres można zawieźć w to samo miejsce w ramach reklamacji.
No ale niestety co agencja to inne podejście  emotka
0 0

nikusia88

#6570918 Napisano: 13.02.2019 11:58:38
asia575 napisał(a):

Szukam dobrej duszyczki która podpowie mi w takim temacie.
Wygrałam piłkę z Nesquika i do dzisiaj nie otrzymałam nagrody.Pisałam @ w tej sprawie i co się okazało,że zgłosiłam paragon minutę wcześniej niż jest godzina na paragonie! 
Myślałam jak to mogło się stać i jedno co mi przychodzi do głowy to to,że mogła się nie przestawić godzina na kasie po zmianie czasu (zgłoszenie 30 października)
Czy jest taka opcja wogóle możliwa?

Jest możliwe, godzina w kasie fiskalnej nie zmienia się sama, tylko trzeba ją zmienić ręcznie i to nie jest proste, więc jeśli ktoś zapomniał to jest takie prawdopodobieństwo.
0 0

notta

#6570936 Napisano: 13.02.2019 12:33:40
Szukam pomocy w sprawie virgin mobile. Czy jest jakas awaria z polaczeniami przychodzacymi? Od rana nikt nie moze sie do mnie dzwonic bo abonent jest poza zasiegiem a ja do wszystkich normalnie dzwonie. Blokuja mi polaczenia przychodzace.. czy ktos w virginie tez tak ma teraz emotka ?
0 0

assal

#6570942 Napisano: 13.02.2019 13:12:57
Ivanotta: Coraz częściej tak u nich jest. Też mam telefon w virgin i ciągle ktoś narzeka, że się dodzwonić nie da. Albo nagle dostaję informację, że w ciągu ostatnich dwóch godzin pięć osób próbowało zadzwonić. Niby wszystko według sieci ok, a jednak problemy z nimi są coraz większe od paru miesięcy emotka  Z smsami też bywa już różnie. Dwie agencje na szczęście zadzwoniły z pytaniem, czemu danych nie odesłałam, a u mnie zero informacji, że coś wygrałam emotka  
0 0

onmyown

#6571041 Napisano: 13.02.2019 18:33:09
Szukam kogoś kto wygrał czytnik Kindle u Smolara w Auchan Decomoreno, proszę o PW
0 0

olunka

#6571044 Napisano: 13.02.2019 18:53:21
asia575 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

asia575 napisał(a):

Wygrałam piłkę z Nesquika i do dzisiaj nie otrzymałam nagrody.Pisałam @ w tej sprawie i co się okazało,że zgłosiłam paragon minutę wcześniej niż jest godzina na paragonie! 
Myślałam jak to mogło się stać i jedno co mi przychodzi do głowy to to,że mogła się nie przestawić godzina na kasie po zmianie czasu (zgłoszenie 30 października)

Jeśli masz skan paragonu to zerknij na niego.  U mnie obok daty u góry czasem jest wlasnie minuta wcześniej niz ta godzina u dołu . Mam problem, którą godzine podać ale daję tą z dolu bo wtedy przecież place za zakupy

Niestety jest tylko jedna godzina na paragonie. Napisałam do nich i wyjaśniłam sytuację ale wątpię żeby to uznali.Niby to tylko piłka ale szkoda emotka

a z drugiej strony skąd bys miala przed zakupem takie dane jak nr paragonu?
0 0

prosiaczek

#6571045 Napisano: 13.02.2019 18:59:06
olunka napisał(a):

asia575 napisał(a):

asia575 napisał(a):

Jeśli masz skan paragonu to zerknij na niego.  U mnie obok daty u góry czasem jest wlasnie minuta wcześniej niz ta godzina u dołu . Mam problem, którą godzine podać ale daję tą z dolu bo wtedy przecież place za zakupy

Niestety jest tylko jedna godzina na paragonie. Napisałam do nich i wyjaśniłam sytuację ale wątpię żeby to uznali.Niby to tylko piłka ale szkoda emotka

widocznie bywają ludzie, którzy wpisują numer, okazuje się żyw wygrywają a potem drukują odpowiedni paragon emotka
0 0

visserarthur

#6571048 Napisano: 13.02.2019 19:13:04
prosiaczek napisał(a):

olunka napisał(a):

asia575 napisał(a):

asia575 napisał(a):

widocznie bywają ludzie, którzy wpisują numer, okazuje się żyw wygrywają a potem drukują odpowiedni paragon emotka

Kilka lat temu też miałem taką sytuację, ale agencja, po moim sygnale, "sama" zadzwoniła do sklepu i sprawdziła, że na tej kasie czas był przesunięty. 
0 0

zubi

#6571049 Napisano: 13.02.2019 19:15:37
czeka ktoś jeszcze na przelew z Loterii "Pełna złotych"?
0 0

kreatia

#6571051 Napisano: 13.02.2019 19:23:59
zubi napisał(a):

czeka ktoś jeszcze na przelew z Loterii "Pełna złotych"?

Czekam cierpliwie emotka  
1 zubi 0

danaaa

#6571052 Napisano: 13.02.2019 19:39:41
Czy piwa na loterie Heineken (z kodem w kapslu lub zawleczce) mają jakieś specjalne widoczne na zewnątrz oznaczenie o loterii? 
0 0

maryam

#6571053 Napisano: 13.02.2019 19:46:05
danaaa napisał(a):

Czy piwa na loterie Heineken (z kodem w kapslu lub zawleczce) mają jakieś specjalne widoczne na zewnątrz oznaczenie o loterii? 

Nie, w każdym jest kod emotka
0 0

danaaa

#6571056 Napisano: 13.02.2019 19:59:44
maryam napisał(a):

danaaa napisał(a):

Nie, w każdym jest kod emotka

Dzięki za odpowiedź  emotka
0 0

pioge7

#6571058 Napisano: 13.02.2019 20:06:40
aniajukej napisał(a):

Szukam osoby, która słuchała RMF w ostatnim tygodniu. 

Ja mam w 
pracy puszczony RMF cały dzien i słucham od 6 do 19.. 
jesli coś nie trudnego to pisz emotka  
0 0

sylwika76

#6571074 Napisano: 13.02.2019 21:35:12
kreatia napisał(a):

ivanotta sylwika76 zadzwoniłam do tej nieszczęsnej sieci i oczywiście w regulaminie jest punkt 2.11 mówiący:
"2.11. Po dezaktywacji Oferty nastąpi skrócenie Ważności Konta do 30 dni kalendarzowych" także dups

tmobile to żenada swoją drogą. non stop jakiś spam telefoniczny, smsowy i ważności konta nie dadzą emotka

dzięki- jestem okropnie zła,że wybrałam tego operatora-nigdy więcej!!!
a nie można komuś w tej samej sieci z numeru na numer przelać kasy?
Nic nie da się zrobić ??? Wyzerują mi konto !!!
0 0

kreatia

#6571076 Napisano: 13.02.2019 21:52:18
sylwika76 napisał(a):

kreatia napisał(a):

ivanotta sylwika76 zadzwoniłam do tej nieszczęsnej sieci i oczywiście w regulaminie jest punkt 2.11 mówiący:
"2.11. Po dezaktywacji Oferty nastąpi skrócenie Ważności Konta do 30 dni kalendarzowych" także dups

tmobile to żenada swoją drogą. non stop jakiś spam telefoniczny, smsowy i ważności konta nie dadzą emotka

dzięki- jestem okropnie zła,że wybrałam tego operatora-nigdy więcej!!!
a nie można komuś w tej samej sieci z numeru na numer przelać kasy?
Nic nie da się zrobić ??? Wyzerują mi konto !!!

przelanie kasy tylko na abonament emotka
mi ostatnio sporo przepadło bo nie doplinowałam, ale cieszę się że się pozbyłam tego #$%#$%^
0 0

sylwika76

#6571077 Napisano: 13.02.2019 22:03:53
kreatia dobiłaś mnie na dobranocemotka
0 0